Crytek از نحوه مبارزه در Ryse صحبت می کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
43344420156935306003.jpg

"در بازی های اکشن سوم شخص، بیشتر کاراکترها شخصیت "گرگ تنها" را دارند، که در بعضی از قسمت های Ryse وجود دارد، ولی این بازی در واقع درباره ی حمایت کردن و بودن با برادران، و از همه مهتر در مورد کار گروهی است. شما در حین بازی تبدیل به ژنرال میدان جنگ می شوید.درک می کنید که برای ژنرال شدن چه زحمت ها و زجرهایی باید کشید.

ما یک مفهوم به نام "دکمه زدن تا حرفه ای شدن" داریم. ایده این است که همه می توانند بازی کنند و دکمه بزنند و بجنگند، اما اگر بفهمید که زمان درست زدن دکمه کی است. حرفه ای می شوید. و می توانید عکس العملی که از هوش مصنوعی می گیرید را درک کنید. گاهی اوقات هوش مصنوعی به حالت "قابل مجازات" می روند و شما می توانید آنها را اعدام کنید. ما فکر کردیم چرا باید اینجا متوقف شود؟چرا من باید صبر کنم تا یک فیلم تمام شود؟

به خاطر اینکه همه ما بازی هایی کردیم که مجازات دارند و بعد از نیم ساعت همه حالت Basic مبارزه را می فهمند. مثلا می فهمد که ساده ترین راه اینست که باید کله شخصیت دیگری را با شمشیر از جا بکند، بعد با چاقو او سوراخ کند و بعد لگدش بزنند. ما گفتیم که همین جریان را ادامه دهیم و پنجره ای باز کنیم و به کسانی که وقت گذاشته اند و راه های بهتری یاد گرفته اند پاداش اضافی (Bonus) بدهیم."

- PJ Stevazکارگردان طراحی Ryse: Son of Rome.

Source

آخرین ویرایش:
من نمیدونم ملت یاد میگیرن یه چیزو،چرا 2000 بار تکرار میشه.؟

از کی تا حالا با یه ضرب و تقسیم ساده میشه گفت این از اون 50%!!!!! قویتره؟
.

از زمانی که علم ریاضی کشف شد !!! اینجا جاش نیست اما اینطوری حساب میکنن :

PS4 حدود 18 CUs یا ( compute unite ) داره و X ONE هم 12 تا . از طرفی قدرت پردازشی پردازنده PS4 در محاسبات اعداد اعشاری 32 بیتی در حدود 1.84 ترافلاپس و X ONE هم حدود 1.23 ترافلاپسه . پس برای حساب کردن درصد این 2 تا به روشزیر عمل میکنیم :

1.84 تقسیم ( /) بر 1.23 »» 1.49
1.49 منهای 1 میکنیم »» 1.49
1.49 رو ضربدر 100% میکنیم »» 49% قویتر :)

Frobary @

نهایت تلاشت رو میکنی هرطور شده اینو بجسبونی به Shadow of Rome :دی چرا؟
همچین میگی اینو می چسبونی به Shadow of Rome انگار بهترین بازی تاریخ بوده :دی خواستم بگم سبک بازی شبیه اون هست و HnS نیست، وگرنه همین Shadow of Rome هم از وسط هاش دیگه تکراری و خسته کننده میشد (هم بخش های مبارزه و هم بخش های مخفی کاری) و در کل یه بازی خوب به حساب میاد نه یه بازی عالی :دی

همچین میگی اینو می چسبونی به Shadow of Rome انگار بهترین بازی تاریخ بوده :دی خواستم بگم سبک بازی شبیه اون هست و HnS نیست، وگرنه همین Shadow of Rome هم از وسط هاش دیگه تکراری و خسته کننده میشد (هم بخش های مبارزه و هم بخش های مخفی کاری) و در کل یه بازی خوب به حساب میاد نه یه بازی عالی :دی
با سابقه کرایتک قطعاً میشه گفت SoR در برابر Ryse شاهکاره. شما چیزی رو که همه دیدن (FACT) رو رد میکنید به دلایل اینکه شاید اینطوری نباشه.
خب Forza 5 هم Racing Simulator نیست چون شاید ممکنه Point&Click باشه :دی.

با سابقه کرایتک قطعاً میشه گفت SoR در برابر Ryse شاهکاره. شما چیزی رو که همه دیدن (FACT) رو رد میکنید به دلایل اینکه شاید اینطوری نباشه.
خب Forza 5 هم Racing Simulator نیست چون شاید ممکنه Point&Click باشه :دی.
FACT؟ من کلا علاقه ای به خوندن پیش نمایش بازی ها ندارم حالا اگه واقعا اونایی که بازی رو تست کردن گفتن سبکش HnS هست خب مشکلی نیست، حرفت قبول :دی اصراری هم ندارم بگم این HnS هست یا نیست، چیزی که دیدم رو گفتم فقط. در ضمن هر چی بسازه شرط می بندم متاش 75+ میشه! راستی محض اطلاعت Point & Click زیر مجموعه Racing نیست و زیر مجموعه Adventure هست، گفتم در جریان باشی!

آخرین ویرایش:
نمایش E3 بازی واقعا خیره کننده بود شاید بزرگترین برگ برنده مایکروسافت تو نسل بعد! اما بیشتر مبازرات به QTE ختم میشد که زیاد جالب نبود به نظرم!

من کاری به Sahdow of Rome و سبک HnS ندارم ولی اگه مبارزات با سلاح سرد قسمت قابل توجهی از گیم پلی بازی باشه که به احتمال خیلی زیاد هست و وضعش هم همینی باشه که تو E3 دیدیم باید پذیرفت که بیش از حد سطحی و نا امید کننده بود (بخش مبارزات).

من کاری به Sahdow of Rome و سبک HnS ندارم ولی اگه مبارزات با سلاح سرد قسمت قابل توجهی از گیم پلی بازی باشه که به احتمال خیلی زیاد هست و وضعش هم همینی باشه که تو E3 دیدیم باید پذیرفت که بیش از حد سطحی و نا امید کننده بود (بخش مبارزات).
سبک بازی که همینه ولی اگه این درجه سختی تا موقع عرضه عوض نشه که اصلا نمیخواد بازی کنیم، یه دکمه میزنیم بقیه ـش رو خودش انجام میده :دی بعید میدونم اینجوری بمونه چون اعتراض ها نسبت به درجه سختی بازی و سیستم ساده مبارزات خیلی زیاد بوده و سازنده بازی هم تلویحا اشاره کرده که وضعیت اینجوری نمی مونه. به هر حال اگه درست بشه که میتونه یه لانچ تایتل خوب بشه، درست هم نکرد خاک تو سرشون و البته کسی هم بازی رو نمیخره :دی

سبک بازی که همینه ولی اگه این درجه سختی تا موقع عرضه عوض نشه که اصلا نمیخواد بازی کنیم، یه دکمه میزنیم بقیه ـش رو خودش انجام میده :دی بعید میدونم اینجوری بمونه چون اعتراض ها نسبت به درجه سختی بازی و سیستم ساده مبارزات خیلی زیاد بوده و سازنده بازی هم تلویحا اشاره کرده که وضعیت اینجوری نمی مونه. به هر حال اگه درست بشه که میتونه یه لانچ تایتل خوب بشه، درست هم نکرد خاک تو سرشون و البته کسی هم بازی رو نمیخره :دی
اميدوارم به مايكرو فن ها برنخوره اما اشكال عمده ي مايكرو اينه كه بيشتر به ظاهر اهميت ميده نه باطن و عمق يه بازي بايد يكي به اينا بفهمونه اگه صد تا انحصاي بديد ولي همه فقط گرافيك باشن فايده نداره اما مايكرو يه كار خيلي خيلي خوب كرده و اونم انحصاري كردن رمدي بوده درسته كه الن ويك خيلي موفقيت تجاري بزرگي بدست نياورد ولي حداقل احترام من و امثال من رو بدست آورد ايكاش مايكرو بره به سمت اين مسئله و استوديوهايي مثل اين رو تاسيس بكنه وگرنه امثال كرايتك واقعا بجز گرافيك هيچي براي عرضه ندارن

اميدوارم به مايكرو فن ها برنخوره اما اشكال عمده ي مايكرو اينه كه بيشتر به ظاهر اهميت ميده نه باطن و عمق يه بازي بايد يكي به اينا بفهمونه اگه صد تا انحصاي بديد ولي همه فقط گرافيك باشن فايده نداره اما مايكرو يه كار خيلي خيلي خوب كرده و اونم انحصاري كردن رمدي بوده درسته كه الن ويك خيلي موفقيت تجاري بزرگي بدست نياورد ولي حداقل احترام من و امثال من رو بدست آورد ايكاش مايكرو بره به سمت اين مسئله و استوديوهايي مثل اين رو تاسيس بكنه وگرنه امثال كرايتك واقعا بجز گرافيك هيچي براي عرضه ندارن
من الان بهم برنخورده فقط برام سوال پیش اومده.
میشه یکی دوتا مثال بزنید که بازی انحصاری مایکرو سافت اومده باشه و فقط گرافیک باشه و درون مایه نداشته باشه؟
راستش تنها مثال هایی که از این ماجرا یادم میاد کرایسیس 3 و کیلزون 3 هست....
درضمن تا جایی که من یادمه کرایسی 1و2 رو هیچ کس از گیم پلیشون ایراد نگرفت... شماره 3 هم گیم پلیش تکراری شده بود و بد نبود...
به نظر من امکانش زیاده که کرایتک بتونه یه بازی خوب تحویل بده...

کدوم سابقه ؟! خطا شد این کرایسیس 3 امتیازاتش کم شد ؟ شما حرف از کدوم سابقه میزنی farcry 1 ؟! که امتیازاتش معلومه که چه بازی بوده ! یا کرایسیس 1 ؟! که امتیازاتش مشخصه ! کرایسیس 2 هم که میانگینش شده 84 ! شاید به نظر شما 84 معنیه سابقه بد یا اشغال بده ! لول .

کرایتک دوتا ip تو کل تاریخش ساخته که تو شماره های اولش فوق العاده و تو سبک خودشون شاهکار بودند و براحتی هم میتونم بگم بهترین شوتر اول شخص open world تاریخ بوده ! اگر نبوده عنایت بفرمایید ببینیم قبلش یا بعدش کدوم بازی باهاش قابل رقابت بوده ؟!
بازیه RYSE هم سومین IP جدیدشون هست که میتونه بنابه خلق 2 تا IP که قبلا ساخته بودند را مد نظر قرار بدی و بعد صحبت از سایقه بکنی :)

با سابقه کرایتک تنها موردی که باید نگرانش بود یه داستان خوب و روایت درست حسابی هست و اِلا بعید میدونم تو باقی زمینه ها کرایتک کم کاری کنه :d

کدوم سابقه ؟! خطا شد این کرایسیس 3 امتیازاتش کم شد ؟ شما حرف از کدوم سابقه میزنی farcry 1 ؟! که امتیازاتش معلومه که چه بازی بوده ! یا کرایسیس 1 ؟! که امتیازاتش مشخصه ! کرایسیس 2 هم که میانگینش شده 84 ! شاید به نظر شما 84 معنیه سابقه بد یا اشغال بده ! لول .

کرایتک دوتا ip تو کل تاریخش ساخته که تو شماره های اولش فوق العاده و تو سبک خودشون شاهکار بودند و براحتی هم میتونم بگم بهترین شوتر اول شخص open world تاریخ بوده ! اگر نبوده عنایت بفرمایید ببینیم قبلش یا بعدش کدوم بازی باهاش قابل رقابت بوده ؟!
بازیه RYSE هم سومین IP جدیدشون هست که میتونه بنابه خلق 2 تا IP که قبلا ساخته بودند را مد نظر قرار بدی و بعد صحبت از سایقه بکنی :)

far cry 3 که خیلی پخته تر از crysis بود از هر لحاظ. این رو گفتم در جواب اینکه گفتی قبل و بعدش همه شوتر openworld ها تعطیل بودن.
به هر حال ریشه شوتر OW یه سرش به کرایتک ختم میشه کسی هم منکرش نیست اما!!!!!!!!
اگر هم بنا بر سابقه بخوایم پیش بریم همون قدر که کرایتک سر شوتر حق داره به همون اندازه
هم id حق اب و گل داره ولی اخر کارش به RAGE ختم شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or