Crysis 3 | PS3

کمبود پول

دوستان این بازی ارزش خرید را دارد من به شدت کمبود پول دارم وکم از سبک بازی hack and slash خوشم میاد به نظرتون بخرم یا عشق کرایسس 3؟؟؟؟

خوب من بعد از چند ساعت بازی کردن به این نتیجه رسیدم که
اگر میخاید از بازی با فرم ریت بالا لذت ببرید و تو بعضی قسمتها صحنه کند نشه باید نسخه pc رو بازی کنید . حیف این بازی که این نسل اومد ولی
کسی که pc قدرتمند داره میتونه نسل بعد رو به وضوح ببینه .
ولی به طور کلی بازی از لحاظ گرافیک تو کنسول عالیه و کنسول هم در حد توانش داره پردازش میکنه .
اینم بگم هوش مصنوعی رباتها تا اینجا در حد گلابی هست و فقط بالا پایین میپرن البته به اون رباتهای اصلی برخورد نکردم که نظرم و بگمولی انسانها خوب طراحی شدن و سریع مخفی میشن

دوستان چرا این کریسیس 3 زمانی که بدون دیسک از قسمت app home اجرا میکنیم بعد از نمایش آرم کریتک صحفه سیاه میشه ولی با دیسک مشکلی نداره وبه راحتی اجرا میشه
خیلی گیرم باید بدون دیسک اجرا کنم یکی ازدوستان کمک کنه اگه فیکسی یا ایبوتی چیزی هست که این مشکل برطرف کن ممنون میشم فریمور کنسول 4.30 ورژن 2.5

دوستان چرا این کریسیس 3 زمانی که بدون دیسک از قسمت app home اجرا میکنیم بعد از نمایش آرم کریتک صحفه سیاه میشه ولی با دیسک مشکلی نداره وبه راحتی اجرا میشه
خیلی گیرم باید بدون دیسک اجرا کنم یکی ازدوستان کمک کنه اگه فیکسی یا ایبوتی چیزی هست که این مشکل برطرف کن ممنون میشم فریمور کنسول 4.30 ورژن 2.5

عزیز تقریبا 60% بازیها روی حالت app home پشتیبانی نمیشن و باید با دیسک اجرا بشن.مشکل از بازی یاپچ نیست

Modern Warfare 2 از همشون بهتر بود. البته سلیقه ایـــه ولی انصافا محشر بود این بازی.
======================================================
Crysis رو دانلود کردم و بازی کردم. باید بگم که مطمئنا گرافیک نهایی این نخواهد بود. یادمه بتای BF3 هم خیلی افتضاح بود گرافیکش و بهتر شد.هرچند این خیلی افتضاح نیست ولی میتونه بهتر باشه. ولی متاسفانه خود بازی منو جذب نکرد ! از crash site که خوشم نمیاد ، Hunter هم زیاد جالب نبود. میخواستم بخرم بازیو ولی نظرمو عوض کرد. دوستانی که دانلود نکردن چیزی رو از دست ندادن.

میدونم نظر شخصی شماست ولی بزرگترین جکی هست که تا حالا شنیدم! :d
------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که بازی رو گرفتن تعریف کنن بازی چطوره ؟ :d

گرافيك خيلي خوبه
گيم پلي جوريه كه فقط دوست داريد يك بار بازي رو انجام بدين وارزش تكرار نداره
صدا گزاري بسيار عالي
داستان بهتر ازنسخه هاي قبليه
هوش مصنوعي هم متوسط هست و بهتراز فاجعه crysis 2 هست.....
موسيقي بازي هم يه جورايي من رو ياد هيلو مي ندازه.......

میدونم نظر شخصی شماست ولی بزرگترین جکی هست که تا حالا شنیدم! :d
------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که بازی رو گرفتن تعریف کنن بازی چطوره ؟ :d

گرافیک از شماره ی 2 بهتره. از KZ3 هم بهتره! :دی
گیم پلی کرایسیس ـه!
----
گرافیک از این بیشتر احتمالاً روی کنسول های فعلی نخواهد آمد.
بازی قطعاً زیر 30 فریم اجرا میشه. هرچند من دستگاهی ندارم که فریم ریت رو اندازه بگیرم. :دی
TV ما میگه بازی داره 1080 اجرا میشه. فکر می کنم چت زده. قبلاً رزولوشن رو درست می گفت، نمی دونم چرا الآن این طور شده.
توی مرحله ی اول که بارندگی وجود داره، افت فریم وجود داره. حالا نمی گم افت فریم بیداد می کنه، اما هست!
بازی یا AA نداره، یا نمی دونم چرا!

عزیز تقریبا 60% بازیها روی حالت app home پشتیبانی نمیشن و باید با دیسک اجرا بشن.مشکل از بازی یاپچ نیست
فدات بشم میدونم اما چاره ای ندارم برای مولتی زدن میخوام ایدی قبلیم تو psn بن شد برای مولتی زدن مستلزم اجرا بدون دیسک هستم نمیتونم از دیسک استفاده کنم
من تلاشم میکنم حتما اگه راهی بود تو همین تاپیک عنوان میکنم

كسي تا حالا با افت فريم مواجه شده؟؟؟؟

افت فریم داره ولی کم و کوتاه...
گرافیک بازی اونقدر زیبا هست که بشه از افت جزئی بعضی از مراحل چشم پوشی کرد.
ASB_BOND
سلام دوستان
شما هم مثل من تو مراحل اولیه وقتی تو بارون میرید با مشکل افت فریم مواجه میشید ؟​
بازی رو از هارد داخلی اجرا کنید، تا مشکل فریم به حداقل برسه

آخرین ویرایش:
بالاخره دانلودم تموم شد و موفق شدم بازیش کنم . ازونجایی که این بازیو فقط به خاطر اینکه ببینم صحبتای جوات تا چه حد درست بوده دارم روی کنسول بازی می کنم . فقط راجع به همین قسمتش نظر میدم .
1 - فریم ریت بازی خوبه . اصلا اذیت کننده نیست . خیلی بهتر از بازیهایی مثل فارکرای 3 هستش
2- نورپردازی بسیار خوب کار شده . یکی از دو سه تای برتر کنسول .
3 - فیزیک و تخریب پذیری روی کنسول خیلی خوب کار شده .
4 - AA بازی اصلا خوب نیست و بیشتر حس گرافیکی بازی و از بین می بره .
5- رزولوشن به نظر متغیر میاد .
در کل اون چیزی که توی کنسول به چشم میاد اینه که کرایتک یه سری چیزا رو فدای چیزای دیگه کرده . یکی از بهترینهای کنسولی هست ولی بهترین نیست . اونقدر روی کنسول زیبا به نظر نمی رسه که فک آدم به زمین بخوره . اتفاقی که بعد از انجام کیلزون یا آنچارتد می افته . البته اینم بگم اگه این بازی با همین کیفیت روی کنسول AA درست و حسابی و رزولوشن بهتری داشت . قطعا بهترین گرافیک کنسولی تا به الان می شد .

بالاخره دانلودم تموم شد و موفق شدم بازیش کنم . ازونجایی که این بازیو فقط به خاطر اینکه ببینم صحبتای جوات تا چه حد درست بوده دارم روی کنسول بازی می کنم . فقط راجع به همین قسمتش نظر میدم .
1 - فریم ریت بازی خوبه . اصلا اذیت کننده نیست . خیلی بهتر از بازیهایی مثل فارکرای 3 هستش
2- نورپردازی بسیار خوب کار شده . یکی از دو سه تای برتر کنسول .
3 - فیزیک و تخریب پذیری روی کنسول خیلی خوب کار شده .
4 - AA بازی اصلا خوب نیست و بیشتر حس گرافیکی بازی و از بین می بره .
5- رزولوشن به نظر متغیر میاد .
در کل اون چیزی که توی کنسول به چشم میاد اینه که کرایتک یه سری چیزا رو فدای چیزای دیگه کرده . یکی از بهترینهای کنسولی هست ولی بهترین نیست . اونقدر روی کنسول زیبا به نظر نمی رسه که فک آدم به زمین بخوره . اتفاقی که بعد از انجام کیلزون یا آنچارتد می افته . البته اینم بگم اگه این بازی با همین کیفیت روی کنسول AA درست و حسابی و رزولوشن بهتری داشت . قطعا بهترین گرافیک کنسولی تا به الان می شد .

تمامی صحبت هات درسته واقعا این یعنی آخر قدرت این نسل ... منتظر مقایسش با پی سی هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or