هر دو نسخه منظورت بتا بود ديگه؟آقا کسایی که هر دو نسخه رو بازی کردن بیان بگن آیا تفاوتی دارن ؟
اگه اره كه خيلي فرق دارن
هر دو نسخه منظورت بتا بود ديگه؟آقا کسایی که هر دو نسخه رو بازی کردن بیان بگن آیا تفاوتی دارن ؟
خب به سلامتی شما تو دنیای خودت باقی بمون .خوب پس به سلامتی به این نتیجه رسیدی که هیچ کمپانی یا شرکتی نمی تونه به کارای استاد جوات نزدیک هم بشه
دوستانی که تست کردن ، تو این مرحله :حجم آبجکت و کلاً کیفیت گرافیکی بازی در حد این عکس هست ؟
من الان دقیقا همینجامدوستانی که تست کردن ، تو این مرحله :حجم آبجکت و کلاً کیفیت گرافیکی بازی در حد این عکس هست ؟
کلا هر کسی میبینیم سریع میگه روی pc فلانه!منم الان بازی کردم گرافیک بازی بهتر شده اما به چه بهایی؟ افت فریم فریاد می زنه بدجوری بازی کند می شه یه جایی رسما تیکه تیکه می شه به نظم میاد RES بازی هم NATIVE نیست یا اگرم هست مشکل AA داره در کل کار کراتیک همیشه روی PC ستودنی بوده گرافیک بالا با فریم ثابت ارزش پیدا می کنه. از لحاظ گیم با هوش مصنوعی با فیزیک بازی پیشرفت داشته که جای تقدیر داره
نقدی که که دوست عزیزمون انجام داد کاملا قبول دارم واقا هیچ چیزی کم نذاشتن ادم هنگ میکنه بعد از halo4 خیلی وقت بود که هیچ بازی تحت تاثیرم قرار نمیداد ولی این واقا عالیه از همه جهات...من دلم نمیاد برم:dالان بار دومه میگم بجز 5 مین اول بازی تا الان 30 فریم ثابت بود من که مشکلی نداشتم بازی هم تو هارد نصب شده.من الان دقیقا همینجام
فقط بگم که هوش از سرت میپره! تعدا آبجکت ها خیلی زیاده که همشون هم فیزیک دارن. اون اتوبوس ها هم همشون تخریب میشن. علفها همه تکون میخوره! نورپردازی حجم دار که نگو! با چشات بازی میکنه. کلا فیزیک کاربردی تو بازی سطحش برای کنسول واقعا باورنکردنیه! اونم تو این محیط که حداقل 2- 2.5 برابر Crysis2ـه!
نمیدونم بقیه چی میبینن ولی تا اینجا وسط مبارزات، اصلا افت فریمی ندیدم. فقط یکی دو جا وسط کات سین (که اونم ریل تایمه) وقتی داشت یه محیط خیلی بزرگ رو نشون میداد و یه جا هم وسط همین زمینی که عکس گذاشتی، یه سری موشک میاد طرفت، موقع انفجار یه لحظه فریم افت میکنه که اونها اصلا و ابدا اذیت نمیکنه.
=======
=======
هوش مصنوعی هم خوشبختانه خیلی بهتر از Crysis2 شده. دیگه دشمنا چشم شاهین ندارن از 300 کیلومتری و پشت کاور ببیننت! کلا حرکات احمقانه خیلی کم شده
گیم پلیش هم عالیه. درسته محیطاش به بزرگی Crysis اصلی نیست (انتظاری هم نباید داشت) ولی خیلی از Crysis2 بزرگتر و پر جزییات تره. اون تیرکمونه هم خوراک مخفی کاریه اصلا با احساسات آدم بازی میکنه. Visorـش هم دوباره مثل Crysis اصلی پر کاربرد شده و خیلی به درد بخور عمل میکنه، مخصوصا هایلایت کردن دشمنا. این طور که تا اینجا به نظر میاد، Crytek کارش رو درست انجام داده.
در کل تا اینجا و 2 مرحله اول، خیلی راضیم.
جدی پس انقدر خوبه؟البته تازه هنوز بازی عرضه نشده و title update هم براش نیومده.شاید با اپدیت،همین مشکلات جزئی هم حل بشه.نقدی که که دوست عزیزمون انجام داد کاملا قبول دارم واقا هیچ چیزی کم نذاشتن ادم هنگ میکنه بعد از halo4 خیلی وقت بود که هیچ بازی تحت تاثیرم قرار نمیداد ولی این واقا عالیه از همه جهات...من دلم نمیاد برم:dالان بار دومه میگم بجز 5 مین اول بازی تا الان 30 فریم ثابت بود من که مشکلی نداشتم بازی هم تو هارد نصب شده.