شما بگید کدوم بازی انحصاری از لحاظ گرافیک از این بازی بیشتره ؟امکان نداره همه ی انحصاری هارو بازی کرده باشی بعد به این گرافیک بگی بهترین !!! مشکلات گرافیکی این بازی خیلی زیاده حداقل رو کنسول. روی 30 فریم اجرا نمیشه بعد رزولوشن 1080p ساپورت میکنه ! من نمیدونم این کرایتک کلا به غیر از گرافیک چیزه دیگه ای هم داره که بهش بخواد افتخار کنه ؟
گیم پلی بازی انقدر مضخرف بود که از بازی کردنش منصرف شدم. بخش مالتی هم که نه از این نه از شماره ی قبلی خوشم نمیومد. کسایی که قصد خریدن دارن الکی با بعضی از کامنت ها هایپ زده نشید و نرید این بازیو بخرید.
از چه لحاظ؟سلام دوستان بازی روی PS3 خوب کار شده یا مثل COD مشکل داره ؟
شما بگید کدوم بازی انحصاری از لحاظ گرافیک از این بازی بیشتره ؟
از چه لحاظ؟
چه مشکلی؟
گرافیک حرفی در موردش نیستگرافیک و هنگ تو بعضی مراحل به صورت کلی مشکلی نداره ؟
بعضی از دوستان دارن در حق بازی بی انصافی میکنن.من که حتی تو شلوغ ترین محیطاش افت فریم ندیدم
گرافیکشم واقعا تا اینجا به نظر من بهترین گرافیک کنسولی هستش.فقط بعضی جاها فوق العاده میشه طوری که آدم ناخود آگاه دشمنا رو ول میکنه میره منظره ها رو دید میزنه:dولی بعضی جاهاش یکم کمتر کار شده ولی بازم فوق العادست
دوستان من پیشنهاد میکنم که 100 درصد بازی رو تموم کنید نظرتون در مورد بازی عوض میشه(حداقلش اینه که بهترین گرافیکه کنسولی رو از دست نمیدین)
بعضی از دوستان دارن در حق بازی بی انصافی میکنن.من که حتی تو شلوغ ترین محیطاش افت فریم ندیدم
گرافیکشم واقعا تا اینجا به نظر من بهترین گرافیک کنسولی هستش.فقط بعضی جاها فوق العاده میشه طوری که آدم ناخود آگاه دشمنا رو ول میکنه میره منظره ها رو دید میزنه:dولی بعضی جاهاش یکم کمتر کار شده ولی بازم فوق العادست
دوستان من پیشنهاد میکنم که 100 درصد بازی رو تموم کنید نظرتون در مورد بازی عوض میشه(حداقلش اینه که بهترین گرافیکه کنسولی رو از دست نمیدین)

نباید فراموش کرد که این نوع گیم پلی نیاز به فضای باز و محیط مناسب برای مانور دادن داره نه سالن،راهرو های تنگ و.. ، به سبک COD که ساختار خطی و سینمایی رو استفاده می کنه . قابلیت های گیم پلی در بخش سینگل عملاً "کور" مونده اند و بی حاصل.تنها جایی که میشه نهایت کیفیت گیم پلی بازی رو دید،مولتی پلیر است و بس!:d
بازیکن پیدا نمی کنه!
چرتی بیش نیست!! چیه باو این ? همون C2 رو دادن دست ملت اینهمه , سرو صدا هم راه انداخته بودن!
یکی دیگه از استعداد های نهفته BC کشف شد.
بازی همون c2 هستش دیگه?اره مخصوصا چهره ها و محیط.و...همه همون 2ست.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2