Crysis 3 | PS3

به معنای واقعی کلمه آشغال.فریم ریت زیر 20 گرافیک هم در حد میکرو(فکر کنم رو 480p یا شایدم کمتر اجرا میشد اونم به صورت تار).کرایتک باید بره بمیره با این گرافیکش,حالا فردا میاد میگه کنسول چون ضعیفه نمیشد گرافیک رو برد بالا .واقعا خاک بر سرش کنن که داره گرافیک نسل قبل رو(منظورم نسل 2) به جای نسل 4 جا میزنه.یه لحظه واقعا کپ کردم انگار از پشت پنجره کثیف داشتم بازی رو میدیدم.
دوستان اگه دان نکردین دیگه نکنین که گناه کرایتک بیشتر میشه

به معنای واقعی کلمه آشغال.فریم ریت زیر 20 گرافیک هم در حد میکرو(فکر کنم رو 480p یا شایدم کمتر اجرا میشد اونم به صورت تار).کرایتک باید بره بمیره با این گرافیکش,حالا فردا میاد میگه کنسول چون ضعیفه نمیشد گرافیک رو برد بالا .واقعا خاک بر سرش کنن که داره گرافیک نسل قبل رو(منظورم نسل 2) به جای نسل 4 جا میزنه.یه لحظه واقعا کپ کردم انگار از پشت پنجره کثیف داشتم بازی رو میدیدم.
دوستان اگه دان نکردین دیگه نکنین که گناه کرایتک بیشتر میشه
اره..منم دانلود کردم..گرافیکش مثل call of duty 1 میمونه..این همه crytec گفت ما از نهایت قدرت کنسولها استفاده میکنیم همین بود؟؟امیدوارم نسخه اصلیش به این افتضاحی نباشه

دوستاني كه pc بازي مي كنن دارن كيفور مي شن ماها در كفش ميمونيم :|:d

البته كرايتك مطمئنا" مياد مي گه كنسول ها ضعيف اند و از اين حرف ها ولي عناوين انحصاري ايي وجود دارند كه همون كرايسيس رو ولو روي بهترين PC ها قورت ميدن !
منم خودم شنيده بودم انگار تاره صفحه اما تا اين حد فاجعه رو فكر نميكردم :d خوب شد 1.5 گيگ حرومش نكردم :|:d

البته رفيق الان نسل 4 نيستيم الان فكر كنم نسل هفتم يا هشت ام ايم :d( فكر كنم 7 )

اره..منم دانلود کردم..گرافیکش مثل call of duty 1 میمونه..این همه crytec گفت ما از نهایت قدرت کنسولها استفاده میکنیم همین بود؟؟امیدوارم نسخه اصلیش به این افتضاحی نباشه
چی‌ می‌گید شما؟؟؟:-o

PS3 رو نمیدونم, من رو Xbox360 بازی کردم، گرافیکش در حد نسل بعده>:d

آخرین ویرایش:
برادر خب شما که نمیدونی پس قضاوت نکن..والا ما که روی تلویزیون HD چیزه خواصی ازش ندیدیم.

من ۱۰ ساله دارم بازی می‌کنم، یعنی‌ من از گرافیک چیزی سرم نمی‌شه؟؟ Crysis 2 کمی‌ مشکل داشت اما این یکی‌ دیگه فوق گرافیکه

من رو LED FULL HD فیلیپس بازی کردم(XBOX360)

من ۱۰ ساله دارم بازی می‌کنم، یعنی‌ من از گرافیک چیزی سرم نمی‌شه؟؟ Crysis 2 کمی‌ مشکل داشت اما این یکی‌ دیگه فوق گرافیکه

من رو LED FULL HD فیلیپس بازی کردم(XBOX360)
نه عزیز..من قصد جسارت نداشتم..منم امشب میشنم با LED اتاق برادرم بازی کنم ببینم چجوری واقعا..من خودم از دوستارهای این بازی هستم و تا نسخه نهایش لحظه ماری میکنم

تو عکس هایی که من تو اینترنت میبینم ، نسخه PS3 خیلی بهتر از X360 هست !!

25572071737890806137.jpg

32139381037848935732.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or