Crysis 3 | Xbox 360

بچه ها اگه مشکل پریدن بیرون از بازی تو کرایسس 3 هست بگید که من برنر مکسشو بخرم! اخیرا چند تا بازی گرفتم هیچکدوم نتونستم بازی کنم بخاطر این برنر مکس نبودن! یکیش دویل می کرای یکیشم بلک اپس..دویل می کرای همون اول بازی میپره بیرون بلک اپس 2 هم تکسچرای بازی لود نمیشن! اگه مشکلی تو کرایس 3 هست بیزحمت بگید که مجبور نشم دوبار بخرمش.ممنون.

نمیدونم چرا این دیتابیس abgx داغون شده چند وقتی.فعلا فقط نسخه PAL رو اطلاعاتش گذاشته و از RF خبری نیست.در صورتیکه بازی RF منتشر شد.جالبه که من ایمیج رو چم میکنم میزنه PAL.برای بقیه هم اینطوریه؟

بچه ها اگه مشکل پریدن بیرون از بازی تو کرایسس 3 هست بگید که من برنر مکسشو بخرم! اخیرا چند تا بازی گرفتم هیچکدوم نتونستم بازی کنم بخاطر این برنر مکس نبودن! یکیش دویل می کرای یکیشم بلک اپس..دویل می کرای همون اول بازی میپره بیرون بلک اپس 2 هم تکسچرای بازی لود نمیشن! اگه مشکلی تو کرایس 3 هست بیزحمت بگید که مجبور نشم دوبار بخرمش.ممنون.

97% مشکلی نداره، کلا تو DMC و COD BO II هم مشکلی نبود. احتمالا مشکل شما در رایت یا نوع دی وی دی خامی هست که استفاده می کنید. ضمنا رایت های 97% رو باید با روش موزیک اجرا کنید.

لطفا بحث رو در تاپیک های مربوطه دنبال کنید:

» تاپیک مربوط به "LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !"
Code:
http://forum.bazicenter.com/thread61529/

» تاپیک مربوط به "اجرای بازیها از روی هارد با دیسک 97%..."
Code:
http://forum.bazicenter.com/thread64561/

کسی میدونه چرا گیم اسپات یکی از مدال های گرافیکی رو به نسخه ps3 نداده؟

به نقل از گیم اسپات:
unfortunately, the PlayStation 3 version of the game lacks the sharpness of the Xbox 360 version, making it look less impressive when the two are directly compared. though it is still lovely

نسخه ps3 شارپنس xbox360 رو نداره (احتمالا رزولوشن کمتر یا تکسچرهای ضعیفتر)که باعث شده از دید گیم اسپات گیرایی کمتری داشته باشه...

آخرین ویرایش:
دوستان گیم اسپات یه ویدئو از مقایسه گرافیک بازی بین 360 و (pc(high و ps3 گذاشته.گرافیک کنسول ها فوق العادس.حتما ببینید:

Crysis 3 Graphics Comparison - YouTube
سلام
دوستانی که سرعت اینترنتشون خوبه میشه این ویدیو تو اپارات اپلود کنن که ماهم ببینیم اخه برایه ما شیلتر تیوب. ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or