Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
دوست عزیز آخه این که دلیل نمیشه ، من و خیلی های دیگه هم هر دو بازی رو انجام دادیم و بی طرف نظر میدیم و مسلما قرار نیست از جایی به حساب ما پول واریز شه :d
من با اطمینان میگم crysis 2 در تمام زمینه ها بجز AA و فریم ثابت نسبت به killzone 3 برتری داره...

یعنی شما میگید کیلزون در گیم پلی و خشونت و هیجان و هوش مصنوعی و قابلیت دو نفره و انلاین کاملا بهتر با مپهای بیشتر و متفاوت و وصعت بیشتر و صداگذاری عالی تر و کیفیت و بهتر بودن اصلحه و گرافیک بصی و تکنیکی بهتر در جزییات

از کریسیس بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی شما میگید کیلزون در گیم پلی و خشونت و هیجان و هوش مصنوعی و قابلیت دو نفره و انلاین کاملا بهتر با مپهای بیشتر و متفاوت و وصعت بیشتر و صداگذاری عالی تر و کیفیت و بهتر بودن اصلحه و گرافیک بصی و تکنیکی بهتر در جزییات

90 درصدش نه.

درسته محیط کلزون 3 نسبت به 2 دقیقا 3 برابر بزرگتر شده

ولی من با مشاهده که از دو بازی داشتم محیط کیلزون بزرگتر از کریسیس میدونم

آقا اصلا معنی این جمله یعنی چی ؟!
حالا معنیش رو در نظر نگیریم ! شما میتونی این حرفات رو ثابت کنی ؟

چیز دیگه نبود بگی ؟! حجم بیشتر رو یادت رفت !

• Like
Reactions: .:Soheil:.
آقا اصلا معنی این جمله یعنی چی ؟!
حالا معنیش رو در نظر نگیریم ! شما میتونی این حرفات رو ثابت کنی ؟

چیز دیگه نبود بگی ؟! حجم بیشتر رو یادت رفت !

البته حرف اولم مربوط به کیلزون 2 هست نه کریسیس
شما اشتباه برداشت کردی

در مورد دومی خوب این تابلوه دیگه که کریسیس قسمت انلاین از کیلزون و غیب شدنشو از متال گیر تقلید کرده و گیم پلی و خشونت و هیجان و هوش مصنوعی و قابلیت دو نفره و انلاین کاملا بهتر با مپهای بیشتر و متفاوت و وصعت بیشتر و صداگذاری عالی تر و کیفیت و بهتر بودن اصلحه و گرافیک بصی و تکنیکی بهتر در جزییات نشانی برتر بودن کیلزونه

امتیازاتم دلیل اصلیشه

Killzone 3 = 86.32%

Crysis 2 = 85.96%

یاداشتام تو تاپیک هست اول بخون بعد نظر بده

آخرین ویرایش:

شما اول مشخص کن میخوای تو چه زمینه بحث کنی بعد بگو ما جوابت رو بدیم!!!!!
اگه بحث سره گرافیک دیگه این موارد که نام بردی چه معنی اینجا میده؟؟؟

گرچه بنظرم من crysis 2 حتی از لحاظ داستان و گیم پلی هم سرتر از killzone 3 هست ..

ولی از لحاظ گرافیکی واقعا crysis2 برتره :

از لحاظ انفجار و سیستم ذرات برتری با crysis 2 هست .
از لحاظ فزیک اجسام عنوان برتر : crysis 2
از لحاظ وسعت crysis 2
از لحاظ نورپردازی ، نور های متغییر در محیط و تاثیرات ریل تام منابع نوری مسلما crysis 2
از لحاظ سایه زنی و سایه های دینامیک crysis 2
از لحاظ کیفیت بافت بنظم هر کدوم تو یسری موارد خوب عمل کردن در نتیجه مساوی
از لحاظ رزولوشن و AA عنوان برتر killzone 3
از لحاظ فریم : killzone 3

البته حرف اولم مربوط به کیلزون 2 هست نه کریسیس
شما اشتباه برداشت کردی

یاداشتام تو تاپیک هست اول بخون بعد نظر بده

جااااااااااااااااااااااااااااان ؟!!! واقعیته همه میدونن ؟!! این همه ای که میگی کو ؟!

چه سریع هم ویرایش میکنی .

من تو یادداشت هایی که میگی ، چیز خاصی ندیدم ، فقط اینکه چون Killzone 3 انحصاری ِ کیفیتش بهتره ! این همه سایت رو هم ول کردی چسبیدی به LensofTruth !
از حرف اولت من بد برداشت کردم ؟! کدوم حرف ؟ شما اول تکلیف خودتو با خودت مشخص کن .

از کریسیس بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
نه ! نیست ... :)
اینایی که قطار کردی هم همشون درست نیست البته :|

سهند جان روی سخنم با شماست.شمائی که میگی مگه اونی که نشسته تو ign و .... مگه کیه.
بله اونم یه آدم هست.اما یه نکته رو شما فراموش کردی.سر همچین موضوعاتی همیشه یه مرجع وجود داره.یه مرجع که معتبر باشه و حرفش رو قبول داشته باشن و سابقش این موضوع رو تائید کنه.مثلا دنیای DJ.مجله ایی مثل dj mag میاد و هر سال بهترین دی جی رو انتخاب میکنه.یا مثلا مراسم اسکار.یا مثلا توپ طلا.تو هر چیزی یه مرجع وجود داره.چون اگر نباشه و هر کسی بخواد نظر خودش رو به دیگران تحمیل کنه میشه شلم شولوا.حالا تو دنیای گیم هم یه سری سایت معتبر داریم.همون سایتهایی که گفتن کرایسس 2 بهترین هست.همین سایتها قبلا گفتن آنچارتد 2 و gow 3 بهترین هست.اون زمان هم همه به به و چه چه کردن.ولی الان میخوان همون سایتهایی که زمانی خودشون سنگش رو به سینه میزدن زیر سوال ببرن.اگر قرار به خودکامگی و خود رایی باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه.موضوع سادست.این سایتها الان میگن کرایسس بهترین هست.حالا آخر سال ممکنه بگن آنچارتد 3 بهترین هست.بعدشم یه سری چیزا هستن که دیگه از بحث سلیقه خارج میشن.گیم پلی و موسیقی یه چیز سلیقه ایی هست.ولی گرافیک دیگه سلیقه نداره.هر کس چشم داشته باشه متوجه میشه که یک بازی گرافیک خوبی داره یا نه.

شما یا من میتونیم حرف این مراجع رو قبول نکنیم،اما این حق رو نداریم که این نظر رو عمومیش کنیم و بگیم اینا چرت میگن.چون فقط باعث خورد شدن اعصاب دیگرون میشه.

در نهایت میگم که این سایتها مرجع هستن.شمای نوعی میتونی قبول نکنی ولی نباید نظرت رو عمومی کنی چون فقط منجر به جنگ و نزاع میشه.

• Like
Reactions: pandora tomorrow
درسته محیط کلزون 3 نسبت به 2 دقیقا 3 برابر بزرگتر شده

ولی من با مشاهده که از دو بازی داشتم محیط کیلزون بزرگتر از کریسیس میدونم
100در100
بدهکاری fps به کیلزون هم با ورود کیلزون 3 حدودا 3برابر شد شایدم بیشتر
اینا همش واقعیته چرا اینه کبک سرتونو کردین زیره برف با شمام فن ها بخاری برقی
در مورد دومی خوب این تابلوه دیگه که کریسیس قسمت انلاین از کیلزون و غیب شدنشو از متال گیر تقلید کرده
واقعا یک بازی سر تا پا تقلید از انحصاری های اژدها خاک بر سره کرایتک با این بازیش
من نمیدونم چرا همیشه باید به این سایت ها مراجعه کنیم . مگه این سایت ها چین ؟ هر یک میتونن چرت و پرت انتشار کنن هم میتونن واقعیت رو بنویسن . مگه اون کسی که این نقد ها رو مینویسه کیه ؟ خدا بازی ؟ نخیر یه عمویی مثل من و شما
جدنا!مگه ادما خودشون عقل ندارن که زائده ذهن متروک این فن های بی سر و پایی مثله IGN رو میخونن و میکننش آیه قران اصلا یعنی چی؟یه راننده شوفر بی سواد بهتر از عمو ها...بلده نقد کنه و کیلزون 3 رو در تمام زمینه های داخل و حتی خارج گیم بهترین قلمداد کنه
البته اصلا به راننده شوفر و IGN نیازی نیست فروش چندین ملیونیه Kz3 خودش سنده بر بهترین بودنش
و در اخر زنده با افسانه کیلزون 3
:d

• Like
Reactions: u.s.a and shefer
جااااااااااااااااااااااااااااان ؟!!! واقعیته همه میدونن ؟!! این همه ای که میگی کو ؟!

چه سریع هم ویرایش میکنی .

من تو یادداشت هایی که میگی ، چیز خاصی ندیدم ، فقط اینکه چون Killzone 3 انحصاری ِ کیفیتش بهتره ! این همه سایت رو هم ول کردی چسبیدی به LensofTruth !
از حرف اولت من بد برداشت کردم ؟! کدوم حرف ؟ شما اول تکلیف خودتو با خودت مشخص کن .
تو برو نظر کاربر خان داداش بخون گفته محیط کیلزون3 سه برابر کیلزون 2 شده منم گفتم درسته

هیچ ویرایشی در کا نبوده

برای همین میگم اول نظرا تو بخون بعد نظر بده

اول از همه اینکه گیم پلی کاملا سلیقه ای هستش و هیچکس نمیتونه بگه گیم پلی کدومشون بهتره ( حالا این نظر شما هست )
منم که گفتم بنظر خودم crysis2 بهتره و اون دوست قبلی هم گفتن بنظرشون killzone 3 بهتره

ببین دوست عزیز حرف آخر و گرافیک بصری میزنه شما وقتی داری بازی می کنی مثلا یک میله میبینی میگی واه سایه زنی رو نگاه یا مثلا میگی وای AA رو ببین - بعد از اون شما چه مدرکی داری که میگی تو این موارد crysis 2 برتره ؟
یعنی چی حرف آخر رو گرافیک بصری میزنه؟؟؟
یعنی اگه سوپر ماریو از لحاظ هنری از crysis 2 بهتر بود باید بگیم گرافیکش بیشتره؟؟؟؟

ببین اصولا میعار و توان و قدرت هر کنسول یا هر سیستم دیگه ایی فرقی نمیکنه با جنبه های تکنیکی و فنی مشخص میشه نه هنری و بصری..!!!!
چون هنر صرفا بر میگیرده به خلاقیت و مهارت هنرمند در فضا سازی و نوع ترکیب بندی رنگ ها و چینش اون ها کنار هم و ....... ربطی به قدرت سخت افزاری نداره . یعنی شما میتونی حتی روی wii عناوینی ببینی که از لحاظ بصری و هنری حتی از عناوین 360 و ps 3 بهتر باشه.

اصلا بحثم سر این نیست که کدوم ( مسائل فنی یا هنری ) بر روی مخاطب بیشتر تاثیر گذارند بحث من و ما بقی دوستان این هست تا قبل crysis همه میگفتن فلان بازی بر روی 360 قابل اجرا نیست یعنی از لحاظ فنی یسری بازی های ps3 در سطحی هستن که 360 توان اجرای اون ها رو نداره ، ولی الان میبینیم نه تنها داره بلکه Crysis2 بر روی 360 داره بهتر از ps3 اجرا میشه.

در مورد حرف آخرت اگه نیاز باشه میتونم بهت ثابت کنم :d فقط نمی دونم چطوری باید از رو ps3 یا 360 عکس بگیرم که کیفیتش خوب یاشه گرچه قضاوت از روی عکس هم اشتیاست ...ولی شما میتونی بری هر دو بازی رو تست کنی یعنی در تمام زمینه های گرافیکی هر دو بازی رو با هم مقایسه کن و واقعا اگه بی طرفانه نگاه کنی مطمئن باش به همین نتیجه میرسی
از لحاظ انفجار و سیستم ذرات برتری با crysis 2 هست .
از لحاظ فزیک اجسام عنوان برتر : crysis 2
از لحاظ وسعت crysis 2
از لحاظ نورپردازی ، نور های متغییر در محیط و تاثیرات ریل تام منابع نوری مسلما crysis 2
از لحاظ سایه زنی و سایه های دینامیک crysis 2
از لحاظ کیفیت بافت بنظم هر کدوم تو یسری موارد خوب عمل کردن در نتیجه مساوی
از لحاظ رزولوشن و AA عنوان برتر killzone 3
از لحاظ فریم : killzone 3

هر روز که میگذره به قدرت کرایتک بیشتر پی میبرم.بعد از این همه مدت و مشخص شدن خیلی چیزها هنوزم کسانی هستن که دارن تلاش میکنن این عنوان رو از اون چیزی که هست کوچکتر جلوه بدن.یعنی اینقدر این بازی رفته رو اعصابتون و تحمل هضمشو ندارین؟!!
من نمیگم پست و درست و دقیق بخون یا برو صفحه پیش ببین فلانی چی نوشته و .... لا اقل عنوان تاپیک رو بخونید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or