Crysis | XBOX360

ببین منو نصف شبی سکته نده:d ؛ قشنگ برو تست کن ببین فیزیکش در حد نسخه pc هست یا نه !!!:d

یعنی اگه فیزیکش در حد نسخه pc باشه رسماً بهترین گرافیک کنسولی تا آخر این نسل میمونه !!!
اتفاقا منم میخواستم دوباره از ایشون بپرسم:دی چون تو Neogaf اونایی که دانلود کرده بودن میگفتن فیزیک و تخریب پذیری دقیقا مثل PCـه و خونه ها کاملا خراب میشن! ولی من تا خودم با چشمهام نبینم باور نمیکنم...:دی

اتفاقا منم میخواستم دوباره از ایشون بپرسم:biggrin1: چون تو Neogaf اونایی که دانلود کرده بودن میگفتن فیزیک و تخریب پذیری دقیقا مثل PCـه و خونه ها کاملا خراب میشن! ولی من تا خودم با چشمهام نبینم باور نمیکنم...:biggrin1:
من خودم روی فیزیک خیلی حساسم و تمام آبجکت هایی که تو بازی میبینم تستشون میکنم ببینم عکس العملی نشون میدن یا نه. تا حالا هرچیزی رو که امتحان کردم مثل پی سی بود فیزیکش . خونه ها هم کاملا تخریب میشن. هم با نارنجک هم با ماشین... درختا هم همینطور..... مثلا میتونی اون درختای استوایی قد بلند رو به فاصله های نیم متری قطع کنی. یعنی یه چوبی که شکسته شده از هر اینچش بزنی دوباره میشکنه.منم اصلا انتظار همچین فیزیکی نداشتم.

اتفاقا منم میخواستم دوباره از ایشون بپرسم:دی چون تو Neogaf اونایی که دانلود کرده بودن میگفتن فیزیک و تخریب پذیری دقیقا مثل PCـه و خونه ها کاملا خراب میشن! ولی من تا خودم با چشمهام نبینم باور نمیکنم...:دی
آخه بابک شوخی نیست !! فیزیک Crysis تو این نسل تک بود !! چطوری همچین چیزی رو سخت افزار کنسول میخواد محاسبه کنه !! تو نسخه pc به هر تیکه از درخت ها شلیک میکردی قطع میشد بعد میتونستی همون تیکه قطع شده برداری !!

از طرفی با این حجم افکت و نورپردازی و سایه زنی دینامیک ، depth of field و OMB در بالاترین سطح ممکن ، فیزیک آب و اجسام ؛ چطوری میشه اون فیزیکم و تخریب پذیری هم انتظار داشت ؟

به جان خودم نمی خوام هایپ الکی کنم ولی این چیزی که دارن نشون میدن باور کردنی نیست بیشتر شبه برآورده شدن رویاهاست !!!
من که باورم نمیشه ! باید خودم بازی کنم :d

البته دستمون Catlevania میگه فریم بازی ثابت نیست بازی بعضی جاها وحشتناک افت فریم پیدا میکنه :d

خوب سایت gamersyde ویدو 10 min ابتدا نسخه pc و کنسولی واسه مقایسه گذاشته برید ببینید :
[video]http://www.gamersyde.com/news_our_videos_of_crysis-12022_en.html[/video]

آخرین ویرایش:
بسوزه پدر این هایپ که پدر گیمرها رو در آورد:d برا اینکه مطمئن بشید گرافیک بازی اونقدر ها هم که شما میگید رویایی نیست چند تا عکس بعدا میگیرم میذارم. میخوام آنهایپ کنم:d
در مورد فریم:
تو مرحله ی دوم یه جایی نبرد سنگینی پیش اومد فریم به طور وحشتناکی اومد پایین در حد 10 فریم و اینا.... کلا اونی که فکر میکردم نبود.فریم واسه من از همه چی مهمتره.

اون 30 دقیقه ویدیو که گذاشتم ارضاتون نکرد؟آقا از من میشنفین اگه پول تو دستو بالتون هست حتما بخرید بابا همش 29500!بعدشم شما ها که بلد نیسین بازی کنین! باید مثل من اول همرو میکشی بعد سوار هامر میشی میری تمام درختارو میندازی!بعد میری تک تک مرغو خروسو میکشی بعد میری تو دریا کوسه میری تو دریا کوسه میخورت میمیری!البته این نکترو نگفتم که بعد از مراسم قطع درختان نوبت به خراب کردن خونه هاست!برا اونم y‏ رو نگه میداری بعد میری رو مشت و پایه هارو خراب میکنیبعد بقیرم با نارنجک:D

اینم یه عکس مقایسه ای : (البته با موبایلم گرفتم که نورش خیلی زیاد شد... کسی از دوستان میدونه چجوری باید از بازیی که تو 360 اجرا میشه عکس گرفت؟ )

برای پی سی در آخرین تنظیمات:
vyx39nm3kl19ro6dyrvc.jpg

برای 360 :

spci3fye73yzjeo37u7.jpg

البته اینطوری مقایسه کردن ظلمه چون اولی رو با فرپس گرفتم دومی رو با موبایل... کاشکی یه راه مناسب پیدا میکردم واسه عکس انداختن...:d

راهی پیدا نشد که بازی رو غیر قانونی بازی کنیم؟
نه .فکر نکنم کرایتک روی دیسک این بازی رو بده. مگر اینکه جی تگ داشته باشی.

واااااااااااااااایییییییییییییییییییییی............................. مرحله سوم رسیدم اینطوری شدم : :-o:-o:-o:-o:-o

بعدش که یکم جلوتر رفتم اینطوری شدم : 8-|
در آخر : o:-)

:d
اونقدر بازی ریخته که فعلا این بازی رو زیاد نمیرفتم. ولی امروز نشستم بازیش کردم رسیدم مرحله سوم.... گرافیکی داشت که چشم آدمو از جاش در میاورد...واقعا کف کردم. بی نظیرترین مرحله ای بود که تو x360 تا حالا بازی کردم( از نظر گرافیکال) فیلم شروع این مرحله از نسخه pc به مراتب ببهتر و با کیفیت تر و پر گرافیک تر بود:d (البته فقط فیلمش)
این مرحله سوم هم وسعتش خیلی زیاده هم گرافیکش هم فیزیکش.... این مرحله بهم ثابت کرد که اگه کرایتک یکم بیشتر رو این بازی کار میکرد و سایر مراحل رو هم در حد مرحله ی سوم میساخت بهترین بازی کنسولی میشد.
باید بگردم ببینم چطوری میتونم یه عکس از این مرحله بگیرم بذارم....:d واقعا حیفه که از این مرحله عکس نذارم.:d

اومدم تو تایپیک دعوا راه بندازم برم..:dبالاخره تونستم چندتاعکس باکیفیت از بازی بگیرم ولی میترسم بذارم و بعدش ملت پی سی گیمر و کنسول گیمر به جون هم بیافتند...:d

عکسها درسته یکم بزرگه ولی ارزشش رو داره... من اینجاها که رسیدم فکر کردم دارم بازی رو روی پی سی بازی میکنم بعد نگا کردم دیدم این گرافیکا از این ایکس باکس بیچاره بیرون میاد...:d

yx031c8qr5g0g5mpl5jd.jpg

o0ghl07ukn9m1zoz55cz.jpg

dwegjtzg9pgh15ri4gye.jpg

به جان خودم اینا رو از نسخه ایکس باکس گرفتم نه pc !!!:d

اقا از این عکسا نزار الان خونریزی راه میوفته:))
من چند تا دمو گیم پلی از گیم اسپات گرفتم واقعا کف بر شدم براش استثنایی بود حیف حیف که رو دیسک نزدنش
ولی من تو اون دمو ها باینکه محیطش شلوغ بود نه افت فریم دیدم نه دیر لود شدن تکسچره باید بگم کرایتک ترکوند

این مرحله سوم هم وسعتش خیلی زیاده هم گرافیکش هم فیزیکش.... این مرحله بهم ثابت کرد که اگه کرایتک یکم بیشتر رو این بازی کار میکرد و سایر مراحل رو هم در حد مرحله ی سوم میساخت بهترین بازی کنسولی میشد.
.:d
دقیقاً ،من واسه اولین بار که ویدو بازی دیدم یه صحنه کارکتر یه جا ایساده بود واقعاً از گرافیک بازی تعجب کردم بی نهایت عالی بنظر میرسد، چه از لحاظ هنری چه تکنیکی واقعاً همه چیز عالی بود ولی وقتی شروع به حرکت کرد ایرادات بازی از قبیل ظهور ناگهانی اشیاء ، افت فریم های وحشتناک و حتی باگ های عجیب غریب !!

در کل مشخصه کرایتک زمان کافی واسه پولیش بازی صرف نکرده .....

هر چقدر بیشتر تو بازی پیشروی میکنم بیشتر به کرایتک ایمان میارم.گرافیکش بعضی جاها اونقدر زیبا میشه که فقط وایمیستم نگاه میکنم. بازم یه چند تا عکس گرفتم...:d این انواری که از بین درختا رد میشد فقط در حالت very high تو نسخه پی سی فعال میشد ولی همونطور که تو این عکسها میبینید این حالت تو نسخه کنسولی هم هست:

ibv2alargdx794lta1i.jpg

5c3po4htd82ohk4yaa.jpg

8rn9ckrj9tndk5sk7k.jpg

v94w0zw13ju3hkkdf1ek.jpg

هر چقدر بیشتر تو بازی پیشروی میکنم بیشتر به کرایتک ایمان میارم.گرافیکش بعضی جاها اونقدر زیبا میشه که فقط وایمیستم نگاه میکنم. بازم یه چند تا عکس گرفتم...:d این انواری که از بین درختا رد میشد فقط در حالت very high تو نسخه پی سی فعال میشد ولی همونطور که تو این عکسها میبینید این حالت تو نسخه کنسولی هم هست:

ibv2alargdx794lta1i.jpg

5c3po4htd82ohk4yaa.jpg

8rn9ckrj9tndk5sk7k.jpg

v94w0zw13ju3hkkdf1ek.jpg

بابا عجب گرافیکی...دمش گرم...خیلی حال کردم...آقا مرسی بابت عکسا...
پس ما کی میتونیم رو دی وی دی بازی کنیم آخه؟
من رو پی سی ولی با گرافیک ترکیده بازی کردم...دوبار هم تمومش کردم...ولی با این گرافیک رو کنسول با فریم روون خیلی حال میده چون رو پی سیه منم یه کوچولو تیک میزد...

کی میاد پس رو دی وی دی؟

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or