Crysis 3 | PC

64178907175615469154.png

سومین قسمت از Sandbox Shooter بزرگ Crytek در حال ساخت است و طبق گفته Cevat Yerli شانزدهم همین ماه میلادی به طور رسمی رونمایی خواهد شد.
اولین گمانه زنی ها با لیک شدن زودتر از موعد مقرر باکس آرت بازی در وبسایت Origin زده شد.
اولین اطلاعات بازی نیز از طریق یک وبسایت روسی لیک شده است:

• شاهد یک نیویورک تخریب شده خواهیم بود که اکنون تقریبا به یک جنگل تبدیل شده است.
  • Crytek قول ساخت بهترین FPS Sandbox موجود را داده است.
  • در کنار Premium Edition، بازی دارای پک Hunter Edition نیز خواهد بود.
  • پلتفرم های PC، PS3 و X360 میعادگاه گیمرها با Crysis 3 خواهد بود.
  • بازی در بهار 2013 عرضه خواهد شد.

اولین تصویر از بازی که گفته می شود نیویورک تخریب شده را نشان می دهد:

1334152587127.png
====
اطلاعات جدید در مورد بخش داستانی:
حوادث Crysis 3 در سال 2047 و در شهر نیویورک رُخ خواهد داد. مانند شماره قبل، شخصیت اصلی بازی Prophet خواهد بود. او به نیویورک که اکنون تقریبا تخریب شده و پوشیده از درخت است برگشته است. ولی با شهری شبیه به یک گنبد نانویی و تحت سلطه نیروهای Cell مواجه می شود. گنبد نانویی، بخشی از طرح و نقشه Cell برای سلطه بر دنیا است. بازیکنان در بازی با هر دو نیروی انسانی و فضایی مبارزه خواهند کرد.
صحبت های Cevat Yerli در مورد این شماره:
Cevat Yerli مدیر عامل شرکت Crytek در این مورد گفت: "Crysis 3 مخلوطی از شوتر سندباکس، مبارزات پیشرفته و اسلحه های مدرن انسانی و فضایی خواهد بود که دوست داران سبک شوتر عاشق آن خواهند شد."
ایشان ادامه داد: "به کمک آخرین تکنولوژی های به کار رفته در CryEngine3.0، ما توانایی ارائه محیطی با 7 تم مختلف خواهیم داشت که یک تجربه خیره کننده از لحاظ بصری و مرتبط با گیم پلی ارائه خواهد داد."

تصاویر جدید:

Last edited by a moderator:
بازی قشنگی واقعا. از گرافیکش گرافته تا تنوع اسلحه ها و روان بودن بازی و فیزیک و کلا من یه مرحله شو تا الان رفتم با نسخه بلک باکس و خیلی خوشم اومد. از دوش خوشم نیومد. این قشنگ بود واقعا و ارزش داره بازی کنید حتما. البته من که روی مدیوم تونستم بازی کنم اگه بتونید روی های بازی کنید که هیچی دیگه خوش به سعادتتون:دی

الان بازی تموم شد!!
اول از همه بگم بازی بدون شک یه شاهکار بود ولی وقتی با شماره یک مقایسش میکنم فقط حسرت میخورم از این همه پتانسیل از دست رفته!!!
وقتی اون پایان جالب شماره اول رو دیدم خودمو واسه یه سه گانه ی حماسی از لحاظ داستان آماده کرده بودم ولی از همون شروع نسخه دوم با این داستان درپیتش و کشته شدن مسخره ی نومد امیدم از دست رفت,این سومی که اصلا داستانش کلا تو آفساید بود!
فقط شخصیت سایکو و تقابلش با پرافت جور همه رو میکشید,معرکه بود!
ولی خدایی حیف اون نومد نبود؟؟؟
مشکل اساسی دیگه اینکه خیلی کوتاه بود,تا اومدیم بهش عادت کنیم و حال کنیم تموم شد!!!
یه نکته رو توجه کردین,اون جایی که پرافت تو آخر بازی بود همون جزیره لینگشن بود,دقیق همونجایی که وقتی بازی اول رو شروع کردیم آفتاب طلوع کرد و دهن هممون وا موند!!:d

من بازی رو فتح کردم و واقعا ازش لذت بردم .از سلاح جدیدش به اسم typhoon
42875270390250506496.jpg
[/IMG]
خیلی خوشم اومد.در کل حال کردم.

آخرین ویرایش:
البته فک کنم 3 بار میکشتت بالا باید مقابله کنی ! کلا 2 ، 3 مرحله آخر نفس گیره
حالا اگه کلا نمی میره کرک فیکس2 رو باید بریزی

---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

ارزش که داره ولی نقدینگی نداریم:-s

خوب یه کنسول از دوستی قرض کن نهایتا تو کنسول خوب بازیش کن بعد پسش بده همین .

خب بلاخره بعد از کلی گذر زمان من هم وقت کردم ایکون بازی رو باز کنم یکم برم جلو !
میخوام راجب به فریم دهی صحبت کنم راجب به بازی فعلا هیچ نظری نمیدم !

فریم دهی خوبه خیلی هم خوبه اولش یکم افت داشتم و خوب شد دوباره همونجایی که وارد جایگاه میشن و کشت و کشتار مخفی شروع میشه اف شدیدی داره آپدیت هم نصب کردم !

فریم با V-S تا 140 فریم هم میرفت اما افتش رو اعصاب بود تا 30 هم میومد و همین حالت با گزینه ی روشن 60فریم میداد کامل اما باز همونجا تا 29 هم میومد !

نمیدونم بازی مشکل داره یا خود درایور انویدیا !

نکته : همه ی تنظیماتم رو درجه ی آخر بودن

^^ شک نکن یه درایوری میاد که واسه SLI بهینه تر باشه و فریم حداقل 10-15 تا افزایش پیدا میکنه.
چون با 680 واسه من کمترین فریم همون 27-28 هست. شمایی که کارتت دو تا 680 داره حتماً باید بیشتر از اینا فریم بده.

خب بلاخره بعد از کلی گذر زمان من هم وقت کردم ایکون بازی رو باز کنم یکم برم جلو !

فریم دهی خوبه خیلی هم خوبه اولش یکم افت داشتم و خوب شد دوباره همونجایی که وارد جایگاه میشن و کشت و کشتار مخفی شروع میشه اف شدیدی داره آپدیت هم نصب کردم !

فریم با V-S تا 140 فریم هم میرفت اما افتش رو اعصاب بود تا 30 هم میومد و همین حالت با گزینه ی روشن 60فریم میداد کامل اما باز همونجا تا 29 هم میومد !

شما دقیقا بگو کدوم مرحله ای بعدش با برنامه fraps یه بنچمارک 5 دقیقه ای بگیر و حداقل و متوسط و حداکثر فریم رو بگو..که البته مهم همون فریم متوسط هست
راستی تنظیمات بازی رو هم بگو روچی گذاشتی بخصوص aa رو

این فریم رو شما احیانا با xfire نگرفتی؟

شرط می بندم که راجع به تنظیمات مناسب بازی که توی همین تاپیک هم گفته شده پستها رو نخوندی یا طبق اونها تنظیمات رو اعمال نکردی!

آخرین تنظیمات رو اگر گذاشته باشی بهتره بدونی که AA باید برای کارت شما نهایتش روی 4XMSAA یا فریم بالاتر می خوای 4XSMAA باشه، از TXAA هم نباید استفاده کنی، 8XMSAA هم که اصلا برای این نسل کارت گرافیک نیست. در اینصورت فریم مناسبی می گیری هر چند که با آپدیتای بعدی بهتر میشه.

شما دقیقا بگو کدوم مرحله ای بعدش با برنامه fraps یه بنچمارک 5 دقیقه ای بگیر و حداقل و متوسط و حداکثر فریم رو بگو..که البته مهم همون فریم متوسط هست
راستی تنظیمات بازی رو هم بگو روچی گذاشتی بخصوص aa رو

من همون مرحله ی شروع بازی میگم که دراه بارون میزنه !
فریم متوسط خوبه بخوام میانگین بگم با V-Sync روشن 50 تا 55 و V-Sync خاموش 100 تا 125 فریم بهم میده !
مشکل افت فریم ناگهانی هست که یهو موقع درگیری گاهی اوقات همون مرحله ی اول اف شدیدی پیدا میکنه که میشه 29 تا 35 که واقعا رو اعصاب هست

تنظیمات هم تماما روی درجه ی آخر میذارم !

این فریم رو شما احیانا با xfire نگرفتی؟

خیر ....

شرط می بندم که راجع به تنظیمات مناسب بازی که توی همین تاپیک هم گفته شده پستها رو نخوندی یا طبق اونها تنظیمات رو اعمال نکردی!

آخرین تنظیمات رو اگر گذاشته باشی بهتره بدونی که AA باید برای کارت شما نهایتش روی 4XMSAA یا فریم بالاتر می خوای 4XSMAA باشه، از TXAA هم نباید استفاده کنی، 8XMSAA هم که اصلا برای این نسل کارت گرافیک نیست. در اینصورت فریم مناسبی می گیری هر چند که با آپدیتای بعدی بهتر میشه.

پستها رو که میخونم معمولا اما شاید ندیدم !
اتفاقا AA رو روی پایین ترین حالت و غیر فعا هم کردم اما همین برنامه پا برجاست نمیدونم شاید مشکل از بازی باشه که هنوز با 690 خوب بهینه نشده !

ظاهرا آپدیت دو هم اومده ببینیم با اون تغییر اعمال میشه یا نه

من همون مرحله ی شروع بازی میگم که دراه بارون میزنه !
فریم متوسط خوبه بخوام میانگین بگم با V-Sync روشن 50 تا 55 و V-Sync خاموش 100 تا 125 فریم بهم میده !
مشکل افت فریم ناگهانی هست که یهو موقع درگیری گاهی اوقات همون مرحله ی اول اف شدیدی پیدا میکنه که میشه 29 تا 35 که واقعا رو اعصاب هست

تنظیمات هم تماما روی درجه ی آخر میذارم !

خیر ....

پستها رو که میخونم معمولا اما شاید ندیدم !
اتفاقا AA رو روی پایین ترین حالت و غیر فعا هم کردم اما همین برنامه پا برجاست نمیدونم شاید مشکل از بازی باشه که هنوز با 690 خوب بهینه نشده !

ظاهرا آپدیت دو هم اومده ببینیم با اون تغییر اعمال میشه یا نه
شما اپدیت اول را نصب کن که فریم های بازی پایدارتر بشه.(به اصطلاح بازی روان تر میشه.)
برنامه Msi After Burner را بگیر و نصبش کن و برو قسمت تنظیماتش نمایش GPU LOAD رو فعال کن.
باید دو تا GPU در حالت LOAD به 99 درصد برسه. احتمالا یکیش باید 99 درصد نباشه که وقتی AA رو فعال می کنی فریم به 29 می رسه.
همانطور که فرشید عزیز هم اشاره کرد AA رو به 4X یا 2X تغییر بده.
ضمنا مرحله اول و دوم بازی سنگین ترین مراحل بازی هستند که افت فریم زیادی داره. مراحل بعد تر که برسی می بینی که فریمت خیلی افزایش پیدا می کنه.
این بحث مشکلات بازی و فریم در تاپیک مشکلات بازی دنبال میشه! نه؟! :d
------------------------------------------------
خب با این روش هم تست کردم اما هیچ تاثیری تو فریم دهی نداشت ! شاید مشکل از همون مرحله ی اول بازی باشه ! که خودت میگی حالا مراحل بازی بعدی رو میرم ببینم چی میشه
صابر جان اون برنامه GPU Usage رو نشان میده هنگام بازی کردن.(تاثیری در افزایش فریم خود برنامه نداره) وقتی مرحله اول را انجام دادی اون دو تا عدد که سمت چپ بالا نوشته به درصد مهمه.( % :GPU ) اصولا باید جفتش 99درصد باشه که فریم خوب بگیری، اگه زیر 90 درصد باشه دلیل افت فریم همین هستش که یعنی بازی از تمام قدرت کارت گرافیک استفاده نمی کنه.

آخرین ویرایش:
شما اپدیت اول را نصب کن که فریم های بازی پایدارتر بشه.(به اصطلاح بازی روان تر میشه.)
برنامه Msi After Burner را بگیر و نصبش کن و برو قسمت تنظیماتش نمایش GPU LOAD رو فعال کن.
باید دو تا GPU در حالت LOAD به 99 درصد برسه. احتمالا یکیش باید 99 درصد نباشه که وقتی AA رو فعال می کنی فریم به 29 می رسه.
همانطور که فرشید عزیز هم اشاره کرد AA رو به 4X یا 2X تغییر بده.
ضمنا مرحله اول و دوم بازی سنگین ترین مراحل بازی هستند که افت فریم زیادی داره. مراحل بعد تر که برسی می بینی که فریمت خیلی افزایش پیدا می کنه.
این بحث مشکلات بازی و فریم در تاپیک مشکلات بازی دنبال میشه! نه؟! :d

آپدیت رو که نصب کردم برادر محمود
این برنامه رو جان من برام پیغام کن ! ای تن بمیره :x :d
بلی اونم تغییر میدیم
اها مرحله ی اول پس سنگینه !!! آخه وقتی تیر کمون رو بهش میده به شدت افت فریم دارم اونجا
بابا این که مشکل نیست من از بازی یه خورده بحث کردم اخه خیلی ها پیغام زدن که چه طور فریم میگیری منم گفتم هر وقت بازی رو نصب کردم توی تاپیک بازی میگم :d

ویرایش : لینکشو پیدا کردم

ویرایش 2 :

خب با این روش هم تست کردم اما هیچ تاثیری تو فریم دهی نداشت ! شاید مشکل از همون مرحله ی اول بازی باشه ! که خودت میگی حالا مراحل بازی بعدی رو میرم ببینم چی میشه

دوستان این باس فایت آخرش چجوریاست ؟ باید کار خاصی انجام داد ؟
کار خاص نه! سه تا پایه داره که باهاش شلیک میکنه فقط اونا رو از کار بندازه همین حتما هم کرک فیکس 2 باید بریزی یا این که پچ و کرکش بریزی تا بتونی ردش کنی با کرک اولی مشکل داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or