Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ببخشيد شايد مربوط به تاپيك نباشه ولي چون ديدم در مورد هاف لايف نامردي ميشه نتونستم جلوي خودم را بگيرم .
واقعا جالبه هركي داره از فزيك crysis بد ميگه زود در جواب بهش ميگن نه اينكه كرايسيس بازي كردي .
ولي منم براي كساني كه دارن از فزيك اين بازي تعريف ميكنن ميگم نه اينكه كرايسيس بازي كردين;)

البته البته اصلا فكر اين را نكنين كه دارم از crysis بد من خودم يكي از طرفداران بزرگ كرايسيس هستم به خاطر اينكه بازي فوق العاده farcry هنوز هم يادمه !

واقعا برام جالبه چرا كه ببينين فزيك در بازي halflife2 چقدر بالاست كه يك بازي 2004 را دارن با بازي 2007 مقايسه ميكنن .:cool:

من نميدونم شما فزيك را چگونه معنا ميكنيد اينم شد يه بحث ديگه . خيليهاتون فكر ميكنيد اگه تو بازي يه نارنجك انداختي تو خونه و خونه هم ديوارهاش ريخت زمين به اون ميگن فزيك !!!؟

بايد بگم فزيك واقعي اينه كه بشه اون را لمس كرد چيزي كه در بازي هاف لايف در اوج خود به سر ميبره .
چرا كه در هاف لايف همه چي را ميشه از زمين بلند كرد هم با دست و هم با اون تفگ مخصوص كه اسمش يادم نيست . چيزي كه در بازي crysis فكر نكنم باشه !!!

و كساني كه زياد دارن از فزيك crysis تعريف ميكنن و ميگن با يه نارنجك خونه به هوا دلشون خوش باشه شايد crysis بتونه بازي 2004 يعني هاف لايف 2 از نظر فزيك شكست بده ولي عمرا episode2 را بتونه و هر وقت crysis پشت گوشش را ببينه اونوقت ميتونه شكست بده :biggrin1:

اينم چندتا عكس از بازي هاف لايف episode2 از تاپيك اخبار داغ كنسولها براي كساني كه ديگه گير به تريكدن و منفجر شدن خونه در كرايسيس ندن به ترتيب گذاشته شده فقط دقت كنيد با چه نظمي منفجر ميشه مثل اين ميمونه كه از يه صحنه فيلم برداري كردي بايد بگم من و شما هم هنوز episode 2 را بازي نكرديم مثل كرايسيس پس نه اين نه اينكه هاف لايف بازي كردين :biggrin1:

screenshot_174882.jpg

screenshot_174883.jpg

screenshot_174885.jpg

اينم يه عكس ديگه از فزيك كه ديگه بحث فزيك نشه .:biggrin1:

screenshot_174876.jpg

اگه episode2 در سال 2007 بياد باز مطمعن هستم در بازي هاي pc بهترين بازي سال خواهد شد مثل 2004 و علتش اينه كه من عاشق اين بازي هستم و والو منو نماينده كرده تا از اين بازي دفاع كنم .:biggrin1:

سلام . :love:

اول از همه باید بگم ادب هم خوب چیزیه . چرا دم به دقیقه از این ( :p ) استفاده میکنید ؟؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
با تمام حرفاتون موافقم چون نظرات شما در تضاد با صحبتهای من نیست .
منظور من اینکه که من تو هیچ کدوم از Trailer های Crysis ندیدم که به بازیباز اجازه بده فیزیک بازی رو در دست بگیره و باهاش بازی کنه . باز هم یه مثال میزینم تا منظورم بهتر مشخص بشه :
در بازی H A L F - L I F E دگتر فریمن یه سلاح داشت که به وسیله ی نیروی اون اسلحه قادر بود اجسام رو جذب کنه و به این وسیله بازیباز همیشه از فیزیک بازی در اکشن و همین طور در روند بازی استفاده کنه . آیا شما در هیچکدام از Trailer های Crysis چیزی شبیه به این دیدید ؟
البته طرف صحبت من کسی است که برای اولین با فیزیک H A L F - L I F E رو با Crysis مقایسه کرد . در کل منظور من اینه که این کار اشتباه است و هر کدام از این بازی ها به نحوی فیزیک رو نمایش میدن که کاملاً‌ با دیگری متفاوت است .
منکر این قضیه نمیشم که Crysis یه انقلاب در زمینه ی شبیه سازی فیزیک واقع گرایانه است و در این موضوع هیچ شکی نیست . حداقل میشه گفت اولین بازی است که فیزیکی به این گستردگی داره اما نباید فیزیک این بازی رو با فیزیکی که H A L F - L I F E داره مقایسه کرد .
در ضمن به نظر شما پست قبلی من "شعر فلسفی" بود ؟؟؟ :confused: :confused:
راستی معنای این جمله چیه "هی میان میگن خشکه خشکه!!! بابا روغن بزن" ؟
منظور بچه ها از اینکه میگن فیزیک بازی خشکه اینه که واکنش اجسام به نیروهایی که به اونها وارد میشه غیر طبیعی و در بعضی مواقع نا معقوله .
یکی از مشخص ترین صحنه ها برای مثال زدن در این مورد صحنه ای است که Player در حال شلیک به 3 نفر است که در این بین چنتا تیر هم به یه درخته میخوره و باعث میشه درخت شکسته بشه و به زمین بیفته اما روند فریم به فریم افتادن درخت بسیار غیر طبیعی به نظر میرسه . در اکثر موارد این جور مثالها در Trailer های بازی دیده میشه اما زمانی که بازی قصد داره فیزیک خودشو به رخ بیننده بکشه کاملاً موفقه . اما مسئله اینجاست که در صحنه های GamePlay ، فیزیک اونطوری که در Trailer ها نمایش داده میشه به نظر نمیرسه و به نظر من باز هم جای کار داره .

اما با تمام این تفاسیر همه منتظریم که دوموی قابل بازی Crysis منتشر بشه تا تک تک بازیبازان در مورد این بازی طبق سلایق خودشون تصمیم بگیرند . اما خواهشن دیگه در مورد فیزیک H A L F - L I F E حرف نزنید چون به هیچ وجه فیزیک Crysis حتی قابلیت مقایسه با H A L F - L I F E رو نخواهد داشت و من بیشتر از اینکه منتظر Crysis باشم منتظر H A L F - L I F E 2 : Episode 2 هستم . چون اگه بازیباز حرفه ای باشین میدونین که کلاً سبک FPS با این بازی رونق گرفت و ما با این بازی بزرگ شدیم .

در ضمن از Gartall بخاطر عکسهایی که گذاشتند خیلی ممنونم . صحنه ها واقعاً زیباست .

تا بعد . ;)

آخرین ویرایش:
اقاي M8CRX دقيقا حرفهاي من را ميزنن .
من هميشه گفتم بايد فزيك هاف لايف را درك كرد .در بازي هاف لايف فزيك را به طور كامل ميشه لمس كرد كه در ديگر بازي اين امكان پذير نبود و نخواهد شد .

مثلا اگه در بازي هاف لايف 2 يادتون باشه يه چيزهاي اهرمي رو زمين بود كه بايد ميرفتيم روي اون و تا ته اين اهروم ميرفتيم و شتاب ميگرفتيم و در انتهاي اهرم بايد پرش ميكرديم كه خودمون رو بالاي ديوار ميرسونديم و وارد مرحله بعد ميشديم !!! همون يه تخته هايي كه رو يه بشقه بودن بايد از روي اونها پرش ميكرديم .:biggrin1:

ولي من هيچ وقت از اين اهرم ها براي پرش استفاده نميكردم و در نهايت از زمين سنگ يا جعبه برميداشتم و اونها را روي هم قرار ميدادم و خودم را با اين روش بالاي ديوار ميرسوندم !! شايد خيلي ها هم ايكار را كرده بودند .

و يكي از صحنه هايي كه در بازي هاف لايف قدرت فزيك اين بازي را نشون ميده من كاري كرده بودم كه هيچ كس اين كار را نكرده شرط ميبندم .
تو يه مرحله از بازي كه كه قوردن فريمن با ماشينش حركت ميكنه و در انتها به يه در بزرگ ميرسه كه بايد اين در را باز ميكرديم تا با ماشين رد مشديم و بدون باز كردن اين در ورود به مرحله ي بعد امكان پذير نبود
من براي رفتن به مرحله ي بعد در را باز نكردم !!!!!
از ماشين پياده شدم و چندتا جعبه و نرده هاي تيكه تيكه شده از زمين برداشتم و جلوي در گذاشتم و يه چيز شيب دار درست كردم كه ماشين بتونه از روش پرت بشه به اون طرف در !!!!!
سوار ماشين شدم و با شتاب از روي اين چيز شيب داري كه خودم درست كرده بودم پرش كردم اونور در !!!!!!!
در حال اينكه براي باز كردن اين در بايد 2 تا باتري پيدا ميكرديم و با قرار اين باتري هاي در جاي خود در باز ميشد .
در همينجا بود كه من به فزيك هاف لايف ايمان اوردم چنين تجربه اي در هيچ بازي نيست .

يا اينكه در يكي از مرحله ها اگه يادتون باشه پل هايي در بازي بود كه بايد با ماشين از روي پل ها پرش ميكرديم كه shift را ميگرفتيم و شتاب ماشي زياد ميشد و ماشين ميتونست از روي پل پرش كنه .
ولي باز من اين كار را نكردم اومد پايين پل و رفتم پايين جايي كه بايد پرش ميكردم اونجا من از ماشين پياده شدم و با تفنگ رانشي خود ماشين را پرت ميكردم بالا كه در نهايت به اونور پل رسيدم !!!!!!!

به خاطر اينه كه به هاف لايف ميگن فزيك . فزيك يعني چيزي كه خودت بتوني درستش كني .

دوستان چون داره جو اینجا یکم بهم می خوره و می دونم تا چند پست دیگه احتمال این پیش می ره که سر فیزیک این بازی باز دریگری ایجاد شه و چند نفر از هم دلخور بشن. این اخطار رو بدم که چون این تاپیک مهمه محتواش و بازیش بنابراین اگه اشکالی در روند تاپیک ایجاد بشه مطمئن باشید تاپیک قفل نمی شه بلکه با کاربرانی که باعث به هم ریختن تاپیک شدن برخورد می شه!

یک خورده تایپیک منحرف شده. بهتره فقط درباره Crysis صحبت کنید. یک تایپیک جدید هم بزنید برای کل کل بین Crysis & Half Life . البته زمانی که Crysis اومد نه الان!:biggrin1:

آقا تریلر جدیدی از این بازی نیومده؟ عکسی چیزی؟:((

این تنها بازی هست که دلم نمیخواد زود بیاد. میگم یک خورده دیرتر بیاد تا این سیستم های جدیدی مثل کارتهای گرافیک جدیدی که اومده ارزونتر بشن تا اونوقت یک حال اساسی بکنیم با این Crysis.:love::biggrin1:

سلام . :love:

Gartall عزیز بله دقیقاً منظور من هم همینه . فیزیک هرچه قدر هم قوی باشه تا زمانی که به شکل عملی توسط بازیباز احساس نشه به چشم نخواهد اومد . تا زمانی که شما دارید از روی Trailer ها در مورد این بازی قضاوت میکنید ماجرا همینه .
فیزیک قوی ای که نشه باهاش بازی کرد به درد نمیخوره .
مثل اینکه برای شما فیزیک بر خود بازی اصالت پیدا کرده در ضورتی که این امر غلطه . اگر یک بازی قصد داره تا واقعاً به شکل ماندگار در ذهن بازیباز فیزیک رو به نمایش بذاره باید GamePlay طوری طراحی بشه که بازی بزا بتونه با فیزیک بازی ، بازی کنه نه اینکه فقط از دیدن افتادن یک درخت کف کنه و 5 دقیقه بعد یادش بره . باید فیزیک در GamePlay یک بازی نمود عملی داشته باشه و بازی باز مجبور باشه برای گذشتن از یک مسیر از قوانین فیزیکی پیروی کنه و به طور عملی ازشون به نفع خودش استفاده کنه . مثل همون چیزی که Gartall مثال زد . اسلحه ی مکنده ی دکتر فریمن هم یکی دیگر از مثالها در مورد استفاده ی عملی از فیزیک در روند اکشن بازی است . چیزی که یک بازی باز هیچ وقت از یاد نخواهد برد چون ازش استفاده کرده .
در زمینه ی فیزیک محیطی و استفاده از اون در سراسر روند بازی H A L F - L I F E بی نظیر است و میشه گفت در این زمینه انحصار کامل داره و بازی های دیگه فقط قادرند تا به شکل کورکورانه از این بازی تقلید کنند .
در ضمن همون طور که میدونید قرار در DVD قسمت دوم از سریال H A L F - L I F E علاوه بر خود این بازی یک بازی دیگر به نام Portal . در این بازی قادر خواهد بود استفاده ی مستقیم از فیزیک در GamePlay رو تجربه کنید . این بار هم شرکت VALVe قدرت خودش رو در زمینه ی استفاده از فیزیک به شکل هوشمندانه ای به رخ همگان خواهد کشید .
از Trailer های منتشر شده Crysis میشه حدس زد که این بازی به استفاده از فیزیک محیطی اکتفا کرده و نباید توقع استفاده از ویژگی های فیزیکی به طور مستقیم در GamePlay رو داشته باشم .

تا بعد . :love: :love: :love:

بعد از این پست هر کس درباره hl حرف بزنه بن میشه.
حرف های خنده دار و 100 تا یه غاز هم نزنید !

سلام
اشكان قبلا اخطار داده بود و ما هم توجه كرديم .
دوست من تو بازي هميشه بايد مقايسه باشه كه يك بازي از سطح يه چيز متمايز كنه نه اينكه همينطوري همه چشم بسته يه چيز را قبول كنند .

ولي منظور شما را از حرفهاي خنده دار و 100 تا غاز را نفهميدم اين براي من مثل يه ...............ميمونه بهتر بود پستها را پاك كنيد و يا همون اخطار ساده را ميدادين نه اينكه ........
همين مقايسه ها در تاپيك gears of war هم هست ولي هيچ وقت خنده دار نبوده !!!

پس لطفا در دادن پست احترام نگه داشته بشه .

شاید فیزیک این بازی به half-lifeنرسه ولی قطعا بد ویا افتضاح نخواهد بود چون بازی با این گرافیک عاقلانه بخ نضر نمی رسه که فیزیک خوبی نداسته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بد میگم بگو بد میگی!!!:biggrin1: :cheesygri :-"

سلام
اشكان قبلا اخطار داده بود و ما هم توجه كرديم .
دوست من تو بازي هميشه بايد مقايسه باشه كه يك بازي از سطح يه چيز متمايز كنه نه اينكه همينطوري همه چشم بسته يه چيز را قبول كنند .

ولي منظور شما را از حرفهاي خنده دار و 100 تا غاز را نفهميدم اين براي من مثل يه ...............ميمونه بهتر بود پستها را پاك كنيد و يا همون اخطار ساده را ميدادين نه اينكه ........
همين مقايسه ها در تاپيك gears of war هم هست ولي هيچ وقت خنده دار نبوده !!!

پس لطفا در دادن پست احترام نگه داشته بشه .

اگه توجه کرده بودید که پست نمیدادم !
من هم نگفتم نباید مقایسه بشه. هر چیزی به موقع و سرجای خودش. نه مقایسه بین بازیهایی که هنوز نیومدن و توی تاپیکی که قراره فقط سر یک بازی صحبت بشه.
اگه خیلی مایلید crysis رو با hl مقایسه کنید برید یه تاپیک مرتبط با همین موضوع باز کنید البته نه الان, وقتی که بازیشون کردید !

اگه توجه کرده بودید که پست نمیدادم !
من هم نگفتم نباید مقایسه بشه. هر چیزی به موقع و سرجای خودش. نه مقایسه بین بازیهایی که هنوز نیومدن و توی تاپیکی که قراره فقط سر یک بازی صحبت بشه.
اگه خیلی مایلید crysis رو با hl مقایسه کنید برید یه تاپیک مرتبط با همین موضوع باز کنید البته نه الان, وقتی که بازیشون کردید !

خوب اگه توجه هم كنيد من بعد پست اشكان ديگه پست ندادم ! پس نياز به توجه نبود .
فقط خاستم بگم پستم خنده دار نبوده !!!
بله حق با شماست بازي هايي كه نيمده نبايد مقايسه بشن چون 2 episode هم نيومده كه بشه فزيكش را مقايسه كرد !! ولي از تريلرهاي و عكسهايي كه از هر دو بازي نمايش داده شده ميشه مقايسه كرد .
سالي كه نيكوست از بهارش پيداست .
اصلا خدا كنه كرايسيس امتياز 10 را بگيره ما كه بخيل نيستيم به من چي ميرسه در كل هم منو شما لذت ميبريم .
خيلي ها داشتن از فزيك بازي تعريف ميكردن و مقايسه با هاف لايف بود منم نظرم را دادم و اصلا هم بيراهه نگفتم .

بالاخره اگه ادامه ندند من هم به هيچ وجه ادمه نميدم و به گفته شما يه تاپيك در مورد فزيك بازي باز ميكنم ;)

خوب اگه توجه هم كنيد من بعد پست اشكان ديگه پست ندادم ! پس نياز به توجه نبود .
فقط خاستم بگم پستم خنده دار نبوده !!!
بله حق با شماست بازي هايي كه نيمده نبايد مقايسه بشن چون 2 episode هم نيومده كه بشه فزيكش را مقايسه كرد !! ولي از تريلرهاي و عكسهايي كه از هر دو بازي نمايش داده شده ميشه مقايسه كرد .
سالي كه نيكوست از بهارش پيداست .
اصلا خدا كنه كرايسيس امتياز 10 را بگيره ما كه بخيل نيستيم به من چي ميرسه در كل هم منو شما لذت ميبريم .
خيلي ها داشتن از فزيك بازي تعريف ميكردن و مقايسه با هاف لايف بود منم نظرم را دادم و اصلا هم بيراهه نگفتم .

بالاخره اگه ادامه ندند من هم به هيچ وجه ادمه نميدم و به گفته شما يه تاپيك در مورد فزيك بازي باز ميكنم

خب مگه من اسم شما رو آوردم که اینقدر بهت بر خورده؟!
در ضمن هیچ جای دنیا هم با دیدن 3 4 تا تریلر و عکس , بازیها رو مقایسه نمیکنند , مخصوصا فیزیک رو !

خب مگه من اسم شما رو آوردم که اینقدر بهت بر خورده؟!
در ضمن هیچ جای دنیا هم با دیدن 3 4 تا تریلر و عکس , بازیها رو مقایسه نمیکنند , مخصوصا فیزیک رو !

نه بهم برنخورده تنها چيزيه كه تو من نيست برخوردنه شما راحت باشيد. ولي من هميشه دوست دارم احترام صميميت و عدالت براي همه باشه و بايد هم اينگونه باشه چرا كه كسي كه درست ميگه يعني درست ميگه !! حالا فكر نكنيد كه دارم ميگم من هميشه درست ميگم و حق با منه ;) من ق.............بكنم.:biggrin1:

ولي مدير عزيز تو سايت ما هميشه از 3 4 تا تريلر نظر ميدن و حتي مديرها هم اينگونه بودند .

ولي اينكه بحث فزيك بايد تموم بشه حق كاملا با شماست چون هميشه ادامه دادن يه بحث موجب دعوا و بي احترامي ميشه . پس حق كاملا .............با شماست.

این که من گفتم که فیزیک بازی خشکه فقط به مواردی خاصی محدود می شد. شما اومدید این حرف رو به کل بازی تعمیم داد. مثلا من گفتم که توی تریلری که من دیدم وقتی بازیباز (از کلمه دیگه ای استفاده کنیم بهتر نیست؟!مثلا بگیم پلیر چون این کلمه زیاد قشنگ نیست) به در ختی شلیک کرد و درخت مثل چوب خشک افتاد فقط به یک درخت خاصی محدود می شد چون توی دوتا از تریلرهای که دیدم و به این درخت شلیک کردند فقط همین درخت خشک می افتاد نه درخت های دیگه.(بیانگر وجود باگ در بازی) در ضمن من فکر نکنم به این حرکت ها بگیم فیزیک خشک، بلکه بگیم وجود باگهای فیزیکی بهتر باشه. یا جای دیگه ای که داشتند مراحل بازی رو طراحی می کردند می خواستند فیزیک افتادن درخت رو نشان بدن شخصیت بازی رو ظاهر کردن بعد یک RPG بهش دادند و به پایین درخت شلیک کردند و درخت به صورت طبیعی افتاد بعد به جایی که درخت افتاده بود نگاه کردم هیچ اثری محل افتادن در خت نبود ( البته این حرفی که حالا دارم می زنم مربوط به فیزیک نیست) این که بعضی از چیزها رو برای بازی تعریف نکردند یعنی وقتی درخت افتاد جای کنده شدن درخت هم معلوم باشه.. خب قرار نیست که حالا این اتفاق برای این درخت افتاد بیاییم برای تمام درخت های بازی تعمیمش بدیم. همینطور که گفتم این اتفاق در مراحل Edit (ویرایش)بازی اتفاق افتاد یعنی بازی هنوز داشتند روش کار می کردند فکر نکنم ویرایشگران بازی با دیدن این اتفاقات خیلی راحت از کنارش بگذرند حتما یک فکر براش می کنند.
از این انشا نتیجه میگیریم (من تنها نتیجه نمی گیرم بلکه همه باهم نتیجه میگیریم) از جز به کل رفتن کار اشتباهی است بلکه از کل به جز رفتن صحیح است(استدلال استقرایی و استدلال استنتاجی مهرداد جان بیشتر در این مورد اطلاعات دارند) با یا مثال بحث رو خاتمه میدم مثلا وقتی توی یک کلاس دیدیم که یک نفر -9- گرفته نباید بگیم که کل کلاس نه گرفتن. بلکه وقتی دیدیم کل کلاس 9 گرفتن در اون صورت می تونیم این -9- رو به همه کلاس تعمیم بدیم.

یادمه 3 سال پیش زمانی که half life 2 رو واسه اولین بار بازی میکردم وقتی به اولین درخت رسیدم و درست نگاش کردم ، از زندگیم ناامید شده بودم ! طوری بود که دیگه نمیخواستم بازی رو ادامه بدم...شاخ و برگ درختها دقیقا مثل یه تیکه کاغذ بود که تیکه تیکه کردن (البته اونم از نوع خیلی افتضاحش) حالا خداییش درختها تو Crysis کجـــــــــا ... تو Half Life کجـــــــــــــــا !!!
نه که فکر کنید عنوان 2007 رو دارم با عنوان 2004 مقایسه میکنم این مورد افتضاح توی Half Life : Episode 1 هم تکرار شده بود (بدون هیچ تغییری!) و 100% در HL Ep 2 هم به همین روال خواهد بود.
بعدم اینکه ، در اینکه هاف لایف بخاطر کمبود گرافیک باید جلوی کرایسیس تعظیم بشه جای هیچ شکی نیست.اگه episode 2 اینقدر خداست میتونست لااقل به عنوان یک بازی مهم در سال 2007 یه دستی هم به سر روی گرافیکش بکشه تا اینقدر افتضاح بار نیاد.
فیزیک episode 1 هم که هیچ تغییری نسبت HL2 نکرده بود و اینجور که من متوجه شدم در ep2 هم هیچ تغییر اساسی رخ نداده فقط اون قسمت که اون خونه منفجر میشه (عکسهاش بالاست) که البته اینم جز عامل های خطی بازی هست که اگه 100 دفعه بازی کنی بازم به همون شکله...
ولی در crysis اگه قرار باشه خونه ای توسط تانک دشمن خراب بشه دیگه به صورت خطی (یا از قبل طراحی شده) پیش نمیره و بستگی به خود بازیکن داره که آیا اون خونه (یا هر چیز) سر راه دشمن قرار بگیره تا خراب بشه یا نه !
پس همینجور که میبینید در crysis همه چیز بصورت غیر خطی پیش میره و مثل هاف لایف از قبل طراحی شده نیست.
مورد بعدی اینکه ، طول ساخت هاف لایف چیزی حدود 6 سال طول کشید و توی این مدت زیاد خیلی وقت داشتن که روی فیزیک بقیه چیزا کار کنن و نظر شخصی من اینه که اگه هاف لایف بعد از 6 سال فیزیکی در اون حد رو نداشت جواب ملت رو چی میدادن ...
و البته گفتم هم که هاف لایف توی این 3 سالی که از انتشار نسخه دومش میگذره تغییر بخصوصی نکرده و اون برنامه ریزی هایی که توی اون 6 سال انجام دادن رو دوباره میخوان تکرار کنن (یعنی 6 سال کار کردن میخوان به اندازه 60 سال بازی بسازن با همون گرافیک و با همون فیزیک!)در ep1 فقط یه افکت HDR رو اضافه کردن بقیه چیزا تکراری بود.
تو ep2 هم به احتمال زیاد یه ماشین جدید گوردن فریمن اضافه شده و بقیه چیزا همونه ! :biggrin1:
و مورد آخر بگم که Crysis (اگه اواخر 2007 بیاد) طول ساختش نهایتا 3 سال خواهد بود (یعنی نصف طول ساخت هاف لایف 2) و از هر جهت کرایسیس برتری های خاصی نسبت به هاف لایف داره که کاملا قابل درک و توصیف هست.حالا اگه بعضی دوستان نمیتونن درک کنن بقیه هم گناهی نکردن که بیان 6 سطر توضیح بدن که حالا آیا بعضی ها قانع بشن یا نشن. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or