Crysis 3 | Xbox 360

:))

بابا بی خیال شو :))

خداییش این حرف ها رو که زدی موندم دیگه چی بگم :))

بماند که من خودم بازی رو صاف دانلود کردم و صاف هم ریختم توی کنسولم، احتمالا کابل Lan ام کیفیتش پایین بوده موقع انتقال اینجوری شده
خب حرف حساب ، دیگه موندن داره/:);)
اصن فرض کنید افت فریم جزئی از بازیه:d
زیادی نخند ، به سک سکه میوفتی:d

یا قمر ! مرحله اول را داشتم میرفتم گفتم خب این یکمی با کرایسیس 2 گرافیکش فرق داره بهتره !
وارد چپتر 2 که شدم ! رسما فک و فوکم چسبید زمین ! از نورپردازی بگم سایه زنیها بگم از DD بگم ؟ به معنای واقعی یعنی jaw dropping .
اصلا اون میزان ابجت را که تو محیط دیدم اون چمنها و درختها و.......با اون تکسچرهای شارپ اجرا میشه حرفی برای گفتن نداره رسما ادم فکر میکنه داره بازی با PC HIGH END اجرا میشه .

فقط تنها نکته منفی بازی فریم بازی احساس میکنم کلا زیر 30 فریم هست ولی تا اینجا مثل شماره 2 افت فریم ندیدم یعنی فریم پاینه ولی بالا و پایین نمیشه .

حتی فکر نکنم از لحاظ هنری هم بشه براش گیر داد .

دوتا ادم درست حسابی بالاخره پیدا شدن که یه نقد کوتاهی بکنن.
فرخ جان گرافیک بازی مثل تریلرهایی که نشون دادن هست؟اونجاهایی که دیدی رو میگم
افکت انفجار مثل مثل تریلرها هست؟
اگه فریم ریت مثل کرایسیس 2 هم باشه راضی هستیم:d

دقیقا این هایی که گفتی هیچ ربطی به دیسک نداره!
دیسک فقط واسطه بین Data و کنسول ـه!
لرزیدن اشیا هم من تو این همه سال بازی کردن نه تا حالا دیدم تا نشیده بودم!
یا امام ساسی:shocked:
یعنی پسر عموم که کارش تعمیرات تخصصی کنسول هاس ، اشتب میگه؟
خط دوم درسته ، ولی مواد مصرفی برای ساخت دیسک هم مهمه و نوع دیسک و ...

یا امام ساسی:shocked:
یعنی پسر عموم که کارش تعمیرات تخصصی کنسول هاس ، اشتب میگه؟
خط دوم درسته ، ولی مواد مصرفی برای ساخت دیسک هم مهمه و نوع دیسک و ...

خدایا منو بکش !!
برادر من بیخیال میشی ؟؟؟
این استدلال های پسرعموت رو واس خودت نگه دار
!!

از بحث دیسک بیا بیرون که پستات همش بو شته :cool:
با تشکر

دوتا ادم درست حسابی بالاخره پیدا شدن که یه نقد کوتاهی بکنن.
فرخ جان گرافیک بازی مثل تریلرهایی که نشون دادن هست؟اونجاهایی که دیدی رو میگم
افکت انفجار مثل مثل تریلرها هست؟
اگه فریم ریت مثل کرایسیس 2 هم باشه راضی هستیم:d

کلا اون دموی مولتی که چند روز پیش اومده بود فکر کنم یه شوخی از طرف کرایتک بود :دی چون الان بازی که دارم میکنم کلا متحول هست !
افکت انفجار فوق العادست و مخصوصا از لخاظ افکتهای ذره ای ! مورد دومش فیزیک انفحارش هم فوق العادست تو یه جا به اون بشقه های نفت شلیک کردم انچنان ابجکت اشیاء محیط را پرت کرد اطراف که تمام پرهام ریخت زمین :دی

تنها ایراد بازی همون طور که گفتم در کل بازی به نظر میاد زیر 30 فریم هست به همین خاطر باعث میشه یکم اون دقت بازی بیاد پایین ولی افته فریم نداره تو چندتا محیط شلوغ امتحان کردم همراه با جنگیدن چندتا چیز را منفجر کردم افته فریمی احساس نکردم .
چیزی که منو بیشتر هم متحیر کرد با اینکه فضاهای بازی بزرگتر از کرایسیس 2 هست و ابجکتهاش خیلی بیشتره ولی مثل شماره 2 ابجکت لودینگ ندیدم ! یا اگرم باشه محسوس نیست جالبتر اینکه بیشتر چمن ها و بوته ها کاملا داینامیک هست و با برخوردت تکون میخورن .

اخرش یه چیز بگم اونهای که دارن از بازی و گرافیکش بد میگن تو صفحات قبل هم گفتم به نام کاربریشون و سابقشون دقت کنید همه چی دستتون میاد انتظار تعریف ازشون نداشته باشید فاز منفی فقط میدند !

کلا اون دموی مولتی که چند روز پیش اومده بود فکر کنم یه شوخی از طرف کرایتک بود :biggrin1: چون الان بازی که دارم میکنم کلا متحول هست !
افکت انفجار فوق العادست و مخصوصا از لخاظ افکتهای ذره ای ! مورد دومش فیزیک انفحارش هم فوق العادست تو یه جا به اون بشقه های نفت شلیک کردم انچنان ابجکت اشیاء محیط را پرت کرد اطراف که تمام پرهام ریخت زمین :biggrin1:

تنها ایراد بازی همون طور که گفتم در کل بازی به نظر میاد زیر 30 فریم هست به همین خاطر باعث میشه یکم اون دقت بازی بیاد پایین ولی افته فریم نداره تو چندتا محیط شلوغ امتحان کردم همراه با جنگیدن چندتا چیز را منفجر کردم افته فریمی احساس نکردم .
چیزی که منو بیشتر هم متحیر کرد با اینکه فضاهای بازی بزرگتر از کرایسیس 2 هست و ابجکتهاش خیلی بیشتره ولی مثل شماره 2 ابجکت لودینگ ندیدم ! یا اگرم باشه محسوس نیست جالبتر اینکه بیشتر چمن ها و بوته ها کاملا داینامیک هست و با برخوردت تکون میخورن .

اخرش یه چیز بگم اونهای که دارن از بازی و گرافیکش بد میگن تو صفحات قبل هم گفتم به نام کاربریشون و سابقشون دقت کنید همه چی دستتون میاد انتظار تعریف ازشون نداشته باشید فاز منفی فقط میدند !
خوب پس به سلامتی به این نتیجه رسیدی که هیچ کمپانی یا شرکتی نمی تونه به کارای استاد جوات نزدیک هم بشه

نه به اونایی که میگفتن افت فریم داره که بازی مثل عکس شده نه الان اینا که میگن افت فریم ثابته :d
اون قسمت آخری تمام قوانین نیوتن و ارشمیدس رو نقض میکنه.در مورد فریم ریت هم که بیشتر بچه ها نمیگن بازی افت فریم داره میگن فریم ریت پایین هستش ولی در هر صورت بقیه نکات مثبت بازی تا الان تونستن فریم پایین رو جبران کنن جوری که من خودم الان اونقدر محو جزئیات و وسعتش شدم که فریم رو به کلی بیخیال شدم.انگار دارم یه مجله کمیک رو میخونم که نقاشی هاش رو پیکاسو و داوینچی کشیدن:d

نه به اونایی که میگفتن افت فریم داره که بازی مثل عکس شده نه الان اینا که میگن افت فریم ثابته :d
بازی هیچ مشکلی نداره
جر و بحث , ایراد گرفتن تو بازیسنتر چیزه عادیه
بعضی از دوستان تو ماورا سیر می کنن ,شما جدی نگیر

دوستانی که تست کردن ، تو این مرحله :
kohi18l2swlqmvls65xi.jpg
حجم آبجکت و کلاً کیفیت گرافیکی بازی در حد این عکس هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or