Crytek از نحوه مبارزه در Ryse صحبت می کند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
43344420156935306003.jpg

"در بازی های اکشن سوم شخص، بیشتر کاراکترها شخصیت "گرگ تنها" را دارند، که در بعضی از قسمت های Ryse وجود دارد، ولی این بازی در واقع درباره ی حمایت کردن و بودن با برادران، و از همه مهتر در مورد کار گروهی است. شما در حین بازی تبدیل به ژنرال میدان جنگ می شوید.درک می کنید که برای ژنرال شدن چه زحمت ها و زجرهایی باید کشید.

ما یک مفهوم به نام "دکمه زدن تا حرفه ای شدن" داریم. ایده این است که همه می توانند بازی کنند و دکمه بزنند و بجنگند، اما اگر بفهمید که زمان درست زدن دکمه کی است. حرفه ای می شوید. و می توانید عکس العملی که از هوش مصنوعی می گیرید را درک کنید. گاهی اوقات هوش مصنوعی به حالت "قابل مجازات" می روند و شما می توانید آنها را اعدام کنید. ما فکر کردیم چرا باید اینجا متوقف شود؟چرا من باید صبر کنم تا یک فیلم تمام شود؟

به خاطر اینکه همه ما بازی هایی کردیم که مجازات دارند و بعد از نیم ساعت همه حالت Basic مبارزه را می فهمند. مثلا می فهمد که ساده ترین راه اینست که باید کله شخصیت دیگری را با شمشیر از جا بکند، بعد با چاقو او سوراخ کند و بعد لگدش بزنند. ما گفتیم که همین جریان را ادامه دهیم و پنجره ای باز کنیم و به کسانی که وقت گذاشته اند و راه های بهتری یاد گرفته اند پاداش اضافی (Bonus) بدهیم."

- PJ Stevazکارگردان طراحی Ryse: Son of Rome.

Source

آخرین ویرایش:
هر چیزی که شمشیر توش باشه HnS هست یعنی؟ :-/ :دی مثلا Shadow of Rome رو تو جز دسته HnS حساب میکنی؟ این بازی اصلا HnS نیست که داری با بازی های HnS مقایسه میکنی :دی این بازی تو دسته کلی Action/Adventure قرار میگیره، یا به عبارتی Historic Action/Adventure :دی

Historic Action/Adventure ؟! :-/:d
والا تا اونجایی که من یادم میاد از همون زمان معرفی قرار بود Ryse یه HnS انحصاری برای X360 و کینکت باشه. حالا چطور الان سبکش سریع تغییر کرد ...... :-/:d

ممد میدونی که HnS ها هم (متاسفانه) در دسته Action Adventure قرار میگیرن دیگه ؟!

Historic Action/Adventure ؟! :-/:d
والا تا اونجایی که من یادم میاد از همون زمان معرفی قرار بود Ryse یه HnS انحصاری برای X360 و کینکت باشه. حالا چطور الان سبکش سریع تغییر کرد ...... :-/:d

ممد میدونی که HnS ها هم (متاسفانه) در دسته Action Adventure قرار میگیرن دیگه ؟!
شما کاری نداشته باش قرار بود چی باشه چون قرار بود بازی کاملا بر مبنای کینکت باشه، قرار بود بازی اول شخص باشه و ... :دی اون چیزی که نشون دادن دقیقا کدوم ویژگی یه بازی HnS رو داشت؟ :-/ Shadow of Rome بازی کردی؟ تکلیف اینو مشخص کنی همه چی ردیفه. به نظر من اون چیزی که از Ryse نشون داد، همون Shadow of Rome بود رو درجه سختی Very Easy :دی

بازی های Stealth هم زیرمجموعه Action Adventure هستن پس الان حرفی که زدی دقیقا چیو میخواد ثابت کنه؟ :دی

شما کاری نداشته باش قرار بود چی باشه چون قرار بود بازی کاملا بر مبنای کینکت باشه، قرار بود بازی اول شخص باشه و ... :دی اون چیزی که نشون دادن دقیقا کدوم ویژگی یه بازی HnS رو داشت؟ :-/ Shadow of Rome بازی کردی؟ تکلیف اینو مشخص کنی همه چی ردیفه. به نظر من اون چیزی که از Ryse نشون داد، همون Shadow of Rome بود رو درجه سختی Very Easy :دی

بازی های Stealth هم زیرمجموعه Action Adventure هستن پس الان حرفی که زدی دقیقا چیو میخواد ثابت کنه؟ :دی

محمد حالا من به دکمه زنیش کاری ندارم . به اینم که اون اول قرار بود چی باشه کاری ندارم . تنها بازی این نمایشگاه که واقعا مو تحت تاثیر واقع گرایی و جذابیتش خودش قرار داد ، همین بازی بود . نوع گیم پلی ، زاویه دوربین ، مقایس بندی های کاراکترها و محیط بازی ، افکت ها ، نورپردازی ها و ... همشون بی نظیر بودن . تازه این اولین بازی نسل جدیده . و تازه این کیفیت بصری در حالی اتفاق می افته که بدونیم X ONE حدود 50% از PS4 ضعیف تره ! یعنی 1.23 در مقابل 1.84 !!! قدرت پردازشی این 2 تا کنسوله ! با این حال تونسته چنین کیفیت بی نظیری رو اجرا کنه .

بازی عالیه به ظنرم . منتها ای کاش بیان دکمه زنی رو روی درجات سختی بیشتر حذف کنن . اونوقت یه مقدار درست تر میشه . یه مقدار بازی جذاب تر میشه . ولی دیگه خبری از صحنه های سینماتیک نیست !

مثل اينكه ماكروسافت بد جوري اوغده داره كه بازي به سبك خداي جنگ بسازه ولي ريده به معناي واقعي

- - -ویرایش - - -

مثل اينكه ماكروسافت بد جوري اوغده داره كه بازي به سبك خداي جنگ بسازه ولي ريده به معناي واقعي

یکی از بازیهایی که خیلی بهش امیدوار بودم قبل از کنفرانس:bighug:
و تنها بازی ای که اصلا جذبم نکرد و خوشم نیومد ازش بعد از کنفرانس :(
مستقیم رفت تو لیست بازیهایی که نمیخرمش
تا این حد یعنی ...

من نمیدونم ملت یاد میگیرن یه چیزو،چرا 2000 بار تکرار میشه.؟
X ONE حدود 50% از PS4 ضعیف تره ! یعنی 1.23 در مقابل 1.84
از کی تا حالا با یه ضرب و تقسیم ساده میشه گفت این از اون 50%!!!!! قویتره؟
در مورد Ryse هم چیزی بجز گرافیکش منو جذب نکرد.خیلی حوصله سربر بود بنظر من.

بازی عالیه به ظنرم . منتها ای کاش بیان دکمه زنی رو روی درجات سختی بیشتر حذف کنن . اونوقت یه مقدار درست تر میشه . یه مقدار بازی جذاب تر میشه . ولی دیگه خبری از صحنه های سینماتیک نیست !
آخه دلیلی نداره حذفش کنن ! بنده خداها رفتن 100 تا انیمیشن واسه فینیشرها طراحی کردن واسه چی حذفش کنن؟ :d

من یه بار تو تاپیک خود بازی هم گفتم خیلی طبیعی هست که واسه نمایش E3 بازی بذارن و درجه سختی Esay (یا حالا یه درجه آسون) بعد بازی کنن . گرچه دیگه اینقدرم آسون گذاشتن بنظرم کار اشتباهی بود ، یعنی بعضی قسمت فقط با یه ضرب QTE ظاهر میشد !

در هر صورت خیلی خیلی بعیده رو درجه سخت Hard یا بالاتر چنین مشکلی وجود داشته باشه + اینکه من تعجب میکنم چرا دوستان اینقدر به این سیستم QTE ایراد میگیرن ! تو تریلر کاملاً مشخص بود انتخاب با خودتونه مجبور به اجرای این فینیشر ها نیستین یعنی اول شما به کارکتر چند ضرب میزنی بعد QTE ظاهر میشه و انتخاب میکنی که دکمه B بزنی یا نزنی ! خوب وقتی اختیاری هست دیگه مشکلی وجود نداره !

ممد وقتی خود سازنده بازی رو HnS معرفی کرده توقع نداشته باش ما مثل یه HnS باهاش برخورد نکنیم :دی آره اگه اومدن گفتن بازی HnS نیست و صرفا یه Action/Adventure ـه اون موقع قضیه فرق میکنه ولی تا این لحظه RYSE یه HnS حساب میشه و اون نمایشی که ما دیدیم برای یه بازی HnS بسیار ناامید کننده بود.

در مورد سوالت، نه Shadow Of Rome رو بازی نکردم.

منظورم اینه که تمام بازی های HnS در وهله اول Action Adventure حساب میشن پس اینکه بگی Ryse اکشن ادونچر ـه دلیل بر HnS نبودنش نیست. :دی

ممد وقتی خود سازنده بازی رو HnS معرفی کرده توقع نداشته باش ما مثل یه HnS باهاش برخورد نکنیم :دی آره اگه اومدن گفتن بازی HnS نیست و صرفا یه Action/Adventure ـه اون موقع قضیه فرق میکنه ولی تا این لحظه RYSE یه HnS حساب میشه و اون نمایشی که ما دیدیم برای یه بازی HnS بسیار ناامید کننده بود.

در مورد سوالت، نه Shadow Of Rome رو بازی نکردم.

منظورم اینه که تمام بازی های HnS در وهله اول Action Adventure حساب میشن پس اینکه بگی Ryse اکشن ادونچر ـه دلیل بر HnS نبودنش نیست. :دی
کجا گفتن Ryse که تو E3 2013 نمایش داده شده HnS هست؟ اگه واقعا اینو گفتن باشن که خب من حرف سازنده رو قبول میکنم :دی ولی طبق چیزی که من دیدم بازی اصلا HnS نیست. اگه Shadow of Rome رو بازی می کردی بیشتر متوجه حرفم میشدی :دی

یه سری بازی ها هستن تو دسته کلی Action Adventure قرار می گیرن و تو زیر دسته های این بخش Hns/ Stealth / Horror و ... قرار نمی گیرن، اینم از نظر من وضعیتش همین طور هست.

کجا گفتن Ryse که تو E3 2013 نمایش داده شده HnS هست؟ اگه واقعا اینو گفتن باشن که خب من حرف سازنده رو قبول میکنم :دی ولی طبق چیزی که من دیدم بازی اصلا HnS نیست. اگه Shadow of Rome رو بازی می کردی بیشتر متوجه حرفم میشدی :دی

یه سری بازی ها هستن تو دسته کلی Action Adventure قرار می گیرن و تو زیر دسته های این بخش Hns/ Stealth / Horror و ... قرار نمی گیرن، اینم از نظر من وضعیتش همین طور هست.

منظورم همون معرفی ابتدایی بازی و اخباریه که تا قبل از نمایش E3 از بازی منتشر شده بود :دی اونجا گفتن HnS و خب مطمئنا ما هم توقع یه بازی HnS رو داشتیم ولی چیزی که توی E3 نشون دادن اصلا با این سبک هماهنگی نداشت.

حالا اگه بعدا بیان بگن سبک بازی فقط Action/Adventure ـه که خب هیچی، اینم یه اکشن ادونچر مثل بقیه بازی های این سبک و موردی هم نداره (فقط گیم پلیش از دید من زیاد جالب نیست) ولی اگه سبک رو تغییر نداده باشن و هدفشون ساختن یه HnS باشه این چیزی که من دیدم فوق العاده ناامید کننده است. الان فهمیدی منظورم چیه ؟! :دی

تو فکر میکنی اینطوریه ولی خب هنوز سازنده چیزی در این مورد نگفته و تا اعلام رسمی ما همون سبک تایید شده قبلی (HnS) رو براش در نظر میگیرم. :دی

Edit : خب ظاهرا سبک بازی تغییر نکرده و هنوز HnS ـه، فیس بوک بازی :
74047118768701279313.jpg

https://www.facebook.com/pages/RYSE-Son-Of-Rome/195727980580725

آخرین ویرایش:
منظورم همون معرفی ابتدایی بازی و اخباریه که تا قبل از نمایش E3 از بازی منتشر شده بود :دی اونجا گفتن HnS و خب مطمئنا ما هم توقع یه بازی HnS رو داشتیم ولی چیزی که توی E3 نشون دادن اصلا با این سبک هماهنگی نداشت.

حالا اگه بعدا بیان بگن سبک بازی فقط Action/Adventure ـه که خب هیچی، اینم یه اکشن ادونچر مثل بقیه بازی های این سبک و موردی هم نداره (فقط گیم پلیش از دید من زیاد جالب نیست) ولی اگه سبک رو تغییر نداده باشن و هدفشون ساختن یه HnS باشه این چیزی که من دیدم فوق العاده ناامید کننده است. الان فهمیدی منظورم چیه ؟! :دی

تو فکر میکنی اینطوریه ولی خب هنوز سازنده چیزی در این مورد نگفته و تا اعلام رسمی ما همون سبک تایید شده قبلی (HnS) رو براش در نظر میگیرم. :دی

74047118768701279313.jpg

مثل اینکه صفحه فیــــس بوک با صفحه اصلی خود بازی هماهنگ نیستن :دی
Ryse: Son of Rome is a stunning action-adventure that follows Marius Titus on a heroic quest to avenge the death of his family, and preserve the honor of Rome, at all costs
Ryse® | Crytek
بهتره تا مصاحبه سازنده ها صبر کنیم!

74047118768701279313.jpg

ایمیل خودته علی ؟ :دی ادت کنیم ؟ :دی

تو Wikia بازی هم نوشته شده Action Adventure

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or