Crysis 3 | Xbox 360

فارکرای 3 هم ملت رفته بودن 4 تا سایت ، آنالیز کات سین ها رو دیده بودن ، میگفتن فریم کلا زیر 20 هست و ....

در حالی که خودشون هم وقتی بازی میکردن ، میدیدن که هیچ مشکلی باهاش ندارن و با بازیهای دیگه فرقی نمیکنه براشون ( و فقط تو کات سین ها افت فریم هست و یه سری جاهای خاص و .... ) ، ولی بازم میومد اینجا تبلیغ منفی میزدن !!

کل منتقدهای دنیا رو هم قبول نداشتن !

اصلا اگه بحث عجیب افت فریم تو این بازی ها به گوشتون نخوره ، عمرا اگه تو بازی چیز عجیبی در مورد فریم ریت حس کنید والله !

خوب پس به سلامتی به این نتیجه رسیدی که هیچ کمپانی یا شرکتی نمی تونه به کارای استاد جوات نزدیک هم بشه
خب به سلامتی شما تو دنیای خودت باقی بمون .

دوستانی که تست کردن ، تو این مرحله :حجم آبجکت و کلاً کیفیت گرافیکی بازی در حد این عکس هست ؟

بله هست اونم چجورشم :دی کلا خودت تجربه کن میفهمی دارم چی میگم بازی با قسمت مولتیش خداش فرق میکنه .

دوستانی که تست کردن ، تو این مرحله :
kohi18l2swlqmvls65xi.jpg
حجم آبجکت و کلاً کیفیت گرافیکی بازی در حد این عکس هست ؟
من الان دقیقا همینجام:دی
فقط بگم که هوش از سرت میپره! تعدا آبجکت ها خیلی زیاده که همشون هم فیزیک دارن. اون اتوبوس ها هم همشون تخریب میشن. علفها همه تکون میخوره!:دی نورپردازی حجم دار که نگو!:دی با چشات بازی میکنه. کلا فیزیک کاربردی تو بازی سطحش برای کنسول واقعا باورنکردنیه! اونم تو این محیط که حداقل 2- 2.5 برابر Crysis2ـه!
نمیدونم بقیه چی میبینن ولی تا اینجا وسط مبارزات، اصلا افت فریمی ندیدم. فقط یکی دو جا وسط کات سین (که اونم ریل تایمه) وقتی داشت یه محیط خیلی بزرگ رو نشون میداد و یه جا هم وسط همین زمینی که عکس گذاشتی، یه سری موشک میاد طرفت، موقع انفجار یه لحظه فریم افت میکنه که اونها اصلا و ابدا اذیت نمیکنه.
=======
=======
هوش مصنوعی هم خوشبختانه خیلی بهتر از Crysis2 شده. دیگه دشمنا چشم شاهین ندارن از 300 کیلومتری و پشت کاور ببیننت!:دی کلا حرکات احمقانه خیلی کم شده:دی

گیم پلیش هم عالیه. درسته محیطاش به بزرگی Crysis اصلی نیست (انتظاری هم نباید داشت) ولی خیلی از Crysis2 بزرگتر و پر جزییات تره. اون تیرکمونه هم خوراک مخفی کاریه:دی اصلا با احساسات آدم بازی میکنه. Visorـش هم دوباره مثل Crysis اصلی پر کاربرد شده و خیلی به درد بخور عمل میکنه، مخصوصا هایلایت کردن دشمنا. این طور که تا اینجا به نظر میاد، Crytek کارش رو درست انجام داده.
در کل تا اینجا و 2 مرحله اول، خیلی راضیم.

بالاخره چشمـ ما هم به جمال کرایسیس جدید منور شد!

مطمئنم شماهم مثل من سرهرپست جدید سریع میرین سراغ کلمه گرافیک! بذارین خیالتون راحت کنم، گرافیک: Epic؛ مطمئن باشید تجربه لذت بخشی رو از لحاظ بصری با کرایسیس 3 روی کنسول تجربه خواهید کرد... محیط و لوکیشن ها بسیار با عظمت و بزرگ طراحی شدن و پر هستن از جزئیات ریز و درشت، انصافا نباید از جزئیات عالی چهره و لباس سایکو هم گذشت. در مورد نورپردازی هم خودتون بهتر از من قدرت کرای انجین رو تو این یه قلم جنس می دونید! سایه ها به نظرم خیلیـــــ... چی بود اون اصطلاحش، فکر کنم Glitch بود، خیلی Glitch می زنن! راستی مرحله اول هرچی دقت کردم دیدم خبری از سایه سایکو رو زمین نیست!! حالا بیشتر رو جزئیات مانور ندیم بهتره، گیم که ریلیز بشه سایت ها کامل رو این مسائل مانور خواهند داد. و اما مساله فریم ریت؛ فریم ریت متاسفانه در مرحله اول چنان چنگی به دل نمی زنه! ولی خوشبختانه رفته رفته بهتر می شه؛ فعلا که در مرحله دوم روان تر و ثابت تر هست.

در کل انصافا گیم از لحاظ بصری اونقدر چشم نوازه که بشه از چندتا فریم ریت ناقابل چشم پوشی کرد! (برا من که اینطور هست، فردا نگین چه طور امکان داره از فریم ریت جشم پوشی کرد!)
کرایتک خیلی هم بیراه نمی گه که این کرایسیس تفاوت جندانی با لانچ تایتل های نسل بعد نخواهد داشت؛ راس می گه ولی دوتا شرط داره!! رزولوشن و فریم ریت رو باید ضربدر 2 کنند!! :d

حالا گرافیک یه بحث، این موزیکــش منو کشته! موزیک: Amazing.
گیم پلی هم همون گیم پلی آشنای ورژن های قبلی هست.
سلاح ها هم تا اوایل مرحله دوم به غیر از تیروکمان همون سلاح های قبلی هستند.
قابلبت کاستومایز و آپگرید هم از جمله تغییرات نانوسوئیت جدید هستند.

گیم رو با رایت 97% هم چک کردم، کامل نصب می شه و با روش موزیک مشکلی نداره.

!Have a Good Crysis

منم الان بازی کردم گرافیک بازی بهتر شده اما به چه بهایی؟ افت فریم فریاد می زنه بدجوری بازی کند می شه یه جایی رسما تیکه تیکه می شه به نظم میاد RES بازی هم NATIVE نیست یا اگرم هست مشکل AA داره در کل کار کراتیک همیشه روی PC ستودنی بوده گرافیک بالا با فریم ثابت ارزش پیدا می کنه. از لحاظ گیم با هوش مصنوعی با فیزیک بازی پیشرفت داشته که جای تقدیر داره

منم الان بازی کردم گرافیک بازی بهتر شده اما به چه بهایی؟ افت فریم فریاد می زنه بدجوری بازی کند می شه یه جایی رسما تیکه تیکه می شه به نظم میاد RES بازی هم NATIVE نیست یا اگرم هست مشکل AA داره در کل کار کراتیک همیشه روی PC ستودنی بوده گرافیک بالا با فریم ثابت ارزش پیدا می کنه. از لحاظ گیم با هوش مصنوعی با فیزیک بازی پیشرفت داشته که جای تقدیر داره
کلا هر کسی میبینیم سریع میگه روی pc فلانه!
عزیزان تعریف از pc نکنید من تا تست lensoftrurh و digital_foundry رو نبینم در مورد افت فریم اظهار نظر دوستان رو قبول نمیکنم!
یادم میاد فار کری 3 تو تست ها افت فریم داشت ولی دوستان هیچ کس در مورد افت فریمش چیزی نمیگفت ولی یه باره این بازی همش در مورد افت فریم بحث میشه حس میشه این حرف ها برای ترول کردن کنسول هاست!
البته شاید راست باشه ولی تا چشم خودم نبینم باور نمیکنم!

من الان دقیقا همینجام:دی
فقط بگم که هوش از سرت میپره! تعدا آبجکت ها خیلی زیاده که همشون هم فیزیک دارن. اون اتوبوس ها هم همشون تخریب میشن. علفها همه تکون میخوره!:دی نورپردازی حجم دار که نگو!:دی با چشات بازی میکنه. کلا فیزیک کاربردی تو بازی سطحش برای کنسول واقعا باورنکردنیه! اونم تو این محیط که حداقل 2- 2.5 برابر Crysis2ـه!
نمیدونم بقیه چی میبینن ولی تا اینجا وسط مبارزات، اصلا افت فریمی ندیدم. فقط یکی دو جا وسط کات سین (که اونم ریل تایمه) وقتی داشت یه محیط خیلی بزرگ رو نشون میداد و یه جا هم وسط همین زمینی که عکس گذاشتی، یه سری موشک میاد طرفت، موقع انفجار یه لحظه فریم افت میکنه که اونها اصلا و ابدا اذیت نمیکنه.
=======
=======
هوش مصنوعی هم خوشبختانه خیلی بهتر از Crysis2 شده. دیگه دشمنا چشم شاهین ندارن از 300 کیلومتری و پشت کاور ببیننت!:دی کلا حرکات احمقانه خیلی کم شده:دی

گیم پلیش هم عالیه. درسته محیطاش به بزرگی Crysis اصلی نیست (انتظاری هم نباید داشت) ولی خیلی از Crysis2 بزرگتر و پر جزییات تره. اون تیرکمونه هم خوراک مخفی کاریه:دی اصلا با احساسات آدم بازی میکنه. Visorـش هم دوباره مثل Crysis اصلی پر کاربرد شده و خیلی به درد بخور عمل میکنه، مخصوصا هایلایت کردن دشمنا. این طور که تا اینجا به نظر میاد، Crytek کارش رو درست انجام داده.
در کل تا اینجا و 2 مرحله اول، خیلی راضیم.
نقدی که که دوست عزیزمون انجام داد کاملا قبول دارم واقا هیچ چیزی کم نذاشتن ادم هنگ میکنه بعد از halo4 خیلی وقت بود که هیچ بازی تحت تاثیرم قرار نمیداد ولی این واقا عالیه از همه جهات...من دلم نمیاد برم:dالان بار دومه میگم بجز 5 مین اول بازی تا الان 30 فریم ثابت بود من که مشکلی نداشتم بازی هم تو هارد نصب شده.
my halo4 motto

.One team is Red
.the oher is Blue
My favorite team is
.the one that has you

آخرین ویرایش:
خب منم تا اواسط مرحله دوم بازی کردم ، گرافیکش واقعا فوق العاده ست و بهترین چیزیه که تا حالا روی کنسول دیدم ... فریم ریت مشخصه زیر 30 هست ( فکر کنم حدود 25 - 26 باشه ) ولی تا الان افت فریم آزاردهنده ندیدم ... فقط AA ی که استفاده کردن خیلی خوب نیست و مخصوصا توی محیطهای بسته لبه ها خوب نیستند زیاد . رزولوشن هم مطمئن نیستم ولی شاید یکم از 1280*720 پایین تر باشه .... اما هم از نظر تکنیکی و افکتهای استفاده شده و هم بصری و زیبایی واقعا فوق العاده ست ....

زیباست ... خیلی زیباست ... :دی

1.5 مرحله رفتم تا وسطای اون جنگل خیلی خوشم اومد از گیمپلیش . رو veteran شروع کردم , پنهان موندن از دشمنا واقعا سخته از 100 کیلومتری میبینن :دی گرافیکش نیاز به تعریف نداره و یکی از دو سه بازیه برتر نسل هست از این نظر و فریمش هم هر چقدر که هست ناراحت کننده نیست اصلا . فقط از نظر داستان که خیلی مهمه واسه من , میلنگه که خیلی تو ذوقم میزنه این مساله . در کل خیلی خوب هست و فک کنم بعد از تموم کردن یه نمره ای بین 8 تا 9 بدم بهش :دی

نقدی که که دوست عزیزمون انجام داد کاملا قبول دارم واقا هیچ چیزی کم نذاشتن ادم هنگ میکنه بعد از halo4 خیلی وقت بود که هیچ بازی تحت تاثیرم قرار نمیداد ولی این واقا عالیه از همه جهات...من دلم نمیاد برم:dالان بار دومه میگم بجز 5 مین اول بازی تا الان 30 فریم ثابت بود من که مشکلی نداشتم بازی هم تو هارد نصب شده.
جدی پس انقدر خوبه؟البته تازه هنوز بازی عرضه نشده و title update هم براش نیومده.شاید با اپدیت،همین مشکلات جزئی هم حل بشه.
عرفان جان از گرافیک تکنیکی که خیالمون راحت شد.از اتمسفر و حال و هوای بازی بگو.ادم رو میبره تو هپروت؟

درود

خوب 2 مرحله را بازی کردم همانطور هم که فکرشو می کردم و البته مثل روز برام روشن بود و انصافا جوات سنگ تمام گذاشته تو بازی :dفقط برای مثال می گم اول مرحله 2 وقتی در باز میکنه و با اون جنگ و اون محیط عظیم رو به رو می شی فقط تا چند ثانیه مات می مونی چون تا الان همچین چیزی را ندیدی
موزیک و صداگذاری باز هم مثل همیشه عالی کارشده صداگذاری اسلحه و تیر اندازی هم بی نهایت به واقعیت نزدیک شده از انفجار اجسام بگیر تا صدای اسنایپر
درباره گیم پلی با اضافه شدن چندین قابلیت نانو و همچنین چندین سلاح جدید از جمله تیرکمون معروف به شدت می تونید بازی را به حالت مخفی کاری برید جلوکه واقعا برای این سبک بازی می تونه ی نوع اوری باشه خود تیر کمون هم چندین مدل تیر داره که تک تکشون کاربردی هستند مثلا ی مدل هست که نارنجک پرت می کنه یک مدل هست که بمب زمانی پرت می کنه و بعد از چند ثانیه منفجر میشه یک مدل هم برق وارد می کنه می تونید تیر بندازید نزدیک طرف تو اب طرف برق بگیر
از نظر محیطی بازی چندین برابر بزرگ تر از کرایسیس2 شده که این بسی جای خوشحالی برای طرفداران داره
تو نسخه کنسولی افکت های اب به شدت پایین بود ولی نورپردازی خیلی خوب روش کارشده البته تو بعضی قسمت ها تکسچر کم هست که خوب با توجه به سخت افزار کنسول مشخص هست و البته بخاطر دایرکس 10 ولی قطعا جوات تیر خلاص باز ی را برای pcکنار گذاشته تا قدرت واقعی دایرکس 11 را به همه سازندگان که ادعای ساختن باز ی با گرافیک بالا را دارند نشان دهد و صد البته توی pc باید شاهد ی جهش بزرگ باشیم چیزی تو مایه های جهشی که تو کرایسیس1 شاهد بودیم .
در مورد فریم مرحله اول خیلی فریم کم میده ببین 20 تا 25 نمی دونم شاید به دلیل بارون زیاد باشه !
ولی مرحله دوم کامل درست میشه می ره بالا !

یک نکته مهم که خیلی از دوستاران باز ی را نگران کرده :موضوع تایم بازی هست !اصلا و به هیچ عنوان بازی کوتاه نیست من برای تمام کردم این 2 مرحله حدودا 1 ساعت نیم وقت گذاشتم
چیزی که مشخص هست گرافیک و گیم پلی باز ی می تونه تا مدت ها سر زبان ها باشد

در اخر زنده باد استاد جوات زنده باد کرایتیک که نشان داده علاوه بر اینکه بالاترین گرافیک راروی کاراش داره بازی های که درست می کنه داری گیم پلی عالی و داستانی جذاب هست

خب منم بازی به دستم رسید.اول از اینکه من هیچ افت فریمی ندیدم.من اصلا از سری کرایسیس بدم میاد ولی با دیدن این شگفت زده شدم از بس گرافیکش بالاست.عالیههههههههههههههه.فقط دوستان همون مرحله اول کشتی اونجایی که میری دم در وایمیسده یه دوربین هم هست.بعد میگه فلش بالارو زن بعد میزنم ولی نمیتونم از دوربین ماورا کار کنم.کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or