Crytek: کنسول بعدی مایکروسافت، E3 2012 معرفی خواهد شد!

به نظر شما چه سالی برای شروع نسل بعد مناسب است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    103

Dreadlord

کاربر سایت
crytek.jpg

به گفته سایت Videogamer، یک منبع "درجه بالا" از استودیو Crytek به آنها گفته کنسول بعدی مایکروسافت تا 12 ماه آینده به طور رسمی معرفی خواهد شد که کاملا مشخص است به E3 اشاره دارد. همچنین به گفته او، کرایتک در حال ساخت Timesplitters 4 برای این کنسول نسل بعدی است.

این منبع گفته کنسول بعدی مایکروسافت به طور کامل از ویژگی های DX 11 مانند Multithreaded Rendering، Tesselation و Compute Shaders پشتیبانی خواهد کرد.

گفته شده مایکروسافت قصد دارد تا کنسولش را زودتر از سونی به بازار عرضه کند، اگرچه این استودیو در حال آماده سازی منابع خود برای Playstation نسل بعدی نیز هست.

ظاهرا کار ساخت Timesplitters 4 را استودیو Crytek UK (یا همان Free Radical سابق، سازنده اصلی این سری) بر عهده دارد و این بازی که از آخرین تکنولوژی های DX 11 استفاده می کند، از لحاظ گرافیکی کاملا فراتر از نسل فعلی کنسول هاست. منبع گفته موتور Cry Engine 3.0 جایگاه اصلی برای بازیسازی در نسل بعد را از آن ِ خود خواهد کرد. شایعه ساخت Timesplitters 4 از سال 2007 وجود دارد.

مایکروسافت و کرایتک هر دو از جواب دادن به این خبر صرف نظر کرده اند.

آخه چجوری میشه XBOX بعدی با Halo 4 تو یک کنفرانس با هم نمایش داده بشه البته بعید هم نیست ولی ممکنه یکی این وسط فنا بشه:d به نظرم نسل جدید XBOX یا 2013 میاد یا 2014 البته اگه خبری اومد که سونی هم شاید سال دیگه معرفی کنه کنسول جدیدش پس قضیه جدیه هست هرچند دوست ندارم زودتر از 2014 بیاد یکم بیشتر از نعمت بازی ها کوپی بهره مند بشیم

چرا با یه سخت افزار بهینه میتونن از DX11 گرافیکی خلق کنند و نمایش بدن که واسه یه مدت گیم پلی و گیم پد و..... به دلیل افتادن فک و جلو بندی کلهم فراموش بشه:d
من منکر قدرت DX11 نمیشم ولی خود همین DX قدرت پی سی محدود کرده چون پی سی خودش قدرت بیشتر از این موارد داره کسی که کار 3d انجام داده باشه میتونه بفهم مثل Raytracing که میتونه بر اساس قوانین واقعی نور reflections یا refractions و ... در یک محیط سه بعدی خلق کنه
tessellation که در DX11 وجود داره نوع کوچیک تو یک تکنیک سه بعدی هست بهتر از اینم میشه داشت

من منکر قدرت DX11 نمیشم ولی خود همین DX قدرت پی سی محدود کرده چون پی سی خودش قدرت بیشتر از این موارد داره کسی که کار 3d انجام داده باشه میتونه بفهم مثل Raytracing که میتونه بر اساس قوانین واقعی نور reflections یا refractions و ... در یک محیط سه بعدی خلق کنه
tessellation که در DX11 وجود داره نوع کوچیک تو یک تکنیک سه بعدی هست بهتر از اینم میشه داشت
بله درسته ولی اجرای ۱۰۰% dx11 سیستمی فوق العاده قوی میخواد که به نظر من هنوز نه cpu و نه gpu مناسبش عرضه نشده اینم در نظر داشته باش real time 3d چیزی در حدود 20 سال از CG عقب تره و نمیشه انتظار داشت که تمامی قابلیت نرم افزارهای 3D رو تو GAME ها دید.
البته به نظر من انقلاب گرافیکی تو نسل آینده tessellation هستش که کاملا بازیهارو به بلوغ میرسونه تو جزئیات از LANDSCAPE گرفته تا کوچکترین جزئیات کارتر م‍‍ثل مو ، بافت پوست لباس و...

direct3d-11-tech-demo-02-big.jpg

آخرین ویرایش:
به شدت منتظر شروع نسل بعد هستم ! با اینکه احتمالآ تا یکی دو سال نمیشه طرف کنسولها رفت ولی همون حال و هوای شروع نسل خیلی لذت بخشه ! :دی
اون خبر Timesplitters 4 هم خوب بود هم بد ! :دی از یه طرف عاشق این سری هستم و هم از نظر گیم پلی هم حال و هوای طنزش جزو بهترین بازیهای نسل قبل میدونم و دوست دارم زودتر نسخه بعدیش رو ببینم توی همین نسل , از یه طرف هم خوشحال شدم که حداقل یه خبری ازش شده بعد از سالها ! :دی

چه ربطی داره ؟
مگه واسه ps2 هنوزم بازی نمیدن؟
خب وقتی xbox جدید هم بیاد واسه این قدیمیه بازی میدن دیگه#:-s

اگه نظر دادی تا همه بخونن ترجمه کن لطفا!

اولین بازیشون روی کنسول بهترین گرافیک تاریخ کنسولی شد و میانگین 85 به بالا هم گرفت حالا تواناییش رو ندارن اینا؟/:)
اولین بازیشون تو این نسل که یه مزخرف به تمام معنا به اسم Haze بود ...

سه نسل میدونی یعنی چی؟
یعنی الان کنسولا اتاری و سگا تشریف دارن پی سی ps3
عامل این جکا اون dice هست که باعث جو گیری یه سری شدL0L
فعلا در حد یه نسل هست یا شایدم کمتر.
لطفا نظر از خودتون ول ندید تو تاپیک . میخوای برات بگم از اون موقع که این کنسولا اومدن 2 تا DX عوض شده . خب این که هیچی . 2 3 نسل از CPU ها گذشته . قطعات عوض شدن بعد میگی 3 نسل نیست ؟

به شدت منتظر شروع نسل بعد هستم ! با اینکه احتمالآ تا یکی دو سال نمیشه طرف کنسولها رفت ولی همون حال و هوای شروع نسل خیلی لذت بخشه ! :دی
اون خبر Timesplitters 4 هم خوب بود هم بد ! :دی از یه طرف عاشق این سری هستم و هم از نظر گیم پلی هم حال و هوای طنزش جزو بهترین بازیهای نسل قبل میدونم و دوست دارم زودتر نسخه بعدیش رو ببینم توی همین نسل , از یه طرف هم خوشحال شدم که حداقل یه خبری ازش شده بعد از سالها ! :دی

بدش چی شد؟

من که نسل بد هم شروع بشه باز چسبیدم به موس و کیبورد

بدش چی شد؟
توی این نسل نمیشه بازیش کرد ! :دی اگه نسل بعد در بهترین حالت 2012 هم شروع بشه (که احتمالآ نمیشه) و یکی دو سال هم طول بکشه که ما بتونیم بریم سراغشون , یعنی 3,4 سال دیگه میتونیم بازی رو تجربه کنیم !

مگه گراقیک کمی بهتر چی داره که این همه هیجان زده میشین؟ جالبه تو فروم های خارجی که میری اصلا با این خبرا حال نمیکنن ولی اینجا همه هیجان زده میشن. خدایی شما گرافیک کرایسیس 1 رو مثلا نسل بعد میدونین؟ بتلفیلد هم گرافیک خیلی خوبی داره اما ایا واقعا اختلافش توجیه کننده هست؟

دیگه حالم از این نسل مسخره داشت بهم میخورد.
عجب خبر خوبی فقط امیدوارم گندی که 5سال پیش زدن ایندفعه دیگه تکرار نکن منظورم سه چراعه هست.
عجب نسل مسخره ای بود این نسل مخصوصا برای کنسولها ولی نسل موفقی بود برای pcانصافا.
از ps3گرفته که این همه به قدرتش مینازیدن تو اکثر بازی های مولتی با این همه ادعا ریپ میزد منظورم اینه که بازی هارو روی30فریم اجرا میکرد با اون همه ادعا اخه 30فریم هم شد فریم ریت؟)x
تو بعضی مولتی ها هم که قربونش برم با کنسولای دیگه مقایسه میکردی انگار بازی برفک زده بود یا افت فریم داشت.

ایکس باکس360هم که دیگه نگو شده بود بدترین کنسول این نسل از لحاظ کیفیت تا2008هر چی ساخت الان خرابه ..خاک تو سرت ماکرو سافت:d
یعنی عمر مفید این کنسول تو این نسل از سال2008بود تا حالا یعنی تا تاریخ عرضه کنسول جدیدفقط 3سال=))

نینتندو هم که دیگه همه میدونن این نسل شده بود نی نی تندو:d

ولی جدا از این حرفها با توجه به این که ماکرو با amdقرار داد داره صد در صد کارت گرافیک کنسول جدیدش با توجه به اینکه سری7000هنوز تا اون تاریخ به تولید انبوه نرسیده فکر کنم ماکرو از سریhd6000تو کنسولش استفاده کنه .یا 6870یا6950یاخیلی دیگه بخواد حال بده6970
AMD-Radeon-logo.jpg

دیگه حالم از این نسل مسخره داشت بهم میخورد.
عجب خبر خوبی فقط امیدوارم گندی که 5سال پیش زدن ایندفعه دیگه تکرار نکن منظورم سه چراعه هست.
عجب نسل مسخره ای بود این نسل مخصوصا برای کنسولها ولی نسل موفقی بود برای pcانصافا.
از ps3گرفته که این همه به قدرتش مینازیدن تو اکثر بازی های مولتی با این همه ادعا ریپ میزد منظورم اینه که بازی هارو روی30فریم اجرا میکرد با اون همه ادعا اخه 30فریم هم شد فریم ریت؟)x
تو بعضی مولتی ها هم که قربونش برم با کنسولای دیگه مقایسه میکردی انگار بازی برفک زده بود یا افت فریم داشت.

ایکس باکس360هم که دیگه نگو شده بود بدترین کنسول این نسل از لحاظ کیفیت تا2008هر چی ساخت الان خرابه ..خاک تو سرت ماکرو سافت:d
یعنی عمر مفید این کنسول تو این نسل از سال2008بود تا حالا یعنی تا تاریخ عرضه کنسول جدیدفقط 3سال=))

نینتندو هم که دیگه همه میدونن این نسل شده بود نی نی تندو:d

ولی جدا از این حرفها با توجه به این که ماکرو با amdقرار داد داره صد در صد کارت گرافیک کنسول جدیدش با توجه به اینکه سری7000هنوز تا اون تاریخ به تولید انبوه نرسیده فکر کنم ماکرو از سریhd6000تو کنسولش استفاده کنه .یا 6870یا6950یاخیلی دیگه بخواد حال بده6970
AMD-Radeon-logo.jpg
مایکرو فعلا مقداری رابطش با AMD خراب شده ! از طرفی اون کارتهای سری 6000 پرفورمنس خوبی تو پردازش تسلاشن تو مقیاس گسترده ندارن. این قدرت هم به نظر من برای نسل بعد خیلی کمه چون اگه قرار باشه یه کنسول بدن بیرون که حداقل برای 6 سال اینده کار کنه، باید قدرتش حداقل چند برابر قویترین کارتهای فعلی باشه. مثلا با اومدن سری maxwell انویدیا ، این کارتا کاملا تبدیل میشن به اسباب بازی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or