.:Soheil:.
کاربر سایت
این 2 ، 3 فریم با چشم غیر مسلح دیده میشه ؟!
تریلر رو دیدم.
راست و حسینیش با اینکه با Crysis واقعا حال کردم همیشه اعتقاد داشتم Crytek زیاد هم بارش نیست، خب اگر به بچه 6 یا 7 ساله هم یه ماشین بدید بگید این کلاج رو نگه دارو بعد آروم ولش کن تو جاده صاف، عین مایکل شوماخر براتون رانندگی میکنه ولی وقتی یه پیچ اومد وسط فرق راننده و غیر راننده معلوم میشه.
Crysis رو روی PC باید اجرا میکردی که CPU متصل بود به بی نهایت در نتیجه کار Crytek چندان به چشمم نمیومد. بیشتر هنر بازیسازی رو تو این میدونم که با حداقل امکانات بازی بسازی نه با حداکثر امکانات ولی Crysis 2 رو که دیدم کلا نظرم 180 درجه (360 :d) عوض شد.
فوق العاده بی نظیر بود. شاهکار و...
دقیقا منم همین نظر رو دارم، الکی این فرخ 320 مگ از ما کشید همش تو یه جای تاریک بود و بیشتر داشتن المان های گیم پلی رو نشون میدادن. هوش مصنوعیش هم بعضی جاها خیلی داغون میزد! کلا نقطه عطف Crysis 2 نورپردازیشه که مشخصه اگه زیاد نورپردازی نباشه گرافیک خیلی به چشم نمیاد.این Now Playingــه GS چیز خاصی نداشت به نظرم قبلیش هاش باز جلوه های گرافیکی بازی رو بیشتر نشون میداد، این فقط افت فریم و تکسچر پاپ اپ نداشت !
من هرچی رو ببینم میگم دیگه اون قبلی به خاطر نورپردازی خیلی خوشگلتر بود. البته بدون نورپردازی هم گرافیکش از 95% بازیها جلوتره، ولی با نورپردازیه که یه چیز دیگه میشهاز یورش به کوبش ؟
فعلا که تو دوتا فروم معروف همه از این ویدئو شوکه شدند .
دقیقا منم همین نظر رو دارم، الکی این فرخ 320 مگ از ما کشید همش تو یه جای تاریک بود و بیشتر داشتن المان های گیم پلی رو نشون میدادن. هوش مصنوعیش هم بعضی جاها خیلی داغون میزد! کلا نقطه عطف Crysis 2 نورپردازیشه که مشخصه اگه زیاد نورپردازی نباشه گرافیک خیلی به چشم نمیاد.
دقیقا این هوش مصنوعی دشمن ها خیلی توی ذوق میزد. توی ویدئوی E3 هم همین مشکل بود ولی زیاد نبود. تو این دو تا دشمن جلوت وایستادن میبیننت، بعد که Cloak میکرد یارو، همون دو تا دشمن مثل خیار همون جا خشکشون میزد !دقیقا منم همین نظر رو دارم، الکی این فرخ 320 مگ از ما کشید همش تو یه جای تاریک بود و بیشتر داشتن المان های گیم پلی رو نشون میدادن. هوش مصنوعیش هم بعضی جاها خیلی داغون میزد! کلا نقطه عطف Crysis 2 نورپردازیشه که مشخصه اگه زیاد نورپردازی نباشه گرافیک خیلی به چشم نمیاد.
اگر هم تازه کار نبوده خیلی بد بازی میکرد، ولی خب ضعف هوش مصنوعی ربطی به سطح بازی طرف نداره، اتفاقا اگر یکی تازه کار باشه در این زمینه ضعف ها کمتر دیده میشه ولی اینجا ...البته اونی هم که داشت بازی می کرد , تازه کار بود !
اگر هم تازه کار نبوده خیلی بد بازی میکرد، ولی خب ضعف هوش مصنوعی ربطی به سطح بازی طرف نداره، اتفاقا اگر یکی تازه کار باشه در این زمینه ضعف ها کمتر دیده میشه ولی اینجا ...