Developer: Studio MDHR
Publisher: Studio MDHR
Platforms: Microsoft Windows, Xbox One
Genre: Run and Gun
Release Date: TBA 2015
Screen Shots :
Trailer :
واقعا سبک گرافیکی بازی مبهوت کنندس خیلی خیلی جالبه، فقط شنیدم که بازی خیلی سخته ظاهرا؟ درسنه؟
مگه درجه سختی نداره ؟ کلی بازی رو PS4 مونده این 3 روز افتادم به جونشون / اصلا دستو دلم به PC نمیره وگرنه حتما بازیش میکردم
مراحل Boss Rush دو درجه سختی Simple و Regular دارن، که توی Regular یک فاز از حملات باس ها حذف میشه و در کل حرکات سخت رو انجام نمیدن. البته بازی مجبورتون میکنه در آخر با درجه سختی Regular برید، چون Simple بهتون Soul Contract باس رو نمیده و در نتیجه نمیتونید بازی رو پیش ببرید، Simple رو بیشتر گذاشتن برای دست گرمیمگه درجه سختی نداره ؟ کلی بازی رو PS4 مونده این 3 روز افتادم به جونشون / اصلا دستو دلم به PC نمیره وگرنه حتما بازیش میکردم
بازی هرجور که بهش نگاه کنید سخته، ولی درجه سختی بستگی به Reaction Time و تجربه خودتون از بازی های Scroller دوبعدی داره. مثلاً توی Twitch چند نفر مختلف رو نگاه کردم، بعضی ها مراحل رو بعد از 5-6 بار مردن رد میکنن چون از هر بار مردن یه چیزی یاد میگیرن، بعضی ها هم توی ساده ترین مرحله ها 100 باری میمیرن و گیر میکنن، چون دوباره همون اشتباهای دفعه قبل رو تکرار می کنن.واقعا سبک گرافیکی بازی مبهوت کنندس خیلی خیلی جالبه، فقط شنیدم که بازی خیلی سخته ظاهرا؟ درسنه؟
https://mirrorace.com/m/6s34
Replace the file in this location:
\Cuphead\Cuphead_Data\Managed
Start your game , load your save game first(IMPORTANT) , then open up Options=>Visual and there should be an option called "Filters".
Select between: "Black and White" , "2-Strip" and "None".
باس اول بازی تقریبا مثل مینی باس میمونه در مقابل باس های اخر جهان اول و تمام باس های جهان دوم به بعدخب منم باس فایت اول رو کشتم به نظرم اونقدری که میگفتند سخت و طاقت فرسا نیست حداقل اولیش اینطوری نبود میخواستم از تغییر شکل باس فایت چنتا اسکرین شات بگیرم ولی حیفم می امد سرعت بازی خیلی بالاست و جون محدود
یک سوالی که الان پیش امده اینکه خرید کدوم ایتم به صرفه و کارامد تره ؟