Crysis 3 | PC

64178907175615469154.png

سومین قسمت از Sandbox Shooter بزرگ Crytek در حال ساخت است و طبق گفته Cevat Yerli شانزدهم همین ماه میلادی به طور رسمی رونمایی خواهد شد.
اولین گمانه زنی ها با لیک شدن زودتر از موعد مقرر باکس آرت بازی در وبسایت Origin زده شد.
اولین اطلاعات بازی نیز از طریق یک وبسایت روسی لیک شده است:

• شاهد یک نیویورک تخریب شده خواهیم بود که اکنون تقریبا به یک جنگل تبدیل شده است.
  • Crytek قول ساخت بهترین FPS Sandbox موجود را داده است.
  • در کنار Premium Edition، بازی دارای پک Hunter Edition نیز خواهد بود.
  • پلتفرم های PC، PS3 و X360 میعادگاه گیمرها با Crysis 3 خواهد بود.
  • بازی در بهار 2013 عرضه خواهد شد.

اولین تصویر از بازی که گفته می شود نیویورک تخریب شده را نشان می دهد:

1334152587127.png
====
اطلاعات جدید در مورد بخش داستانی:
حوادث Crysis 3 در سال 2047 و در شهر نیویورک رُخ خواهد داد. مانند شماره قبل، شخصیت اصلی بازی Prophet خواهد بود. او به نیویورک که اکنون تقریبا تخریب شده و پوشیده از درخت است برگشته است. ولی با شهری شبیه به یک گنبد نانویی و تحت سلطه نیروهای Cell مواجه می شود. گنبد نانویی، بخشی از طرح و نقشه Cell برای سلطه بر دنیا است. بازیکنان در بازی با هر دو نیروی انسانی و فضایی مبارزه خواهند کرد.
صحبت های Cevat Yerli در مورد این شماره:
Cevat Yerli مدیر عامل شرکت Crytek در این مورد گفت: "Crysis 3 مخلوطی از شوتر سندباکس، مبارزات پیشرفته و اسلحه های مدرن انسانی و فضایی خواهد بود که دوست داران سبک شوتر عاشق آن خواهند شد."
ایشان ادامه داد: "به کمک آخرین تکنولوژی های به کار رفته در CryEngine3.0، ما توانایی ارائه محیطی با 7 تم مختلف خواهیم داشت که یک تجربه خیره کننده از لحاظ بصری و مرتبط با گیم پلی ارائه خواهد داد."

تصاویر جدید:

Last edited by a moderator:
دوستان نمیدونم به یک نکته دقت کردید یا نه من ندیدم تا حالا کسی بهش اشاره کرده باشه حتی توی سایت های خارجی. اونم اینکه بازی کرایسیس 3 اومده کپی برداری کرده از بازیه فارکرای 3 .
دلیل چیه ؟
یکی اون تبرکمونه است که فکر کنم اولین بار فقط در فارکرای 3 ما شاهدش بودیم شما اگه بازی اول شخصی رو میشناسید که از ایده تیرکمون استفاده کرده باشه و بین بازیکن ها بازخورد مثبت داشته باشه بگید چون من فقط عناوین بزرگ رو بازی میکنم و راسش زیاد اهل بازی هم نیستم

دوم سیستم علامت گذاری دشمنه که تو فارکرای 3 با دوربین نگاهشون میکردی بعد علامت دارد میشدند و هر جا میرفتند میتونستی ردشون رو بگیری .در کرایسیس 3 هم دقیقا همین سیستم پیاده شده حتی پیشرفته تر هم شده از پشت دیوار و سنگ هم میتونی دشمن رو ببینی و ردشون رو بگیری

سوم وجود حیوانات در بازیه که برای اولین بار در سری کرایسیس میبینی توی بازی گوزن و غزال و سنجاب و غورباغه و .. اینها هست

چهارم سیستم آپگرید بازی بود اگه یادتون باشه در فارکرای طرف به پوینت مهارتی بدست میآورد و یه سری قابلیت ها رو آزاد میکرد دقیقا همین سیستم در کرایسیس 3 برای اولین بار اومده یه سری پوینت بهت میده و میتونی یه سری قابلیت های اضافه رو آزاد کنی

پنجم ماموریت های جانبی بازی بود که من برای اولین بار میدیدم بهم اعلام میکنه که ماموریت ثانویه با شکست مواجه شده و این ماموریت ها قبلا در کرایسیس 1 و 2 نبود .البته نمیشه گفت این مورد تقلیدیه از فارکرای چون در خیلی بازیها ماموریت جانبی وجود داره

معنای اینها چیه؟
از اونجایی که فارکرای 3 چیزی حدود 3 ماه است که به بازار اومده
معناش اولیش این میتونه باشه که بازی سازان کرایسیس 3 هیچ گونه هدف و برنامه ریزی قبلی برای گیم پلی نداشتند دیدند فارکرای 3 توی گیم پلی مثبت بوده اینها هم کورکورانه تقلید کردند
معنای دومیش این میتونه باشه که وقت کافی برای ساخت بازی نداشتند و به دلیل محدودیت تایم لاین مجبور بودند یه گیم پلی قابل قبول و متفاوت رو ارئه بدن بنابراین دیدن چی از فارکرای بهتر همون رو انتخاب کردند
معنای سومش این میتونه باشه که شرکت کرایتیک در فکر ساختن بازی کرایسیس 3 بوده یه سری کارهایی روی محیط و گرافیک کرده بوده اما ایده خاصی برای گیم پلی نداشته و درست بعد از ارائه فارکرای 3 بوده که دیده بله میتونه از این سوژه استفاده کنه .شما اگه به تریلر های بازی نگاه کنید میبنید همه از تاریخ 3 ماه پیش به بعده

بر طبق گفته های سایت ویکی پدیا شرکت الکترونیک آرتز به طور ناگهانی در ماه آپریل اعلام میکنه که ما داریم روی کرایسیس 3 کار میکنیم . حالا با توجه به اینکه از کرایسیس 2 به خاطر گرافیک نسخه pc انتقاد شده بود . اینها میان روی موتور بازی کار میکنند و هر چی تکنولوژی dx 11 است رو اضافه میکنند
به خاطر اینکه خیالشون از نسخه pc راحت بشه دو کار میکنند:
یکی اینکه میان اول بازی و یکی دو مرحله اول رو خیلی با گرافیک بالا و تمام تکنولوژی موجود طراحی میکنند کسی نمیتونه شک کنه که مرحله اول و دوم این بازی طراحی زیبایی داره منتهی هر چی جلوتر میریم میبینیم دیگه در مراحل بعدی از اون تکنولوژِهای پیشرفته خبری نیست و انگار هر مرحله که جلو میری یکی از تکنولوژی ها از بین میره به طوری که در مرحله اول شما سنگینترین گرافیک و بیشترین افت فریم ریت رو داری و در مرحله آخر سبک ترین گرافیک و کمترین افت فریم.
چون بازار pc به اندازه کنسول سود نداره میان خیال خودشون رو راحت میکنند میگن برید کارت جدید و قدرتمند بخرید چون ما دیگه حوصله شما رو نداریم حالا چون ناراحت نشید یک مرحله هم براتون با گرافیک بالا درست میکنیم ولی شرطش اینکه برید کارت گرون قیمت بخرید که از این راه یه پولی هم به جیب ما بره

نتیجه ای که از این صحبت ها میشه چیه؟
نتیجه اینکه بازی کرایسیس 3 صرفا یک بازیه تجاری با سرمایه گذاری کم و سودآوری بالاست چرا؟
از اونجایی که اینها از گیم پلی فارکرای تقلید کردند پس مشخصه نه زیاد تو قید بند بازی بودند و نه آنچنانی وقت داشتند به همین دلیله که تعداد مراحل بازی این قدر کمه و این قدر کپی برداری زیاده. تا حالا از خودتون سوال کردید چرا هیچ کدام از سایت های معتبر به چنین چیز تابلویی اشاره نکردند؟شاید زدو بندی دارند با الکترونیک آرتز
به خاطر اینکه دهن منتقدان pc رو ببنند یک سیاست رو در پیش گرفتند که اومدند مراحل اولیه بازی رو با گرافیک بالا و جزئیات درست کردند اما در مراحل بعد هم گرافیک پاییین اومد و هم جزئیات چرا ؟چون نمیخواستند فریم بازی فدای گرافیک بشه و کنسول بازها ناراحت بشن. تاره یک شرط هم گذاشتند اونم اینکه برید یک کارت حداقل 500 دلاری بخرید که یه پولی تو جیب انویدیا بره و انویدیا هم بابت هر کارت گران قیمتی که میفروشه یه پولی به جیب الکترونیک آرتز بریزه . تا حالا از خودتون سوال کردید اگه به خاطر کرایسیس 3 نبود آیا این همه مردم به فکر تعویض کارت گرافیک می افتادند ؟شما حساب کنید تو ایران با این شرایط اقتصادی چند نفر به خاطر این بازی خواستند کارت گرافیک جند میلیونی بخرند ؟ جدیدا هم Nvidia اومده دیده تنور داغه یه کارت جدیدی داده بیرون به نام titan که قیمتش 1000 دلاره اما کاردکردش پایینتره از gtx 690 است . شما زمان بندی عرضه این کارت رو هم ببینید دقیقا با کرایسیس 3 عرضه شد . بایت همین دموی تکنیکی که دادند :
هم بازار pc رو بدست آوردند یعنی واقعا برای این بازی به لحاظ مادی باید پیاده بشی صدات هم نباید در بیاد چون میگن ما گرافیک به این خوبی دادیم بیرون حالا اگه نمیتونی اجرا کنی مشکل خودته . پس دیگه انتقادی از گرافیک نمیتونی بکنی
هم بازار کنسول رو بدست آوردند با این همه تبلیغ که بازی ما در حد بازیهای کنسول نسل بعده . حالا راست و دروغ رو من نمیدونم اما شما که میتونستید روی کنسولی که 6 سال از عمرش میگذره این همه هنر به خرج بدید چرا این کار رو روی pc که 2 سال قدمت داره و گرافیکش از کنسول قوی تره نتونستید انجام بدید؟

خلاصه اینکه نوآوری در گیم پلی این بازی تقلیدیه از فارکرای 3. گرافیک این بازی هم خوبه ولی خیلی کمه و باید بابت نیم ساعت گیم پلی حداقل 500 دلار پیاده بشی . در کل تعریفی نیست
تیروکمان که هر دو بازی تو e3 با هم نشون دادند.نمی دونم شاید کرایتک جاسوس داره!!سیستم علامت گذاری هم توی نسخه 2 هم بود!حیوانات باز توی نسخه 1 بازی بود!!سیستم اپگرید هم توی crysis 2 بود !! بعد فکر می کنید کرایتک نشسته ببینه FC3 چه نتیجه می گیره بعد توی 3 ماهه مونده تقلید کرده؟؟گرافیک هم یکمی خوبه لابد !!

یکی اون تبرکمونه است که فکر کنم اولین بار فقط در فارکرای 3 ما شاهدش بودیم شما اگه بازی اول شخصی رو میشناسید که از ایده تیرکمون استفاده کرده باشه و بین بازیکن ها بازخورد مثبت داشته باشه بگید چون من فقط عناوین بزرگ رو بازی میکنم و راسش زیاد اهل بازی هم نیستم
تو خیلی از بازی FPS از Bow استفاده شده ربطی به FC3 نداره از Turok گرقته که دیگه بازیش خدای Bow و Knife هست و بسیار هم جالبه تا خیلی دیگه از بازی های که حتی از Crossbow هم استفاده کردن.
دوم سیستم علامت گذاری دشمنه که تو فارکرای 3 با دوربین نگاهشون میکردی بعد علامت دارد میشدند و هر جا میرفتند میتونستی ردشون رو بگیری .در کرایسیس 3 هم دقیقا همین سیستم پیاده شده حتی پیشرفته تر هم شده از پشت دیوار و سنگ هم میتونی دشمن رو ببینی و ردشون رو بگیری
یعنی lol ! یکی از قابلیت های نانو سوئیت Viosr بوده و هست به FC3 چه ربطی داره!

سوم وجود حیوانات در بازیه که برای اولین بار در سری کرایسیس میبینی توی بازی گوزن و غزال و سنجاب و غورباغه و .. اینها هست
Crysis هم حیوان داشت از لاکپشت گرفته تا مرغ دریایی مرغ ماهی کوسه خرچنگ...

چهارم سیستم آپگرید بازی بود اگه یادتون باشه در فارکرای طرف به پوینت مهارتی بدست میآورد و یه سری قابلیت ها رو آزاد میکرد دقیقا همین سیستم در کرایسیس 3 برای اولین بار اومده یه سری پوینت بهت میده و میتونی یه سری قابلیت های اضافه رو آزاد کنی
Crysis 2 و قابلیت آپگرید اینم ربطی به FC3 نداره.

من شک دارم شما حتی قسمت دوم بازی کرده باشی چون قابلیت آپگرید و Visor توی شماره تو خیلی پررنگ بوده.
خدا وکیلی دیگه بازی رو نکوبید با این حرف فقط خودتون زیر سوال میبرید.

اگر که هر دو بازی با هم سیستم تیرو کمون رو ارائه دادند که خوب شاید من اشتباه میکنم البته فراموش نکنیم سازنده اصلی بازی فاری کرای همین هایی هستند که الان کرایسیس 3 رو ساختند پس احتمال اینکه بین هم اطلاعاتی رد و بدل کنند هست
در مورد سیستم Visor من درست یادم نیست شما مطمئنی در کرایسیس 2 مثل کرایسیس 3 بود یعنی از پشت در و دیوار میتونستی دشمن رو ببینی و در مورد حتی لباسی که به تن دارند بهت اطلاعات بده و بعد ردشون رو هر جا که رفتند بدون دوربین بگیری؟ من یادم نیست شاید حق با شما باشه
در مورد گرافیک دوست عزیز نگفتم یکمی خوبه:d گفتم خوبه ولی زمانش کمه یعنی یه مرحله یا دو مرحله گرافیکش خوبه .شما میتونی بگی گرافیک مرحله مثلا 5 مثل گرافیک مرحله 2 است؟
والله قصد کوبیدن بازی رو من ندارم نمیدونم بازی یه جوریه انگار یه بار مصرفه یعنی یه بار که بازی کردی دیگه حسی نیست که تکرارش کنی. این نظره منه دوستان به کسی توهین نشه . من شاید کرایسیس 1 رو هنوز که هنوزه تکرار کنم ولی این یکی رو نه
البته باز هم میگم ممکنه من زود در مورد گیم پلی قضاوت کرده باشم ولی در مورد گرافیک قبول کنید که اینها بیشتر به فکر پول در آوردن بودند تا راضی کردن بازیکن .
ابن نکته خیلی مهم رو هم فراموش نکنید که وقتی پای میلیون ها دلار سود به وسط میاد امکان همه چی هست

آخرین ویرایش:
اگر که هر دو بازی با هم سیستم تیرو کمون رو ارائه دادند که خوب شاید من اشتباه میکنم البته فراموش نکنیم سازنده اصلی بازی فاری کرای همین هایی هستند که الان کرایسیس 3 رو ساختند پس احتمال اینکه بین هم اطلاعاتی رد و بدل کنند هست
در مورد سیستم Visor من درست یادم نیست شما مطمئنی در کرایسیس 2 مثل کرایسیس 3 بود یعنی از پشت در و دیوار میتونستی دشمن رو ببینی و در مورد حتی لباسی که به تن دارند بهت اطلاعات بده و بعد ردشون رو هر جا که رفتند بدون دوربین بگیری؟ من یادم نیست شاید حق با شما باشه
در مورد گرافیک دوست عزیز نگفتم یکمی خوبه:d گفتم خوبه ولی زمانش کمه یعنی یه مرحله یا دو مرحله گرافیکش خوبه .شما میتونی بگی گرافیک مرحله مثلا 5 مثل گرافیک مرحله 2 است؟
والله قصد کوبیدن بازی رو من ندارم نمیدونم بازی یه جوریه انگار یه بار مصرفه یعنی یه بار که بازی کردی دیگه حسی نیست که تکرارش کنی. این نظره منه دوستان به کسی توهین نشه . من شاید کرایسیس 1 رو هنوز که هنوزه تکرار کنم ولی این یکی رو نه
البته باز هم میگم ممکنه من زود در مورد گیم پلی قضاوت کرده باشم ولی در مورد گرافیک قبول کنید که اینها بیشتر به فکر پول در آوردن بودند تا راضی کردن بازیکن .
ابن نکته خیلی مهم رو هم فراموش نکنید که وقتی پای میلیون ها دلار سود به وسط میاد امکان همه چی هست

کاربر گرامی! بازیهای AAA مثل Crysis 3 یا Far cry 3 دست کم از 2 سال قبل مرحله ی طراحی و تولیدش شروع میشه و برنامه ریزی میشه، چطور فکر می کنی که سازنده های کرایتک از استودیوی طراح یوبیسافت کپی برداری کردند؟! اونم در حالی که هر دوی بازیها با فاصله ی زمانی خیلی کمی عرضه شدند؟؟! برگه ی امتحان نیس که ثانیه های آخر با هم عوض کنن و جوابا رو کپی کنن!! قرار نیست آدم تمام نظراتش رو بر اساس تخیلات خودش بنا بزاره که!

کرایسیس 1 فقط از نظر گیم پلی و آزادی عمل سرتر بود، از نظر گرافیک تکنیکی و هنری، صدا گذاری و موزیک نسخه ی آخر قطعا بهترین امتیاز رو داره.

امروز یه ریزه از نسخه دوم رو بازی کردم .شما درست میگید این سیستم ها توی نسخه 2 هم هست .احتمالا چون جدیدا فارکرای 3 رو بازی کرده بودم ذهنم به طور خودکار این دو تا رو کنار هم گذاشته مقایسه کرده.چون حقیقتا نسخه قبلی رو فراموش کرده بودم .

امروز یه ریزه از نسخه دوم رو بازی کردم .شما درست میگید این سیستم ها توی نسخه 2 هم هست .احتمالا چون جدیدا فارکرای 3 رو بازی کرده بودم ذهنم به طور خودکار این دو تا رو کنار هم گذاشته مقایسه کرده.چون حقیقتا نسخه قبلی رو فراموش کرده بودم .

مگه شعره که فراموش کنی . بازی نکردی قبلیشو خجالت نداره که بگو بازی نکرده بودم

جدی !می خوای بهش 1 بده خودتو خلاص کن دیگه :))
وقتی این بازیو میزاری بغل دست FarCry 3 و Halo 4 که امسال اومدن اتفاقا دنباله ای بودن از نسخه ی قبلیشون اتفاقا تقریبا هم سبک هم بودن میبینی که واقعا
1 هم زیاد برای این بازی . . .

مگه شعره که فراموش کنی . بازی نکردی قبلیشو خجالت نداره که بگو بازی نکرده بودم
از اون نظر که نه بازی کرده بودم .منتهی الان که فکر میکنم میبینم حتی یک بار هم از سیستم علامت گذاری تو کرایسیس 2 استفاده نکرده بودم همین طور میکشتم میرفتم جلو ولی تو فارکرای 3 خیلی از تیرکمون و کشتن مخفیانه و علامت گذاری استفاده کرده بودم بنابراین به هر دلیل ممکن ذهن اومده تصاویر مشترک کرایسیس 3 و فارکرای 3 رو کنار هم گذاشته و چون الگوی یکسانی داشتند به این نتیجه رسیده که باید ارتباطی بین آنها باشد . بنابراین نظرم نه بر اساس تخیل (چون تخیل چیزیه که شما تو ذهن خلق میکنی ) بلکه بر اساس الگو یابی اشتباه شکل گرفته بود و چیز عجیبی هم نیست همه تو زندگی ممکنه از 10 تا نظری که میدند 3 تاش تابع این الگو باشه . به هر حال این قضیه درسی که برای من داشت این بود که برم بیشتر در مورد حافظه مطالعه کنم.
نشستیم کلی دلیل آوردیم اما متاسفانه یک فراموش کاری ساده باعث یک فرضیه اشتباه شده و فرضیه اشتباه منجر به نتیجه گیری اشتباه شد

آخرین ویرایش:
از اون نظر که نه بازی کرده بودم .منتهی الان که فکر میکنم میبینم حتی یک بار هم از سیستم علامت گذاری تو کرایسیس 2 استفاده نکرده بودم همین طور میکشتم میرفتم جلو ولی تو فارکرای 3 خیلی از تیرکمون و کشتن مخفیانه و علامت گذاری استفاده کرده بودم بنابراین به هر دلیل ممکن ذهن اومده تصاویر مشترک کرایسیس 3 و فارکرای 3 رو کنار هم گذاشته و چون الگوی یکسانی داشتند به این نتیجه رسیده که باید ارتباطی بین آنها باشد . بنابراین نظرم نه بر اساس تخیل (چون تخیل چیزیه که شما تو ذهن خلق میکنی ) بلکه بر اساس الگو یابی اشتباه شکل گرفته بود و چیز عجیبی هم نیست همه تو زندگی ممکنه از 10 تا نظری که میدند 3 تاش تابع این الگو باشه . به هر حال این قضیه درسی که برای من داشت این بود که برم بیشتر در مورد حافظه مطالعه کنم

محسن جان شمشیرو از رو بست;)

وقتی این بازیو میزاری بغل دست FarCry 3 و Halo 4 که امسال اومدن اتفاقا دنباله ای بودن از نسخه ی قبلیشون اتفاقا تقریبا هم سبک هم بودن میبینی که واقعا
1 هم زیاد برای این بازی . . .

ذره ای از پشم های کرایسیس همون 3dgrass ها به کل halo میارزه :دی

دوستان من قسمت اخر گیر کردم ! هر چی این الفا رو میزنم هیچیش نمیشه :/ مشکل از کرکه ؟ کسی کرک سالم رو نداره ؟

البته فک کنم 3 بار میکشتت بالا باید مقابله کنی ! کلا 2 ، 3 مرحله آخر نفس گیره
حالا اگه کلا نمی میره کرک فیکس2 رو باید بریزی

---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

ارزش داره گرافیکتونو تعویض کنین .

ارزش که داره ولی نقدینگی نداریم:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or