Crytek از نحوه مبارزه در Ryse صحبت می کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
43344420156935306003.jpg

"در بازی های اکشن سوم شخص، بیشتر کاراکترها شخصیت "گرگ تنها" را دارند، که در بعضی از قسمت های Ryse وجود دارد، ولی این بازی در واقع درباره ی حمایت کردن و بودن با برادران، و از همه مهتر در مورد کار گروهی است. شما در حین بازی تبدیل به ژنرال میدان جنگ می شوید.درک می کنید که برای ژنرال شدن چه زحمت ها و زجرهایی باید کشید.

ما یک مفهوم به نام "دکمه زدن تا حرفه ای شدن" داریم. ایده این است که همه می توانند بازی کنند و دکمه بزنند و بجنگند، اما اگر بفهمید که زمان درست زدن دکمه کی است. حرفه ای می شوید. و می توانید عکس العملی که از هوش مصنوعی می گیرید را درک کنید. گاهی اوقات هوش مصنوعی به حالت "قابل مجازات" می روند و شما می توانید آنها را اعدام کنید. ما فکر کردیم چرا باید اینجا متوقف شود؟چرا من باید صبر کنم تا یک فیلم تمام شود؟

به خاطر اینکه همه ما بازی هایی کردیم که مجازات دارند و بعد از نیم ساعت همه حالت Basic مبارزه را می فهمند. مثلا می فهمد که ساده ترین راه اینست که باید کله شخصیت دیگری را با شمشیر از جا بکند، بعد با چاقو او سوراخ کند و بعد لگدش بزنند. ما گفتیم که همین جریان را ادامه دهیم و پنجره ای باز کنیم و به کسانی که وقت گذاشته اند و راه های بهتری یاد گرفته اند پاداش اضافی (Bonus) بدهیم."

- PJ Stevazکارگردان طراحی Ryse: Son of Rome.

Source

آخرین ویرایش:
حسین تو دیگه چرا؟!!:دی
بدبخت یارو داره می گه که بعد یه مدتی این قابلیت توی ذهن مردم جا می گیره و می دونن دارن چی کار می کنن، اینم مثاله شه.

داش مهدی منظورم ترجمه نبود . منظورم حرفای اون کارگردان بود :d
من برداشتی که کردم این بود : :d

مثلا دکمه زنی فقط برای چند ساعت اولیه بازی هست تا اینکه حرفه ای بشیم ! بعد دکمه زنی حذف میشه و مثل یه ژنرال واقعی میتونیم بازی رو دنبال کنیم !
کارگردان بازی واقعا چرت گفته چون من در مورد کله کندن تو تریلیرش چیزی ندیدم که طرف بره کله طرف و بکنه . اون طرف کلا اشتباه صحبت کرده :d

داش مهدی منظورم ترجمه نبود . منظورم حرفای اون کارگردان بود :d
من برداشتی که کردم این بود : :d

مثلا دکمه زنی فقط برای چند ساعت اولیه بازی هست تا اینکه حرفه ای بشیم ! بعد دکمه زنی حذف میشه و مثل یه ژنرال واقعی میتونیم بازی رو دنبال کنیم !
کارگردان بازی واقعا چرت گفته چون من در مورد کله کندن تو تریلیرش چیزی ندیدم که طرف بره کله طرف و بکنه . اون طرف کلا اشتباه صحبت کرده :d

:arrowd::arrowd::arrowd:

مگه این چیزی که نشون دادن HnS بود؟ :-/ :biggrin1: این سیستم QTE هم اگه مبارزات آسون نباشه میتونه جذاب باشه چون گفتن بیشتر از 100 تا Finisher مختلف تو بازی وجود داره که واسه نمایش E3 فقط 6 یا 7 تا Finisher استفاده شده. کلا بستگی به این داره مبارزات قبل از رسیدن به وضعیت Finisher در چه درجه سختی قرار گرفته باشه، اگه سختی مناسبی داشته باشه که دیگه مشکلی نیست :biggrin1:

یعنی اینکه بعد یه مدتی، حرف ای می شی و Finnisher برات باز میشه. بیشتر از 100 تام هست از کجا می دونی شاید توی یکی کله ی یارو رو کند.:دی
اون ژنرال هم منظورش از داستان و قابلیت دستور دادن به مردمه.:دی

والا بعد از e3 مايكرو و قبل از اينكه كنفرانس سوني شروع شه همون موقع كه كاربراي مايكرو فن هاي عزيز كف و خون قاطي كرده بودن و هي ميگفتن كه مايكرو سوني رو كشت و اين مايه صحبتا من گرگ و ميش هوا بود كه توي تاپيك گفتم اين بازي آشغاله و غير گرافيك هيچي نداره. اونموقع خيلي ها با من مخالفت كردن اما الان كه دارم اين تاپيكو ميخونم ميبينم كه حالا كه گرد و خاك خوابيده و همگي وقت داشتيد كه درست همه چيز رو واقعي ببينيد به اين نتيجه رسيديد كه اين بازي واقعا غير گرافيك هيچي نداره.:d البته اين مسئله در مورد همه ي بازياي e3 مايكرو صدق نميكنه:-b

مگه این چیزی که نشون دادن HnS بود؟ :-/ :دی این سیستم QTE هم اگه مبارزات آسون نباشه میتونه جذاب باشه چون گفتن بیشتر از 100 تا Finisher مختلف تو بازی وجود داره که واسه نمایش E3 فقط 6 یا 7 تا Finisher استفاده شده. کلا بستگی به این داره مبارزات قبل از رسیدن به وضعیت Finisher در چه درجه سختی قرار گرفته باشه، اگه سختی مناسبی داشته باشه که دیگه مشکلی نیست :دی

نه ممد Platformer بود با تم Horror به همراه المان هایی از سبک ریسینگ :| :دی

توی بازی های HnS اگه تا یه حدی QTE قرار بدن جوری که به سینمایی تر شدن بازی کمک کنه و به کمبوها و سیستم مبارزات بازی هم ضربه نزنه، اشکالی نداره و اتفاقا خوب هم هست ولی این دیگه رسما QTE بود و فقط اون وسطا طرف یه چندتا ضربه عادی هم میزد.

آخرین ویرایش:
چقدر گیر می دین به ترجمه. بلدین خودتون خبر رو با کیفیت بهتر بذارین. یکی در میون پست دادین. یکی گفت بقیه لایک بزنن، مشخص میشه خبر مشکل داشته نه اینکه همه بگن.

اصلا نمی ذارین از یه تاپیک چیزی دستگیرمون میشه انقدر اسپم میدین.)x

نه ممد Platformer بود با تم Horror به همراه المان هایی از سبک ریسینگ :| :biggrin1:

توی بازی های HnS اگه تا یه حدی QTE قرار بدن جوری که به سینمایی تر شدن بازی کمک کنه و به کمبوها و سیستم مبارزات بازی هم ضربه نزنه، اشکالی نداره و اتفاقا خوب هم هست ولی این دیگه رسما QTE بود و فقط اون وسطا طرف یه چندتا ضربه عادی هم میزد.
هر چیزی که شمشیر توش باشه HnS هست یعنی؟ :-/ :دی مثلا Shadow of Rome رو تو جز دسته HnS حساب میکنی؟ این بازی اصلا HnS نیست که داری با بازی های HnS مقایسه میکنی :دی این بازی تو دسته کلی Action/Adventure قرار میگیره، یا به عبارتی Historic Action/Adventure :دی

آخرین ویرایش:
موافقم. حالا هر بازی تو رم و یونان باشه و خون و خونریزی ــش زیاد باشه که نمیشه HnS . این بازی اکشن ماجراجویی هست. باید با بازی های توی این سبک مقایسه بشه. مثل اون بازی Troy مثلا :دی البته انگار این هم ته زمینه های Hns رو داره. :دی

منظور این بازیه http://en.wikipedia.org/wiki/Legends_of_Troy

پ.ن: البته انگار این هم ته زمینه های Hns رو داره. :دی

کله شخصیت دیگری را با شمشیر از جا بکند، بعد با چاقو او سوراخ کند و بعد لگدش بزنند.

وقتی کلشو کندی دیگه برای چی سوراخش کنی؟ مگه میخوایم از توپ لایه درست کنیم :d

اون چیزی که توی نمایشگاه نشون دادن، بدترین نمایش گیم‌پلی توی کل کنفرانس بود! احتیاج به تغییرات عمیق داره تا بشه بهش گفت بازی خوب :d

اون چیزی که توی نمایشگاه نشون دادن، بدترین نمایش گیم‌پلی توی کل کنفرانس بود! احتیاج به تغییرات عمیق داره تا بشه بهش گفت بازی خوب :d
اون نمایش که خوب نبود ولی بزرگترین مشکلش درجه سختی بود به نظرم، یعنی 1 ضربه به طرف می زدیم میرفت تو حالت Finisher خوردن :دی اگه وضعیت طوری باشه که درجه سختی بازی بالا باشه این QTE ها میتونه لذت بخش هم باشه، یعنی اول حسابی با طرف مبارزه کنیم بعد QTE اجرا کنیم نه اینکه 1 ضربه بزنیم سریع بره تو Finisher زدن :دی تغییرات خیلی عمیقی نمیخواد، یه کم تغییر تو سیستم مبارزات میخواد فقط.
خب همینی که تو گفتی میشه تغییر عمیق
yahoo_4.gif

بازی عملاً هیچ سیستم مبارزه‌ای نداشت، فقط QTE بود. حالا تو می‌گی یه سیستم مبارزه بهش اضافه کنن تغییر عمیق نیست؟
yahoo_4.gif

انیمیشن‌ها هم خیلی آبکی بودن، احساس می‌کنم کلاً بازی با کامل شدن فاصله زیادی داره.
البته گرافیکش به شدت فک برانداز بود. به نظرم بهترین نمایش گرافیکی کنفرانس بود، در کنار The Division.
منظورم اینه که سیستم مبارزات غنی تر بشه، یعنی همینی که الان ساختن رو بهتر کنن :دی

آخرین ویرایش:
اون نمایش که خوب نبود ولی بزرگترین مشکلش درجه سختی بود به نظرم، یعنی 1 ضربه به طرف می زدیم میرفت تو حالت Finisher خوردن :دی اگه وضعیت طوری باشه که درجه سختی بازی بالا باشه این QTE ها میتونه لذت بخش هم باشه، یعنی اول حسابی با طرف مبارزه کنیم بعد QTE اجرا کنیم نه اینکه 1 ضربه بزنیم سریع بره تو Finisher زدن :دی تغییرات خیلی عمیقی نمیخواد، یه کم تغییر تو سیستم مبارزات میخواد فقط.

خب همینی که تو گفتی میشه تغییر عمیق :d
بازی عملاً هیچ سیستم مبارزه‌ای نداشت، فقط QTE بود. حالا تو می‌گی یه سیستم مبارزه بهش اضافه کنن تغییر عمیق نیست؟ :d
انیمیشن‌ها هم خیلی آبکی بودن، احساس می‌کنم بازی با کامل شدن فاصله زیادی داره.
البته گرافیکش به شدت فک برانداز بود. به نظرم بهترین نمایش گرافیکی کنفرانس بود، در کنار The Division.

منظورم اینه که سیستم مبارزات غنی تر بشه، یعنی همینی که الان ساختن رو بهتر کنن
biggrin1.gif

حالا تو بهش می‌گی غنی کردن، من می‌گم تغییر عمده. ولی واضحه که نمایششون توی E3 از نظر گیم پلی راضی کننده نبود. من از خدامه بازی خوب بشه. عاشق حال و هوای روم و یونان باستان هستم:d

آخرین ویرایش:
من که خیلی حیفم اومد اون گرافیک و اون اتمسفر دیدم داره فدای گیم پلی به درد نخور و خسته کنندش که فقط QTE هست میشه ، یکم اگه میشد خودمون مبارزه کنیم کمبو بزنیم چقدر خوب میشد ، و این QTE ها هم به 1/5 از گیمپلی تقلیل بدن خوب میشه ، الان تفریبا 100% هست که من حالم از این سبک به هم میخوره
تا قبل از این تاپیک فکر میکردم فقط من از گیمپلیش خوشم نیومده چون همش به به و چه چه میکردن حالا نمیدونم چی شد یهو همه به این نتیجه رسیدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or