reza_ps3
کاربر سایت
اره برادر..مثله نسخه 2 میمونه.. 2 تا مپ داره و 2 تا حالت بازی کردن..بد نیست بازی کنیبقيه نكات خوب و بد رو ول كرديد چسبيديد به گرافيك؟:d
اونايي كه بازي كردن مولتيش مثل همون Crysis 2 هست ديگه؟
اره برادر..مثله نسخه 2 میمونه.. 2 تا مپ داره و 2 تا حالت بازی کردن..بد نیست بازی کنیبقيه نكات خوب و بد رو ول كرديد چسبيديد به گرافيك؟:d
اونايي كه بازي كردن مولتيش مثل همون Crysis 2 هست ديگه؟
رفيق خواهشا" پاي KZ2 رو وسط نكش كه هنوز كه هنوزه FPS جماعت با گرافيك بهتر روي PS3 رو دستش نيمده ! حتي KZ3 هم نسبت به KZ2 توي زمينه كيفيت تكسچر افت داشت !
شما مپ هاي KZ2 رو ببين همين الانه اش يه سر و گردن بلكه هم بيشتر از يه بازي مثل BF3 بالاتره
Modern Warfare 2 از همشون بهتر بود. البته سلیقه ایـــه ولی انصافا محشر بود این بازی.Killzone 2 و Bad Company 2 باید تو تاریخ بهترین مولتیپلیر های FPS اسمشون نوشته بشه :d

سال دیگه رو که اصلاً دوست ندارم حدس بزنم..داداش حالا عجله ای نیست الان بگیری همرو:dباو چه خبره !! هنوز MGR رو نگرفتم
تازه دیشب اسلای با , نی نو رو گرفتم و آل استار
12 بازی ناتمام دارم و 5 یا 6 تا بازی نکرده![]()
داداش مطمئنی اونی که بازی کردی Crysis 3 بوده :-oخوب بالاخره بازی رو دانلود و اجرا کردم در یک کلام فوق العاده است گرافیکش روی PS3 حتی از KZ3 هم بیشتره و نکته ی مهم اینه که تا الان که بازی کردم حتی تو محیط جنگل هم افت فریم نداشتم باید به کرایتک تبریک
گفت به خاطر شاهکارش .
داداش بنظر من کرایتک خیلی شاهکار کرد که بازی رو واسه کنسولها هم بیرون داد.دستشونم باید بوسید.دوستان من از اینترنت نسخه ی کپی رو دانلود کردم
در یک کلمه میتونم بگم آشغال
بازی در رزولوشن 1080P اجرا میشه اما چه اجرایی! فریم بازی بیشتر مواقع روی 20 هست و تکسچر ها واقعا بی کیفیت هستند
من نمیدونم اصلا چرا باید این بازی رو PS3 بیاد جز اینکه اعتبار کرایتک خراب بشه به نظرم چیزی نمیتونه باشه
بدبختی پول نداریم گرافیک بگیریم این بازی رو فقط روی PC بازی کنید و بس
داداش مطمئنی اونی که بازی کردی Crysis 3 بوده :-o

داداش مطمئنی اونی که بازی کردی Crysis 3 بوده