Crysis 3 | Xbox 360

اونجا که دوربین تو اون کشتیه میگه دوربین ماورا رو بزن بعد میبرم رو اون دوربینه و نمیدونم باید چیکار کنم.کمک کنید.:((
اگه منظورت اونجاییه که پشت یه در موندی و قبلش یه سکانس نشون داد که هلیکوپتر داشت تو هوا پرواز میکرد و اینا؛ اونجا باید بری رو حالت Visor (جهت بالا) و دنبال آیکون قفل بگردی، چند ثانیه روش نگه داری آماده هک کردن میشه و قفل رو هک کنی تا در باز بشه.

یادم میاد بابک سر یه موضوع تو همین تاپیک که گفتم ممکنه چمن ها تو نسخه کنسولی هم داینامیک باشه داشت مسخرم میکرد :دی الان بیا بازی کن تحویل بگیر :lol: دقیقا مثل نسخه pc با سلاح شلیک میکنم موج گوله ها چمن ها را تکون میده !

چیزی که منو متعجب میکنه *****ینگ تکسچرها هاست واقعا با این همه میزان ابجک تو محیط افکت محیط فوق العاده شارپ و زندست ! جالبتر اینکه برخلاف خیلی از بازیهای کنسولی که هرچی چشم انداز دورتر میشه حالت تیرگی پیدا میکنه تو کرایسیس 3 تا اون نوک DD کاملا شفاف و قابل دید هست ! با این حجم افکت و ابجکت و این تکسچرهای و شارپی فیزیک بازی هم تو حلقم !

بدون هیچ شکی بهترین گرافیک تکنیکی را داره از لحاظ بصری خارق العادست . عقل از سرم پرید ! دمه کرایتک گرم فقط اینو میتونم بگم .

آخرین ویرایش:
یادم میاد بابک سر یه موضوع تو همین تاپیک که گفتم ممکنه چمن ها تو نسخه کنسولی هم داینامیک باشه داشت مسخرم میکرد :دی الان بیا بازی کن تحویل بگیر :lol: دقیقا مثل نسخه pc با سلاح شلیک میکنم موج گوله ها چمن ها را تکون میده !

چیزی که منو متعجب میکنه *****ینگ تکسچرها هاست واقعا با این همه میزان ابجک تو محیط افکت محیط فوق العاده شارپ و زندست ! جالبتر اینکه برخلاف خیلی از بازیهای کنسولی که هرچی چشم انداز دورتر میشه حالت تیرگی پیدا میکنه تو کرایسیس 3 تا اون نوک DD کاملا شفاف و قابل دید هست ! با این حجم افکت و ابجکت و این تکسچرهای و شارپی فیزیک بازی هم تو حلقم !

بدون هیچ شکی بهترین گرافیک تکنیکی را داره از لحاظ بصری خارق العادست . عقل از سرم پرید ! دمه کرایتک گرم فقط اینو میتونم بگم .

بابا دلمون رو بیشتر از این اب نکنید.بذارید ما هم بازی به دستمون برسه بعد هی بیاید تعریف کنید.
دیگه شبا تو خوابمونم کرایسیس 3 رو داریم بازی میکنیم!!!:-s

آخرین ویرایش:
من چند تا مرحله بازی کردم اول از همه باید از طراحی اسلحه ها بگم که فوق العاده هست، آدم دوست داره تک تک اسلحه های بازی رو تست کنه از بس طراحی خفنی دارن :دی محیط های بازی بزرگتر از Crysis 2 هستن و کلا آزادی عمل نسبت به شماره دوم خیلی بیشتر شده. گرافیک هم بی نظیره، خصوصا نورپردازی بازی که رسما فکم رو چسبوند کف زمین :دی

انگار بازی سیو نمیشه.درسته؟
بازي به صورت دستي سيو نميشه خودش سيو ميكنه مثل شماره ي قبلي

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان...

من شنیده بودم بازی 4 ساعت بیشتر گیم پلی نداره. می خوام ببینم صحت داره یا نه؟

ممنون
نه بيشتر از 4ساعته البته خيلي هم طولاني نيست كلا 7 تا مرحلست.البته من تا اول مرحله 6رفتم 3:14طول كشيد فكر كنم 5ساعت باشه كله بازي من رو درجه سختي veteran ميرم

---------- نوشته در 10:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

اقا قضیه این جوات چیه؟:-?
جوات اسم كوچيك سازنده بازيه و چون اسمش خيلي باحاله بچه هاي Bc با اسم كوچيك صداش ميكنن البته بعضي از دوستان هم جواد صداش ميكنن :d

آخرین ویرایش:
خدایا منو بکش !!
برادر من بیخیال میشی ؟؟؟
این استدلال های پسرعموت رو واس خودت نگه دار
!!

از بحث دیسک بیا بیرون که پستات همش بو شته :cool:
با تشکر
پپپپپپپووووووووخخخخخخخخخخخخ=))
باشه بیخیال;)
من اگه بخوام باهات بهس کنم ، از خنده دل درد میگیرم (برا همین بهتره بی خی شم)b-)
پس تا زیادی نخندیدم از جکای شما بهتره دیگه به این تاپیکه سر نزنم:))
از دست شما ها

پپپپپپپووووووووخخخخخخخخخخخخ=))
باشه بیخیال;)
من اگه بخوام باهات بهس کنم ، از خنده دل درد میگیرم (برا همین بهتره بی خی شم)b-)
پس تا زیادی نخندیدم از جکای شما بهتره دیگه به این تاپیکه سر نزنم:))
از دست شما ها

خدا رو شکر!!![-o< :-h

گرافیک بازی انگار داره رو dx11 رو pc اجرا میشه اینا چی پیدا کردن تو این کنسولا چه معجزه ای انجام دادن من نمیدونم چپتر دوم بازیرو دو ساعت طول دادم قشنگ میرفتم اینور اونور با فیزیک بازی بازی میکردیم با برگا و درختا واسه خودمون میچرخیدیم آخه این بازی داستان میخواد چی کار گیم پلی میخواد چی کار همینجوری ولت کنه تو محیط کافیه چه قدر آبجکتای این لعنتی زیاده آخه مگه رم x360 چقدر کشش داره این کرایتک بهترین تیم تکنیکی دنیاست واقعا دو نسل با تیمای دیگه فاصله دارن احساس میکنم هرچیزی که تا الان تو تریلرا نشون دادن رو همون نسخه ی کنسولی بوده من که به شخص انتظار ندارم لانچ تایتلای نسل بعد بتونن همچین گرافیکی نشون بدن شاید حتی بعد از گذشت یه سالم تو کنسولای نسل بعد همچین چیزی نبینیم جدا از گرافیک که مافوق تصور هر جنبنده ایه گیم پلی خارق العادست منو یاد HL2 انداخت از بس این محیطا بزرگ خوب و خوش ساختن توشون هر کاری بخوای میتونی بکنی مخفی کاری اکشن هر کاری اصلا میتونی بدون کشتن کسی مرحله هارو رد کنی چه قدر این تیر کمون خوش دسته یعنی به جرات میتونم بگم خوش ساخت ترین سلاحیه که من تو این نسل دیدم بین تمام شوترا آزادی عمل و طراحی مراحل خیره کنندست لذت اصلی بازیم اینکه اول تو هر محیط دشنارو علامت گذاری کنی بعد به شکل مخفی کاری و با تیر کمون تمام دشمنارو از بین ببری اون موقعست که تازه میفهمی داری کرایسیس 3 بازی میکنی در کل این بازی یه سوپر شاهکاره بازگشت دوباره ی کرایتک به اوج
کرایسیس 3 خارق العادست همه باید تجربش کنن اونم به شکل مخفی کاری نه اکشن

گرافیک بازی انگار داره رو dx11 رو pc اجرا میشه اینا چی پیدا کردن تو این کنسولا چه معجزه ای انجام دادن من نمیدونم چپتر دوم بازیرو دو ساعت طول دادم قشنگ میرفتم اینور اونور با فیزیک بازی بازی میکردیم با برگا و درختا واسه خودمون میچرخیدیم آخه این بازی داستان میخواد چی کار گیم پلی میخواد چی کار همینجوری ولت کنه تو محیط کافیه چه قدر آبجکتای این لعنتی زیاده آخه مگه رم x360 چقدر کشش داره این کرایتک بهترین تیم تکنیکی دنیاست واقعا دو نسل با تیمای دیگه فاصله دارن احساس میکنم هرچیزی که تا الان تو تریلرا نشون دادن رو همون نسخه ی کنسولی بوده من که به شخص انتظار ندارم لانچ تایتلای نسل بعد بتونن همچین گرافیکی نشون بدن شاید حتی بعد از گذشت یه سالم تو کنسولای نسل بعد همچین چیزی نبینیم جدا از گرافیک که مافوق تصور هر جنبنده ایه گیم پلی خارق العادست منو یاد HL2 انداخت از بس این محیطا بزرگ خوب و خوش ساختن توشون هر کاری بخوای میتونی بکنی مخفی کاری اکشن هر کاری اصلا میتونی بدون کشتن کسی مرحله هارو رد کنی چه قدر این تیر کمون خوش دسته یعنی به جرات میتونم بگم خوش ساخت ترین سلاحیه که من تو این نسل دیدم بین تمام شوترا آزادی عمل و طراحی مراحل خیره کنندست لذت اصلی بازیم اینکه اول تو هر محیط دشنارو علامت گذاری کنی بعد به شکل مخفی کاری و با تیر کمون تمام دشمنارو از بین ببری اون موقعست که تازه میفهمی داری کرایسیس 3 بازی میکنی در کل این بازی یه سوپر شاهکاره بازگشت دوباره ی کرایتک به اوج
کرایسیس 3 خارق العادست همه باید تجربش کنن اونم به شکل مخفی کاری نه اکشن

MaximuM
Hype(?) Z

مخفی کاری و با تیر کمون تمام دشمنارو از بین ببری اون موقعست که تازه میفهمی داری کرایسیس 3 بازی میکنی

بر عکس باید همه چیز رو بهم بریزی و خراب کنی . همه رو از روبرو بکشی تا به فیزیک بازی پی ببر :D

یه نکته ای هم در مورد فریم ریت هست که دقیقا نمی دونم درسته یا نه، ولی احساس می کنم چون گیم از لحاظ گرافیکی سطح بالایی داره و فشار زیادی به سخت افزار کنسول وارد می کنه، بعد از تقریبا 2 ساعتی بازی کردن این فشار زیاد باعث پایین تر اومدن فریم ریت نسبت به تایم اولیه می شه. بهتره بعد از یه مدتی بازی کردن استراحتی به کنسول بدین.

این Bow چقدر امکانات خفنی داره، یعنی یه چیز خیلی کارآمد هست. هم میشه تو مخفی کاری ازش استفاده کرد هم وقتی جوگیر میشیم و میریم تو دل دشمن :دی اون تیرهای خاصی که داره واقعا کاربرد دارن و همینجوری به صورت نمایشی طراحی نشدن. صدای کشیده شدن زه ـش هم خیلی باحاله، حس خوبی به آدم میده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or