Crysis 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیدمش و الان هم یک بار دیگر میبینمش ... خب دیدم و باید بگویم که بد نبود و به نظر میاید که Cut sence های ریل تایم بودند ( شاید هم in-engin بودند فقط ؟ :-/ ) و من هم بدم نیامد شما هم بدتان نمی آید ولی گیم پلی نداشت مثل فیلم قبلیه :-s

ندهید ...

شما نده نمیخواد به فکر بقیه باشی !

:-/

آخرین ویرایش:
woooooooooooooooooooooow
10 دقیقه بازی نسخه xbox360 در gamespot ! خارق العادست !
crytek واقعا چیکار میکنه ؟ این ویدئو از قبلی هم بهتر بود بازی کوچکترین افت فریمی هم نداره !
http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_crysis_220110216
نمیدونم چطور بگم شاهکاره گرافیک . برعکس ویدئوی قبلی بازی حتی لبه نداره منظورم aa که کرایتک از همون تکنیک انحصاریش استفاده کرده . از افت فریم هم خبری نیست افکتهای ذره ای و ............. فقط woow !

دانلود مستقیم تریلر جدید. فقط کلیک کنید تا دانلود بشه.

توجه: سگ خور نشه، لظفا تشکر بشه :دی.

فری بیخیال بالایی را بچسبید !

آخرین ویرایش:
فرخ زدم دان شه خدا بگم چی کارت کنه که بالاخره مارو مجبور کردی تریلر سنگین ازین بازی دان کنیم :d 312 مگ میکشم بیرون از حلقومت :d

فرخ زدم دان شه خدا بگم چی کارت کنه که بالاخره مارو مجبور کردی تریلر سنگین ازین بازی دان کنیم :d 312 مگ میکشم بیرون از حلقومت :d

تو بگیر نگاه کن مطمئن 100 برابر من ازش تعریف میکنی !:دی موندم از کدوم افکت بازی بگم .

من تا عرضه ی بازی دیگه تو این تاپیک نمیام :d.
بدجور درباره بازی صحبت میکنید، نکنید بابا،یه چند گیگ، یعنی چند مگ پهنای باند برامون مونده گذاشتیم این سه روز هم باهاش تموم کنیم بریم، ببینم میتونید به اضافه بندازید مارو یا نه :d.

نکنید برادرا ...

خدا کنه بازیش یه هفته قبل از عید عرضه بشه ...

دان شد کمی از تریلر رو دیدم چون حدودا 20 دقیقه بود فقط همینو بگم که فوق العاده بود این گرافک خفن و گیم پلی خفنتر با هم ترکیب شدن یه غولی شده بازی :d
به علت شروع فوتبال نمیشه بیشتر توضیح بدم :d

مگر من میگویم بازی بدی است که این گونه به من میگویید ؟ :-s من گفتم کمی هم صبر کنید تا بازی بیاید و روی هر سه پلتفرم هم دیده شود و میگویم که بازیی که مالتی پلتفرمر است ارزش ندارد سرش پز بدهید و .. لا اقل سر kingdoms پز بدهید که خود آقای چوات یرلی گفته است 2-3 % انتهایی قدرت 360 را هم بیرون میکشند باهاش و بهتر از کرایسیس است و ...

همیتان با من لج هستید :((
عزیز شما چرا حالا اینقدر لفظ قلم حرف میزنید!:d

تریلر هارو دارم میدانلودم! امیدوارم همونطور باشه که دوستان گفتن!
به نظرم یکی از عنوان های موفق امسال همین Crysis2 هستش!
گمونم بازی روی pc و ps3 گرافیک بیشتری داشته باشه=((

چه میکنه این crytek
فوق العادههههههههههههههه
این همه اون یرلی بیچاره رو مسخره کردین اخرش هم ....
----------
هیج گونه هایپی هم در کار نیست چون بازی رو چند ساعتی روی pc انجام دادیم و همه چی فراتر از اون چیزی بود که انتظارش رو داشتیم!

• Like
Reactions: † Salvat€ore †
البته دوتا چیز هست که ممکنه به گرافیک بازی ضربه بزنه . من تو این ویدئو افت فریم ندیدم که بالا پایین بشه ولی احساس میکنم تو 30 فریم نیست شاید تو حدودای 27 اینا داره اجرا میشه و اینکه بازم تا حدودی لود شدن تکسچر و بعضی از ابجکتها را داره البته تو چشم نبود ولی ممکنه تو محیطهای شلوغتر این اتفاق بیشتر بشه .
مثلا سایتی مثل ign با اون همه حسن و خوبی های kz3 در گرافیک به خاطر یه مقدار کوچلو مشکلات امتیاز کم میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or