CryEngine قدرتمند تر از گذشته باز خواهد گشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
نمایش Crysis 3 در کنفرانس خبری EA دوباره قدرت بصری CryEngine 3 را به رخ رقبا کشید و نشان داد که چگونه این موتور توانسته مرز بین واقعیت و انیمیشن را به نزدیک تر کند تا آنجا رییس شرکت Crytek می گوید این موتور نسل بعدی را در حال حاضر نشان می دهد.

رییس شرکت Crytek آقای Cevat Yerli در گفتگو با سایت CVG در مورد چگونگی پیشرفت این موتور گفته است که در حال حاضر دو تیم مجزا بر روی این موتور کار می کنند که تیم اول در حال توسعه این موتور و اپدیت کردن آن است. ایشان در این مصاحبه به خبرنگار CVG گفته است: "از سال 2010 که ما این موتور را رونمایی کردیم در واقع ای موتور آماده استفاده در نسل بعدی بود. شما به چیزهایی که الان CryEngine در اختیارتان می گذارد، نگاه کنید و می بینید این دقیقا همان چیزی است که ما دو سال پیش از آن به عنوان گرافیک نسل بعدی یاد می کردیم. مردم در حال حاضر به این موتور به عنوان یک موتور بسیار قوی نگاه می کنند ولی ما هم‌چنان در حال اپدیت کردن آن هستیم و سعی خود را می کنیم که این مرزها را جابه‌جا کنیم. "

ایشان در ادامه سخنان خود اشاره کوتاهی به کنسول های نسل بعدی کرد و گفت: "ما جز اولین استودیوهایی در دنیا هستیم که توانستیم به کنسول‌های نسل بعدی دسترسی داشته باشیم و می دانیم که نسل بعد چه قابلیت هایی خواهد داشت ولی هنوز جزییات دقیق آن را نمی دانیم. "

نمایش خیره کننده Crysis 3 می تواند بر سخنان Yeril صحه بگذارد ولی باید دید که تا عرضه این عنوان CryEngine 3 چه قدر پیشرفت خواهد کرد.
http://www.bazicenter.com/news/3264

بازیاشون داستان درست حسابی ندارن، گیم پلی هم که داشتن دیگه ندارن.
موسیقی بازی هم این نسخه نمیدونم اگر دست Zimmer نباشه یعنی تنها نقطه قوت Crysis 2 هم پریده رفته.
اصلن Crytek واقعن چرا بازی میسازه؟ بره CG بسازه، بره انیمیشن بسازه، بره تو کار فیلم سازی هی Avatar بده دست ملت. شاید توانائی اینم ندارن؟
اینقدر ها هم که شما میگید بازی بدی نبود کرایسیس 2 ! خودم به شخصه گیم پلی شماره ی اول بازی رو بیشتر می پسندم،منتهی کرایسیس 2 اینطور که شما
گفتید ضعیف ظاهر نشد!
شـما از داستان و گیم پلی بازی ایراد می گیرید، در صورتی که کرایسیس 2 در بین بـیشتر بازی های FPS پارسال، که گـیم پلی های آبکی،تکراری و خسـته کننده
داشتند(نمونش HOMFRONT که تقریباً همزمان با کرایسیس 2 عرضــه شد) بی اغراق بهتر عمل کرد.
به نظر من کرایسیس 2 در بخش سینگل،بهترین بازی FPS سال بود.لااقل نسبت به ما بقی FPS های سال قبل مثل: HOMFRONT یا Modern Warfare3 بهتر و شاخص تر بود.

امیدوارم یه روزی کرایتک رو یه IP جدید کار کنهو کرایسیس رو بیخیال بشه. با این انجینی که دارن میتونن بهترین بازی ها رو بسازن.

Watch Dogs رو هم با دسته PS3 بازی میکردن.

خیر با دسته ی 360 بازی میکرد ، دکمه های رنگی دسته کاملا مشخص بود.

در ضمن این که گیم پلی ِ بازیشون توی نسخه ی دوم خوب نبوده هیچ ربطی به این نداره که موتور گرافیکیشون بسیار قدرتمنده.

کلن نمایش کنفرانس که یه گرافیک در حد خوب رو به من نشون داد.
یه چیزی در حد همون Crysis 2 با کمی افکت های بهتر، بحث اینه این بازی از پایه گنده، گیم پلی بازی، گیم پلی نیست. اینا اینقدر چسبیدن به گرافیک یادشون رفته بازی چیز های دیگه ای هم داره.
موسیقی بازی هم این نسخه نمیدونم اگر دست Zimmer نباشه یعنی تنها نقطه قوت Crysis 2 هم پریده رفته.

اصلن Crytek واقعن چرا بازی میسازه؟ بره CG بسازه، بره انیمیشن بسازه، بره تو کار فیلم سازی هی Avatar بده دست ملت. شاید توانائی اینم ندارن؟
30784205205599063330.jpg

40060154912204251461.jpg

42649364919293359528.jpg

Thus
:arrowd:

96389010130276659757.jpg

Also
:arrowd:

27702050912002484956.jpg

Watch Dogs
کلن نمایش کنفرانس که یه گرافیک در حد خوب رو به من نشون داد.
یه چیزی در حد همون Crysis 2 با کمی افکت های بهتر، بحث اینه این بازی از پایه گنده، گیم پلی بازی، گیم پلی نیست. اینا اینقدر چسبیدن به گرافیک یادشون رفته بازی چیز های دیگه ای هم داره.
میثم جدی خسته نمیشی ؟!:d
بنظرم اگه یه مقدار پی گیر باشی و جدی تر حرفه ات رو دنبال کنی ، با این استعدادی که داری احتمالاً بتونی عنوان ترول گر قرن رو از آن خودت کنی. :d

کرایسیس 2 گیم پلیش از 1 که بیتر بود حتی !!! :d

کوروش با دسته ی کنسول بازی کردی نه ؟ :|
در ضمن چطور میتونی اون گیم پلی سند باکس Crysis رو با نسخه ی دوم که به شدت خطی بود مقایسه کنی ؟!

کرایسیس 2 گیم پلیش از 1 که بیتر بود حتی !!! :d

گیم پلی بازی رو چی میچرخه ؟ نانو سوت :d حالا این نانو سوت جدید با قدیم رو مقایسه کن :d تازه من کلی میرفتم تو کرایسیس 1 ول میگشتم شنا میکردم این اصلا کجای نسخه دوم بود

گیم پلی خیلی خشک و بی روح بود ولی همه بازیها که نباید کپی COD باشن

بنظرم اگه یه مقدار پی گیر باشی و جدی تر حرفه ات رو دنبال کنی ، با این استعدادی که داری احتمالاً بتونی عنوان ترول گر قرن رو از آن خودت کنی. :d

اِهِم..

اقا گیر دادن به همون یارو کیس تو کنفرانس ea بابا بیخیال اون کیس از اول کنفرانس ea تا اخر همونجا بود :دی مثلا موقع نمایش
مدال رو ps3 دسته با سیم بود همون جای کیس بازی هم میکرد:دی این که دلیل نمیشه دیگه حالا این هیچی اون نمایش فارکرای 3 رو ps3 کنفرانس یوبی رو چی نکنه اونم با پی سی بود این کرایسیس 3 هم تریلر رسمیش رو هم دیده باشید دکمه های 360 رو نشان میده حالا کلا کار ندارم اگه قرار به گول زدن ملت باشه همه کار میتونن بکن کسی شک نکن ولی اخر واسه خودشون بد میشه بلخره بازی میاد و مشخص میشه دیگه :دی
برای اولین بار بعد این همه سال e3 همچین بامبولی جور کردین تو فروم هی هم میگینش :دی ادم کم کم به نمایش ها tlou و هیلو 4 هم باس شک کن lol

خودشون تایید کردن که روی PC اجرا میشد
و این وقتی دسته ی 360 رو به PC وصل میکنید Interface ـه بازی هم مثه 360 میشه و دکمه های 360 رو توی بازی نشون میده

کدوم بازیها ؟ منبع لطفا
بابا ده بار گفتین اینو از اون روز e3 تا الان حفظ شدیم بخدا :دی

آخرین ویرایش:
اقا گیر دادن به همون یارو کیس تو کنفرانس ea بابا بیخیال اون کیس از اول کنفرانس ea تا اخر همونجا بود :دی مثلا موقع نمایش
مدال رو ps3 دسته با سیم بود همون جای کیس بازی هم میکرد:دی این که دلیل نمیشه دیگه حالا این هیچی اون نمایش فارکرای 3 رو ps3 کنفرانس یوبی رو چی نکنه اونم با پی سی بود این کرایسیس 3 هم تریلر رسمیش رو هم دیده باشید دکمه های 360 رو نشان میده حالا کلا کار ندارم اگه قرار به گول زدن ملت باشه همه کار میتونن بکن کسی شک نکن ولی اخر واسه خودشون بد میشه بلخره بازی میاد و مشخص میشه دیگه :دی
برای اولین بار بعد این همه سال e3 همچین بامبولی جور کردین تو فروم هی هم میگینش :دی ادم کم کم به نمایش ها tlou و هیلو 4 هم باس شک کن lol

خودشون تایید کردن که روی PC اجرا میشده
و این وقتی دسته ی 360 رو به PC وصل میکنید Interface ـه بازی هم مثه 360 میشه و دکمه های 360 رو توی بازی نشون میده

کدوم بازیها ؟ منبع لطفا
بابا ده بار گفتین اینو از اون روز e3 تا الان حفظ شدیم بخدا
biggrin1.gif

Crysis 3 و Watch Dogs و StarWars 1313 ، FarCry 3جز بازیهایی بودن که من اطلاع دارم ، اینکه باقی هم اینطور بودن یا نه رو نمیدونم ، تاپیک Watch Dogs رو توی همین بخش اخبار زدن که تایید کردن روی HighEnd PC اجرا میشده ، توی تریلر قبل از E3 هم که Creative Director ـه StarWars 1313 گفت که بازی روی یک PC با تراشه ی گرافیکی ِ Nvidia اجرا میشده ، تریلر رو دونلود کنید خودتون ببینید.
چندین بازی دیگه هم بودن ، توی NeoGaf یه تاپیک زدن با کلی منبع ، لینکشو واستون توی پروفایل میذارم.

آخرین ویرایش:
کرایسیس 2 به فرض هم هیچی نداشت . ( که داشت ) همین که اون نورپردازی رو روی کنسول های 7 سال پیش اجرا کرد با اون گرافیک از همه مهمتره . کلا مثل اینکه همه بازی های شاتر باید مثل کال اف فیلم هندی باشه تا دوستان خوششون بیاد .

یعنی چی ترول ؟ :|؟
گیم پلی Crysis 2 خودش رو کشته بود یه کلون از COD شده بود با کمی از المان های Crysis . . .
اصلن بالانس نبود، نه با محیط نه با هوش مصنوعی نه با طراحی مراحل.
نمیدونم شماها چه طوری می تونید بگید Crysis 2 بهتر از Crysis بهتر هست گیم پلیش؟ فقط کسی که تاحالا FPS بازی نکرده می تونه همچین حرفی رو بزنه.

بازی که فقط گرافیک نیست اونم گرافیک با باگ و افت فریم تازه.
بازی گیم پلی هم شاملش میشه، داستان هم هست.
یکی بره درب خونه "جوات" رو بزنه بهش یاد آوری کنه.

کرایسیس 2 به فرض هم هیچی نداشت . ( که داشت ) همین که اون نورپردازی رو روی کنسول های 7 سال پیش اجرا کرد با اون گرافیک از همه مهمتره . کلا مثل اینکه همه بازی های شاتر باید مثل کال اف فیلم هندی باشه تا دوستان خوششون بیاد .
نورپردازی رو میخوام بزارم کجای دلم لونه کنه؟ ببخشیدا خیلی ببخشید!
الان نور با زاویه ی فلان بتابه به کفش دوزک سایه اش با زاویه فلان بیوفته رو آسفالت چی میشه؟ خیلی خوب میشه آیا؟
شما ترجیح میدی نورپردازی عالی ببینی یا یک گیم پلی و داستان درست و حسابی داشته باشی؟

من طبق نظر شخصی خودم به نظرم بازی باید در مرحله اول گیم پلی، بعد داستان و گرافیک داشته باشه. مثل اینه به یه آدم گوش های تیزی بدی بعد کورش کنی!

TCSCELL
آخه چی بگم به تو؟ آدمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد آدم که خودش رو زده به خواب رو یه پارچ آب یخ بریزی هم روش هم بیدار نمیشه.
همون امتیاز های یوزر ها و افت کیفیشون نسبت به امتیاز ها نشون میده.

آخرین ویرایش:
یعنی چی ترول ؟ :|؟
گیم پلی Crysis 2 خودش رو کشته بود یه کلون از COD شده بود با کمی از المان های Crysis . . .
اصلن بالانس نبود، نه با محیط نه با هوش مصنوعی نه با طراحی مراحل.
نمیدونم شماها چه طوری می تونید بگید Crysis 2 بهتر از Crysis بهتر هست گیم پلیش؟ فقط کسی که تاحالا FPS بازی نکرده می تونه همچین حرفی رو بزنه.

بازی که فقط گرافیک نیست اونم گرافیک با باگ و افت فریم تازه.
بازی گیم پلی هم شاملش میشه، داستان هم هست.
یکی بره درب خونه "جوات" رو بزنه بهش یاد آوری کنه.

نورپردازی رو میخوام بزارم کجای دلم لونه کنه؟ ببخشیدا خیلی ببخشید!
الان نور با زاویه ی فلان بتابه به کفش دوزک سایه اش با زاویه فلان بیوفته رو آسفالت چی میشه؟ خیلی خوب میشه آیا؟
شما ترجیح میدی نورپردازی عالی ببینی یا یک گیم پلی و داستان درست و حسابی داشته باشی؟

من طبق نظر شخصی خودم به نظرم بازی باید در مرحله اول گیم پلی، بعد داستان و گرافیک داشته باشه. مثل اینه به یه آدم گوش های تیزی بدی بعد کورش کنی!

TCSCELL
آخه چی بگم به تو؟ آدمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد آدم که خودش رو زده به خواب رو یه پارچ آب یخ بریزی هم روش هم بیدار نمیشه.
همون امتیاز های یوزر ها و افت کیفیشون نسبت به امتیاز ها نشون میده.

واسه این میگن ترول کردن که این تاپیک هیچ ربطی به گیم پلی بازیهاشون نداره و در مورد قدرت موتور گرافیکیشون صحبت کرده ولی تو گیر دادی به گیم پلی ِ Crysis 2 :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or