Multi Platform Cuphead

33670326641400458220.jpg

Developer: Studio MDHR
Publisher: Studio MDHR
Platforms: Microsoft Windows, Xbox One
Genre: Run and Gun
Release Date: TBA 2015

dander23.gif

Screen Shots :

Trailer :

خب منم باس فایت اول رو کشتم به نظرم اونقدری که میگفتند سخت و طاقت فرسا نیست حداقل اولیش اینطوری نبود :D میخواستم از تغییر شکل باس فایت چنتا اسکرین شات بگیرم ولی حیفم می امد سرعت بازی خیلی بالاست و جون محدود :D

یک سوالی که الان پیش امده اینکه خرید کدوم ایتم به صرفه و کارامد تره ؟
d51b5b93-afed-413c-9f9f-8700b9a31ac1.PNG
به نظر من برای اولش قلب رو بگیر و اون اسلحه که تیر سبز شلیک میکنه و تیراش اتوماتیک نشونه گیری میکنن

اقا دو نفرش خیلی حال میده تو همون حالت 20.30 بار مردیم باس فایتاش از مشناش راحت تره :D
باس فایتاش واقعاً سخته اگر رو regular بری
من خودم هنوز ایزی رو امتحان نکردم ولی اگر همین طور پیش بره و سخت تر بشه شاید استفاده کنم

به نظرم بزرگترین ضعف اصلی بازی اینکه کو اپ آنلاین در حال حاضر نداره :/

If you’re looking to play online, unfortunately we have some bad news. For the time being, Cuphead only has couch co-op that has players share a screen. Hopefully, online play will be integrated in the future, but until then you need a flesh and blood partner (or a robot, we don’t judge) if you want to see the brothers in action together.

من رسیدم مرحله قبل اخر فکر کنم :D خیلی خیلی سخته باید تاس بندازی بعدش طبق شماره که میاری با 9 تا باس مبارزه کنی (حداقل با 3 نفر) قشنگ دهن ادم سرویس میشه

دوستان من سه تا جهانو تموم کردم اما اجازه ورود به قسمت آخرو بهم نمیده ؟ چکار باید بکنم؟
رو درجه سختی easy که مراحل رو تموم کنی قبول نیست نمیتونی از اونجا رد بشی همه ی مراحل باید درجه سختی معمولی رد کنی

من تمومش کردم باس اخر زیاد هم سخت نبود اون باس قبلش به نظرم خیلی سخت تر بود

• Like
Reactions: Adidas95

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or