Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
تو برو نظر کاربر خان داداش بخون گفته محیط کیلزون3 سه برابر کیلزون 2 شده منم گفتم درسته

هیچ ویرایشی در کا نبوده

برای همین میگم اول نظرا تو بخون بعد نظر بده
من کی گفتم 3 برابر !؟
من فقط گفتم نسبت به شماره 2 بزرگتر شده ! الکی حرف تو دهن مردم نندازین !

100در100
بدهکاری fps به کیلزون هم با ورود کیلزون 3 حدودا 3برابر شد شایدم بیشتر
اینا همش واقعیته چرا اینه کبک سرتونو کردین زیره برف با شمام فن ها بخاری برقی

واقعا یک بازی سر تا پا تقلید از انحصاری های اژدها خاک بر سره کرایتک با این بازیش

جدنا!مگه ادما خودشون عقل ندارن که زائده ذهن متروک این فن های بی سر و پایی مثله IGN رو میخونن و میکننش آیه قران اصلا یعنی چی؟یه راننده شوفر بی سواد بهتر از عمو ها...بلده نقد کنه و کیلزون 3 رو در تمام زمینه های داخل و حتی خارج گیم بهترین قلمداد کنه
البته اصلا به راننده شوفر و IGN نیازی نیست فروش چندین ملیونیه Kz3 خودش سنده بر بهترین بودنش
و در اخر زنده با افسانه کیلزون 3
:d

واااااي واااااي
واقعا ايشون با اين پستشون ما را منور نمودند
بدهكاري fps به كيلزون ؟؟؟!!!!!!از كي تا حالا؟؟؟؟!!!!
ign شد فن؟؟؟
اصلا تابلو نيست كه شما ....
نه اصلا شما فن بازي در نمياريد!!! اصلا... هرگز.....
راستي اين زمينه هاي خارج از گيم چيه، بگيد ما هم بدونيم؟
واقعا جالب بود، كسي كه خطاب به ديگران ميگه فن هاي بخاري برقي ، خودش اين جوري پست ميده
دوستان خودتون قضاوت كنيد...

من کی گفتم 3 برابر !؟
من فقط گفتم نسبت به شماره 2 بزرگتر شده ! الکی حرف تو دهن مردم نندازین ![/QUO

میدونم گفتی محیطهای کلیزون 3 نسبت به کلیزون 2 بزرگتر شده و منم گفتم 3 برابر شده من میگم ما بحثمون سر کیلزون بود اینجا که شما و یکی از دوستان فکر کردید من نوشتم کیلزون 3 برابر کریسیس همین

در ضمن خود استدیو سازنده هم گفته 3 برابر شده من دروغ نگفتم

هر روز که میگذره به قدرت کرایتک بیشتر پی میبرم.بعد از این همه مدت و مشخص شدن خیلی چیزها هنوزم کسانی هستن که دارن تلاش میکنن این عنوان رو از اون چیزی که هست کوچکتر جلوه بدن.یعنی اینقدر این بازی رفته رو اعصابتون و تحمل هضمشو ندارین؟!!
من نمیگم پست و درست و دقیق بخون یا برو صفحه پیش ببین فلانی چی نوشته و .... لا اقل عنوان تاپیک رو بخونید:d

دوست عزیز سایت انالیز گرافیکی این دو غول گرافیکی انالیز کرد و کیلزون برنده شد تو رای گیریشم که تا الان 1465 نفر شرکت کردن همه رای به بازی کیلزون دادن تازه این رای گیری جهانی همه توش شرکت می کنند کیلزون برنده شد تموم شد و رفت در ضمن سایت gamespot و psuو... این نظر تایید کردند و در سایت خود منتشر کردند اینم لینک

http://www.gamespot.com/forums/topic/28498744/lens-of-truth-killzone-3-vs.-crysis-2-analysis?page=0

http://www.psu.com/forums/threads/272650-Lens-of-Truth-Head2Head-Killzone-3-vs.-Crysis-2-Analysis

qkdb1rmrwvj3uq5lmoji.jpg

قابل توجه کسانی که میگفتند کیفیت بافتها و چهره ها در کریسیس بهتره من که گفتم اول تحقیق کنید بعد نظر بدید کیلزون واقعا برندست

upsxjhqzw6tysyufz8l.jpg

robbazdotcom2.jpg

آخرین ویرایش:
دوست عزیز سایت انالیز گرافیکی این دو غول گرافیکی انالیز کرد و کیلزون برنده شد تو رای گیریشم که تا الان 1465 نفر شرکت کردن همه رای به بازی کیلزون دادن تازه این رای گیری جهانی همه توش شرکت می کنند کیلزون برنده شد تموم شد و رفت در ضمن سایت gamespot و psuو... این نظر تایید کردند و در سایت خود منتشر کردند اینم لینک

http://www.gamespot.com/forums/topic/28498744/lens-of-truth-killzone-3-vs.-crysis-2-analysis?page=0

http://www.psu.com/forums/threads/272650-Lens-of-Truth-Head2Head-Killzone-3-vs.-Crysis-2-Analysis

qkdb1rmrwvj3uq5lmoji.jpg
الان منم می تونم برم تو فروم Gamespot یک چیزی بزارم ! یعنی Game spot اونو تائید می کنه ؟!

اینم کیفیت اصلحه که باز کیلزون برنده شد

yh0us0y4eoqfjd1yyzq3.jpg

الان منم می تونم برم تو فروم Gamespot یک چیزی بزارم ! یعنی Game spot اونو تائید می کنه ؟!

اره دیگه نظرات بخون اکثرا تایید کردن

اخه بعضی ها می گفتند lensoftruth هیچکی قبول نداره الان برو تو گوگل متن زیر سرچ کن ببین همه سایتهای تو خودشون قرار دادن

killzone 3 vs crysis 2 analysis

Last edited by a moderator:

yh0us0y4eoqfjd1yyzq3.jpg

اخه بعضی ها می گفتند lensoftruth هیچکی قبول نداره الان برو تو گوگل متن زیر سرچ کن ببین همه سایتهای تو خودشون قرار دادن

واقا تو کرایسیس یه جای روشنتر نبود از اسلحه عکس بندازن ؟
اگه توجه کنی تو کرایسیس حالت زره رو فعال کرده که تصویرو تار میکنه

yh0us0y4eoqfjd1yyzq3.jpg

فرخ راست میگه خداییش خودت وجدانا از این عکس خندت نمیگیره؟:|

100در100
بدهکاری fps به کیلزون هم با ورود کیلزون 3 حدودا 3برابر شد شایدم بیشتر
اینا همش واقعیته چرا اینه کبک سرتونو کردین زیره برف با شمام فن ها بخاری برقی

واقعا یک بازی سر تا پا تقلید از انحصاری های اژدها خاک بر سره کرایتک با این بازیش

جدنا!مگه ادما خودشون عقل ندارن که زائده ذهن متروک این فن های بی سر و پایی مثله IGN رو میخونن و میکننش آیه قران اصلا یعنی چی؟یه راننده شوفر بی سواد بهتر از عمو ها...بلده نقد کنه و کیلزون 3 رو در تمام زمینه های داخل و حتی خارج گیم بهترین قلمداد کنه
البته اصلا به راننده شوفر و IGN نیازی نیست فروش چندین ملیونیه Kz3 خودش سنده بر بهترین بودنش
و در اخر زنده با افسانه کیلزون 3
:d

کلا اون بازی kill zone شما هیچ طبی نداره بلکه بدهکاره. کلا بازی های fps امروزی هیچ کدوم طلبی ندارن بلکه بازی هایی مثل half life و halo و .... رو میتونی بگی شما برو halo رو که سال 2000 امد بازی کن میفهمی کدوم بازی به کدوم بازی بدهکاره و همینطور half life رو هم بازی کنی میفهمی.

واقا تو کرایسیس یه جای روشنتر نبود از اسلحه عکس بندازن ؟
اگه توجه کنی تو کرایسیس حالت زره رو فعال کرده که تصویرو تار میکنه

دوست عزیز اگه دقت کنی تو عکس کیلزون هم عکس تاریکه ولی این عکس اینو می خواد نشون میده چقدر جزییات در کیلزون بادقت و عالی کار شده با تاریک شدن محیط کوچکترین افتی روی کیفیت اصلحه و محیط بازی نمی کنه ولی متاسفانه در بازی کریسیس به دلیل بی دقتی شاهد افت هستیم

مگه با تاریک روشن شدن هوا مدل اسلحه فرق می کنه ؟
کرایسیس 2 اگه تو هیچی شاخ نباشه , توی شب بین همه بازی ها حرف دوم میزنه . حرف اول AW ...
اون مرحله که برق قطع می شه در نظر بگیر ,حالا یک بازی برای من مثال بزن که فقط بتونه بهش نزدیک بشه !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or