Multi Platform Cuphead

33670326641400458220.jpg

Developer: Studio MDHR
Publisher: Studio MDHR
Platforms: Microsoft Windows, Xbox One
Genre: Run and Gun
Release Date: TBA 2015

dander23.gif

Screen Shots :

Trailer :

Cuphead

StudioMDHR | game developer
StudioMDHR | publisher
release date: 29 September 2017
Genre: 2D Platformer
Platforms: PC - X1

cuphead_header.png

قهرمان کله فنجونی ما, خیلی به قمار علاقه داره! یه بار در حین بازی, روحشو به شیطان می فروشه و حالا باید سخت تلاش کنه که اونو پس بگیره!

ss_380296effbf1073bbedfd480e50cf246eb542b66.600x338.jpg

شخصیت Cuphead از سری کارتونهای دوبعدی دهه ی 1930 الهام گرفته شده. مبارزات اصلی بازی به مبارزه با Boss ها اختصاص یافته. باید ابتدا با مشاهده و آنالیز استیل مبارزه ی غولآخرها, به نقاط ضعف آنها پی برده و سپس با کمک قابلیتهای مختلفی که لباس های مختلف به شخصیتی اصلی می بخشند, بر آنها پیروز شد. البته چون غولها هم از یک هوش مصنوعی متغیر بهره می برند, باید با ایجاد یک تاکتیک مشخص, بر آنها پیروز گشت.

ss_1335c63f0429da926e8cfd0e1faf59ff65d2f6ef.600x338.jpg

امکان همکاری و هم تیمی دو نفره نیز در بازی وجود دارد. (شخصیت دوم Mugman نام دارد (مرد لیوانی!)). تمامی طراحی های دو بعدی بازی با کمک دست طراحی شده اند و با دقت هر چه تمام تر سعی شده که انیمشین ها, مشابه کارتون های دوبعدی مشهور ده ی 30 از آب در بیان. پسزمینه ها با آبرنگ کشیده شده اند و سبک موسیقی بازی هم jazz می باشد.

ss_1bfaa0d236aa99cdc31234aa7aad314898e3d10e.600x338.jpg

ss_ae3db08c403209d868e52ae513540e1ba0489302.600x338.jpg

وبسایت رسمی:
Home

استیم (عکس ها و تریلر):
Cuphead on Steam

حداقل سیستم مورد نیاز:

• Processor: Intel Core2 Duo E8400, 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+, 3.0GHz or higher
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: Geforce 9600 GT or AMD HD 3870 512MB or higher
  • DirectX: Version 9.0
  • Storage: 20 GB available space

\m/\m/\m/
دوستان، تو خرید بازی شک نکنید. بازی فوق العاده است و صد البته سخت. وقتی وارد بازی میشد اون قدر محو گرافیک زیبای کارتونی بازی میشد؛ دوست دارید هی برید جلوتر تا بیشتر به هنرمندی و زحمات سازندگان پی ببرید.:x:x:x

واقعا سبک گرافیکی بازی مبهوت کنندس:D خیلی خیلی جالبه، فقط شنیدم که بازی خیلی سخته ظاهرا؟ درسنه؟

خیلی که نه:D

اونقدر سرگرم گیم پلی فوق العاده، موسیقی گوش نواز با گرافیک زیبای بازی میشی؛ سختی بازی یادت می ره.

بازی بسیار لذت بخشه.

• Like
Reactions: uriel
مگه درجه سختی نداره ؟ کلی بازی رو PS4 مونده این 3 روز افتادم به جونشون / اصلا دستو دلم به PC نمیره وگرنه حتما بازیش میکردم

قبل از وارد شدن به هر مرحله ای درجه سختی و آسان بازی رو می تونی انتخاب کنی.

ولی اگه از من بپرسی تغییری تومرحله ندیدم.:D

• Like
Reactions: .Amirone and uriel
مگه درجه سختی نداره ؟ کلی بازی رو PS4 مونده این 3 روز افتادم به جونشون / اصلا دستو دلم به PC نمیره وگرنه حتما بازیش میکردم
مراحل Boss Rush دو درجه سختی Simple و Regular دارن، که توی Regular یک فاز از حملات باس ها حذف میشه و در کل حرکات سخت رو انجام نمیدن. البته بازی مجبورتون میکنه در آخر با درجه سختی Regular برید، چون Simple بهتون Soul Contract باس رو نمیده و در نتیجه نمیتونید بازی رو پیش ببرید، Simple رو بیشتر گذاشتن برای دست گرمی:D
مرحله های Run&Gun هم کلا درجه سختی ندارن. به نظر من بعداً یه درجه سختی دیگه هم مثلاً Nightmare یا همچین چیزی هم اضافه میشه ولی هنوز چیزی گفته نشده.
واقعا سبک گرافیکی بازی مبهوت کنندس:D خیلی خیلی جالبه، فقط شنیدم که بازی خیلی سخته ظاهرا؟ درسنه؟
بازی هرجور که بهش نگاه کنید سخته، ولی درجه سختی بستگی به Reaction Time و تجربه خودتون از بازی های Scroller دوبعدی داره. مثلاً توی Twitch چند نفر مختلف رو نگاه کردم، بعضی ها مراحل رو بعد از 5-6 بار مردن رد میکنن چون از هر بار مردن یه چیزی یاد میگیرن، بعضی ها هم توی ساده ترین مرحله ها 100 باری میمیرن و گیر میکنن، چون دوباره همون اشتباهای دفعه قبل رو تکرار می کنن.

تو بازی قابلیتی هست که با فعال کردنش میشه بازی رو سیاه و سفید کرد (مثل کارتون های قدیمی). ولی برای فعال کردنش باید Pacifist achievement رو گرفته باشید.

ولی با کمک فایل زیر و جایگزینیش, می تونید بلافاصله فعالش کنید:

1 مگ

Code:
https://mirrorace.com/m/6s34

مراحل:

Replace the file in this location:
\Cuphead\Cuphead_Data\Managed

Start your game , load your save game first(IMPORTANT) , then open up Options=>Visual and there should be an option called "Filters".

Select between: "Black and White" , "2-Strip" and "None".

منبع:
Unlock the Black And White filter. :: Cuphead General Discussions

با این که تمرکز بیشتر بازی رو باس فایت هست اما هر چی جلوتر برید میفهید بخش پلتفرمر بازی هم خیلی خوب از کار در اومده البته اگه به شاهکاریه باس فایتاش بود الان با یک بازیه انقلابی رو به رو بودیم
بنظر من تمامی بخش های بازی به جز بخش پلتفرمر شامل گیم پلی فوق العاده طراحی مراحل و باس ها بی نظیره
بازی به قدری زیبا و درگیر کنندس که انتظار نمیره فروش بازی کم بشه
به امید نسخه بعدیه بازی و سازندهای بازی همونطور که تمرکز کاملی رو باس ها داشتن رو بخش پلتفرمر هم داشته باشن

• Like
Reactions: HIGH DEVS
خب منم باس فایت اول رو کشتم به نظرم اونقدری که میگفتند سخت و طاقت فرسا نیست حداقل اولیش اینطوری نبود :D میخواستم از تغییر شکل باس فایت چنتا اسکرین شات بگیرم ولی حیفم می امد سرعت بازی خیلی بالاست و جون محدود :D

یک سوالی که الان پیش امده اینکه خرید کدوم ایتم به صرفه و کارامد تره ؟
d51b5b93-afed-413c-9f9f-8700b9a31ac1.PNG

خب منم باس فایت اول رو کشتم به نظرم اونقدری که میگفتند سخت و طاقت فرسا نیست حداقل اولیش اینطوری نبود :D میخواستم از تغییر شکل باس فایت چنتا اسکرین شات بگیرم ولی حیفم می امد سرعت بازی خیلی بالاست و جون محدود :D

یک سوالی که الان پیش امده اینکه خرید کدوم ایتم به صرفه و کارامد تره ؟
d51b5b93-afed-413c-9f9f-8700b9a31ac1.PNG
باس اول بازی تقریبا مثل مینی باس میمونه در مقابل باس های اخر جهان اول و تمام باس های جهان دوم به بعد:D
حتی بهت بگم بعضی از مراحل پلتفرمر رو اینقدر باید بمیری تا حرکت های دشمنات رو حفظ بشی تا بتونی بازی رو رد کنی:D
در مورد ایتم ها هم تمام اونایی که 4 سکه قیمتشونه همون تیر های مختلف بازی هست که رو هر دوکدومشون قدرت تیر و هچنین فدرت اکستراش رو نوشته تمامیه این تیرها سبک مختلف خودشون رو دارن پس نمیشه بگی کدوم بهتره همین spread سه تیر همزمان شلیک میکنه تو یکی از مراحل پلتفرمز خیلی بدرت میخوره همچنین تو یکی از باس ها ولی نمیتونه فواصل دور رو بزنه خلاصه بهت پیشنهاد میکنم همه رو بگیری چون اینطوری گیم پلی رو خیلی متنوع میکنه
در مورد بقیه ایتم ها,اونایی که سه سکه قیمتشونه رو حرکاتت و جونت تاثیر میذاره اما برایه اول کار من smoke bomb و extra heart رو پیشنهاد میکنم اولی کارش اینه وقتی جاخالی میدی اگه دشمنتی جلوت باشه ضربه نمیخوری که تو حالت اصلی اینطوری نیست دومی هم که کارایش معلومه:D بعضی از باس ها واقعا سه تا قبل براش کمه

• Like
Reactions: Ali Venom

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or