Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
عزیزم شما اگه تونستی 5 تا زا بچه های سایت رو نام ببری که 8800 داشته باشن درسته:)
میدونم با کارت مثلا 7900 هم اجرا میشه من منظورم اجرا شدن درست و حسابی هست !!

بهزاد رو که میدونم داره!بقیه همه یا سری 7 دارن یا سری 6 یا 5 یا 4 یا 3 :biggrin1:

هر كي ميخواد دوباره بره CCU تريليز جديدتر از اون رو دانلود كنه:biggrin1:
بابا نذار من میمیرم اینجا باید تشیع جنازه کنید ها

بچه ها فکر نمیکنید از بحث دور شدیم؟:-"
در مورد سیستم هم ایران. ول کنید!(البته گیمرهای پرو سیستمهای خوبی دارن;) )
یه سر به سایت های خارجی بندازین اکثرا سیستمهای فوق العاده دارند و 6 ماه یک بار هم تعویض میکنند

محدوديت كنسولها در برابر Pc هم مثبت است هم منفي .

سلام . :love:

بعد از طراحي و ساخت DirectX10 و بعد از آن توسعه ي CryEngine2 يك سوال بزرگ براي كاربران كنسولهاي XBOX360 و PS3 پيش اومد و اون اينكه آيا اين كنسولها از DirectX 10 پشتيباني ميكنند ؟
در جواب اين سوال ATI كه مسئول طراحي و توليد پردازنده ي گرافيكي كنسول X360 بود و nVIDIA طراح و توليد كننده ي پردازنده ي گرافيكي PS3 ، هر دو صراحتاً به اين نكته كه اين پردازنده ها قدرت پردازش دستور العملهاي گرافيكي DirectX10 را ندارند اشاره كردند .
اين موضوع به اين معني است كه حتي اگر Crysis براي كنسولها هم منتشر شود ، كنسولها قدرت اجراي اين بازي را به صورت DirectX 10 نخواهند داشت . البته Microsoft بي كار ننشسته و در حال طراحي كنسول بعدي خود مبتني بر DirectX 10 و پردازنده هاي شركت AMD است .

خلاصه تنها پلتفرمي كه قادر است Crysis را به صورت DirectX10 اجرا كند فعلاً PC است .
علاوه بر اين موارد CryEngine2 تنها موتور موجود براي توسعه ي بازي ها مبتني بر DirectX10 است و حتي Unreal Engine 3 هم كه بعضي ها آن را رقيب CryEngine 2 ميدانند مبتني بر DirectX 9.c طراحي و توليد شده و قبليت رقابت با CryEngine 2 را ندارد . در كل CryEngine2 يك انقلاب در صنعت توسعه ي بازي هاي رايانه ايست :cheesygri ;) .

تا بعد ! :love:

در مورد سیستم هم ایران. ول کنید!(البته گیمرهای پرو سیستمهای خوبی دارن;) )
یه سر به سایت های خارجی بندازین اکثرا سیستمهای فوق العاده دارند و 6 ماه یک بار هم تعویض میکنن
محمد جان خودت داری میگی"خارج"
اینجا ایرانه!!!! اینجا کلا همه چی بر عکسه... به قول یکی از بچه ها جمهوری خود مختار ایران....عین یه جزیره میمونه که از همه جا دوره ...همه دارن پیشرفت میکنن ما پسرفت

محمد رضا سیستم منو میدونه;) سخت افزار دات کام میاد.:love:

شما رو میدونم چون خودت این بحث رو راه انداختی پس خودت سخت افزارت رو داری!!

این بهزاد هم فکر کنم دیگه ندارش اخه اون دفعه دنیال یه کارت دیگه میگشت...

محمد رضا ببخشید!:blushing:

پ.ن:من دیگه در مورد سیستم حرف نمیزنم!

خبر جدیدی از این بازی نیست؟
از دموی بتاش چه خبر؟ میاد نمیاد...
----------------------
نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه تاریخ عرضه این بازی به سال 2008 می افته و در سپتامبر 2007 یا (Q3 2007 )بیرون نمیاد:(

یکی از دوستام 8800 GTX داره!
میخواد که SLI بکنه!!! با کارت مشابه!
و دست آخر هم CPU اش قراره Quad Core بشه!!!
قراره تابستون که سیستمش ردیف شد یه دعوتی بکنه بریم خونشون تبرک کنیم!!!
خالی هم نمیبنده!(دیگه من بعد اینهمه مدت حالیمه این چیزها رو تشخیص بدم)
علاوه بر این یه برج خنک کننده ThermalTake هم داره!!!! :(( :(( :(( اوندفعه پمپش رو آورد یه فیضی بردیم!
باتشکر...

یکی از دوستام 8800 GTX داره!
میخواد که SLI بکنه!!! با کارت مشابه!
و دست آخر هم CPU اش قراره Quad Core بشه!!!
قراره تابستون که سیستمش ردیف شد یه دعوتی بکنه بریم خونشون تبرک کنیم!!!
خالی هم نمیبنده!(دیگه من بعد اینهمه مدت حالیمه این چیزها رو تشخیص بدم)
علاوه بر این یه برج خنک کننده ThermalTake هم داره!!!! :(( :(( :(( اوندفعه پمپش رو آورد یه فیضی بردیم!
باتشکر...

سلام
واااااییییی فکرش رو بکن 8800 GTX اونم:SLI
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
سلام

من که به فیزیک بازی از 10 8 می دم توی چندتایی از تریلرهایی بازی که دیدم فیزیک بازی کاملا قابل حدس زدن بود چندتاش رو مثال می زنم
مثلا پلیر اومد با یک RPG به یک در ختی شلیک کرد اما به جای اینکه در خت قطع بشه و بیفته در تنه در خت یک نیم دایره از مسیری که گلوله RPG عبور کرد ایجاد شد.
یا توی همون خونه های موجود در بازی که توی تریلرهاش هم مشهود است نارنجکی انداختند تمام در و دیوارهاش به هوا رفتند مثل اینکه چندتا برگ کاغذ رو به هوا کنی (تا اینجاش عالی بود) ولی این در و دیوارهاش متلاشی نشدند.
یا یک در ختی رو قطع کردند مثل یک چوب خشک افتاد بدون اینکه حرکت دیگه ای از خود ایجاد کنه.
توی بازی چندتایی باگ هم بود (که چیز عجیبی هم نبود توی هر بازی غیر ممکن هست که باگ موجود نباشه)

لباس شخصیت بازی مثل Snake در متال گیر 4 از فناورنانو ساخته شده . به طوری که می تونه مانند یک پرستار از شخص مراقبت و سلامتش را بسنجد مانند یک ضد گلوله عمل کند مثلا اگه یک گلوله بخه طرف شخض شلیک شد این ذرات موجود در این لباس به سرعت نور آرایش پیدا میکنند تا کمترین ضربه به شما وارد شود. البته از استتار کردن این لباس اطلاعی ندارم.
همچنین تا اونجا که می دونم هیچ تریلری از محیط یخ بندان شده بازی منتشر نشده چون هر کدوم از تریلرها رو نگاه میکردم تا که شخصیت وارد محیط بازی می شد تریلر تموم می شد و می نوشت Welcome To Crysis​
فکر می کنم این بازی متضاد با بازی Boiling Point که با همون موتور Cryengin بازی فارکرای ساخته شده هیچ حیوان وحشی رو نتونیم توی بازی مشاهده کنیم حتی شاید پرندگان که این میتواند یک نقص در حد متوسط برای چنین بازیی که می خواهد هر چیزی را طبیعی جلوه دهد باشد.​
در ضمن در مورد پایان بازی که یکی از بچه ها نوشته بود که آخر بازی با یک عنکبوت مبارزه می کنیم بگم مگه داریم دویل می کرای بازی یا رزیدنت اویل بازی میکنیم که آخرش بیاییم با یک غول بی شاخ و دم بجنگیم. این موجودی هم که به قول خودت عنکبوت می گی یکی از همین هیولا هاست که از توی این شهاب سنگ ها بیرون اومدن (نمی دونم به این قسمت از حرفم صحه می ذارید یا نه)در نظر من پایانش باید طوری باشه که بدونیم این موجودات از کجا اومدند چرا اومدند فکر کنم در پایان هم پی ببریم که در این دنیا موجودات دیگری هم به غیر از ما توی این دنیا هستند البته اینم حدس می زنم که باید منتطر کرایسی 2 هم باید باشیم. فکر نکنم اینا بیاند از کنار چنین بازیی به راحتی بگذرند .​
باید صبر کنیم تا ببینیم چی پیش میاد​

اینم چندتا عکس از فیزیک بازی IN GAME البته گرافیک حرف اول رو میزنه فکر کنم عکسا جدید باشن البته زیبا هم هستن در کل بگم که من 8800gts دارم ومیدونم راحت بازی رو اجرا میکنه چون سازندش گفته با یه 7800GTX هم به راحتی اجرا میشه
http://img150.imageshack.us/img150/649/93166520070109screen003sa6.jpg
http://www.stardock.com/brad/ces2007/IMG_4368.JPG
http://www.ps3land.com/previews/Crysis/crysis_6_big%5B1%5D.jpg
http://www.journaldugamer.com/images/2007_01/crysis_4.jpg
http://g.jubii.dk/big/Crysis/290103.jpg
http://limelight.es/wp-content/uploads/2007/01/ae26dde7dfadcabb8bdad15618874b26.jpg

آخرین ویرایش:
اولا هاشم نظرت محترمه ولی داری بی خودی به بازی ایراد میگیری!!! حالا چرا دیگه خودت میدونی;)

مثلا پلیر اومد با یک RPG به یک در ختی شلیک کرد اما به جای اینکه در خت قطع بشه و بیفته در تنه در خت یک نیم دایره از مسیری که گلوله RPG عبور کرد ایجاد شد
کدوم تریلر؟؟؟ من همه تریلر های crysis رو دارم...حتی اون beta testing که بازی شدیدا افت فرم داره و توش به وفور باگ دیده میشه. ;) توی هیچ کدوم از این تریلر ها این چیزی که شما گفتی رو ندیدم.
قبول دارم فیزیک بازی یه کم خشکه... ولی نه در این حد.. تازه از کی تا حالا به فیزیک بازی نمره جداگانه میدن که شما دادی؟؟؟

یا توی همون خونه های موجود در بازی که توی تریلرهاش هم مشهود است نارنجکی انداختند تمام در و دیوارهاش به هوا رفتند مثل اینکه چندتا برگ کاغذ رو به هوا کنی (تا اینجاش عالی بود) ولی این در و دیوارهاش متلاشی نشدند.
اگر دقت کنی جنس اون خونه ها چیزی نیست که با یه نارنجک زپرتی متلاشی بشه... ;)

یا یک در ختی رو قطع کردند مثل یک چوب خشک افتاد بدون اینکه حرکت دیگه ای از خود ایجاد کنه.
خوب درخت چوپ هست دیگه عین چوپ هم باید بیوفته....نکنه انتظار داری پاشه واست برقصه بعد بیوفته؟
210.gif

بهتر بود میگفتی که وقتی درخت قطع میشه و میوفته اون تهش هیچ خبری از ریشه نیست!!! انگار عین ستون هست و هیچ ریشه ای نداره...

توی بازی چندتایی باگ هم بود (که چیز عجیبی هم نبود توی هر بازی غیر ممکن هست که باگ موجود نباشه)
عزیز من بازی هنوز کامل نشده که شما انقدر ایراد میگری...بازی تازه کار انجینش تموم شده و مونده تا باگ های خود Crysis رو تصحیح کنن ;)

فیزیک بازی اگر بخای به عظمتش پی ببری باید باید بری تریلر GDC 2007 رو از اینجا با حجم 27 مگ دانلود کنی و ببینی بعد در مورد فیزیک بازی نظر بدی ;) آخر تریلر که بمب اتم منفجر میشه و فقط وفقط قصد نشون دادن فیزیک بازی هست .... واقعا تلفیق افکت های گرافیک و فیزیک در اون لحظه باور نکردنی هست ;)

در ضمن در مورد پایان بازی که یکی از بچه ها نوشته بود که آخر بازی با یک عنکبوت مبارزه می کنیم بگم مگه داریم دویل می کرای بازی یا رزیدنت اویل بازی میکنیم که آخرش بیاییم با یک غول بی شاخ و دم بجنگیم.
اون موجود هر چی هست عنکبوت نیست....مطمئن باشید که غول آخر بازی هم نیست...چون crytek مرض نداره که 1 سال مونده به عرضه بازی غول آخر بازی رو لو بده...
ولی مطمئن باشید چه مثل رئیس آخر تو بازی وجود خواهد داشت ;)
در ضمن مگه غول فقط مخصوص DMC یا RE هست؟؟؟ شما تو Far cry با غول مبارزه نکردی؟؟
توی Metal Gear Solid با Boss ها مبارزه نکردی؟؟
یه حرفی بزن بگنجه ... ok ؟؟؟؟ ;)

من توی تریلر ها فقط دنبال فضای زیر آب میگشتم...که خلاصه تو یکی از تریلر ها پیدا کردم....
فوق العاده زیبا طراحی شده ...واقعا حس زیر آب بودن رو به آدم القا میکنه

3d Ocean tecnology هم که حرف نداره خلاصه اقیانوس بسیار زیبا طراحی شده است :love:

facial animation هم حرف نداره باید ببینین تا حرف من تایید کنید
همچنین parametric skeletal animation system فوق العاده قشنگ هست و حرکات بدن کاراکتر ها توی تریلر بسیار عالی هست...

motion blur هم که دیگه همه آشنا هستند

همه این چیزهایی که دارم میگم تو این تریلر که لینکش رو دادم دیده میشه...

اینم برای هاشم جان::اگر تو این تریلر دقت کنی وقتی اون تانک میاد میزنه به خونه وقتی خونه متلاشی میشه.. قطعات ظریف مثل چون کاملا متلاشی میشن...

بهترین جا هم برای ثابت کردن فیزیک...توی همین تریلر یه جا هست که یه نفر میاد روی یه پل چوبی و از بالا روش بشکه میندازن...اینجا ببینین که فیزیک بازی چه قدر عالی کار شده ;)

یه تیکه دیگه هم هست که یه ماشین رو لاستیک هاش رو میترکونن ..واقعا زیبا کار شده مخصوصا وقتی رینگ ماشین به آسفالت کشیده میشه و جرقه میزنه

خلاصه زیاد حرف زدم ولی اگر اینجوری بخاد در مورد فیزیک بازی حرف زده بشه ...فوق العاده بی معرفتی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or