Developer: Studio MDHR
Publisher: Studio MDHR
Platforms: Microsoft Windows, Xbox One
Genre: Run and Gun
Release Date: TBA 2015
Screen Shots :
Trailer :
نبود کسی بگه؟سلام دوستان ، من این بازی رو میخوام از این لینک دانلود کنم:
شاتل لند | عدم دسترسی
کدوم نسخشو بگیرم؟ اولین بازی ای هستش که میخوام با pc دانلود کنم، کلا از کرک و این چیزام سر در نمیارم
بعد موقعی که دانلودش کردم باید چه کنم؟
من پیشنهادم نسخه GoG با پچ 1 هست که کاملاً آپدیته و نیاز به کپی کردن کرک و این ها هم نداره.سلام دوستان ، من این بازی رو میخوام از این لینک دانلود کنم:
شاتل لند | عدم دسترسی
کدوم نسخشو بگیرم؟ اولین بازی ای هستش که میخوام با pc دانلود کنم، کلا از کرک و این چیزام سر در نمیارم
بعد موقعی که دانلودش کردم باید چه کنم؟
یعنی همینجوری دانلودش میکنی و بعدم دانلود شد نصبش میکنی؟من پیشنهادم نسخه GoG با پچ 1 هست که کاملاً آپدیته و نیاز به کپی کردن کرک و این ها هم نداره.
خودم همین نسخه رو از دانلودها گرفتم و اتفاقاً امروز با دهن سرویسی فراوان و شکستن مچ دست و از کار افتادن عصب دو تا دست بازی رو تموم کردم.
اینا رو گفتم که بدونی داری چه بازی ای رو شروع می کنی
آره دقیقاً، به همین خوشمزگی.یعنی همینجوری دانلودش میکنی و بعدم دانلود شد نصبش میکنی؟
نسخه فیت گرل هم همینجوره؟
من نسخه fitgirl بازی رو کامل نصب کردم، میخوام مرحله اول رو برم z رو میزنم و یکم تو صفحه لودینگ میمونه ، بعد صدای شروع شدن بازی میاد ولی رو صفحه لودینگ گیر کرده و اون ساعت شنی هم وایساده و تکون نمیخوره (بعد از موقعی که صدای شروع شدن بازی میاد) :
اینجوری، کسی کمکم میکنه؟ چکارش کنم؟
اینترنت رو قطع کردم بازم همین وضعیت بود!اولا که جلوی اتصال بازی به اینترنتو بگیر.
دوما هم نسخه ی firgirl بی آپدیته, پس اول برو 2 آپدیت زیر رو نصب کن, ببین چی میشه:
0bin - encrypted pastebin
اینترنت رو قطع کردم بازم همین وضعیت بود!
حتما 2تاشونو باید بگیرم؟ نمیشه فقط 1.1.4 رو بگیرم؟
بعد موقعی که گرفتمش، چجوری باید نصبش کنم؟
دوست عزیز به نظر من یکی از سخت ترین بازی هایی که میتونی انجام بدی با این تفاوت که بسیار مهیج هستش و اصلا واسه ی ادم تکراری نمیشه فقط باید خیلی حوصله به خرج بدی چون شاید پیش بیاد بیشتر از 200 بار از اول بیای و هر دفعه یه تجربه ای پیدا میکنی که بهتر بتونی پیش بریسلام
اگه ممکنه تتجربتون از این گیم بزارین یه سایتی ۷۵ تومن کد گذاشته باحال باشه بگیرم به نظرم گیم جالی میاد
فکر کنم با دو تا دسته فقط دو نفره میشهکسی نمیخواد جواب بده؟