Crysis 2 | PC [پست اول خوانده شود]

قبل از ارسال هر گونه پست، به پست زیر توجه داشته باشید.
از دوستان خواهشمندم دوباره بحث اینکه اینکه "بازی روی سیستم من چوری جوری اجرا میشه" و امثالهم رو توی تاپیک انجام ندن چون نه کسی علم غیب داره که نسخه نهایی چه جوری میشه، نه کسی جادوگر هست که بدونه قرار هست این بازی چه جوری روی سیستم شما اجرا بشه. در صورت مشاهده این مدل پست ها برخورد خواهد شد.
اگر مشکلی هم در اجرای بازی دارید توی تاپیک مربوط پیگری کنید.
مشکلات Crysis 2 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)

x973ct411697x6bs8s6.png

سازنده: Crytek, Crytek UK​
ناشر: Electronic Arts
موتور: CryEngine 3
سری: Crysis
پلتفرم: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3
تاریخ انتشار: TBA 2010
ژانر: First-person shooter
مود: Single player, Multiplayer
رسانه: Blu-ray Disc, DVD
درجه: ESRB:Rating Pending

کرایسیس 2 بازی جدیدی است که توسط کرایتک ساخته شده و توسط EA برای پلتفرمهای PC, X360 و PS3 منتشر خواهد شد. این بازی به گفته ی سازندگان ادامه ی کرایسیس است که در سال 2007 بر روی PC منتشر شد. این بازی دومین عنوان از یک سه گانه خواهد بود و اولین بازی خواهد بود که از موتور CryEngine 3 استفاده میکند. یک تریلر 1 دقیقه ای در همایش E3 2009 نشان داده شد و بعد از آن تریلر دیگری در GDC 2009 پخش شد که قابیلت های CryEngine 3 را نشان میداد. در یک کامیونیتی مرتبط با این بازی یکی از مسئولین بخش گفته است که کرایسیس 2 در سال 2009 عرضه نخواهد شد.​

اگرچه هنوز هیچ اطلاعاتی از داستان بازی در دسترس نیست، اما بروشوری منتشر شده که نشان میدهد وقایع بازی 4 سال بعد از اولین کرایسیس اتفاق می افتد و کرایتک نیز Nanosuit جدید را که فعلاً Nanosuit 2 نامگذاری شده، معرفی کرده است. فعلا 2 تریلر وجود دارد که در یکی از آنها نانوسوت را در حالت wire-frame و رندر نشده نشان میدهد و در دیگری لباس کامل و با تمام تجهیزات است. شایان ذکر است که نسخه ی PDF این بروشور منتشر شده است و قرار است لباس جدید قابلیت های جدیدی بسیاری نسبت به نگارش قبلی داشته باشد.​

کرایتک این بازی را برای PC,X360 و PS3 عرضه خواهد کرد. نه تنها این بازی اولین بازی کنسولی است که این شرکت میسازد، که اولین عنوان نیز میباشد که از موتور CryEngine 3 استفاده میکند. کرایتک به این بازی به عنوان " یه قدم بزرگ رو به جلو " یاد میکند. جزییات دیگری در دست نیست. کرایسی 1 در سال 2007 عرضه شد و نظر بسیاری از منتقدان را به خود جلب کرد و نماد بنچمارک و performance برای PC شد.​

y874x06s7f5m9qh6uokx.jpg

نسخه ی کنسولی کرایسیس 2 " یک پیشرفت بزرگ "

رییس کرایتک جوات یرلی توضیح میدهد که چرا بالاخره شرکت راضی به اعتراف شد که در حال ساخت بازی برای کنسولها است. و دلیل آن نیز این است که کرایسیس 2 یک عنوان بسیار کامل و بی نقص خواهد بود. یرلی به گیم اسپات میگوید: " 2 تا 3 زمان صرف تحقیقات تکنینیک در مورد کنسولها شد قبل از اینکه ساخت کرایسیس 2 شروع شود." ما باید یک پیشرفت عظیم تکنولوژیکی ایجاد میکردیم تا بعد اعلام میکردیم که در حال ساخت بازی هستیم.
بعد از اینکه کرایتک از کیفیت و عملکرد موتور مالتی-پلتفرم خود مطمئن شد، یرلی به سازندگان اجازه داد تا ساخت بازی را شروع کنند تا " بهترین بازی باشد که میتواند بر روی PC, X360 و Ps3 وجود داشته باشد." اگر میخواهیم موفق باشیم، باید بازی ما بهترین بازی بر روی Ps3 و X360 باشد... این سه نسخه با هم مبارزه نمیکنند بلکه آنها با پلتفرم خود در حال مبارزه هستند؛ یعنی ما سعی میکنیم از تمام توان PC و تمام توان X360 و تمام توان Ps3 استفاده کنیم. سیستم اچیومنت و تروفی و ... تماماً متفاوت هستند اما تمام سعی ما این است تا بیشترین سرویس را به گیمر بدهیم.
کرایسیس 2 در E3 2009 توسط EA معرفی شد. این اولین عنوان مالتی پلتفرم کمپانی کرایتک است که که هر 3 بازی قبلی شان - کرایسیس، فارکرای و کرایسیس وارهد - فقط برای PC عرضه شدند.

موتور قدرتمند CryEngine 3

CryTek مراحل ساخت CE3 را به اتمام رساند و یک تیزر تبلیغاتی جدید که قابلیت های Next Gen (نسل آینده ای)آن را به نمایش میگذارد را در کنار بازدهی که این موتور روی کنسول های X360 و PS3 را نشان میدهد منتشر کرد.چیزی که به وضوح قابل روئیت است توانمندی این موتور در نمایش تصاویر بزرگ و وسیع که احتمال نمایش این تصاویر بر روی یک PC با قدرت بالا را پررنگ میکنند.

برای مثال تصویر جنگل بسیار با جزئیات بالا نمایش داده و نورپردازی واقعاً شگفت انگیز بود،تصاویر بعدی رزولوشن بالای سایه ها را بسیار عالی نمایش دادند و پدیده ی Pop-Up (ظاهر شدن اشیاء به صورت ناگهانی)به هیچ وجه دیده نشد.
بعد از تمرکز بر روی بازدهی نسخه ی کنسولی این موتور،تصاویری که در ادامه نمایش داده شد به نظر میرسید مربوط به بخش مورد علاقه ی خود CryTek یعنی PC بود،بخشی که مشتاقانه منتظرند ببینند موتور جدید چه قابلیت هایی را در آینده همگام با سخت افزارها به نمایش خواهد گذاشت.
المان های دموهای X360 و PS3 با توجه به آنچه در نمایشگاه گذشته ی GDC از کرایتک دیده بودیم، بدیع و تازه هستند. فعلاً اسکرین شات های دقیق و شبیه به هم از مقایسه ی این عنوان روی 2 کنسول وجود ندارد اما واضح است که بین دو پلتفرم تفاوت هایی وجود دارد؛ به عنوان مثال نورپردازی مدل ها در 2 کنسول متفاوت است.
با توجه به عکس هایی که از یک محیط گرفته شده است، به نظر میرسد عملکرد به ویدیو اولیه GDC نزدیک است. به عنوان مثال هنگام نمایش سیستم تخریب پذیری و فیزیک روی کنسول X360 ، میبینیم که نرخ فریم حدوداً 20 است، دقیقاً شبیه به محصولات پیشین کرایتک. هر دو ورژن موتور گرافیکی در رزولوشن 720p کار میکنند و Anti-Aliasing نیز وجود نخواهد داشت.

cryengine3.jpg

عکسی از دموی تریلر CryEngine 3

فاکتوری که در 2 پلتفرم متفاوت است، ابزار V-Sync است. در دموی GDC به نظر میرسید که تصاویر نسخه ی PS3 با استفاده از V-Sync سه مرتبه بافر میشدند، در حالیکه در تصاویر نسخه ی X360 شکستگی تصاویر دیده میشد. در ویدیوی جدید با نام Rich Interiors واضح است که V-Sync مورد استفاده قرار نگرفته است. تمامی اینها مهم است و با توجه به مدیریت کرایتک میتوان گفت موتور تکمیل شده است. این تکنولوژی (موتور) قرار است در کرایسیس 2 که بر روی پلتفرم های PC و کنسولها در سال 2010 عرضه میشود مورد استفاده قرار گیرد.

موتور CryEngine 3 چیزهای زیادی دارد تا شما را، چه گیمر باشید چه بازیساز، هیجان زده کند. این موتور نسل فعلی بازی ها را کنترل میکند، خصوصاً در ژانرهای شوتینگ اول شخص یا سوم شخص. و این مساله ای تازه و قابل قبول است که امکان بوجود آوردن تصاویر با گرافیک بالاتر و قوی تر را ایجاد میکند.

برای بازیسازان قابلیت این موتور با نام Live Create یا "آنچه میبینید همان است که بازی میکنید"، ویرایشگری است که در تریلر نشان داده شد و عمل Cross-Platform (ساخت بازی برای چندین پلتفرم) را به آسانی محقق میسازد. نه تنها تغییرات به صورت real-time روی هر دونسخه کپی و اعمال خواهد شد بلکه ویژگی ها و المان هایی که موتور CryEngine 3 دارد به بازیسازان اجازه میدهد تا به آسانی عمل برنامه نویسی را برای بازیهای این نسل انجام دهند و در عین حال خود را برای کنسول های نسل بعد آماده کنند..
رئیس CryTek آقای Cevat Yerli گفت:با استفاده از CE3 ما بهترین راه حل برای تولید بازی نه فقط برای زمان حال بلکه برای آینده را هم ارائه میدهیم.

CE3 با استفاده از قابلیت افزایش گرافیک برای نسل آینده هم آماده است و با امکاناتی چون CE3 Live Create(خلق اشیاء به صورت زنده و آنی)بهترین انتخاب برای سازندگان بازی ها و شرکت هایی که قصد دارند بازی ها و نرم افزارهای جدی و پیچیده درست کنند است.CE3 تنها موتوری است که قادر به ساخت بازی به صورت Real Time(همزمان)است.
+

CryENGINE

چنانکه دیده شده در: Far Cry, Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, Aion: Tower of Eternity

برای سازنده آلمانی کرایتیک (Crytek) مدت زمان زیادی طول نکشید که نامش بر سر زبان ها بیفتد. Far Cry که در سال 2004 به عرضه عموم رسید و اولین بازی کرایتیک بود که به نمایش گذاشته شد،که چیزی کمتر از یک الهام نبود. درحالی که دنیا انتظار Half-life 2 و Doom 3 و S.T.A.L.K.E.R. را می کشید که برای بازی کامپیوتری اعلام شوند، کرایتیک با یک ضربه بیهوش کننده همه آن ها را شکست داد: صحنه تراپیکی (tropical) بازی FPS که به وسیله موتور درخشان کرای انجین (CryENGINE) خود قدرت گرفته بود.او سه سال دیگر آن را دوباره تکرار کرد و آن هنگامی بود که Crysis که رویCryENGINE 2 اجرا می شد، استاندارد جدیدی برای بازی های بصری بوجود آورد.
برای بیرون دادن بازی بعدی خود یعنی Crysis 2 کرایتیک کنسول ها را برای هماهنگی موتور CryENGINE 3 به میان می آورد.

بر طبق گفته Crytek "کرای انجین 3 اولین راه حل توسعه ای است که تمام بازی های Xbox 360, PlayStation 3, MMO, DX9 and DX10 را یک جا در بر می گیرد و نسل بعدی آماده با محاسبه مقیاس پذیر و فناوری گرافیک می باشد " برخلاف خیلی از رقبای خود، این موتور نیاز به حمایت اضافی از کنج کنسول های پارتی سوم ندارد و میتواند فیزیک ، صدا و انیمیشن های خود را انجام دهد. و به همان خوبی تصاویر بصری برجسته ای را تولید کند که بازی های کرایتیک برای آن ها معروف می باشند. اگر بازی های خود کرایتیک دلیل کافی برای این که CryENGINE را در این لیست وارد کنیم نمی بود ، آن گاه این حقیقت که توسعه گر همه آن چه را که می توانددارد انجام می دهد تا CryENGINE 3 را به عنوان راه حل کنسول برای دیگر سازندگان یا توسعه دهندگان جا بیاندازد ، خبر خوبی برای گیمرها بود و یک تهدید بزرگ برای Epic Games و Unreal Engine 3 است.

باید امیدوار باشیم که شایعات مربوط به TimeSplitters 4 بر روی موتور کرای انجین 3 تحقیق پذیرند.

تریلرها:

CryEngine 3

57637-cryengine3bsi.jpg

Beauty Speed Interaction Trailer

HD

SD

47046-t_cryengine3_gdc09_demo_hd_blank.jpg

GDC 09: Demonstration

HD

SD

47413-cryenginegdc09intpt1sd.jpg

GDC 09: CEO Interview Part 1

HD

SD

47411-cryenginegdc09intpt2sd.jpg

GDC 09: CEO Interview Part 2

HD

SD

Crysis 2 - Nanosuit 1 [vid 1]

um_327978_66_638.jpg

SD

Crysis 2 - Nanosuit 2 [vid 2]

um_327979_58_253.jpg

SD

تصاویر

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
دیروز بازی را نصب کردم واقعا خیلی دپرس شدم نمیدونم دوستانی چجوری از گرافیک این بازی تعریف میکنند؟؟درسته گرافیک بالایی نسبت به سایر بازی ها داره ولی اصلا قابل مقایسه با کرایسیس1 نیست. امروز من هر دو را همزمان بازی کردم با اینکه چندین بار کرایسیس را تمام کردم ولی هنوزم تو کف گرافیک بازی میمونم دوست دارم چند ساعتی را به طبیعت فوق العاده اش خیره بشم ولی کرایسیس 2 اصلا اون حس را القا نمیکنه.یه سری ساختمان و ماشین های مصنوعی و حتی درختای نه چندان با کیفیت و کم که هیچ حس واقعیتی نمیده درسته نورپردازی و فیزیکس و یه سری تنظیمات گرافیکی نسبت به نسخه اول پیشرفت کرده که کاملا عادیه چون 3 4 سال گذشته ولی واقعا محدود شدن کرایسیس به خاطر کنسول را میشه حس کرد.دوستان میگویند بازی فریمش خیلی خوب شده ولی در اصل گرافیک به اندازه کرایسیس 1 نیست هنوزم معتقدم اگه کرایتک کرایسیس1 را با بهترین شکل بهینه کنه و امسال منتشر کنه بهترین گرافیک ها هم به گریه می افتند.
نمیدونم دوستانی که میگویند گرافیک کرایسیس 2 از کرایسیس بالاتره ویدئو gdc 2006 کرایسیس را دیدند یا نه یا حتی مدش را بازی کردند یا نه؟
من میتونم براتون یه سری عکس از کرایسیس در ویندوز xp با تنظیمات high بدون aa دایرکس9 بزارم و با کرایسیس 2 مقایسه کنم که ببینید گرافیک چیه؟واقعیت چیه؟

crysis یا crytek متهم این نیستند که تا ابد برات محیطهای جنگلی به نمایش بزاره ! با دیدن محیطهای جنگلی کیف کنی !
با این که crysis یه استاندارد گرافیکی بود , بنظر من و شاید خیلی ها موتور بازی تو محیطهای بسته یا بدون درخت اصلا خوب عمل نمیکرد .کافیه همچین محیطهاش را با بقیه بازی های مدعی مقایسه کنی .
ولی برعکس الان cryengine 3 یا crysis 2 به مراتب بسیار بسیاز بهتر از crysis توانایی چنین محیطهایی را داره تا نمایش بده .
اصولا هر که با نگاه اول به راحتی میتونه تشخیص بده که crysis 2 چقدر پیشرفت داشته از لحاظ نورپردازی , جزئیات اسلحه , موشن بلور , تکسچرها و افکتهای اب و اتش . چیزهایی هستند که بسیار عالی پیشرفت داشتند . در کنارش crysis 2 از Particle Effects بسیار قویترم داره .
حالا چون دیگه خبری از درخت نیست قرار نیست یعنی افت گرافیکی داره و..........!
اصلا گیرم هم که رندر کردن دار و درخت و جنگل سنگین تر از بقیه موارد باشه ولی اصلا دلیل بر بهتر بودن نیست .

هنوز زوده بخوایم گرافیک کرایسیس2 را با کرایسیس1 مقایسه کنیم چون اولا این نسخه ای که دست دوستان هستش بتا هستش و باگ داره و از همه مهم تر DX9هستش!به نظر من باید نسخه اصلی منتشر بشه و گرافیک بازی با DX11وTESSELLATIONدید و بعد قضاوت کرد!اگر هم فرض را بر این بگیریم که گرافیک کرایسیس1 در مجموع از کرایسیس2 بهتر باشه!برای اینکه از موتور گرافیکیCE2استفاده کردن و بدون بهینه کردن افتادن و در نتیجه تمام قدرت موتور گرافیکی را رو کردن که در سال 2006-2007سازندگان کارت های گرافیکی به غلط کردن افتادن!همین الانشم بنده با 5850 که کارتHIGH-ENDسال 2009 بود نمی تونم کرایسیس1 را تا اخرین تنظیمات با فریم خوب اجرا کنم!اما CE3طبق گفته کرایتک خیلی بهینه شده و امکان عرضه کرایسیس2 را روی سخت افزار ضعیف کنسول ها هم فراهم کرده!اما خب این بهینه شدن به چه قمیتی تموم میشه؟
به قیمت افت گرافیک بازی برای اجرای بهتر و روان تر بازی!
نیمه پر لیوان را هم باید نگاه کرد که همانطور که دوستان هم اشاره کردن تو همین نسخه بتا هم از نظر گرافیکی از بعضی جهات کرایسیس2نسبت شماره یک بهبود قابل توجه ای داشته!مثل: نورپردازی , جزئیات اسلحه , موشن بلور , تکسچرها و افکتهای اب و اتش و...
اگر هم بخوایم انتظار گرافیک بالاتری از کرایسیس2 داشته باشیم باید به کارت های گرافیکی نسل حاضر هم نگاه کرد!اگر کرایتک می خواست همه قدرت موتورCE3را به نمایش بگذاره مثل CE2اون وقت کارت گرافیکی نیست که بخواد گرافیک به اون عظمت را برای شما با فریم ایده ال پردازش کنه!معمولا یک پی سی گیمر بیشتر از 500-600دلار خرج کارت گرافیک نمی کنه و انتظار هم داره بازی کرایسیس2 را که در عین حال گرافیک خیلی زیبایی داره با فریم خوب بازی کنه!
فکر نمی کنم کسی اینجا باشه که فقط به گرافیک بازی فکر کنه و کاری به فریم نداشته باشه!؟
ضمنا بازی کرایسیس2 که فقط گرافیک نیست.گیم پلی و داستان و صدا گذاری هم در تبدیل کردن بازی به یک عنوان عالی نقش مهمی دارن!

سلام دوستان.من واقعا گرافیک زیاد برام اهمیت نداره .داستان از همه چیز برام مهمتره بقیه چیزا در اولویت های بعدی قرار دارن.اگه زحمتی نیست یکی داستان کامل این بازی رو بگه یا لینک بده ممنون

سلام
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این نقد رو ننویسم ... اما نشد!
نسخه بتا رو اجرا کردم و حتی چند مرحلشو به اتمام رسوندم . بازی از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی کرده بود . نورپردازی نقطه قوت این بازی هست و روی این قضیه واقعا خوب کارکردن. البته موتور بازی جدیدتره و بالطبع تکنیک های به روزتری رو میتونه به نمایش بزاره ( مثل Sun Shaft ,...).هوش مصنوعی بازی بهتر شده و همین امر باعث سخت تر شدن بازی شده .
بازی از نظر گرافیکی میتونه خیلی ها رو راضی نگه داره .اماااااااااااااااا!
متاسفانه کرایتک به هیچ عنوان به وعده وعید های خودش عمل نکرد و تنها به هایپ کردن موتور و بازی خودش پرداخت. به نظر من این موتور اصلا بهینه نیست و پیشرفت آنچنانی از نظر گرافیکی روی اون صورت نگرفته !
فیزیک بازی که بشدت افت کرده و دود و آتیش فراوان جانشین تعداد Particle هایی شده که در نسخه اول در هنگام انفجار به تعداد زیاد به هوا پرتاب میشدند . کیفیت آب هم که مایوس کننده بود.
تکسچر بازی به معنای واقعی یک لول سقوط کرده . یک نگاهی به بافت ها و Bump Mapping ها و Bit Mapping های زمین کرایسیس بندازید و آن را با کرایسیس 2 مقایسه کنید ! شده مثل یک تیکه کاغذ بدون برجستگی !
کرایتک گفته بود که این بازی با سیستم های متوسط هم خوب اجرا میشود! ( اگه منظورشون کارت 8800 بوده و یه پردازنده دو هسته ای خوب یا بالاتر ) که توهمی بیش نیست! چون من با سیستم خودم که به قولی به روز هست و همچین کم هم نیست به زور و با آیه و قرآن دارم میانگین 34 فریم میگیرم ( البته در رزولوشن 1080P). تازه این رو هم حساب کنید که بازی داره رو دی ایکس 9 اجرا میشه و این موتور بر خلاف موتور CE2 داره از حداکثر توان و Thread های پردازنده استفاده میکنه ( موتور CE2 در بهترین حالت تنها از دو پردازنده پشتیبانی میکرد)! حالا فکر کنید بازی رو روی دی ایکس 11 اجرا کنیم :-s:-s:-s. مطمئنا با افت بسیار شدیدی از فریم مواجه میشیم که سیستم های کنونی و به قولی Mainstream به هیچ عنوان توانایی اجرای بازی رو ندارن.
تازه یادم میاد که کرایتک در روز معرفی موتور CE3 کلی تک دمو و ویدئو نشون داد که من خودم فکم به زمین افتاد. و تو این بازی حتی اثری هم از اون دموها دیده نمیشه!!!:((.
کیفیت بد چهره ها و لباس بی کیفیت NPC ها هم که جای خودشو داره.
به نظر من این بازی رو اول واسه کنسول ها ساختن و بعد برای پی سی پورتش کردن !.
در کل این چیزی رو که دیدم عوض خوشحالی برای من ، آه و افسوس به جا گذاشت !:(
مگر اینکه تو نسخه فاینال یه فکری به حال بازی بکنن. البته قضاوت هنوز زوده و تا ریلیز شدن نسخه نهایی باید صبر کنیم .
ایشالاه بهتر میشه!
My PC:
Phenom II X4 945@3GHZ , Nvidia Geforce 460 1Gig . 4Gig Memory
All Drivers are up to date . OS: Win 7 @32bit

آخرین ویرایش:
My PC:
LOL... اولا بازي بايد كامل و نهاييش بياد بعد نقد كنن !
ثانيا همين كمبود كه شما بگي كرايسيس 2 رو پورت كردن از رو كنسول ! كه گفتي ! =))
شما بذار نسخه نهايي بياد بعد ...
آخه اين بازي ناقصه هنوز از مرحله باگ گيري و پوليش نگذشته .

آخرین ویرایش:
LOL... اولا بازي بايد كامل و نهاييش بياد بعد نقد كنن !
ثانيا همين كمبود كه شما بگي كرايسيس 2 رو پورت كردن از رو كنسول ! كه گفتي ! =))

فعلا که شواهد داره اینو میگه!. کارت دی ایکس 11 خریدیم به زور داره تو 9 فریم میده!!!!:))

فعلا که شواهد داره اینو میگه!. کارت دی ایکس 11 خریدیم به زور داره تو 9 فریم میده!!!!:))
واقعا حرفت خنده داره هست در مورد پورت بازی برای PC !!
در ضمن شما کارتت خیلی قوی نیست که انتظار 60 فریم رو بالاترین تنظیمات و Res 1920x1080 داشته باشی!

minv3c8zwrr57wn08ay9.png

• Like
Reactions: Elika_gamer
واقعا حرفت خنده داره هست در مورد پورت بازی برای PC !!
در ضمن شما کارتت خیلی قوی نیست که انتظار 60 فریم رو بالاترین تنظیمات و Res 1920x1080 داشته باشی!

بحث سر تعداد فریم من نیست ! بحث سر هایپ های کرایتک در مورد بهینه سازی موتور هست .
دقیقا قضیه شد نقطه سر خط و کلاف بی سر کرایسیس 1 ! . کارت های High End تنها توانایی اجرای درست و حسابی بازی رو دارن!

عجب...

که پس بازیو پورت کردن؟

چه ربطی داره کارت 5450 هم دایرکس 11 هست اما 2 فریم هم بهت نمیده

شما 560 بگیر تا دیگه افت فریم نداشته باشی
در مورد بقیه نظرات هم با اینکه هنوز بازیو اجرا نکردم اما از ویدئو های یوتی---وب معلومه که خیلی پیشرفت کرده
به هر حال صبر کنید تا نسخه اصلی بیاد

بحث سر تعداد فریم من نیست ! بحث سر هایپ های کرایتک در مورد بهینه سازی موتور هست .
دقیقا قضیه شد نقطه سر خط و کلاف بی سر کرایسیس 1 ! . کارت های High End تنها توانایی اجرای درست و حسابی بازی رو دارن!

موتور بازی خیلی بهینه شده
460 توی نسخه یک روی تنظیمات high بهت 30 فریم هم نمیده
اما بچه ها این نسخه رو تست زدن(حسین) بالای 30 فریم میده

نکنه انتظار داری با کارت 200 تومنی بهت 60 فریم فیکس بده؟

هر کی گرافیک واسش مهم نیست میمتونه نسخه 360 رو بگیره

آخرین ویرایش:
سلام
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این نقد رو ننویسم ... اما نشد!
نسخه بتا رو اجرا کردم و حتی چند مرحلشو به اتمام رسوندم . بازی از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی کرده بود . نورپردازی نقطه قوت این بازی هست و روی این قضیه واقعا خوب کارکردن. البته موتور بازی جدیدتره و بالطبع تکنیک های به روزتری رو میتونه به نمایش بزاره ( مثل Sun Shaft ,...).هوش مصنوعی بازی بهتر شده و همین امر باعث سخت تر شدن بازی شده .
بازی از نظر گرافیکی میتونه خیلی ها رو راضی نگه داره .اماااااااااااااااا!
متاسفانه کرایتک به هیچ عنوان به وعده وعید های خودش عمل نکرد و تنها به هایپ کردن موتور و بازی خودش پرداخت. به نظر من این موتور اصلا بهینه نیست و پیشرفت آنچنانی از نظر گرافیکی روی اون صورت نگرفته !
فیزیک بازی که بشدت افت کرده و دود و آتیش فراوان جانشین تعداد Particle هایی شده که در نسخه اول در هنگام انفجار به تعداد زیاد به هوا پرتاب میشدند . کیفیت آب هم که مایوس کننده بود.
تکسچر بازی به معنای واقعی یک لول سقوط کرده . یک نگاهی به بافت ها و Bump Mapping ها و Bit Mapping های زمین کرایسیس بندازید و آن را با کرایسیس 2 مقایسه کنید ! شده مثل یک تیکه کاغذ بدون برجستگی !
کرایتک گفته بود که این بازی با سیستم های متوسط هم خوب اجرا میشود! ( اگه منظورشون کارت 8800 بوده و یه پردازنده دو هسته ای خوب یا بالاتر ) که توهمی بیش نیست! چون من با سیستم خودم که به قولی به روز هست و همچین کم هم نیست به زور و با آیه و قرآن دارم میانگین 34 فریم میگیرم ( البته در رزولوشن 1080P). تازه این رو هم حساب کنید که بازی داره رو دی ایکس 9 اجرا میشه و این موتور بر خلاف موتور CE2 داره از حداکثر توان و Thread های پردازنده استفاده میکنه ( موتور CE2 در بهترین حالت تنها از دو پردازنده پشتیبانی میکرد)! حالا فکر کنید بازی رو روی دی ایکس 11 اجرا کنیم :-s:-s:-s. مطمئنا با افت بسیار شدیدی از فریم مواجه میشیم که سیستم های کنونی و به قولی Mainstream به هیچ عنوان توانایی اجرای بازی رو ندارن.
تازه یادم میاد که کرایتک در روز معرفی موتور CE3 کلی تک دمو و ویدئو نشون داد که من خودم فکم به زمین افتاد. و تو این بازی حتی اثری هم از اون دموها دیده نمیشه!!!:((.
کیفیت بد چهره ها و لباس بی کیفیت NPC ها هم که جای خودشو داره.
در کل این چیزی رو که دیدم عوض خوشحالی برای من ، آه و افسوس به جا گذاشت !:(
مگر اینکه تو نسخه فاینال یه فکری به حال بازی بکنن. البته قضاوت هنوز زوده و تا ریلیز شدن نسخه نهایی باید صبر کنیم .
ایشالاه بهتر میشه!
My PC:
شما مثل اینکه فراموش کردی که بازی داره رو dx9 اجرا میشه و باید بهینه هم باشه.اگه قرار بود از تسلاشن بالا رو همین dx9 استفاده میکردن و تکسچرهای برجسته توش به کار میبردن که هیچی دیگه مثل crysis اورجینال بازیش سنگین میشد و دیگه چه نیازی اصلا به dx11 بود؟! اینا برای اینکه بازی رو بهینه کنن،سعی کردن رو هر dx ویژگیهای در سطح خودش رو به کار ببرن تا بازی سنگین نشه.شما صبر کن نسخه اصلی بیاد بعد اگه رو اون نسخه و روی dx11 یه همچین تسلاشنی دیدی، اونوقت میتونی اینطور نظر بدی و در واقع نظرت در حال حاضر کاملا عجولانه هست. درباره فیزیک هم که خب با توجه به اینکه این نسخه بتاست،وجود مشکلاتش کاملا توجیح میشه.چون توی تمامی دموهایی که تا به حال نشون دادن، فیزیک بسیار عالی بوده به خصوص با توجه به سابقه فیزیک بینظیر شماره اول، میشه انتظار یه فیزیک کاملا عالی رو از بازی داشت.
درباره پرفورمنس هم من شخصا بازی رو نصب نکردم و نظر نمیتونم بدم ولی دوستانی که نصب کردن برخلاف گفته شما خیلی هم از پرفورمنس عالی بازی و فرم دهی مطلوبش تعریف کردن.
در مجموع باید تا نسخه نهایی صبر کرد و اون موقع نظر قاطع داد.

ببین دوست من موضوع درخت و جنگل نیست موضوع توقع گیمرهاست.موضوع مرز بین واقعیت و گرافیک گیم هست.موضوع تفاوت یه نسل گرافیکی هست.همیشه با خودم میگفتم چرا گرافیک بازی ها نمیتونه به واقعیت نزدیک بشه؟
کرایتک تو سال 2005 به یک تکنولوژی دست پیدا کرد که با عرضه کرایسیس در سال 2007 صنعت گیم را متحول کرد به شکلی که کسی نبود بگه کرایسیس حداقل 5 سال از بازی های هم نسلش جلوتره.تصاویر بازی را با تصاویر واقعی مقایسه میکردند. الان 5 سال گذشته اما ما به خاطر کنسول تازه به عقب برگشتیم.
شما امسال با یه کرایسیسی روبه رو هستید که عقب نگهش داشته شده که با بازی های هم نسلش یکسان بشه.دیگه خبری از اون واقعیت در گیم نیست.تمام اون چیزهایی که تو کرایسیس 1 باعث غیر واقعی بودنش میشد عینا تو کرایسیس 2 مد نظر قرار گرفتند و چیزهایی که واقعیت میداند به حاشیه رفتند.
شما میگی کرایسیس2 از بعضی جهات کرایسیس 2نسبت به شماره یک بهبود پیدا کرده مثل: نورپردازی , جزئیات اسلحه , موشن بلور , تکسچرها و افکتهای اب و اتش و...
حرف شما درسته این یه چیز عادی و معمولی هست چون چندین سال از عرضه کرایسیس گذشته شما این روند را میتونید تو تمام بازی ها ببینید مثلا cod یا resident evil
شما منکر این میشید که نورپردازی و جزئیات اسلحه و تکسچرها و ....شماره cod 4 نسبت به black ops بهبود پیدا کرده؟؟یا resident evil 4 نسبت به شماره 5؟؟کم و زیاد داره ولی کاملا عادیه.اصلا اگه این روند نباشه پیشرفت گرافیکی در کار نیست.شما انتظار داری کرایسیس سال 2007 همون کیفیت تکسچرهای کرایسیس 2011 را داشته باشه؟؟

در مورد مقایسه محیط های بسته crysis و بازی های دیگه درسته کرایسیس 2 بالاتره ولی نه اندازه ای که بشه کرایسیس 2 را یه نسل جلوتر دونست.من به شما قول میدم موتورپایه killzone 3 و uncharted 3 از نظر قدرت مانور دهی محیط بستشون از کرایسیس 2 بیشتر نباشه کمتر نیست.شما داری یه موتورپایه بی خودی مثل unreal engine را میبینی.شما نسخه کنسولی کرایسیس 2 و کیلزون 3 را در محیط بسته مقایسه کنید رقابت خیلی خیلی نزدیکه.

در اخرم بگم دوستانی میگویند گرافیک کرایسیس 2 بالاتر از کرایسیس هست با عکس ثابتش کنند.
به نظر من باید تا نسخه نهایی صبر کنی.باید رو dx11 بازی رو ببینیم.

آخرین ویرایش:
منظورت از درست حسابی چیه؟! Crytek اومده 3 درجه مختلف برای گرافیک مشخص کرده که هر کس بسته به سیستمی که داره بتونه بازی کنه شاید یکی رو Res 1280x1024 و با یه گرافیک HD 5770 راحت با فریم خیلی خوب بازی کنه شاید هم یکی رو Res 1920x1200 بخواد بازی کنه که با یه GTX 580 میتونه بالای 60 فریم بگیره. در ضمن بدون داری در مورد Crysis 2 حرف میزنی نه COD برای اجرای درست حسابی این بازی حتما باید کارتت High End باشه!

crysis یا crytek متهم این نیستند که تا ابد برات محیطهای جنگلی به نمایش بزاره ! با دیدن محیطهای جنگلی کیف کنی !
با این که crysis یه استاندارد گرافیکی بود , بنظر من و شاید خیلی ها موتور بازی تو محیطهای بسته یا بدون درخت اصلا خوب عمل نمیکرد .کافیه همچین محیطهاش را با بقیه بازی های مدعی مقایسه کنی .
ولی برعکس الان cryengine 3 یا crysis 2 به مراتب بسیار بسیاز بهتر از crysis توانایی چنین محیطهایی را داره تا نمایش بده .
اصولا هر که با نگاه اول به راحتی میتونه تشخیص بده که crysis 2 چقدر پیشرفت داشته از لحاظ نورپردازی , جزئیات اسلحه , موشن بلور , تکسچرها و افکتهای اب و اتش . چیزهایی هستند که بسیار عالی پیشرفت داشتند . در کنارش crysis 2 از Particle Effects بسیار قویترم داره .
حالا چون دیگه خبری از درخت نیست قرار نیست یعنی افت گرافیکی داره و..........!
اصلا گیرم هم که رندر کردن دار و درخت و جنگل سنگین تر از بقیه موارد باشه ولی اصلا دلیل بر بهتر بودن نیست .
ببین دوست من موضوع درخت و جنگل نیست موضوع توقع گیمرهاست.موضوع مرز بین واقعیت و گرافیک گیم هست.موضوع تفاوت یه نسل گرافیکی هست.همیشه با خودم میگفتم چرا گرافیک بازی ها نمیتونه به واقعیت نزدیک بشه؟
کرایتک تو سال 2005 به یک تکنولوژی دست پیدا کرد که با عرضه کرایسیس در سال 2007 صنعت گیم را متحول کرد به شکلی که کسی نبود بگه کرایسیس حداقل 5 سال از بازی های هم نسلش جلوتره.تصاویر بازی را با تصاویر واقعی مقایسه میکردند. الان 5 سال گذشته اما ما به خاطر کنسول تازه به عقب برگشتیم.
شما امسال با یه کرایسیسی روبه رو هستید که عقب نگهش داشته شده که با بازی های هم نسلش یکسان بشه.دیگه خبری از اون واقعیت در گیم نیست.تمام اون چیزهایی که تو کرایسیس 1 باعث غیر واقعی بودنش میشد عینا تو کرایسیس 2 مد نظر قرار گرفتند و چیزهایی که واقعیت میداند به حاشیه رفتند.
شما میگی کرایسیس2 از بعضی جهات کرایسیس 2نسبت به شماره یک بهبود پیدا کرده مثل: نورپردازی , جزئیات اسلحه , موشن بلور , تکسچرها و افکتهای اب و اتش و...
حرف شما درسته این یه چیز عادی و معمولی هست چون چندین سال از عرضه کرایسیس گذشته شما این روند را میتونید تو تمام بازی ها ببینید مثلا cod یا resident evil
شما منکر این میشید که نورپردازی و جزئیات اسلحه و تکسچرها و ....شماره cod 4 نسبت به black ops بهبود پیدا کرده؟؟یا resident evil 4 نسبت به شماره 5؟؟کم و زیاد داره ولی کاملا عادیه.اصلا اگه این روند نباشه پیشرفت گرافیکی در کار نیست.شما انتظار داری کرایسیس سال 2007 همون کیفیت تکسچرهای کرایسیس 2011 را داشته باشه؟؟

در مورد مقایسه محیط های بسته crysis و بازی های دیگه درسته کرایسیس 2 بالاتره ولی نه اندازه ای که بشه کرایسیس 2 را یه نسل جلوتر دونست.من به شما قول میدم موتورپایه killzone 3 و uncharted 3 از نظر قدرت مانور دهی محیط بستشون از کرایسیس 2 بیشتر نباشه کمتر نیست.شما داری یه موتورپایه بی خودی مثل unreal engine را میبینی.شما نسخه کنسولی کرایسیس 2 و کیلزون 3 را در محیط بسته مقایسه کنید رقابت خیلی خیلی نزدیکه.

در اخرم بگم دوستانی میگویند گرافیک کرایسیس 2 بالاتر از کرایسیس هست با عکس ثابتش کنند.نمیدونم مبنای دوستان بر بالا بودن گرافیک بازی چیه؟ولی برای من نزدیکی اون به واقعیت هست .همون طور که میبینید نسل گرافیک بازی ها داره پیشرفت میکنه که به واقعیت نزدیک بشه.همین تمام حرف منه

آخرین ویرایش:
خب باید بگم که تا وقتی که نسل عوض نشه شما نمیتونی انتظار این را داشته باشی که تو نسخه بعدی یک بازی گرافیکش هم نسل بعد بشه . حالا حتی بخواد کنسول باعث چنین کاری بشه .
crytek در اخرین بازی خودش که farcry بود یه غیبت تقریبا 4 ساله داشت پس تو این 4 ساله نشسته یه موتور نسل جدید ساخته که بخواد crysis باشه .
هرچند همین crysis کارکرد خوبی روی سخت افزار های قوی هم نداشت تا اینکه تا 1 سال و بیشتر کشید که سیستمی پیدا بشه بازی را بتونه بدون افت فریم بالای 30 فریم اجرا کنه که اگه حساب کنی میشه همون 5 سال .

cryengine3 هم در اصل cryengine3 نیست بلکه یه موتور بهبود یافته هست و بیشتر به خاطر کنسول ولی بزرگترین پیشرفت همین موتور بهبود کارایی انجین روی کنسول هست که بنظرم پیشرفت بزرگی هست که تونستند تقریبا افکتهای نسخه اول را روی کنسول پیاده کنند در کنارش بتونن افکتهای قوی تر مانند اون چیزهایی که بالا گفتم را هم همراهش بیارن حتی اگر گرافیکش بهترین روی کنسول نباشه .

حرف کلی من اینه که بگم crysis 2 پیشرفت کرده و پیشرفتهاش کاملا مشخصه ولی پیشرفت یک نسل نداشته چون نسل عوض نشده ! و نسل داره روی کنسولها میگرده .

عجب آهنگ های غولی داره لامصب! مثل اینکه جوات اینا واقعا از همه لحاظ ترکوندن این بار! البته خُب تقصیره هانس زیمره که آهنگ هاش کمتر از فوق العاده نیستند.

الان من انتظارم بالا رفت:| میانگین زیر 90 اصلا قابل قبول نیست:|:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or