.:Soheil:.
کاربر سایت
کنتور نداره !؟ :dدرسته محیط کلزون 3 نسبت به 2 دقیقا 3 برابر بزرگتر شده
ولی من با مشاهده که از دو بازی داشتم محیط کیلزون بزرگتر از کریسیس میدونم
کنتور نداره !؟ :dدرسته محیط کلزون 3 نسبت به 2 دقیقا 3 برابر بزرگتر شده
دوست عزیز آخه این که دلیل نمیشه ، من و خیلی های دیگه هم هر دو بازی رو انجام دادیم و بی طرف نظر میدیم و مسلما قرار نیست از جایی به حساب ما پول واریز شه :d
من با اطمینان میگم crysis 2 در تمام زمینه ها بجز AA و فریم ثابت نسبت به killzone 3 برتری داره...
90 درصدش نه.یعنی شما میگید کیلزون در گیم پلی و خشونت و هیجان و هوش مصنوعی و قابلیت دو نفره و انلاین کاملا بهتر با مپهای بیشتر و متفاوت و وصعت بیشتر و صداگذاری عالی تر و کیفیت و بهتر بودن اصلحه و گرافیک بصی و تکنیکی بهتر در جزییات
از کریسیس بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته محیط کلزون 3 نسبت به 2 دقیقا 3 برابر بزرگتر شده
یعنی شما میگید کیلزون در گیم پلی و خشونت و هیجان و هوش مصنوعی و قابلیت دو نفره و انلاین کاملا بهتر با مپهای بیشتر و متفاوت و وصعت بیشتر و صداگذاری عالی تر و کیفیت و بهتر بودن اصلحه و گرافیک بصی و تکنیکی بهتر در جزییات
آقا اصلا معنی این جمله یعنی چی ؟!
حالا معنیش رو در نظر نگیریم ! شما میتونی این حرفات رو ثابت کنی ؟
چیز دیگه نبود بگی ؟! حجم بیشتر رو یادت رفت !
یعنی شما میگید کیلزون در گیم پلی و خشونت و هیجان و هوش مصنوعی و قابلیت دو نفره و انلاین کاملا بهتر با مپهای بیشتر و متفاوت و وصعت بیشتر و صداگذاری عالی تر و کیفیت و بهتر بودن اصلحه و گرافیک بصی و تکنیکی بهتر در جزییات
البته حرف اولم مربوط به کیلزون 2 هست نه کریسیس
شما اشتباه برداشت کردی
یاداشتام تو تاپیک هست اول بخون بعد نظر بده
نه ! نیست ...یعنی شما میگید کیلزون در گیم پلی و خشونت و هیجان و هوش مصنوعی و قابلیت دو نفره و انلاین کاملا بهتر با مپهای بیشتر و متفاوت و وصعت بیشتر و صداگذاری عالی تر و کیفیت و بهتر بودن اصلحه و گرافیک بصی و تکنیکی بهتر در جزییات
از کریسیس بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
كيوان جان حق با توئه همش درست نيست ولي به نظرم 2 مورد اخر خدايي درسته ديگه!!نه ! نیست ...
اینایی که قطار کردی هم همشون درست نیست البته
100در100درسته محیط کلزون 3 نسبت به 2 دقیقا 3 برابر بزرگتر شده
واقعا یک بازی سر تا پا تقلید از انحصاری های اژدها خاک بر سره کرایتک با این بازیشدر مورد دومی خوب این تابلوه دیگه که کریسیس قسمت انلاین از کیلزون و غیب شدنشو از متال گیر تقلید کرده
جدنا!مگه ادما خودشون عقل ندارن که زائده ذهن متروک این فن های بی سر و پایی مثله IGN رو میخونن و میکننش آیه قران اصلا یعنی چی؟یه راننده شوفر بی سواد بهتر از عمو ها...بلده نقد کنه و کیلزون 3 رو در تمام زمینه های داخل و حتی خارج گیم بهترین قلمداد کنهمن نمیدونم چرا همیشه باید به این سایت ها مراجعه کنیم . مگه این سایت ها چین ؟ هر یک میتونن چرت و پرت انتشار کنن هم میتونن واقعیت رو بنویسن . مگه اون کسی که این نقد ها رو مینویسه کیه ؟ خدا بازی ؟ نخیر یه عمویی مثل من و شما
تو برو نظر کاربر خان داداش بخون گفته محیط کیلزون3 سه برابر کیلزون 2 شده منم گفتم درستهجااااااااااااااااااااااااااااان ؟!!! واقعیته همه میدونن ؟!! این همه ای که میگی کو ؟!
چه سریع هم ویرایش میکنی .
من تو یادداشت هایی که میگی ، چیز خاصی ندیدم ، فقط اینکه چون Killzone 3 انحصاری ِ کیفیتش بهتره ! این همه سایت رو هم ول کردی چسبیدی به LensofTruth !
از حرف اولت من بد برداشت کردم ؟! کدوم حرف ؟ شما اول تکلیف خودتو با خودت مشخص کن .
منم که گفتم بنظر خودم crysis2 بهتره و اون دوست قبلی هم گفتن بنظرشون killzone 3 بهترهاول از همه اینکه گیم پلی کاملا سلیقه ای هستش و هیچکس نمیتونه بگه گیم پلی کدومشون بهتره ( حالا این نظر شما هست )
یعنی چی حرف آخر رو گرافیک بصری میزنه؟؟؟ببین دوست عزیز حرف آخر و گرافیک بصری میزنه شما وقتی داری بازی می کنی مثلا یک میله میبینی میگی واه سایه زنی رو نگاه یا مثلا میگی وای AA رو ببین - بعد از اون شما چه مدرکی داری که میگی تو این موارد crysis 2 برتره ؟