Crytek: کنسول بعدی مایکروسافت، E3 2012 معرفی خواهد شد!

به نظر شما چه سالی برای شروع نسل بعد مناسب است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    103

Dreadlord

کاربر سایت
crytek.jpg

به گفته سایت Videogamer، یک منبع "درجه بالا" از استودیو Crytek به آنها گفته کنسول بعدی مایکروسافت تا 12 ماه آینده به طور رسمی معرفی خواهد شد که کاملا مشخص است به E3 اشاره دارد. همچنین به گفته او، کرایتک در حال ساخت Timesplitters 4 برای این کنسول نسل بعدی است.

این منبع گفته کنسول بعدی مایکروسافت به طور کامل از ویژگی های DX 11 مانند Multithreaded Rendering، Tesselation و Compute Shaders پشتیبانی خواهد کرد.

گفته شده مایکروسافت قصد دارد تا کنسولش را زودتر از سونی به بازار عرضه کند، اگرچه این استودیو در حال آماده سازی منابع خود برای Playstation نسل بعدی نیز هست.

ظاهرا کار ساخت Timesplitters 4 را استودیو Crytek UK (یا همان Free Radical سابق، سازنده اصلی این سری) بر عهده دارد و این بازی که از آخرین تکنولوژی های DX 11 استفاده می کند، از لحاظ گرافیکی کاملا فراتر از نسل فعلی کنسول هاست. منبع گفته موتور Cry Engine 3.0 جایگاه اصلی برای بازیسازی در نسل بعد را از آن ِ خود خواهد کرد. شایعه ساخت Timesplitters 4 از سال 2007 وجود دارد.

مایکروسافت و کرایتک هر دو از جواب دادن به این خبر صرف نظر کرده اند.

چند سال دقیقا ؟ :d
دور و بر 2 سال نهایتا 3 سال البته عمرا :d
ولی خود مایکرو و سونی گفته بودن تا 2015 هیچ کاری انجام نمیدن کلا مایکرو هم بیاد یه کنسول دستی بده بیرون دیگه هم تو کنسول خانگی و هم دستی جمعشون جمع میشه :d

PS3 که فعلا اول راهه و گرافیکش حالا حالا ها جواب میده

يني اين تهش بـــــــــــــــود !! =))
نظر شخصي بود ديگه ؟ :d
شايد شما دير شروع كردي ... اين نسل پي اس خلاصـــه !!!

دور و بر 2 سال نهایتا 3 سال البته عمرا :d
ولی خود مایکرو و سونی گفته بودن تا 2015 هیچ کاری انجام نمیدن کلا مایکرو هم بیاد یه کنسول دستی بده بیرون دیگه هم تو کنسول خانگی و هم دستی جمعشون جمع میشه :d

همه همينو ميگن كه !!
همچين گفتي اول راهه، فكر كردم 6 سال قبل زنداني جايي بودي نديدي كه كنسو شيش سالشه :d
سگ تا 8 سالگي كارايي داره .. اينوقت اين كنسول ؟؟؟؟ =))
:d

يني اين تهش بـــــــــــــــود !! =))
نظر شخصي بود ديگه ؟ :d
شايد شما دير شروع كردي ... اين نسل پي اس خلاصـــه !!!

نه اتفاقا الان پی اس بنیه این داره که بازیه اش بتونه بکشونه تا دو سال دیگه یه نگاهی بندازی هیچکدوم از بازی های انحصاری فعلی از آخرین قدرت PS3 استفاده نمی کنن و اکثرشون یه سرو گردن از عنوان های مایکرو بالاترن

به نظرم هر چی دیرتر بیاد بهتره چون همه چی الان خوبه و همه هم خوشحال و خوشبخت هستن!
کنسولی ها که دارن لذتش رو میبرن . از موشن کنترلر گرفته تا دستگاه برای ژانگولر بازی !:دی و بخصوص اهالی سافت مادینگ که هیچ مشکلی ندارن و همه چیز در حال اجرا هست و در ثانی PC گیمر ها هم دارن تازه مزد هزینه هایی که واسه سیستماشون کردن رو می بینن و داره یه سری بازی لید پلتفرم درست و حسابی واسه این پلتفرم میاد.
نینتندو هم که تازه رسیده و قراره که کل بندازه
جدا چه نیازی هست به نسل بعد؟
زودتر از 2015 یه اشتباه بزرگه به نظر من چون همه چیز الان ایده آل هست

همه همينو ميگن كه !!
همچين گفتي اول راهه، فكر كردم 6 سال قبل زنداني جايي بودي نديدي كه كنسو شيش سالشه :d
سگ تا 8 سالگي كارايي داره .. اينوقت اين كنسول ؟؟؟؟ =))
:d

:d:d:d:d:d نه دیگه اینقدر یچز نیستم :|:|:| در کل میتونه :d

به نظرم هر چی دیرتر بیاد بهتره چون همه چی الان خوبه و همه هم خوشحال و خوشبخت هستن!
کنسولی ها که دارن لذتش رو میبرن . از موشن کنترلر گرفته تا دستگاه برای ژانگولر بازی !:biggrin1: و بخصوص اهالی سافت مادینگ که هیچ مشکلی ندارن و همه چیز در حال اجرا هست و در ثانی PC گیمر ها هم تازه دارن تازه مزد هزینه هایی که واسه سیستماشون میدن رو می بینن و یه سری بازی لید پلتفرم درست و حسابی واسه این پلتفرم میاد.
نیتندو هم که تازه رسیده و قراره که کل بندازه
جدا چه نیازی هست به نسل بعد؟
زودتر از 2015 یه اشتباه بزرگه به نظر من چون همه چیز الان ایده آل هست

دقیقا تازه کنترلر ها اومدن و یه مدت طول میکشه تا خز بشن :biggrin1::biggrin1::biggrin1: که در این صورت شاهد نسل بعد خواهیم بود این کینکت PC هم بیاد یکم فیض ببریم :biggrin1::biggrin1:

نه اتفاقا الان پی اس بنیه این داره که بازیه اش بتونه بکشونه تا دو سال دیگه یه نگاهی بندازی هیچکدوم از بازی های انحصاری فعلی از آخرین قدرت PS3 استفاده نمی کنن و اکثرشون یه سرو گردن از عنوان های مایکرو بالاترن

شوخی نکن دیگه :d
منم ازین نسل راضی هستم به شخصه همه چیز آرومه من چقدر خوشحالمو ازین حرفا :d
FM4,GeOW3,Halo خودشون 3 تایی انسان رو چند سالی سرگرم میکنن :d
تو XBL هم که با بچه ها دور هم میگیم میخندیم , کینکت هم که هست Vita هم که داره میاد Wii U هم تازه وارد رقابت در زمینه گرافیک شده :d

شوخی نکن دیگه :d
منم ازین نسل راضی هستم به شخصه همه چیز آرومه من چقدر خوشحالمو ازین حرفا :d
FM4,GeOW3,Halo خودشون 3 تایی انسان رو چند سالی سرگرم میکنن :d
تو XBL هم که با بچه ها دور هم میگیم میخندیم , کینکت هم که هست Vita هم که داره میاد Wii U هم تازه وارد رقابت در زمینه گرافیک شده :d

Vita و Wii U رو که میشه گفت جز نسل بعد هستن طبق گفته خود مسئولین بعدش تو شبکه های بازی آنلاین اصل کاری نگفتی :d:d:d """"استیم"""" :d:d:d

اقا توروخدا اين حرفو نزن ..
پي اس همينيه كه هست !!!
همينيه كه الان ميبيني :d
به خدا بيشتر از اين زور نداره ...
حالا فرضا تمام قدرتش چي ميشه؟
ويچر 2 ؟ يا كرايسيس 2 با پچ دايركت 11 ؟
يا بد كامپني 3 ؟؟
باس بشيني زنصيحتش كني كه بذارن از تمام زورش استفاده كنن ؟
نزنيد خداييش، نزنيد :d:d

اقا توروخدا اين حرفو نزن ..
پي اس همينيه كه هست !!!
همينيه كه الان ميبيني :d
به خدا بيشتر از اين زور نداره ...
حالا فرضا تمام قدرتش چي ميشه؟
ويچر 2 ؟ يا كرايسيس 2 با پچ دايركت 11 ؟
يا بد كامپني 3 ؟؟
باس بشيني زنصيحتش كني كه بذارن از تمام زورش استفاده كنن ؟
نزنيد خداييش، نزنيد :d:d
چرا میشه یه چی به نام UNCHARTED 3 ، The Last Guardian

کنسول های بعدی بیاد که 100% هم بلوری هستش و 100% قیمت بازی های حال PS3 رو داره وبیشتر . چه Xbox 720 و چه PS4 .
دقیقا مثل دورانی میشه که PS3 اومده بود و در حسرت خرید بازیهاش بودیم ....
خدا کنه اگه بیاد , زود کرک شه که مثل PS3 بازیهاشونو بتونیم رو هارد اجرا کنیم .:)

کنسول هایی نسل جدید به این زودها کرک نمیشن ps3
5سال برد که هک شود اگه ps4بیاید به این زودها هک نمیشن
ps3هنوز از اخرقدرتش برای بازیها استفاد نکرده

امکان نداره نمونش بازی shadow damend قراره 2013 برا 360 بیاد

یه توضیحی میدی ببینم این بازی چیه؟

آخه منم یه بازی میشناسم که اسمش shadows of the damned هست و قراره یه هفته دیگه واسه جفت 360 و ps3 ریلیز بشه!

من واسم جالبه بدونم چطور یک عده دلشون رو به این نسل خوش کردن و هنوز ازش توقع بازده بیشتر دارن ! کلا اینا تئوریسین هایی هستند که باید برن مهندس بشن از دست نرن !
آفرین! آفرین! شما تا الان کجا بودی که این جماعت از همه جا بی خبر داشتن آینده شونو دستی دستی واسه خاطر هیچ و پوچ خراب میکردن. واقعا که چقدر زیبا و دلنشین نظر دادید. آخه اینا چیه میفهمن بازی کردن یعنی چی!
آخ جون من میتونم تا دوسال دیگه یه بازی با نهایت تنظیمات گرافیکی pc رو در کنسول هم کنم.
جا داره بازم از شما تشکر کنم!

برادرای PC باز ، خوب چرا جنبه ندارید شما ها ! راست میگن دیگه.
آخرین بنچ مارک ها رو دیدید ! :)) (رو کنسول منظور هستا!!!)
آنچارتد ۳ فقط از ۱۰ درصد قدرت PS3 استفاده میکنه ! راست میگم به جان خودم :d

تازه سونی میخواد یه پچ بده تا رزولوشن ۲۵۶۰ در اندی هم اجرا کنه ! :))

مایکروسافتم که ترکوند با خبر جدیدش ! نشنیدید ؟!؟!؟! :-o پس بذارید براتون بگم.
پچ DX11 کرایسیس ۲ فقط واسه کنسول ۳۶۰ عرضه میشه :d حالا هی باور نکنید :>
تازشم قول دادن با این پچ بازی با ۶۰ فریم اجرا شه :d

و البته خبر بدش اینجاست که کرایتک گفت نمیتونه این پچ رو واسه PC عرضه کنه ! آخه بهترین گرافیک ها هم که GTX590 و HD 6990 باشن هم از پس این پچ بر نمیان و فقط و فقط X360 تواناییش رو داره.

یه وقت فکر نکنید شوخی کردما ! ;)

آخرین ویرایش:
دل بعضی از دوستان هم خوشه ها ! واقعا فکر کردید که این کنسول ها بازم میتونند از این بهتر باشند ؟؟؟ come on دیگه الان crytek شیره کنسول ها رو کشیده خب معلومه که برای اظهار وجود به دنبال کنسول جدید باشند و واقعا هم حق دارند ! الان PC نیم نسل از کنسول ها جلوتره :d

راستی دوستان توقع نداشته باشند که نسل بعد پیشرفت گرافیکی مثل ps2 به ps3 رو ببینند شاید دیگه نهایت گرافیکش بشه همون demo که از epic پخش کرد یا مثل crysis 2 با dx 11

نسل بعد میاد... گرافیک و ... هم بیشتر از انتظار هممون رشد می کنه... کی اول نسل فکر می کرد به اینجا برسیم با این کنسول ها...
.
خدا کته Mouse , keyboard Compatible باشن کاملا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or