Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
دوست عزیز اگه دقت کنی تو عکس کیلزون هم عکس تاریکه ولی این عکس اینو می خواد نشون میده چقدر جزییات در کیلزون بادقت و عالی کار شده با تاریک شدن محیط کوچکترین افتی روی کیفیت اصلحه و محیط بازی نمی کنه ولی متاسفانه در بازی کریسیس به دلیل بی دقتی شاهد افت هستیم
خیلی سایتت باحاله.یکی رو ورداشته تو تاریکی مطلق گرفته ، یکی دیگه رو تو روشنایی.شده قضیه مقایسه کرایسیس بین دو نسخه. کاملا مشخصه که این سایت از روی فن بازی مقایسه نکرده.
شما ادامه بده....

خیلی سایتت باحاله.یکی رو ورداشته تو تاریکی مطلق گرفته ، یکی دیگه رو تو روشنایی.شده قضیه مقایسه کرایسیس بین دو نسخه. کاملا مشخصه که این سایت از روی فن بازی مقایسه نکرده.
شما ادامه بده....
مازیار جان شما نگو این حرف رو،LOT سایت معتبریه و عموما نتایجش به نفع 360 بوده. باور کنید تو CR2 مواقعی هست که از کم کاری سازنده و همسان نبودن گرافیک با بقیه جاها شوکه میشم.افت فریم هم مزید بر علت میشه.
ایکاش یکیمون امکان کپچر کردن از HDMI داشت...
فیزیک بازی هم همونطور که قبلا هم بهت گفته بودم اصلا خوب نیست. هوش مصنوعی هم همینطور ولی گیم پلی جهش فوق العاده ای نسبت به قبل داشته

• Like
Reactions: Miesam
سهند جان روی سخنم با شماست.شمائی که میگی مگه اونی که نشسته تو ign و .... مگه کیه.
بله اونم یه آدم هست.اما یه نکته رو شما فراموش کردی.سر همچین موضوعاتی همیشه یه مرجع وجود داره.یه مرجع که معتبر باشه و حرفش رو قبول داشته باشن و سابقش این موضوع رو تائید کنه.مثلا دنیای DJ.مجله ایی مثل dj mag میاد و هر سال بهترین دی جی رو انتخاب میکنه.یا مثلا مراسم اسکار.یا مثلا توپ طلا.تو هر چیزی یه مرجع وجود داره.چون اگر نباشه و هر کسی بخواد نظر خودش رو به دیگران تحمیل کنه میشه شلم شولوا.حالا تو دنیای گیم هم یه سری سایت معتبر داریم.همون سایتهایی که گفتن کرایسس 2 بهترین هست.همین سایتها قبلا گفتن آنچارتد 2 و gow 3 بهترین هست.اون زمان هم همه به به و چه چه کردن.ولی الان میخوان همون سایتهایی که زمانی خودشون سنگش رو به سینه میزدن زیر سوال ببرن.اگر قرار به خودکامگی و خود رایی باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه.موضوع سادست.این سایتها الان میگن کرایسس بهترین هست.حالا آخر سال ممکنه بگن آنچارتد 3 بهترین هست.بعدشم یه سری چیزا هستن که دیگه از بحث سلیقه خارج میشن.گیم پلی و موسیقی یه چیز سلیقه ایی هست.ولی گرافیک دیگه سلیقه نداره.هر کس چشم داشته باشه متوجه میشه که یک بازی گرافیک خوبی داره یا نه.

شما یا من میتونیم حرف این مراجع رو قبول نکنیم،اما این حق رو نداریم که این نظر رو عمومیش کنیم و بگیم اینا چرت میگن.چون فقط باعث خورد شدن اعصاب دیگرون میشه.

در نهایت میگم که این سایتها مرجع هستن.شمای نوعی میتونی قبول نکنی ولی نباید نظرت رو عمومی کنی چون فقط منجر به جنگ و نزاع میشه.

پست من و که پاک کردن . هر چی فکر کردم دلیلش رو نفهمیدم مثل اینکه .... بگذریم .
ببین من قبول دارم در هر موردی یه مرجعی هست و باید به اون رجوع بشه . من خودم کلا زیاد به امتیازات این سایت ها کاری ندارم چون حداقل به خودم ثابت شده که امتیاز هاشون یا نقد هاشون با سلیقه من جور در نمی یاد . اما اینکه هر دو گروه بیان بگن فلان سایت چرته رو اصلا قبول ندارم . نه اون کسی که میاد میگه IGN فلانه نه اون کسی رو که میاد میگه LOT به فلان دلیل معتبر نیست . حرف من اینکه وقتی دو طرف دارن به سایت ها رجوع می کنن و هیچکدوم حرف همدیگه رو قبول ندارن مجبور نیستن که فقط با استناد به این سایت ها نتیجه گیری کنن
خود آدم هست اگه آدم منطقی باشه که خودش میدونه چه خبره ولی اگه از اون دسته کسانی باشه که همیشه حسرت کنسول x رو خورده هیچی ...

بله چون این only sony میگه معتبره پس معتبره=))

دوستان خودتونو خسته نکنید یه چیزی به اینها بفهمونید
همه چی از نظر سنجی مشخصهb-)

خطاب به U.S.A ( اسم رو هنوز نمیدونم :d )
ببین دوست عزیز وقتی کسانی هستن که میان نتیجه گیری رو با نظر سنجی BC انجام می دن توقع داری در جواب به این افراد چی گفته بشه ؟ پس این یه چیز واضح که جفت بازی ها فن ها غیر منطقی خودشون و دارن که فقط خودشون رو به خواب زدن خودت میدونی :d کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد اما کسی که خواب هست رو میشه بیدار کرد :d الان انصافا خودت این صفحات تایپیک رو ببین اول تا آخر همش پست های مسخره و فاقد اعتبار بوده که بر سر فن بازی زده شده خدایی چند تا عکس مقایسه قرار داده شده ؟

Sohrabi جون منم مقایسه کردم عکس هر دو بازی هم مستقیم از video ها گرفتم نظرت چیه؟؟:d

دقیقا منبع اینا کیه ؟ :d به نظرت یکم تو شرایط مساوی عکس نگرفتی ؟ kz3 رو فقط از مرحه آخرش عکس گرفتی در صورتی که میتونستی از محیط های برفی و .. هم بگیری عکس سوم هم کاملا شرایط یکی هست

آخرین ویرایش:
Sohrabi جون منم مقایسه کردم عکس هر دو بازی هم مستقیم از video ها گرفتم نظرت چیه؟؟:d

دقیقا منبع اینا کیه ؟ هم بگیری عکس سوم هم کاملا شرایط یکی هست
منبع هارد سیستم خودم هست :d
kz3 رو فقط از مرحه آخرش عکس گرفتی در صورتی که میتونستی از محیط های برفی و ..
خوب Crysis2 هم فقط از یه مرحله اش عکس گرفتم :d

به نظرت یکم تو شرایط مساوی عکس نگرفتی ؟
سعی کردم تو یه شرایط باشه گرچه killzone 3 از ف.ی.ل.ت.ر های رنگی خاصی استفاده میکنه که تو هر شرایطی ازش عکس بذاری بازم متفاوت نشون میده .

آخرین ویرایش:
مازیار جان شما نگو این حرف رو،LOT سایت معتبریه و عموما نتایجش به نفع 360 بوده. باور کنید تو CR2 مواقعی هست که از کم کاری سازنده و همسان نبودن گرافیک با بقیه جاها شوکه میشم.افت فریم هم مزید بر علت میشه.
ایکاش یکیمون امکان کپچر کردن از HDMI داشت...
فیزیک بازی هم همونطور که قبلا هم بهت گفته بودم اصلا خوب نیست. هوش مصنوعی هم همینطور ولی گیم پلی جهش فوق العاده ای نسبت به قبل داشته
مسئله اینجاست که من نمیتونم به سایتی اعتماد کنم که حتی نمیتونه برا مقایسه، تو شرایط یکسان عکس بگیره! نمونه هاشم کم نیستن.
درباره فیزیک هم راستش اره مقداری افت کرده ولی نه خیلی.مثلا تخریب پذیری تقریبا حذف شده ولی همچنان تاثیر پذیری با قدرت قبل وجود داره. به خصوص در مورد فیزیک انفجارها که خیلی خوب کار شده.
من دارم رو pc بازی رو پیش میرم و اینو میدونم که بازی نسبت به شماره اول خیلی افت کرده(از لحاظ گرافیک) ولی از اونطرف واقعا هنری و زیبا کار شده و از بعضی جهات مثل volumetric lighting و سیستم ذرات و حجم افکتها واقعا از شماره یکیش پیشی گرفته.

جدا چرا تو این سایت بعضیها فرق حرف جدی و کنایه رو متوجه نمیشن؟:dآقا اون مهرداد مسخره داره میکنه:d

اي بابا
ما دو زاريمون كجه خوب، اگه خوب كنايه اولش پستش يه حرف ك ميزاشت كه ما هم بفهميم ديگه:d
من به شخصه به علت كج بودن 2 زاريم پوزش مي طلبم..:d

• Like
Reactions: MehradCreed

منبع هارد سیستم خودم هست :d

خوب Crysis2 هم فقط از یه مرحله اش عکس گرفتم :d

سعی کردم تو یه شرایط باشه گرچه killzone 3 از ف.ی.ل.ت.ر های رنگی خاصی استفاده میکنه که تو هر شرایطی ازش عکس بذاری بازم متفاوت نشون میده .

این عکس های کیلزون با چه دوربینی گرفتی که اینقدر بی کیفیته واقعا به شما میگن فن :))

چندتا عکس برات میزارم تا گرافیک ببینی

20100616_img009_b.jpg

killzone-3-20100820075257652.jpg

killzone3-2.jpg

ScreenShot_2009_08_20_1021-1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or