محمد رضا mr
کاربر سایت
مگخ بتا از multiplayer نبود؟ پس هوش مصنوعیشو از کجا فهمیدید؟اول از همه :
میدونم اینجا تاپیکِ 360 این بازیه ولی خوب فکر کنم نسخه PC بتونه مبنای مقایسه بعضی از ویژگی های بازی باشه.
من نسخه بتا رو گرفتم برای تست، احتمالا به علتِ بتا بودنشه ولی اگر هوش مصنوعیِ بازی بخواد اینطوری باشه خیلی بده. تو چند مرحله این که رفتم 5-6 بار پیش اومد که وقتی از مسیر کنار (از روبرو نه) به دشمن نزدیک میشدم حتی تا 3-4 متریش هم که میرسیدم من رو نمیدید!!!
نمیدونم نسخه های کنسولی چطوری خواهد بود ولی:
گرافیکِ بازی غوغاست از نظرِ جزئیات و افکتها، البته رفلکس نورِ آتیش تا حدودی غیرعادی ولی با اینحال بینهایت زیبا بود.کیفیت تکسچرِ دیوار ها حتی از نمای نزدیک غیر قابل باوره اما درختها... متاسفانه با توجه به اینکه همین الان CR1 رو هم نصب شده دارم میتونم بگم که طراحیِ درختها افتِ عجیبی کرده.
فیزیکِ بازی اصلا جالب نبود ، قبل از اینکه اعتراض کنید باز هم بگم تو نسخه بتا!!! اثرِ تیر روی اجسام وجود نداره (مثلا روی دیوار) یا به یه کپسولِ گازِ بزرگ و سنگین یه تیر بزنی 2-3 متر پرتاب میشه و هر جاش بخوره بلند میشه رو هوا؟!
گیم پلی سلیقه ایه و فکر میکنم اگر PC باز باشید و Sandbox رو دوست داشته باشید احتمالا خوشتون میاد ولی برای بازی کننده هائی که درگیری های شلوغ به سبک COD و KZ رو دوست دارن: نه اصلا اینطوری نبود.لااقل مراحلی که من رفتم اینطوری نبود.
من با 4870 و 4 گیگ رم روی WIN7 64 bit و XP sp3 فریمِ عالی میگرفتم (حدود 50-60) و تنظیمات هم Advanced تو رزولوشنِ 1920 در 1080 بود.
گرافیک بسیار خوب ولی فیزیک و هوش مصنوعی نسبتا ضعیف و گیم پلی قابل قبول بود از نظر من.
به نظرم کیفیت کار این تیم رو باید با توجه به نسخه ی PC سنجید و نسخه های کنسولی بعید میدونم برتری نسبت به عناوین 1st party کنسولها داشته باشن.
همزمان KZ3 و CR2 رو دارم میرم... قابلِ مقایسه نیستند.. اصلا