Crysis 3 :Crytek تا 2 سال benchmark را به چالش می کشد.

RattleSnake

کاربر سایت
crysis-3.jpg

رئیس Crytek اعتقاد دارد Crysis 3 می تواند تا حداقل 2 سال benchmark بصری باشد.

Cevat Yerli رئیس Crytek اعتقاد دارد Crysis 3 بر روی PC تا حداقل 2 سال بعد از انتشار بازی Benchmark بصری خواهد بود، درست همانند Crysis که در سال 2007 منتشر گردید.

وقتی که GamesBeat پرسید که آیا تیم Crytek رقیبی هم از بازی های دیگر در سطح جلوه های بصری و گرافیکی مانند Crysis 3 وجود دارد که با آنان رقابت کند، Yerli پاسخ داد:"هیچ بازی فکر نمی کنم در این سطح باشد."

او به شوخی گفت:"چیزی که ما انجام می دهیم فقط یک بار انجامش خواهیم داد."

Yerli:" بازی Crysis 3 بر روی PC یک تجربه به مدت حداقل 2 سال برای benchmark خواهد بود، وقتی می بینم چه اتفاقاتی در بازار PC می افتد، و کاری ک ما هم اکنون انجام می دهیم. ما قصد نداریم باعث جلوگیری از رشد بازی های دیگر در بازار PC شویم."

" ما این کار را اولین بار با نسخه اول Crysis بر روی PC انجام دادیم. وقتی که Crysis عرضه شد یک high-end benchmark خوب به مدت 3 سال بود. به نظر من Crysis 3 این کار را دوباره تکرار خواهد کرد.

GamesBeat هم چنین پرسید: بازی Crysis 3 فکر می کنید چطور با بازیهای Unreal Engine 4 و بازی های کنسول های نسل بعد رقابت خواهد کرد؟
Yerli:" صادقانه می گویم، من فکر کی کنم Unreal Engine 4 قادر نیست کاری را که ما با Crysis 3 بر روی کنسول های حاضر انجام دادیم انجام بدهد. شاید نسخه PC آن بتواند انجام بدهد این کار را آن هم فقط با تنظیمات و سیستم بالاتر بر روی PC. موتور CryEngine 3 قادر است هر کاری را که Unreal Engine 4 انجام می دهد را انجام دهد. ما در حال حاضر به شماره جدید CryEngine 4 نیاز نداریم.

" فکر می کنم بازی های کنسول های نسل بعد با Crysis 3 بر روی PC قابل مقایسه باشند. چنانچه این بازی یک بازی high-end برای PC است. ضمن این که این بازی یک بازی نسل بعد و همچنین فقط برای نسل بعد PC ها است.

GamesBeat: در حال حاضر آیا زمان عرضه بازی ماه فوریه اعلام گردیده است؟

Yerli:" بله ما بازی را در ماه فوریه عرضه می کنیم. 19 این ماه در آمریکا و 22 فوریه در اروپا.

GamesBeat:" چه مدت زمانی هست که بر روی بازی کار می کنید؟

Yerli:" در حدود 2 سال و نیم است.همزمان با تکمیل Crysis 2. بیشتر تیم ما پس از مدتی بعد از Crysis 2 به پروژه Crysis 3 پیوستند. قبل از این که ساخت Crysis 2 به پایان برسد یک تیم کوچک در حال آماده سازی Crysis 3 و پیش تولید آن بودند.
GamesBeat:" چیزی که احساس می کنیم این است که بازی از لحاظ کیفیت فنی از E3 بهتر شده است. چه مدت روی آن کار کرده اید؟

Yerli:" بله ما از نهایت قدرت موتور استفاده کرده ایم. این چیزی بود که اتفاق افتاده است. ما انجین را در چند هفته ای که گذشت بهینه کرده ایم. چیزی که شما شاهدش هستید کد های جدیدی هستند. کد ها بهینه شده اند. ما در حال استفاده از نهایت کشش Xbox و PlayStation هستیم، اما چیزی که واقعا می درخشد PC است. من بسیار خوشحالم که آن بر روی سیستم عامل کنسول ها است. اما هدف ما این است که فقط یک بازی DX11 داشته باشیم. ما می خواهیم بر PC فشار بیاوریم و به جلو اندازیمش.

آخرین ویرایش:
اینها دارن با کنسول 7 سال پیش رقابت میکنن خیلی هم خوشحالند..! هر وقت نسل بعد اومد و بازی اینها از اون بهتر بود اون وقت میتونن نظر بدن

همین الان هم خیلی شرکتها میتونن گرافیک به مراتب بالاتر از کرایسیس رو PC ارائه بدن ولی چون جنبه دارن گذاشتن تا موقعی که نسل بعد بیاد این کارو بکنن..

کار کرایتک مثل این میمونه هنوز مسابقه دو شروع نشده اینها رفتن وسط میدان وایسادن میگن هیچکی نیست ما رو بگیره..
بابا جون من بس کن.نسل بعد (بخون بد :دی) هم بیاد باز هم عقب تر از pc هست. شعر تلاوت نکن. :دی

پ.ن: Epic حداقل باید تو نسل بعد به خودش فَشار بیاره تا بتونه با UE4 با Cry engine بجنگه. در غیر اینصورت:
go the hell Epic :d

آخرین ویرایش:
یه کوچولو هم در زمینه AI سرمایه گذاری کنن بد نیستا تنها بخشی که تو بازی های کرایتک میلنگه و تو ذوق میزنه AI هستش .در مورد ادعاش هم حرفش قابل قبوله البته نه برای 2 سال بلکه فوقش 1 سال تنها رقیبشون تو گرافیک هم Metro last light به نظرم

اتفاقاً مسائل فنی هست همش :دی. یادم نیست کجا خوندم (بازیسنتر) درمورد UE میگن بصورت مستقیم میشه از برنامه های 3D و مثلا فوتوشاپ ایتم رو بهش داد (مثلا :دی) که جمع همه اینها باعث میشه باسرعت بیشتر و هزینه کمتر بازیساز به هدفش برسه. بعد رابطه Epic با سازنده های مستقل یا اینهائی که مدُ یا مپ میسازن خیلی عالی. مثلا (باز مثل شد! :دی) UDK چه کارها که نکرد. جایزه های نقدی داد و اینا (که بلافاصله حواد اینا اسکی رفتن :دی). این رابطه ها باعث شده UE بروزتر باشه.
قدرت رو تو زور بازو میبینید اخه :دی. RockSteady ظرف دوسال یه Goty بهتون داد با همین انجین، Gearbox و Borderlands هاش و Bioware و Mass Effect هاش. این یعنی قدرت از نظر من.
حالا شما اینها رو با چه میدونم ghost Warrior مقایسه کن یکم بخندیم :دی.

نگفتیم اگر بگیمم دروغ نگفتیم :دی. Epic یه تریلوژی با میانگین بالای 90 عرضه کرد. زیر مجموعه ش بازی فوق العاده Bullet Storm رو ساخت. این شرکت پاش رو گذاشت تو بخش بازیهای Portable Device و Infinity Blade متولد شد.
از سابقش در نسلهای گذشته ام چیزی نمیگم چون خودتون بهتر از من میدونید. کرایتک اگر اعتماد به نفس داشت، اگر از چیزی که ساختن مطمئن بودن، اینقدر کامنتهای عجیب غریب درمورد UE4 راها نمیکرد :دی.

در مورد اولیش ، راستش اینطور که میگی نیست کاملا ؛ UE بخاطر این این وضعیت رو داره چون از اول نسل مستحکم کرده جایگاه خودشو ، اکثر کمپانی هایی که از UE استفاده می کنن از اوایل نسل داشتن باهاش کار می کردن برنامه ریزی هاشون بر پایه این انجین بوده و زیر و بمش هم رفته رفته اومده تو دستشون ، هر گونه تغییر دادن تو این برنامه ها نه پیشرفت محسوسی برای کار داره نه صرفه اقتصادی ، CE3 در واقع برای این اومد که برای نسل بعد بجنگه ، همین الان هم داره سازنده ها رو تحت تأثیر قرار می ده برای نسل بعد ، این نسل برای Crytek بعد عرضه Crysis 1 سوخته بود ، Crysis 2 و 3 به این هدف ساخته شدن تا یه مانور قدرت برای CE3 باشن برای جذب مشتری . برای همین نمی تونی تو این نسل مقایسه کنی . UE مثه یه کشور توسعه یافتس و CE مثه یه کشور در حال توسعه ، کسی فکر می کرد 20 سال پیش چین از لحاظ مالی و اقتصادی شونه به شونه ی آمریکا رقابت کنه و کم کم پیشی بگیره ؟ :دی 20 سال پیش قابل مقایسه نبودن ولی الان چی ؟

در مورد قسمت دوم حرفم راستش حرفم در مورد گرافیک بود و یه لغت " گرافیک " افتاده بود از جملم .

من نمیدونم چند درصد ملت تو جهان ( و از همه مهمتر تو ایران ! ) گرون قیمت ترین سیستم های دنیا رو دارن و 3 ماه یه بار ارتقا میدن به بالاترین کانفیگ ممکنه ، که از همچین خبرهایی خوشحال بشن ؟؟

فن بازیهای الکی چیه در میارین ...

برین خدا خدا کنین سیستمتون بتونن اجراش کنه اصلا !

هم بیاد باز هم عقب تر از pc هست. شعر تلاوت نکن.
:biggrin1:

یه سری مسائل همیشگی مثل AA و .. کاری نداریم ...

ولی نسل بعد بیاد ، یه سری تغییرات اساسی تو بیس گرافیکی تمام بازیها ایجاد میشه ...

PC های فعلی هر چقدر هم قوی باشن ، تا نسل بعد نیاد ، هیچ تحول با پدر و مادر و اساسی تو بازیهاشون نیست ....

من نمیگم گرافیک بازی های کرایتک بدرد نمیخوره دارم میگم وقتی هیچکی حاضر نیست روی PC سرمایه گذاری کنه خوب معلوم هست تنها شرکتی که این کارو میکنه (کرایتک) تو این عرصه موفق میشه..
مطمئن باشید ND یا EPIC یا همین سازنده های کیلزون این پتانسیل رو دارن که روی PC یک چیزی فراتر از کرایسیس بسازند ولی هیچ دلیل منطقی برای این کار پیدا نکردن و هیچ وقت هم روی PC سرمایه گذاری نمیکنن...

یک پلتفروم مرده هست.. کسی برای 500 هزار نسخه فروش نمیاد 30 میلیون دلار خرج یک بازی بکنه که فقط 2 در صد از جامعه گیمرها بتونن گرافیک آخرش رو تجربه کنن..
EPIC و دیگر شرکتهای مثل اون هر وقت پولشون از پارو بالا رفت میان برای کل کل های بچه گانه این کارو انجام میدن..

EPIC به کنسول پایبند هست
دوست عزیز . خوب هستید شما ؟
اپیک در این نسل برای پول ر**ید به خودش و اسمتش و خاندانش رو زیر سوال برد . اگر این شرکت پول پرست برای ثروت اندوزی به سمت کنسول ها حرکت نمیکرد الان شما این طور مغرور نمیشدید. همین اپیکی که شما میفرمائید " به کنسول پایبند هست "
خیلی ساله از دور و بر PC گیمر ها نون خورده . همین PC گیمر ها بودن که اپیک رو چاق و خرفتش کردن . داداش مثل اینکه سری بازی های UT رو فراموش کردید؟
اون زمان که برای کنسول ها 4 تا شرکت گشنه ژاپنی بازی درست میکردن این PC گیمر ها بودن که پول در شکم امثال اپیک ریختن که الان بیاد و در این نسل وارد حوزه کنسول ها بشه!

من نمیگم گرافیک بازی های کرایتک بدرد نمیخوره دارم میگم وقتی هیچکی حاضر نیست روی PC سرمایه گذاری کنه خوب معلوم هست تنها شرکتی که این کارو میکنه (کرایتک) تو این عرصه موفق میشه..
مطمئن باشید ND یا EPIC یا همین سازنده های کیلزون این پتانسیل رو دارن که روی PC یک چیزی فراتر از کرایسیس بسازند ولی هیچ دلیل منطقی برای این کار پیدا نکردن و هیچ وقت هم روی PC سرمایه گذاری نمیکنن...

در مورد ND باید بگم که کلا اجازش دست سونیه و نمیتونه بازی اختصاصی برای pc درست کنه ( همین تور گوریلا ) ;)
اپیک هم تکلیفش مشخصه . این شرکت پول پرست فعلا لفت لیس کار با مایکروسافت رو چسبیده . لذا مطمئن باشید ککه نه تنها این شرکت هایی که نام بردید بلکه هیچ شرکت دیگری توان مقابله با کرایتک رو در رابطه با گرافیک ریل تایم نداره .

دوست عزیز . خوب هستید شما ؟
اپیک در این نسل برای پول ر**ید به خودش و اسمتش و خاندانش رو زیر سوال برد . اگر این شرکت پول پرست برای ثروت اندوزی به سمت کنسول ها حرکت نمیکرد الان شما این طور مغرور نمیشدید. همین اپیکی که شما میفرمائید " به کنسول پایبند هست "
خیلی ساله از دور و بر PC گیمر ها نون خورده . همین PC گیمر ها بودن که اپیک رو چاق و خرفتش کردن . داداش مثل اینکه سری بازی های UT رو فراموش کردید؟
اون زمان که برای کنسول ها 4 تا شرکت گشنه ژاپنی بازی درست میکردن این PC گیمر ها بودن که پول در شکم امثال اپیک ریختن که الان بیاد و در این نسل وارد حوزه کنسول ها بشه!

در مورد ND باید بگم که کلا اجازش دست سونیه و نمیتونه بازی اختصاصی برای pc درست کنه ( همین تور گوریلا ) ;)
اپیک هم تکلیفش مشخصه . این شرکت پول پرست فعلا لفت لیس کار با مایکروسافت رو چسبیده . لذا مطمئن باشید ککه نه تنها این شرکت هایی که نام بردید بلکه هیچ شرکت دیگری توان مقابله با کرایتک رو در رابطه با گرافیک ریل تایم نداره .

دوست عزیز داری تند میری..! من الان 2000 شرکت بازی ساز میتونم نام ببرم که دیگه سراغ PC نمیرن و اگر برن تنها یک پورت ساده انجام میدن..

تو دنیایی که همه شرکتها دارن ضرر میدن خیلی باید پولدار باشی که یک بازی مخصوص PC عرضه کنی چون به لطف پایرت خور های PC به خاک سیاه می شینی همین شرکت معظم اله کرایتک وقتی بعد از عرضه کراسیس 1 کلی ضرر کرد نسخه دوم رو برای کنسولها عرضه کرد حتی در ابتدا به خاطر اینکه نسخه کنسولی فروش کنه DX11 رو برای PC عرضه نکرد و بعد با پچ اضافه شد.. همین شرکت کراسیس 1 رو برای کنسولها عرضه کرد تا پول در بیاره..

پس بیخودی به EPIC نپر که اون هم تو این نسل هم گرز 1 و هم توفان گلوله (انگلیسیش خیلی سخته:d) رو برای PC عرضه کرد..

تو دنیایی که همه شرکتها دارن ضرر میدن خیلی باید پولدار باشی که یک بازی مخصوص PC عرضه کنی چون به لطف پایرت خور های PC به خاک سیاه می شینی همین شرکت معظم اله کرایتک وقتی بعد از عرضه کراسیس 1 کلی ضرر کرد نسخه دوم رو برای کنسولها عرضه کرد حتی در ابتدا به خاطر اینکه نسخه کنسولی فروش کنه DX11 رو برای PC عرضه نکرد و بعد با پچ اضافه شد.. همین شرکت کراسیس 1 رو برای کنسولها عرضه کرد تا پول در بیاره..

نه که همه کنسولیا همش نسخه های اریجینال می خرن بازی می کنن

لااقل این جور بازیا باعث میشه تو بازار سخت افزار یه رونقی راه بیافته و رقابت سازندگان چیپهای گرافیکی بیشتر بشه و این قضیه به سخت افزار کنسولهای آینده هم کم و بیش اثر مثبت خواهد گذاشت.

ارتقای بنچمارک یعنی سخت تر شدن کار انویدیا و ای ام دی و شدیدتر شدن رقابتشون در ارائه کارت گرافیکی که در بنچمارکها نتایج قابل قبول بگیره

مطمئن باش زمانی که High End PC Gaming نسلش منقرض بشه، کنسولها سالیان سال در یک نسل دست و پا خواهند زد.

دوست عزیز داری تند میری..! من الان 2000 شرکت بازی ساز میتونم نام ببرم که دیگه سراغ PC نمیرن و اگر برن تنها یک پورت ساده انجام میدن..

پس بیخودی به EPIC نپر که اون هم تو این نسل هم گرز 1 و هم توفان گلوله (انگلیسیش خیلی سخته:d) رو برای PC عرضه کرد..

کرایسیس 1 در ابتدا فروش ضعیفی داشت ولی چند ماه بعد به صدر جدول فروش برگشت و فروش خوبی داشت و تا 2010 سه میلیون نسخه فروخته که هم بودجه 20 میلیون دلاری بازی رو برگردونده و هم به سودآوری رسیده. پس کلمه "ضرر" کاملا اشتباهه. هر چند سطح انتظارات یرلی با EA کلی تفاوت داشت و به خاطر همین بازی های بعدی این سری مولتی پلتفرم شدن. طبق گفته کرایتک علت اینکه ویژگی های DX11 در زمان عرضه روی Crysis 2 قرار نداشت این بود که ساخت نسخه کنسولی بیشتر از حد انتظار طول کشید.

ربط Epic به این بحث رو نفهمیدم آخر. شما فن‌ها خیلی علاقمندید روی اما و اگرها بحث کنید ؟!

من الان دقیقا متوجه نمیشم این چند نفر که کاملا مشخص علت حضورشون . سر چی انقدر خودشون رو به در و دیوار میزنند . اصلا این کرایتک نمیفهمه چیکار میکنه . شما میدونید راه درست چیه کافیه . pc هم مرده خلاص . بذارید ما لذتمون رو ببریم . در ضمن کرایتک نسل پیش هم خودشو با فارکرای 1 اثبات کرده . اگر کسی میخواست رو دستشون بزنه تا حالا زده بود. همون کرایسیس 1 بسه . رو دست همون بزنند کافیه. بعد از 6 سال همچنان بی رقیب

آخرین ویرایش:
Terova
دادا انصافا درگیری با خودت ... اگر نمی تونیی ببینی که pc اینقد میتونه قویتر از هر کنسول باشه پیجو باز نکن عزیزم ما که با هم دعوا نداریم توی این فروم یا فروم دیگه همه دوستن با هم ولی شما به زور خودتو میزنی به انکار عزیزم باور کن pc خیلی خیلی قویتره اصلا قابل قیاس نیست من کنسول دارم یه سیستم میتونم بگم قوی با 680 دارم دارم به تو میگم اصلا مقایسه نکن این دو رو حالا چطور میخوای بفهمی عزیز pc کلا اجرای گرافیکیش زمین تا اسمون فرف داره با کنسول اینو بفهم خون انتی الیازی که تو pc هست وتسه کلله وجود کنسول کافیه ..نمی فهمی ندیدی داری بیخود نظر میدی ...کوتاه بییا عزیزم این پستایی که میدی اصلا حرفه ای نیستن و شدیدا مبتدی هستن.

خوشم میاد همین که یه خبر از C3 میاد جماعتی تو این سایت تا مرز آتیش گرفتن پیش میرن!=))
اصولا اين عده unreal engine رو بهترين و cry engine رو نوچه اون فرض مي كنن
من نمي گم ue موتور ضعيفي هست اتفاقا من خودم اين موتور رو دوست دارم و خيلي هم قوي اما ce ازش قويتر هست و اين حقيقته. هر چند سابقه درخشان موتور شركت اپيك برگ برنده اونها هست چون موتور شركت كرايتك تازه هست و به قولا هنوز اول راهه

یک سری از PC فن ها که دوباره زدین جاده خاکی.. فقط من موندم سونی فن ها این وسط چی کار میکنن..!؟

نه که همه کنسولیا همش نسخه های اریجینال می خرن بازی می کنن

لااقل این جور بازیا باعث میشه تو بازار سخت افزار یه رونقی راه بیافته و رقابت سازندگان چیپهای گرافیکی بیشتر بشه و این قضیه به سخت افزار کنسولهای آینده هم کم و بیش اثر مثبت خواهد گذاشت.

ارتقای بنچمارک یعنی سخت تر شدن کار انویدیا و ای ام دی و شدیدتر شدن رقابتشون در ارائه کارت گرافیکی که در بنچمارکها نتایج قابل قبول بگیره

مطمئن باش زمانی که High End PC Gaming نسلش منقرض بشه، کنسولها سالیان سال در یک نسل دست و پا خواهند زد.

من کاری ندارم چی خوبه چی بده..! کاری ندارم کرایتک چی میکنه..دارم میگم شرکتها دیگه روی PC سرمایه گذاری نمیکنن و این کارو به حداقل رسوندن که دلیلش هم این هست که ضرر خواهند کرد..
پایرت تو کنسول ها خیلی خیلی پایین هست و تا حالا هزاران شرکت اعلام کردن از دست پایرت های PC به کنسول پناه بردن..
مثلا اگر شما لایو رو در نظر بگیری از 25 میلیون کاربر آنلاینش فوقش 1 میلیون نفر کپی استفاده کنن ولی PC بیش از 90 درصد همه کپی خورن..

کرایسیس 1 در ابتدا فروش ضعیفی داشت ولی چند ماه بعد به صدر جدول فروش برگشت و فروش خوبی داشت و تا 2010 سه میلیون نسخه فروخته که هم بودجه 20 میلیون دلاری بازی رو برگردونده و هم به سودآوری رسیده. پس کلمه "ضرر" کاملا اشتباهه. هر چند سطح انتظارات یرلی با EA کلی تفاوت داشت و به خاطر همین بازی های بعدی این سری مولتی پلتفرم شدن. طبق گفته کرایتک علت اینکه ویژگی های DX11 در زمان عرضه روی Crysis 2 قرار نداشت این بود که ساخت نسخه کنسولی بیشتر از حد انتظار طول کشید.

ربط Epic به این بحث رو نفهمیدم آخر. شما فن‌ها خیلی علاقمندید روی اما و اگرها بحث کنید ؟!

طرف روی کنسول یک بازی میزنه 6 میلیون فروش می کنه حالا کرایسیسی که قطعا خرجش دو برابر بازی های کنسولی هست به زور تخفیف و نصف قیمت و... فروش میکنه خوب معلوم هست همه شرکتها به سمت کنسول میرن از جمله کرایتک فقط این وسط کرایتک چون اول برنامه ریزی نکرده بود و یک موتور عظیم برای PC ساخته همچنان بازیهای PCش سطح بالاتری داره..

در مورد DX11 حرف کرایتک کاملا دروغ هست و فقط برای توجیه کارشون این کارو کردن...

خوشم میاد همین که یه خبر از C3 میاد جماعتی تو این سایت تا مرز آتیش گرفتن پیش میرن!=))

از چه لحاظ آتیش بگیریم..؟ چون داره برای کنسول محبوم میاد اتیش بگیریم..اگر بازی انحصاری بود یک چیزی ولی الان کس دیگری باید آتیش بگیره..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or