Crysis 3 | Xbox 360

یکی از کاربرا گفت هیچ سایت معتبری از فریم ریت بازی ایراد نگرفته.خوب از فریم ریت farcry هم کسی ایراد نگرفت.نمیدونم سیاستشونه،یا هر چی.
من فقط میگم چرا از یه انجینی استفاده بشه که بهینه نیست و به قول خودشون،انجین نسل بعده.
...

بهتره اين بحث فريم بازيرو تموم كنيم چون بيشتر دوستان هنوز بازيرو نخريدن و فقط يا از بازي تعريف ميكنن يا فقط انتقاد ميكنن اگه انحصاري بود كه فكر كنم تاپيك بايد قفل ميشد
در مورد خود بازي هم بگم كه واقعا عاليه سرعت بازي خيلي بيشتر شده و با ورود به مراحل جنگلي گرافيك و نور پردازي عاليه بازي كاملا به چشم مياد.هوش مصنوعي بازي هم نسبت به شماره قبلي پيشرفت كرده هر چند كه دشمنان بازم پيش مياد عكس العمل هاي كندي انجام بدن و بازيرو آسون كنن.داستان بازي هم از شماره قبلي بهتره مخصوصا كه prophet حرف ميزنه.:dالبته من فقط 2 مرحله اولو بازي كردم و هنوز نميشه در مورد بازي و داستان اون نظر قطعي داد.

بهتره اين بحث فريم بازيرو تموم كنيم چون بيشتر دوستان هنوز بازيرو نخريدن و فقط يا از بازي تعريف ميكنن يا فقط انتقاد ميكنن اگه انحصاري بود كه فكر كنم تاپيك بايد قفل ميشد
در مورد خود بازي هم بگم كه واقعا عاليه سرعت بازي خيلي بيشتر شده و با ورود به مراحل جنگلي گرافيك و نور پردازي عاليه بازي كاملا به چشم مياد.هوش مصنوعي بازي هم نسبت به شماره قبلي پيشرفت كرده هر چند كه دشمنان بازم پيش مياد عكس العمل هاي كندي انجام بدن و بازيرو آسون كنن.داستان بازي هم از شماره قبلي بهتره مخصوصا كه prophet حرف ميزنه.البته من فقط 2 مرحله اولو بازي كردم و هنوز نميشه در مورد بازي و داستان اون نظر قطعي داد.
اولین اچیومنت بازی چی بود؟can it run crysis again :d
.......

راست میگی باید بحث فریم ریت رو تموم کنیم.راستی اخر معلوم شد مولتیش پوینت می خواد یا نه؟یکی از خود گزشتگی کنه بره تست کنه:d

اولین اچیومنت بازی چی بود؟can it run crysis again :d.......راست میگی باید بحث فریم ریت رو تموم کنیم.راستی اخر معلوم شد مولتیش پوینت می خواد یا نه؟یکی از خود گزشتگی کنه بره تست کنه:d
أولين اچويمنت كه بعد از بخش تمريني بازي بهت ميده اسمشم.staying sharpمالتي بازي هم گويا مجاني هست و نيازي به پوينت نداره.البته مطمئن نيستم

سلام.

دوستان من سوالم رو تو تاپیک " LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست ! " پرسیدم ولی جواب نگرفتم.
بعد از ظهر هم میخوام برم بازی رو بخرم ...

بازی با رایت 97 درصد و پخش موزیک اجرا میشه ؟؟؟ (رو هارد نصب کنی)

ممنون.

دقیقا مثل RDR و FC3 میمونه
اجرا از روی دیسک افت فریم داره...
اما از روی هارد کاملا روونه

در کل پیشنهاد میشه برنرمکس تهیه کنید
دقیقا من همینو میگم واقعا فارکرای 3 چه مشکلی داشت .........البته درسته در بعضی صحنه ها فرم ریت نوسان داشت ولی اصلا و ابدا اذیت نمیکرد ............من خودم هم کرایسیس 3 رو هنوز بازی نکردم و نظر قطعی نمیتونم بدم که افت فرم داره یا نه ولی با توجه به سابقه دوستان بازیسنتر بازم فکر کنم مشکلی نباشه .

دقیقا من همینو میگم واقعا فارکرای 3 چه مشکلی داشت .........البته درسته در بعضی صحنه ها فرم ریت نوسان داشت ولی اصلا و ابدا اذیت نمیکرد ............من خودم هم کرایسیس 3 رو هنوز بازی نکردم و نظر قطعی نمیتونم بدم که افت فرم داره یا نه ولی با توجه به سابقه دوستان بازیسنتر بازم فکر کنم مشکلی نباشه .
فاركراي چه مشكلي داشت؟بازي به طور كلي زير 30 فريم اجرا ميشد ودر بهترين حالت بازي رو 25 فريم اجرا ميشد بگذريم از اينكه در اكثر درگيري ها و مبارزات فريم ريت ميومد رويه 20 وحتي زماني كه حجم فراواني از آتش سوزي و انفجار در مناطق وجود داشت فريم ميومد زير20 .
بازي فاركراي screen tearing پارگي تصوير داشت شديد.سايه زني هايه بازي مشكل داشت خبري از نيم سايه ها رويه برگايه درخت ها نبود و شاخوبرگ درخت ها هم در اكثر بازي حالتي ساكن داشتند.
بازي پر بود از باگ هايه گرافيكي.آنتي آليازينگ و تكنيك هايه مربوط به ضد شكستگي در بازي وجود نداشت.
در كل فاركراي 3 از لحاظ گرافيكي بازي اي بود روي كنسول كه از سر وته گرافيك اصلي بازي زده بودن كه باز با اين حال هم با فريم ريت استاندارد اجرا نميشد.
دوستان خواهشا با كمي آگاهي صحبت كنيد آخه فريم ريت بازي چه ربطي داره به نوع ديسك يا چه ربطي داره به اينكه بازي رو رويه هارد بريزيد.
زماني كه توان پردازشي گرافيك بيشتر از معادل تعريف شده روي سخت افزار باشد افت فريم پيش مياد.
مثلا براي بازي مورد نظر با اين مقدار تنظيمات گرافيكي با توجه به قدرت سخت افزار كنسول تعريف شده كه گرافيك بازي فريم ريتي معادل 30 داشته باشه زماني كه پردازش و رندر صحنه هايه موجود در بازي از اين بالانس تعريف شده تجاوز كنه افت فريم پيش مياد كه حالا سازنده ها با كم كيفيت كردن تكسچرها و حذف يه سري از افكت هايه گرافيكي سنگين مثل آنتي آليازينگ و پارگي تصوير سعي ميكنند با اين عمل نرخ فريم ريت در طول بازي ثابت بمونه.
ريختن بازي رويه هارد هم در بيشتر مواقع مشكل تكسچر لودينگ بازي رو حل ميكنه و زمان بارگذراي تكسچرها و محيط هايه بازي رو كاهش ميده و به طور كلي ربطي به فريم ريت نداره.

فکر می کنم این بازی به طور کل زیر 30 فریم اجرا می شه، یعنی فریم ریت اش به 30 نمی رسه کلا، فکر کنم 25-26 اینطورا می چرخه، وقتی که Sprint می کنید کم بود فریم ریت اش بیشتر احساس می شه

به نظر من از تمامی جهات جز گرافیک مثل کرایسیس های قبلی اه، یکمی AI اشم بهتر شده ، یکمی!!!

خب همین الان داشتم یه 20 دقیقه-ی اول بازی رو بازی میکردم . فقط بگم که روی کنسول جیتگ شده بازی میکردم و از روی هارد اجرا میشد بازی .
گرافیک بازی محشره فوق العادست . صداگذاری بازی هم بی نقصه مخصوصا آهنگهای بازی و تغییرشون تو مخفی کاری و اکشن .
حالا اوایلش محیط بازی بسته بود ولی خب باز هم از نظر گرافیکی فوق العاده بود . فقط همون اولین صحنه-ی بازی که تو محیط باز هستیم و بارون میاد بازی یکم افت فریم داشت .
فقط امیدوارم که این افت فریم تو همه-ی محیطهای باز وجود نداشته باشه .

خوب منم بازی دستم رسید
فعلا در حد نیم ساعت که بازی کردم گرافیک خیلی خوبی روی کنسول داره
در جواب دوستانی که از گرافیک و یا افت فریم این بازی یا هر بازی دیگه ای ایراد می گیرن باید عرض کنم بیش از این نمیشه از قوطی از دور خارج شده ای که 7-8 سال از ساختش می گذره و در زمان ساخت هم در حد وسط تکنولوژی سخت افزاری دوران خودش (سال 2005) به سر می بره،بیش از این انتظار داشت
شما برای اینکه بتونید گرافیک این بازی درک کنید باید حدود 5 برابر بیشتر از یک 360 برای pc کنار بزارید (حدود 7 میلیون) تا بتونید گرافیک این بازی تقریباَ با 50-60 فریم در ثانیه درک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or