Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اخطار آخر

بحت مقایسه فیزیک را تمام کنید !!!! ...

انرژی تون را بزارید برای زمانی که Crysis و HL2:EP2 هر دو منتشر شدند و شما حداقل 2 ساعت نشستید هر کدوم را بازی کردید ....

آخرین ویرایش:
یادمه 3 سال پیش زمانی که half life 2 رو واسه اولین بار بازی میکردم وقتی به اولین درخت رسیدم و درست نگاش کردم ، از زندگیم ناامید شده بودم ! طوری بود که دیگه نمیخواستم بازی رو ادامه بدم...شاخ و برگ درختها دقیقا مثل یه تیکه کاغذ بود که تیکه تیکه کردن (البته اونم از نوع خیلی افتضاحش) حالا خداییش درختها تو Crysis کجـــــــــا ... تو Half Life کجـــــــــــــــا !!!
نه که فکر کنید عنوان 2007 رو دارم با عنوان 2004 مقایسه میکنم این مورد افتضاح توی Half Life : Episode 1 هم تکرار شده بود (بدون هیچ تغییری!) و 100% در HL Ep 2 هم به همین روال خواهد بود.
بعدم اینکه ، در اینکه هاف لایف بخاطر کمبود گرافیک باید جلوی کرایسیس تعظیم بشه جای هیچ شکی نیست.اگه episode 2 اینقدر خداست میتونست لااقل به عنوان یک بازی مهم در سال 2007 یه دستی هم به سر روی گرافیکش بکشه تا اینقدر افتضاح بار نیاد.
فیزیک episode 1 هم که هیچ تغییری نسبت HL2 نکرده بود و اینجور که من متوجه شدم در ep2 هم هیچ تغییر اساسی رخ نداده فقط اون قسمت که اون خونه منفجر میشه (عکسهاش بالاست) که البته اینم جز عامل های خطی بازی هست که اگه 100 دفعه بازی کنی بازم به همون شکله...
ولی در crysis اگه قرار باشه خونه ای توسط تانک دشمن خراب بشه دیگه به صورت خطی (یا از قبل طراحی شده) پیش نمیره و بستگی به خود بازیکن داره که آیا اون خونه (یا هر چیز) سر راه دشمن قرار بگیره تا خراب بشه یا نه !
پس همینجور که میبینید در crysis همه چیز بصورت غیر خطی پیش میره و مثل هاف لایف از قبل طراحی شده نیست.
مورد بعدی اینکه ، طول ساخت هاف لایف چیزی حدود 6 سال طول کشید و توی این مدت زیاد خیلی وقت داشتن که روی فیزیک بقیه چیزا کار کنن و نظر شخصی من اینه که اگه هاف لایف بعد از 6 سال فیزیکی در اون حد رو نداشت جواب ملت رو چی میدادن ...
و البته گفتم هم که هاف لایف توی این 3 سالی که از انتشار نسخه دومش میگذره تغییر بخصوصی نکرده و اون برنامه ریزی هایی که توی اون 6 سال انجام دادن رو دوباره میخوان تکرار کنن (یعنی 6 سال کار کردن میخوان به اندازه 60 سال بازی بسازن با همون گرافیک و با همون فیزیک!)در ep1 فقط یه افکت HDR رو اضافه کردن بقیه چیزا تکراری بود.
تو ep2 هم به احتمال زیاد یه ماشین جدید گوردن فریمن اضافه شده و بقیه چیزا همونه ! :biggrin1:
و مورد آخر بگم که Crysis (اگه اواخر 2007 بیاد) طول ساختش نهایتا 3 سال خواهد بود (یعنی نصف طول ساخت هاف لایف 2) و از هر جهت کرایسیس برتری های خاصی نسبت به هاف لایف داره که کاملا قابل درک و توصیف هست.حالا اگه بعضی دوستان نمیتونن درک کنن بقیه هم گناهی نکردن که بیان 6 سطر توضیح بدن که حالا آیا بعضی ها قانع بشن یا نشن.

بعد از این پست هر کس درباره hl حرف بزنه بن میشه.

=====>> خدافظ تا 3 روز دیگه !

سلام​
نمی دونم چرا من از بازی Far Cry خیلی لذت می برم. لذتی که می برم اصلا قابل وصفی نیست. من به این بازی فراتر از یک بازی نگاه می کنم. بهش 20 میدم. این عکسی که من از بازی گرفتم. حتما نگاش کنید عالی ست. می تونید این عکس رو با کرایسیس مقایسه کنبد.​
توی Option بازی تمام گزینه ها رو روی Very High گذاشتم 20 fps هم دارم. برای من خیلی تعجب داره که چطور می تونم با یک کارت گرافیک 64 Radeon 9000 روی این کیفیت بازی کنم. بگم که کارت گرافیکم رو Overclockش کردم البته به لطف دکی جون. در حالی که برای اجرای بازی روی تمام قدرت گرافیکیش باید 9800 داشته باشی.!!​
چون دیدم این بازی مقداری به این تاپیک می خوره اینجا گذاشتمش.

توی Option بازی تمام گزینه ها رو روی Very High گذاشت
یه سوال ؟؟؟ شما پچ بازی رو نصب کردی؟؟؟ من بدون نصب پچ وقتی تمامی گزینه ها رو میذاشتم روی very high ...بازی دچار باگ های عجیبی میشد.... مثلا زمین سیاه میشد.... آب های دریا مثل پلاستیک میشد!!!

یه سوال ؟؟؟ شما پچ بازی رو نصب کردی؟؟؟ من بدون نصب پچ وقتی تمامی گزینه ها رو میذاشتم روی very high ...بازی دچار باگ های عجیبی میشد.... مثلا زمین سیاه میشد.... آب های دریا مثل پلاستیک میشد!!!
منم این مشکل رو داشتم!
ولی کارتم رو که عوض کردم درست شد
فکر کنم کارتت نمیشه جواتی;)

سلام
اقا دوتا Videos تقريبا جديد از گيم پلي بازي CRYSIS ديدم كه گفتم شما هم ببينيد بد نيست .

اول از همه ميخوام بگم كه گرافيك در اين بازي بيش از اندازه هست ولي اين بازي crysis واقعا منو داره نا اميد ميكنه اشكلات بسيار زياد در فزيك بازي مشاهده ميشه نميدونم شما هم با ديدن اين Videos متوجه خواهيد شد يا نه ؟

در اين بازي همه چي تحت تاثير هست ولي به صورت خيلي مصنوعي . اولا اينكه وقتي به درختا شليك ميكني حتي خوردن فقط يك گلوله درخت به راحتي شكست ميشه مثل اينكه كه اصلا اين درخت نيست!! بابا اخه درختي گفتن به درخت با ماشين هم بزني به اين راحتي نميشكنه اين درختا هم از درختهاي نخلي هستند كه درختهاي خيلي محكمي هستند ولي در كرايسيس معني محكم بودن نيست .
تو يكي از صحنه ها هم كه يارو داخل اب هست اصلا مثل اينكه تو اب نيست مثل اين ميمونه كه داره روي هوا راه ميره(وحتي نه زمين !!)
هوش مصنوعي كه من تو اين Videos چند نفر رو ديدم بسيار كم هست حركت ادمهاي معمولي بسيار خشك به اون صورتي كه من ميگم . شكستن درختها طبيعي نيست .
بازي خيلي در خود شخصيت اصلي افسانه اي ساخته شده(دروغ) يه جورايي دلم را ميزنه . نه برات جاذبه ي زمين هست سرعتت كه خيلي زياده و زورم كه چي بگم از خرس زيادتره !

اين لينك:http://www.gameswank.com/content/view/64/1/

نميدونم با نگاه كردن اين Video ميتونيد به اين نتيجه برسيد يا باز ميريزين سر من كتكم بزنيد :cool:

اول از همه ميخوام بگم كه گرافيك در اين بازي بيش از اندازه هست ولي اين بازي crysis واقعا منو داره نا اميد ميكنه اشكلات بسيار زياد در فزيك بازي مشاهده ميشه نميدونم شما هم با ديدن اين Videos متوجه خواهيد شد يا نه ؟
بابا شما تنت میخاره که من یه چیز بگم منو بن کنن :mad: قبلا هم علی آقا رو به خاطر این بحث بن کردن!!! تمومش کن دیگه.... crysis هر چی هست واسه خودش هست!
این ضرب المثل رو خوب گفتن: گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه اه پیف پیف بو میده :-"

بله به دليل نبودن ويرايش پست منم كه كلا اشتباه بزرگي كردم اون پست را گذاشتم و طرفدارهاي crysis (كه من خودم از بزرگترين طرفدارهاي اين بازي هستم )به بزرگي خودشون ما را در رحمت خداوند قرار بدن :cheesygri

يه Video جديد از crysis كه فرق DirectX 9 vs. DirectX 10 نشون ميده مخصوصا توصيه ميكنم كه محيط جنگلي را نگاه كنيد . جزئيات در حالت directx9 هم بسيار شگفت انگيز هست ولي در directx10 سايه ها و نورپردازي ها خيلي بهتر هست . اگه توجه كنيد اين نشون ميده كه اين گرافيك بازي بيش از directx10 مربوط به موتور قدرتمند بازي ميشه . خدا كنه اين بازي واسه ي كنسولها هم بياد .

http://www.diggingtheweb.com/52407829b.html

سلام . :love:

چندتا عکس جدید و فکر کنم به صورت DirectX10 از Crysis قربونش برم . :biggrin1:
واقعاً همه چیز این بازی فوق العاده است . این عکسها مو رو به تن آدم سیخ میکنه :eek: .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
screenshot3.jpg

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
screenshot2.jpg

screenshot1.jpg

:eek: :eek: :eek:
فیزیک بازی رو تو عکس دوم ببینید ، واقعاً فوق العاده و شگفت انگیزه !
دیگه با این عکس ، حرف و حدیثی در مورد فیزیک Crysis باقی نمیمونه .
واقعاً فوق العاده است .

آخرین ویرایش:
سلام . :love:

چندتا عکس جدید و فکر کنم به صورت DirectX10 از Crysis قربونش برم . :biggrin1:
واقعاً همه چیز این بازی فوق العاده است . این عکسها مو رو به تن آدم سیخ میکنه :eek: .
screenshot3.jpg

screenshot2.jpg

screenshot1.jpg

:eek: :eek: :eek:
فیزیک بازی رو تو عکس دوم ببینید ، واقعاً فوق العاده و شگفت انگیزه !
دیگه با این عکس ، حرف و حدیثی در مورد فیزیک Crysis باقی نمیمونه .
واقعاً فوق العاده است .
سلام
من عکسی تو پست شما نمیبینم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or