Crytek: کنسول بعدی مایکروسافت، E3 2012 معرفی خواهد شد!

به نظر شما چه سالی برای شروع نسل بعد مناسب است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    103

Dreadlord

کاربر سایت
crytek.jpg

به گفته سایت Videogamer، یک منبع "درجه بالا" از استودیو Crytek به آنها گفته کنسول بعدی مایکروسافت تا 12 ماه آینده به طور رسمی معرفی خواهد شد که کاملا مشخص است به E3 اشاره دارد. همچنین به گفته او، کرایتک در حال ساخت Timesplitters 4 برای این کنسول نسل بعدی است.

این منبع گفته کنسول بعدی مایکروسافت به طور کامل از ویژگی های DX 11 مانند Multithreaded Rendering، Tesselation و Compute Shaders پشتیبانی خواهد کرد.

گفته شده مایکروسافت قصد دارد تا کنسولش را زودتر از سونی به بازار عرضه کند، اگرچه این استودیو در حال آماده سازی منابع خود برای Playstation نسل بعدی نیز هست.

ظاهرا کار ساخت Timesplitters 4 را استودیو Crytek UK (یا همان Free Radical سابق، سازنده اصلی این سری) بر عهده دارد و این بازی که از آخرین تکنولوژی های DX 11 استفاده می کند، از لحاظ گرافیکی کاملا فراتر از نسل فعلی کنسول هاست. منبع گفته موتور Cry Engine 3.0 جایگاه اصلی برای بازیسازی در نسل بعد را از آن ِ خود خواهد کرد. شایعه ساخت Timesplitters 4 از سال 2007 وجود دارد.

مایکروسافت و کرایتک هر دو از جواب دادن به این خبر صرف نظر کرده اند.

مایکرو فعلا مقداری رابطش با AMD خراب شده ! از طرفی اون کارتهای سری 6000 پرفورمنس خوبی تو پردازش تسلاشن تو مقیاس گسترده ندارن. این قدرت هم به نظر من برای نسل بعد خیلی کمه چون اگه قرار باشه یه کنسول بدن بیرون که حداقل برای 6 سال اینده کار کنه، باید قدرتش حداقل چند برابر قویترین کارتهای فعلی باشه. مثلا با اومدن سری maxwell انویدیا ، این کارتا کاملا تبدیل میشن به اسباب بازی !

حرف e3سال اینده هست کارتای جدید انویدیا maxwellتا اون موقع اصلا یا تولید نشدن هنوز یا به تولید انبوه نرسیدن ماکرو بخواد امتیازش رو بخره فقط یه راهی برای قدرت بیشتر میمونه اونم اینه که برای پردازش چندضلعی ها وتولید اونها ما با استفاده از یه cpuقدرتمند مثل cellیا power7چند هسته ایی میتونیم مقدار تولید چند ضلعی ها رو افزایشبدیم حرفی که نینتندو هم بهش رسیده و شرکت ibmتایید کرده کهwiiuاز سیستم watsonاستفاده کردهیعنیcpuنینتندو wiiuاز سری power7که خیلیهم قدرتمنده.
همین الانم 6870میتونه تو یک ثانیه 800میلیون مثلث رو تولید وپردازش کنه این در صورتیه که 460داره 480میلیون مثلث تولید میکنه وپردازش میکنه در کل بخاطر اینکه amdکارت گرافیکاش در تولید چند ضلعیها قدرت بیشتری دارن کمپانی های نینتندو وماکرو سافت ترجیح میدن از gpuهای این شرکت استفاده کنن بعلاوه قیمت وقراردادهای بینشون هم مهمه چون ماکرو سر ایکس باکس اولی رابطش با انویدیا بد جور شکر اب شد.

از لحاظ کنسول دستی که رسما رفتیم نسل بعد ببینیم کنسول خانگی چه غلطی می کنه واسه نسل بعد
PS3 که فعلا اول راهه و گرافیکش حالا حالا ها جواب میده
آره دوست عزیز تو راست میگی ;) چون هنوز از 100 درصد قدرت کنسول !! هیچ بنی بشری استفاده نکرده و چون استفاده هم نخواهد کرد ! پس ps3 خودش کنسول نسل بعدی حساب میشه .!
دلت خوشه ها :))
نه اتفاقا الان پی اس بنیه این داره که بازیه اش بتونه بکشونه تا دو سال دیگه یه نگاهی بندازی هیچکدوم از بازی های انحصاری فعلی از آخرین قدرت PS3 استفاده نمی کنن و اکثرشون یه سرو گردن از عنوان های مایکرو بالاترن
یه سر و گردن کمه ها . یکم فکر کن !
6 سال گذشت بازم داریم حرف تکراری میشنویم
------------------------------
مایکروسافت به نظرم با همون AMD قرارداد ببنده بهتره نمونش هم gpu دستگاه x360 که برتری نسبی داشت به rsx با اون همه هیاهوش .
نسل اول ایکس باکس همه که رابطه مایکرو با nvidia سر قیمت کمی به هم خورد .
مایکرو AMD رو بچسبه هم تو قیمت هم تو تکنولوژی برد میکنه . تجربه میگه

آخرین ویرایش:
اولین بازیشون تو این نسل که یه مزخرف به تمام معنا به اسم Haze بود ...

haze واسه free radical بود،
اون موقع free radical ربطي به crytek نداشت.
پس اولين بازي كنسولي crytek همون crysis2 هست كه به قول آقا وحيد :
اولین بازیشون روی کنسول بهترین گرافیک تاریخ کنسولی شد و میانگین 85 به بالا هم گرفت

حرف e3سال اینده هست کارتای جدید انویدیا maxwellتا اون موقع اصلا یا تولید نشدن هنوز یا به تولید انبوه نرسیدن ماکرو بخواد امتیازش رو بخره فقط یه راهی برای قدرت بیشتر میمونه اونم اینه که برای پردازش چندضلعی ها وتولید اونها ما با استفاده از یه cpuقدرتمند مثل cellیا power7چند هسته ایی میتونیم مقدار تولید چند ضلعی ها رو افزایشبدیم حرفی که نینتندو هم بهش رسیده و شرکت ibmتایید کرده کهwiiuاز سیستم watsonاستفاده کردهیعنیcpuنینتندو wiiuاز سری power7که خیلیهم قدرتمنده.
همین الانم 6870میتونه تو یک ثانیه 800میلیون مثلث رو تولید وپردازش کنه این در صورتیه که 460داره 480میلیون مثلث تولید میکنه وپردازش میکنه در کل بخاطر اینکه amdکارت گرافیکاش در تولید چند ضلعیها قدرت بیشتری دارن کمپانی های نینتندو وماکرو سافت ترجیح میدن از gpuهای این شرکت استفاده کنن بعلاوه قیمت وقراردادهای بینشون هم مهمه چون ماکرو سر ایکس باکس اولی رابطش با انویدیا بد جور شکر اب شد.

اینم حساب بکن که DX رو مایکرو نسل بعدی خیلی روش حساب میکنه 100%
به علاوه اینکه همین چند وقت قبل تو دو تا مصاحبه رسمی AMD خیلی بدجور DX رو کوبید و مایکرو رو مورد انتقاد قرار داد ! تو استفاده از DX هم مطمئنا کارت های Nvidia بهرتن (تا اونجایی که شنیدم چون تخصص ندارم تو کارت گرافیک)
+ اینکه سر تبلت و WP و کلا Windows 8 مایکرو و Nvidia خیلی روابط نزدیک خوی بر قرار کردن و کلا به صورت پارتنر از این به بعد رو موارد بالا کار میکنن

مگه گراقیک کمی بهتر چی داره که این همه هیجان زده میشین؟ جالبه تو فروم های خارجی که میری اصلا با این خبرا حال نمیکنن ولی اینجا همه هیجان زده میشن. خدایی شما گرافیک کرایسیس 1 رو مثلا نسل بعد میدونین؟ بتلفیلد هم گرافیک خیلی خوبی داره اما ایا واقعا اختلافش توجیه کننده هست؟
آره منم رفتم فروم خارجی دیدم داشتن فحش میدادن که زودتر از 2104 بیاد ماکرو میکشند:dایران که نیست طرف ره مثل نقل و نبات بازی کوپی بخره و قیمت کنسول زیاد برای فرقی نکنه چون با بازی کوپی دیگه جبران میشه ولی برای یک نفر تو آمریکا خیلی مهم هست چون باید پول خود بازی بده کلی مشکلات براش پیش میاد از طرفی همه بازی هایی که هر ماه هم میاد نمیتونه بخره مثل ما ایرانی ها:d
اگه قراره بازی فقط گرافیک داشته باشه یعنی بازی هایی که قراره برای نسل بعد کنسول ها بیاد همون بهتر که نیاد

به نظر من كنسول مايكروسافت E3 2013 معرفي ميشه و تا آخر همون سال هم عرضه ميشه.

ولي انصافا الان وضعيت همونطور كه بعضي از دوستان گفتند خيلي ايده ال هستش.

قيمت كنسولها كم شده + كنترل هاي حركتي عرضه شدند + هزينه ساخت بازي پايين اومده كه باعث ميشه تمام شركتها بتونن به خوبي فعاليت كنند + شركتها تونستند تقريبا از تمام توان كنسولها استفاده كنند

اوايل نسل واقعا انرژي و هزينه زيادي مي طلبه واسه ساخت بازي كه باعث ميشه خيلي از شركتها نتونند وارد صحنه بشند ولي الان موقعيت خوبي هست كه بازيهاي خوش ساخت و گيم پلي محور بيشتري عرضه بشند.

من نميدونم همه چيز كه گرافيك نيست يك عده چسبيدند به گرافيك.در ضمن همين گرافيك هم دو بخش هنري و تكنيكي داره كه فقط يك بخشش به قدرت كنسول بر ميگرده.كافي يك مروري بر E3 امسال بكنيد ببينيد كدوم بازيها واقعا به لحاظ گرافيكي مورد تمجيد قرار گرفتند.نمونش Reyman يا Journey و خيلي بازيهاي ديگه

در ضمن من فكر ميكنم بهتره كنسولهاتي نسل بعد با DX 12 عرضه بشن تا حداقل يك جهش گرافيكي خوب شاهد باشيم.

ولی اطمینان داشته باشید ماکرسافت بزودی نسل بعد کنسولشو معرفی میکنه

بعدش چون کینکت رو تازه وارد بازار کرده دلیل نمیشه که دستگاه جدید رو معرفی نکنه ماکرو سافت میتونه از امکانات کینکت روی نسل بعدی کنسولش استفاده بکنه

علامتی تو بازیسنتر ندیدم که دست شکللک رو صورتش باشه ولی اگه 2013 بده خیلی ***! بازمم میخواد
زودتر از سونی بده؟نمیگه سونی قوی تر میکنه دستگاشو؟
در مورد کینکت هم بارها گفته شده میتونه سازگار با نسل بعد بکنتش!
نکنه تا انتشار دستگاه بعد سالی 1 هیلو بده=((
کلا که هی!
ولی فکرشو بکنید!گرافیک بالاتر از نسل فعلی چی میشه!؟
نه اتفاقا!ممایکرو این سنل با زودتر شروع کردن کلی فروشش بیشتر بود و بیشتر تثبیت یافت.اگ قرار باز هم دیرتر شروع می کرد می شد عین Xbox 1!

بیاین اینم حرفه جانکارمک گفته ما میتونیم انتظار داشته باشیم که سال 2012 سونی و مایکرو کنسولهای جدیدیشون را معرفی میکنند و سال 2013 عرضه میشه .

Speaking to Eurogamer, Carmack said we should expect Microsoft and Sony to announce their next consoles at E3 2012, with the new systems becoming available in 2013.

http://www.digitalscrutiny.com/cont...to-be-10x-more-powerful-and-released-in-2013/
با اینکه نظرش را داده ولی اینا حتما یه خبرهایی دارن که چه خبره !

بیاین اینم حرفه جانکارمک گفته ما میتونیم انتظار داشته باشیم که سال 2012 سونی و مایکرو کنسولهای جدیدیشون را معرفی میکنند و سال 2013 عرضه میشه .

http://www.digitalscrutiny.com/cont...to-be-10x-more-powerful-and-released-in-2013/
با اینکه نظرش را داده ولی اینا حتما یه خبرهایی دارن که چه خبره !

امیدوارم اینقدر از Doom 4 چیزی نشون ندن تا یسره بازی لانچ تایتل کنسول های نسل بعد بشه :d

امیدوارم اینقدر از Doom 4 چیزی نشون ندن تا یسره بازی لانچ تایتل کنسول های نسل بعد بشه :d

یه جورایی میتونی امیدوار باشی و یجورایی نه :دی از اینکه شاید 2013 کنسولهای جدید عرضه بشه و کارمک بخواد از قدرت کنسولها استفاده کنه تا DOOM را به رخ بکشه میشه امیدوار بود :دی

ولی از یه طرف کارمک گفته من دارم روی id tech 6 کار میکنم ؟ یعنی برای نسل بعد :دی

آخرین ویرایش:
این نسل دیگه جون به لبش رسیده حال وقت نسل جدید,گارفیک بازی ها تاکی میخواد درجا بزنه همین الانشم به نظرمن دیر شده واسه نسل جدید!!!

یه جورایی میتونی امیدوار باشی و یجورایی نه :دی از اینکه شاید 2013 کنسولهای جدید عرضه بشه و کارمک بخواد از قدرت کنسولها استفاده کنه تا DOOM را به رخ بکشه میشه امیدوار بود :دی

ولی از یه طرف کارمک گفته من دارم روی id tech 6 کار میکنم ؟ یعنی برای نسل بعد :ددی
پس دستامون رو رو به اسمون دراز میکنیم و برای عرضه Doom 4 با انجین id Tech 6 در سال 2014 دعا میکنیم :d خدا وکیلی فکر کردن بهش فک و لب و لوچه ی من رو سانتی متر ها جا به جا میکنه :d البته شاید الان دیگه بشه به عرضه عزیز دلم ( Quake 5 :x ) روی کنسول های نسل بعد فکر کرد .

پس دستامون رو رو به اسمون دراز میکنیم و برای عرضه Doom 4 با انجین id Tech 6 در سال 2014 دعا میکنیم :d خدا وکیلی فکر کردن بهش فک و لب و لوچه ی من رو سانتی متر ها جا به جا میکنه :d البته شاید الان دیگه بشه به عرضه عزیز دلم ( Quake 5 :x ) روی کنسول های نسل بعد فکر کرد .
چی میگی واسه خودت :دی الان دارن روی doom4 کار میکنند :دی مگه دیوانند وقتی از حداکثر قدرت id tech5 استفاده نکرده برن طرف doom4 را نسل بعد با id tech6 درست کنند؟:دی
RAGE به کلی بر اساس قدرت سخت افزاری کنسولها ساخته شده ولی DOOM4 به معنای واقعی بر اساس قدرت PC ساخته میشه یعنی با دیدنش کاملان نسل بعد را میبینی :دی

فقط اینو مطمن باشید مایکرو تا وقتی که ببینه کنسولش و کینکت مثل چی فروش میره نسل بعد رو معرفی نخواهد کرد همون کاری که با وسیله های دیگه کرده

خواهشا الان نیاید بگید کینکت برای xbox بعدی هم هست ! بله هست ولی مطمن باشید مایکرو هیچوقت نمیاد از این کینکت پشتیبانی کنه و حتما نسخه 2 رو معرفی میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or