Dreadlord
کاربر سایت
اتفاقا منم میخواستم دوباره از ایشون بپرسمببین منو نصف شبی سکته نده:d ؛ قشنگ برو تست کن ببین فیزیکش در حد نسخه pc هست یا نه !!!:d
یعنی اگه فیزیکش در حد نسخه pc باشه رسماً بهترین گرافیک کنسولی تا آخر این نسل میمونه !!!
اتفاقا منم میخواستم دوباره از ایشون بپرسمببین منو نصف شبی سکته نده:d ؛ قشنگ برو تست کن ببین فیزیکش در حد نسخه pc هست یا نه !!!:d
یعنی اگه فیزیکش در حد نسخه pc باشه رسماً بهترین گرافیک کنسولی تا آخر این نسل میمونه !!!
من خودم روی فیزیک خیلی حساسم و تمام آبجکت هایی که تو بازی میبینم تستشون میکنم ببینم عکس العملی نشون میدن یا نه. تا حالا هرچیزی رو که امتحان کردم مثل پی سی بود فیزیکش . خونه ها هم کاملا تخریب میشن. هم با نارنجک هم با ماشین... درختا هم همینطور..... مثلا میتونی اون درختای استوایی قد بلند رو به فاصله های نیم متری قطع کنی. یعنی یه چوبی که شکسته شده از هر اینچش بزنی دوباره میشکنه.منم اصلا انتظار همچین فیزیکی نداشتم.اتفاقا منم میخواستم دوباره از ایشون بپرسم:biggrin1: چون تو Neogaf اونایی که دانلود کرده بودن میگفتن فیزیک و تخریب پذیری دقیقا مثل PCـه و خونه ها کاملا خراب میشن! ولی من تا خودم با چشمهام نبینم باور نمیکنم...:biggrin1:
آخه بابک شوخی نیست !! فیزیک Crysis تو این نسل تک بود !! چطوری همچین چیزی رو سخت افزار کنسول میخواد محاسبه کنه !! تو نسخه pc به هر تیکه از درخت ها شلیک میکردی قطع میشد بعد میتونستی همون تیکه قطع شده برداری !!اتفاقا منم میخواستم دوباره از ایشون بپرسمچون تو Neogaf اونایی که دانلود کرده بودن میگفتن فیزیک و تخریب پذیری دقیقا مثل PCـه و خونه ها کاملا خراب میشن! ولی من تا خودم با چشمهام نبینم باور نمیکنم...
![]()
نه .فکر نکنم کرایتک روی دیسک این بازی رو بده. مگر اینکه جی تگ داشته باشی.راهی پیدا نشد که بازی رو غیر قانونی بازی کنیم؟

دقیقاً ،من واسه اولین بار که ویدو بازی دیدم یه صحنه کارکتر یه جا ایساده بود واقعاً از گرافیک بازی تعجب کردم بی نهایت عالی بنظر میرسد، چه از لحاظ هنری چه تکنیکی واقعاً همه چیز عالی بود ولی وقتی شروع به حرکت کرد ایرادات بازی از قبیل ظهور ناگهانی اشیاء ، افت فریم های وحشتناک و حتی باگ های عجیب غریب !!این مرحله سوم هم وسعتش خیلی زیاده هم گرافیکش هم فیزیکش.... این مرحله بهم ثابت کرد که اگه کرایتک یکم بیشتر رو این بازی کار میکرد و سایر مراحل رو هم در حد مرحله ی سوم میساخت بهترین بازی کنسولی میشد.
.:d
هر چقدر بیشتر تو بازی پیشروی میکنم بیشتر به کرایتک ایمان میارم.گرافیکش بعضی جاها اونقدر زیبا میشه که فقط وایمیستم نگاه میکنم. بازم یه چند تا عکس گرفتم...:d این انواری که از بین درختا رد میشد فقط در حالت very high تو نسخه پی سی فعال میشد ولی همونطور که تو این عکسها میبینید این حالت تو نسخه کنسولی هم هست:
![]()
![]()
![]()
![]()