Crysis 2 | PC [پست اول خوانده شود]

قبل از ارسال هر گونه پست، به پست زیر توجه داشته باشید.
از دوستان خواهشمندم دوباره بحث اینکه اینکه "بازی روی سیستم من چوری جوری اجرا میشه" و امثالهم رو توی تاپیک انجام ندن چون نه کسی علم غیب داره که نسخه نهایی چه جوری میشه، نه کسی جادوگر هست که بدونه قرار هست این بازی چه جوری روی سیستم شما اجرا بشه. در صورت مشاهده این مدل پست ها برخورد خواهد شد.
اگر مشکلی هم در اجرای بازی دارید توی تاپیک مربوط پیگری کنید.
مشکلات Crysis 2 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)

x973ct411697x6bs8s6.png

سازنده: Crytek, Crytek UK​
ناشر: Electronic Arts
موتور: CryEngine 3
سری: Crysis
پلتفرم: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3
تاریخ انتشار: TBA 2010
ژانر: First-person shooter
مود: Single player, Multiplayer
رسانه: Blu-ray Disc, DVD
درجه: ESRB:Rating Pending

کرایسیس 2 بازی جدیدی است که توسط کرایتک ساخته شده و توسط EA برای پلتفرمهای PC, X360 و PS3 منتشر خواهد شد. این بازی به گفته ی سازندگان ادامه ی کرایسیس است که در سال 2007 بر روی PC منتشر شد. این بازی دومین عنوان از یک سه گانه خواهد بود و اولین بازی خواهد بود که از موتور CryEngine 3 استفاده میکند. یک تریلر 1 دقیقه ای در همایش E3 2009 نشان داده شد و بعد از آن تریلر دیگری در GDC 2009 پخش شد که قابیلت های CryEngine 3 را نشان میداد. در یک کامیونیتی مرتبط با این بازی یکی از مسئولین بخش گفته است که کرایسیس 2 در سال 2009 عرضه نخواهد شد.​

اگرچه هنوز هیچ اطلاعاتی از داستان بازی در دسترس نیست، اما بروشوری منتشر شده که نشان میدهد وقایع بازی 4 سال بعد از اولین کرایسیس اتفاق می افتد و کرایتک نیز Nanosuit جدید را که فعلاً Nanosuit 2 نامگذاری شده، معرفی کرده است. فعلا 2 تریلر وجود دارد که در یکی از آنها نانوسوت را در حالت wire-frame و رندر نشده نشان میدهد و در دیگری لباس کامل و با تمام تجهیزات است. شایان ذکر است که نسخه ی PDF این بروشور منتشر شده است و قرار است لباس جدید قابلیت های جدیدی بسیاری نسبت به نگارش قبلی داشته باشد.​

کرایتک این بازی را برای PC,X360 و PS3 عرضه خواهد کرد. نه تنها این بازی اولین بازی کنسولی است که این شرکت میسازد، که اولین عنوان نیز میباشد که از موتور CryEngine 3 استفاده میکند. کرایتک به این بازی به عنوان " یه قدم بزرگ رو به جلو " یاد میکند. جزییات دیگری در دست نیست. کرایسی 1 در سال 2007 عرضه شد و نظر بسیاری از منتقدان را به خود جلب کرد و نماد بنچمارک و performance برای PC شد.​

y874x06s7f5m9qh6uokx.jpg

نسخه ی کنسولی کرایسیس 2 " یک پیشرفت بزرگ "

رییس کرایتک جوات یرلی توضیح میدهد که چرا بالاخره شرکت راضی به اعتراف شد که در حال ساخت بازی برای کنسولها است. و دلیل آن نیز این است که کرایسیس 2 یک عنوان بسیار کامل و بی نقص خواهد بود. یرلی به گیم اسپات میگوید: " 2 تا 3 زمان صرف تحقیقات تکنینیک در مورد کنسولها شد قبل از اینکه ساخت کرایسیس 2 شروع شود." ما باید یک پیشرفت عظیم تکنولوژیکی ایجاد میکردیم تا بعد اعلام میکردیم که در حال ساخت بازی هستیم.
بعد از اینکه کرایتک از کیفیت و عملکرد موتور مالتی-پلتفرم خود مطمئن شد، یرلی به سازندگان اجازه داد تا ساخت بازی را شروع کنند تا " بهترین بازی باشد که میتواند بر روی PC, X360 و Ps3 وجود داشته باشد." اگر میخواهیم موفق باشیم، باید بازی ما بهترین بازی بر روی Ps3 و X360 باشد... این سه نسخه با هم مبارزه نمیکنند بلکه آنها با پلتفرم خود در حال مبارزه هستند؛ یعنی ما سعی میکنیم از تمام توان PC و تمام توان X360 و تمام توان Ps3 استفاده کنیم. سیستم اچیومنت و تروفی و ... تماماً متفاوت هستند اما تمام سعی ما این است تا بیشترین سرویس را به گیمر بدهیم.
کرایسیس 2 در E3 2009 توسط EA معرفی شد. این اولین عنوان مالتی پلتفرم کمپانی کرایتک است که که هر 3 بازی قبلی شان - کرایسیس، فارکرای و کرایسیس وارهد - فقط برای PC عرضه شدند.

موتور قدرتمند CryEngine 3

CryTek مراحل ساخت CE3 را به اتمام رساند و یک تیزر تبلیغاتی جدید که قابلیت های Next Gen (نسل آینده ای)آن را به نمایش میگذارد را در کنار بازدهی که این موتور روی کنسول های X360 و PS3 را نشان میدهد منتشر کرد.چیزی که به وضوح قابل روئیت است توانمندی این موتور در نمایش تصاویر بزرگ و وسیع که احتمال نمایش این تصاویر بر روی یک PC با قدرت بالا را پررنگ میکنند.

برای مثال تصویر جنگل بسیار با جزئیات بالا نمایش داده و نورپردازی واقعاً شگفت انگیز بود،تصاویر بعدی رزولوشن بالای سایه ها را بسیار عالی نمایش دادند و پدیده ی Pop-Up (ظاهر شدن اشیاء به صورت ناگهانی)به هیچ وجه دیده نشد.
بعد از تمرکز بر روی بازدهی نسخه ی کنسولی این موتور،تصاویری که در ادامه نمایش داده شد به نظر میرسید مربوط به بخش مورد علاقه ی خود CryTek یعنی PC بود،بخشی که مشتاقانه منتظرند ببینند موتور جدید چه قابلیت هایی را در آینده همگام با سخت افزارها به نمایش خواهد گذاشت.
المان های دموهای X360 و PS3 با توجه به آنچه در نمایشگاه گذشته ی GDC از کرایتک دیده بودیم، بدیع و تازه هستند. فعلاً اسکرین شات های دقیق و شبیه به هم از مقایسه ی این عنوان روی 2 کنسول وجود ندارد اما واضح است که بین دو پلتفرم تفاوت هایی وجود دارد؛ به عنوان مثال نورپردازی مدل ها در 2 کنسول متفاوت است.
با توجه به عکس هایی که از یک محیط گرفته شده است، به نظر میرسد عملکرد به ویدیو اولیه GDC نزدیک است. به عنوان مثال هنگام نمایش سیستم تخریب پذیری و فیزیک روی کنسول X360 ، میبینیم که نرخ فریم حدوداً 20 است، دقیقاً شبیه به محصولات پیشین کرایتک. هر دو ورژن موتور گرافیکی در رزولوشن 720p کار میکنند و Anti-Aliasing نیز وجود نخواهد داشت.

cryengine3.jpg

عکسی از دموی تریلر CryEngine 3

فاکتوری که در 2 پلتفرم متفاوت است، ابزار V-Sync است. در دموی GDC به نظر میرسید که تصاویر نسخه ی PS3 با استفاده از V-Sync سه مرتبه بافر میشدند، در حالیکه در تصاویر نسخه ی X360 شکستگی تصاویر دیده میشد. در ویدیوی جدید با نام Rich Interiors واضح است که V-Sync مورد استفاده قرار نگرفته است. تمامی اینها مهم است و با توجه به مدیریت کرایتک میتوان گفت موتور تکمیل شده است. این تکنولوژی (موتور) قرار است در کرایسیس 2 که بر روی پلتفرم های PC و کنسولها در سال 2010 عرضه میشود مورد استفاده قرار گیرد.

موتور CryEngine 3 چیزهای زیادی دارد تا شما را، چه گیمر باشید چه بازیساز، هیجان زده کند. این موتور نسل فعلی بازی ها را کنترل میکند، خصوصاً در ژانرهای شوتینگ اول شخص یا سوم شخص. و این مساله ای تازه و قابل قبول است که امکان بوجود آوردن تصاویر با گرافیک بالاتر و قوی تر را ایجاد میکند.

برای بازیسازان قابلیت این موتور با نام Live Create یا "آنچه میبینید همان است که بازی میکنید"، ویرایشگری است که در تریلر نشان داده شد و عمل Cross-Platform (ساخت بازی برای چندین پلتفرم) را به آسانی محقق میسازد. نه تنها تغییرات به صورت real-time روی هر دونسخه کپی و اعمال خواهد شد بلکه ویژگی ها و المان هایی که موتور CryEngine 3 دارد به بازیسازان اجازه میدهد تا به آسانی عمل برنامه نویسی را برای بازیهای این نسل انجام دهند و در عین حال خود را برای کنسول های نسل بعد آماده کنند..
رئیس CryTek آقای Cevat Yerli گفت:با استفاده از CE3 ما بهترین راه حل برای تولید بازی نه فقط برای زمان حال بلکه برای آینده را هم ارائه میدهیم.

CE3 با استفاده از قابلیت افزایش گرافیک برای نسل آینده هم آماده است و با امکاناتی چون CE3 Live Create(خلق اشیاء به صورت زنده و آنی)بهترین انتخاب برای سازندگان بازی ها و شرکت هایی که قصد دارند بازی ها و نرم افزارهای جدی و پیچیده درست کنند است.CE3 تنها موتوری است که قادر به ساخت بازی به صورت Real Time(همزمان)است.
+

CryENGINE

چنانکه دیده شده در: Far Cry, Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, Aion: Tower of Eternity

برای سازنده آلمانی کرایتیک (Crytek) مدت زمان زیادی طول نکشید که نامش بر سر زبان ها بیفتد. Far Cry که در سال 2004 به عرضه عموم رسید و اولین بازی کرایتیک بود که به نمایش گذاشته شد،که چیزی کمتر از یک الهام نبود. درحالی که دنیا انتظار Half-life 2 و Doom 3 و S.T.A.L.K.E.R. را می کشید که برای بازی کامپیوتری اعلام شوند، کرایتیک با یک ضربه بیهوش کننده همه آن ها را شکست داد: صحنه تراپیکی (tropical) بازی FPS که به وسیله موتور درخشان کرای انجین (CryENGINE) خود قدرت گرفته بود.او سه سال دیگر آن را دوباره تکرار کرد و آن هنگامی بود که Crysis که رویCryENGINE 2 اجرا می شد، استاندارد جدیدی برای بازی های بصری بوجود آورد.
برای بیرون دادن بازی بعدی خود یعنی Crysis 2 کرایتیک کنسول ها را برای هماهنگی موتور CryENGINE 3 به میان می آورد.

بر طبق گفته Crytek "کرای انجین 3 اولین راه حل توسعه ای است که تمام بازی های Xbox 360, PlayStation 3, MMO, DX9 and DX10 را یک جا در بر می گیرد و نسل بعدی آماده با محاسبه مقیاس پذیر و فناوری گرافیک می باشد " برخلاف خیلی از رقبای خود، این موتور نیاز به حمایت اضافی از کنج کنسول های پارتی سوم ندارد و میتواند فیزیک ، صدا و انیمیشن های خود را انجام دهد. و به همان خوبی تصاویر بصری برجسته ای را تولید کند که بازی های کرایتیک برای آن ها معروف می باشند. اگر بازی های خود کرایتیک دلیل کافی برای این که CryENGINE را در این لیست وارد کنیم نمی بود ، آن گاه این حقیقت که توسعه گر همه آن چه را که می توانددارد انجام می دهد تا CryENGINE 3 را به عنوان راه حل کنسول برای دیگر سازندگان یا توسعه دهندگان جا بیاندازد ، خبر خوبی برای گیمرها بود و یک تهدید بزرگ برای Epic Games و Unreal Engine 3 است.

باید امیدوار باشیم که شایعات مربوط به TimeSplitters 4 بر روی موتور کرای انجین 3 تحقیق پذیرند.

تریلرها:

CryEngine 3

57637-cryengine3bsi.jpg

Beauty Speed Interaction Trailer

HD

SD

47046-t_cryengine3_gdc09_demo_hd_blank.jpg

GDC 09: Demonstration

HD

SD

47413-cryenginegdc09intpt1sd.jpg

GDC 09: CEO Interview Part 1

HD

SD

47411-cryenginegdc09intpt2sd.jpg

GDC 09: CEO Interview Part 2

HD

SD

Crysis 2 - Nanosuit 1 [vid 1]

um_327978_66_638.jpg

SD

Crysis 2 - Nanosuit 2 [vid 2]

um_327979_58_253.jpg

SD

تصاویر

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
[Crysis 2 Video Review

بچه ها یک نکته game spot به بازی 8.5 دادواقعا که دیگه این نمره از شاهکار های قرن این سایت هست نکته جالب این بود که تا دیروز User Score بالای 9 بود ولی تا امتیاز داد یهو شودند 8.9 :-/

fc.php

• 960489_20110323_gum013.jpg

آخرین ویرایش:
کوروش جان اینا همش باند بازیه . اینا همشون ی باندن:d پست حسین رو که خوندم دیگه مطمئن شدم .
من بهش 9.2 میدم که ثابت بشه زیادی هم طرفداری نکردم و نمی کنم .
همه بچه های PC باز امتیازاشون رو تا بدین لجظه اعلام کنن لطفا:x

مقایسه تصاویر نسخه های مختلف کرایسیس2 سینگل پلیرش(واقعا آبروی PC را بردند تفاوتش با نسخه کنسولی از بعضی بازی های پورتی هم کم تره یعنی من بدون هیچ شکی میگم تفاوت بترفیلد بدکمپانی 2 نسخه PC از نسخه کنسولی خیلی خیلی بیشتر از اینه.)
http://www.pcgames.de/Crysis-2-PC-2...ine-3-Grafikvergleich-817206/galerie/1503391/

حتی جزئیات هم یکیه. یعنی جزئیات برای شما با یه سیستمی مثلا I7 و GTX 480 و ... که چند میلیون خرجش کردی با یه کنسول سال 2005 که چند صد دلاره یکیه.:d
اگه کرایسیس 1 را میتونستند روی کنسول ببرند که نمی تونند تفاوتش بین PC و کنسول در حد مقایسه گرافیک PS3 با PS2 میشد یعنی PC یه نسل جلوتر بود.

خیلی جلوی خودم را گرفتم این حرف را نزنم ولی نشد چون معمولا تو بازی سنتر هر مطلبی بنویسم موضوع کش دار میشه و 3 4روزی باید بحث را ادامه بدم.:d

• Like
Reactions: Polaris
مقایسه تصاویر نسخه های مختلف کرایسیس2 سینگل پلیرش(واقعا آبروی PC را بردند تفاوتش با نسخه کنسولی از بعضی بازی های پورتی هم کم تره یعنی من بدون هیچ شکی میگم تفاوت بترفیلد بدکمپانی 2 نسخه PC از نسخه کنسولی خیلی خیلی بیشتر از اینه.)
http://www.pcgames.de/Crysis-2-PC-2...ine-3-Grafikvergleich-817206/galerie/1503391/

حتی جزئیات هم یکیه. یعنی جزئیات برای شما با یه سیستمی مثلا I7 و GTX 480 و ... که چند میلیون خرجش کردی با یه کنسول سال 2005 که چند صد دلاره یکیه.:d
اگه کرایسیس 1 را میتونستند روی کنسول ببرند که نمی تونند تفاوتش بین PC و کنسول در حد مقایسه گرافیک PS3 با PS2 میشد یعنی PC یه نسل جلوتر بود.

خیلی جلوی خودم را گرفتم این حرف را نزنم ولی نشد چون معمولا تو بازی سنتر هر مطلبی بنویسم موضوع کش دار میشه و 3 4روزی باید بحث را ادامه بدم.:d

با cryengine 3 خيلي بهتر هم ميشه game ساخت ولي بايد در نظر داشت كه اينا هم طوري بازي رو ساختن كه اكثريت gamer ها توانايي خريد system رو كه بتونه بازي رو اجرا كنه داشته باشن مطمئن باش crytek برنامه هاي خيلي بهتري براي سري جديد console ها داره

بله کرایتک خیلی برنامه ها برای خیلی چیزا داره .البته فعلا بدجوری چسبیده به کنسول. هرچند اینطوری هم که شما گفتید نیست.شما کنسول ۲۸ فریمی رو ترجیح میدی یا پی سی رو که شاید میلیونی براش خرج کردی تا کرایسیس ۲ بازی کنی با ۴۰ یا۶۰ فریم کدومش ؟از هر لحاظ که بخوای حساب کنی کنسول یک مهره سوخته هستش که فقط به صرف تحقیقات و پول زیاد سعی می کنه هنوز یک جایی تو این صنعت داشته باشه . اینا خودشون هم خوب میدونن که این اخرکار کنسول هست و این هم شاید اخرین تلاششون بوده .اما پی سی به راه خودش ادامه داده و میده .بهتون قول میدم کسانی که هم کنسول دارن هم پی سی هرقدر هم که عاشق کنسول باشن نمیرن خودشون رو با ۲۷فریم مشغول کنن و حتما بازی رو با پی سی تموم خواهند کرد .

بله کرایتک خیلی برنامه ها برای خیلی چیزا داره .البته فعلا بدجوری چسبیده به کنسول. هرچند اینطوری هم که شما گفتید نیست.شما کنسول ۲۸ فریمی رو ترجیح میدی یا پی سی رو که شاید میلیونی براش خرج کردی تا کرایسیس ۲ بازی کنی با ۴۰ یا۶۰ فریم کدومش ؟از هر لحاظ که بخوای حساب کنی کنسول یک مهره سوخته هستش که فقط به صرف تحقیقات و پول زیاد سعی می کنه هنوز یک جایی تو این صنعت داشته باشه . اینا خودشون هم خوب میدونن که این اخرکار کنسول هست و این هم شاید اخرین تلاششون بوده .اما پی سی به راه خودش ادامه داده و میده .بهتون قول میدم کسانی که هم کنسول دارن هم پی سی هرقدر هم که عاشق کنسول باشن نمیرن خودشون رو با ۲۷فریم مشغول کنن و حتما بازی رو با پی سی تموم خواهند کرد .

console كه بيشتر از اين در حال حاظر جواب نميده كه بخوان روش كاري كنن ولي اينو در نظر داشته باش كه براي ساخت بازي MONEY و Experience حرف اول رو ميزنن و براي اين 2 مورد بايد بازي رو روي هر 3 Platform بدن و طوري هم بدن كه نه سيخ بسوزه نه كباب ! در اين صورته كه بازي كلي فروش ميكنه كه crytek هم بتونه سرمايه كافي رو براي كار بعدي به دست بياره در كل شما بايد جنبه Business رو هم در نظر داشته باشي من هم pc دارم هم ps3 , xbox360 و ترجيح ميدم با هزينه كمتري بازي رو تموم كنم ولي قبول دارم كه crysis بيشتر به pc ميخوره تا Console اما اين رو هم در نظر دارم كه crytek بيشتر از 7 ساله كه داره رو engine كار ميكنه و اونا هم ادمن و بايد بتونن هزينه كارهاي بعديشون رو در بيارن كه ما 2 3 سال بعد از game هاي به مراتب بهتري لذت ببريم!

برای من خیلی جالبه ! تا قبل از انتشار بازی همه از کرایتک و کرایسیس تعریف میکردن و به به به و چه چه میپرداختن و هیچ کس جرات نقد بازی رو نداشت!
تمامی مشکلات و کم کاری های کرایتک رو در رابطه این بازی تو صفحات پیش نوشتم و تا چند صفحه مورد عنایت همه کاربران پی سی قرار گرفتم !
حالا که بازی منتشر شده و پرده از تمامی حقایق برداشته شده و همه به عینه به یکسان بودن بازی تو تمامی پلتفرم ها ایمان آوردن ، شروع به نفرین کرایتک و کرایسیس کردن !!!:))
سلام
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این نقد رو ننویسم ... اما نشد!
نسخه بتا رو اجرا کردم و حتی چند مرحلشو به اتمام رسوندم . بازی از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی کرده بود . نورپردازی نقطه قوت این بازی هست و روی این قضیه واقعا خوب کارکردن. البته موتور بازی جدیدتره و بالطبع تکنیک های به روزتری رو میتونه به نمایش بزاره ( مثل Sun Shaft ,...).هوش مصنوعی بازی بهتر شده و همین امر باعث سخت تر شدن بازی شده .
بازی از نظر گرافیکی میتونه خیلی ها رو راضی نگه داره .اماااااااااااااااا!
متاسفانه کرایتک به هیچ عنوان به وعده وعید های خودش عمل نکرد و تنها به هایپ کردن موتور و بازی خودش پرداخت. به نظر من این موتور اصلا بهینه نیست و پیشرفت آنچنانی از نظر گرافیکی روی اون صورت نگرفته !
فیزیک بازی که بشدت افت کرده و دود و آتیش فراوان جانشین تعداد Particle هایی شده که در نسخه اول در هنگام انفجار به تعداد زیاد به هوا پرتاب میشدند . کیفیت آب هم که مایوس کننده بود.
تکسچر بازی به معنای واقعی یک لول سقوط کرده . یک نگاهی به بافت ها و Bump Mapping ها و Bit Mapping های زمین کرایسیس بندازید و آن را با کرایسیس 2 مقایسه کنید ! شده مثل یک تیکه کاغذ بدون برجستگی !
کرایتک گفته بود که این بازی با سیستم های متوسط هم خوب اجرا میشود! ( اگه منظورشون کارت 8800 بوده و یه پردازنده دو هسته ای خوب یا بالاتر ) که توهمی بیش نیست! تازه این رو هم حساب کنید که بازی داره رو دی ایکس 9 اجرا میشه و این موتور بر خلاف موتور CE2 داره از حداکثر توان و Thread های پردازنده استفاده میکنه ( موتور CE2 در بهترین حالت تنها از دو پردازنده پشتیبانی میکرد)! حالا فکر کنید بازی رو روی دی ایکس 11 اجرا کنیم :-s:-s:-s. مطمئنا با افت بسیار شدیدی از فریم مواجه میشیم که سیستم های کنونی و به قولی Mainstream به هیچ عنوان توانایی اجرای بازی رو ندارن.
تازه یادم میاد که کرایتک در روز معرفی موتور CE3 کلی تک دمو و ویدئو نشون داد که فکم به زمین افتاد. و تو این بازی حتی اثری هم از اون دموها دیده نمیشه!!!:((.
کیفیت بد چهره ها و لباس بی کیفیت NPC ها هم که جای خودشو داره.
در کل این چیزی رو که دیدم عوض خوشحالی برای من ، آه و افسوس به جا گذاشت !:(
مگر اینکه تو نسخه فاینال یه فکری به حال بازی بکنن. البته قضاوت هنوز زوده و تا ریلیز شدن نسخه نهایی باید صبر کنیم .
ایشالاه بهتر میشه!

با این بحث هایی که این روز ها شده خیلی دوست دارم بدونم گرافیک بازی نسبت به Warhead خیلی سرتره؟
(اونایی که بازی کردند)
این عکسی رو که من گذاشتم همین الان از Warhead گرفتم(سیستم خودم) اگه گراقیک نسخه دوم بازی از این چیزی که من گذاشتم بیشتر باشه حداقل من که دیگه راضیم و از این نگرانی کمی بیرون میام.:d
http://pics9.com/viewer.php?file=46103862675776388893.jpg

باو این که نسخه یکش از نظر گرافیک بهتر بود که شکی نیست, ولی خب اینم زیاد داغون نیست ها :d

به هر حال خبری نیست از برادرای کرکر ؟ :d

با این بحث هایی که این روز ها شده خیلی دوست دارم بدونم گرافیک بازی نسبت به Warhead خیلی سرتره؟
(اونایی که بازی کردند)
این عکسی رو که من گذاشتم همین الان از Warhead گرفتم(سیستم خودم) اگه گراقیک نسخه دوم بازی از این چیزی که من گذاشتم بیشتر باشه حداقل من که دیگه راضیم و از این نگرانی کمی بیرون میام.:d
http://pics9.com/viewer.php?file=46103862675776388893.jpg

warhead= cryengine 2
crysis 2= cryengine 3

بهتره! بازي كن خودت متوجه ميشي :d من هم رو ps3 هم pc بازي كردم به نظر من بهتره بدون شك!

Gamespot نقدش رو Kevin VanOrd نوشته که بهترین منتقد بازی های کامپیوتری هست. اما اون چند وقتیه خیلی سخت گیر شده و دیگه به هر بازی به راحتی 9 نمیده(از نقداش: DA II , Killzone 3 , Bulletstorm و کلی بازی دیگه).

چیزی که برام جالبه اینه که گیمر های اینجا نمره زیر 9 رو میگن بدرد نمیخره(8 یعنی عالی).

ایرادی که از بازی گرفته 1) بعضی از مشکلات آنلاین 2) هوش مصنوعی هویج!!! بازی 3) مثل بازی اول دیگه Sand Box نیست اما همچنان قابل قبوله 4) یکی دو ساعت بازی جذاب نیست.
من هنوز بازی رو بازی نکردم خیلی ها هم همینطور اما چطوری دارن این پیش داوری رو می کنن من نمیدونم( خوبه که حالا خیلی ها دارن میزنن تو سرش میگن از Crysis عقب تره).

توی قسمت نطرات کاربر ها هم همین ها رو میگفتند و اصلا راضی نبودند(نسبت به بازی اول).

کسایی که بازی رو خریدن هنوز براشون CD Key نیومده؟ مثل اینکه بعضی ها که تازه دارن میخرن براشون اومده( من Limited Edition رو گرفتم)

با cryengine 3 خيلي بهتر هم ميشه game ساخت ولي بايد در نظر داشت كه اينا هم طوري بازي رو ساختن كه اكثريت gamer ها توانايي خريد system رو كه بتونه بازي رو اجرا كنه داشته باشن مطمئن باش crytek برنامه هاي خيلي بهتري براي سري جديد console ها داره
چطور کرایتک تو سال 2007 کرایسیس را با اون سیستم مورد نیاز بالا داد بیرون و انتظار فروش 3 میلیونی می کرد به فکر گیمرها نبود حالا که پول تو کنسوله یادش افتاده:d
نه برادر من کرایتک روش میشد بازی را پورت میکرد.

شما کنسول ۲۸ فریمی رو ترجیح میدی یا پی سی رو که شاید میلیونی براش خرج کردی تا کرایسیس ۲ بازی کنی با ۴۰ یا۶۰ فریم کدومش ؟ا
چند میلیون برای 30 فریم نمی ارزه در اصل به تنهایی کافی نیست.

دوستان بازی کرک شد

من در حال تست هستم
خبرش رو میدم

فقط دوستانی که توان مالی دارن و از بازی خوششون اومده
خواهش میکنم اورجینال بخرین
----
ویرایش : خب مثل اینکه کرک سالمه...
http://rapidshare.com/files/454217672/CR2.CRACK-FLT_EPIDEMZ.NET.rar

برادر شما بازی رو دانلود کردی ؟ از کدوم لینک ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or