طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
دمو برای PC در دسترس هست. (فعلا خبری از کنسول نیست)در یک اقدام عجیب () برای بازی قراره Demo بیاد. (احتمالا برای کسانی که هنوز شک دارن بازی رو بگیرن یا نه.
)
View attachment 396854
این بازی اصل جنسهدمو برای PC در دسترس هست. (فعلا خبری از کنسول نیست)
15% هم تخفیف خورده.
View attachment 397358
View attachment 397359
بازیو تموم کردم .توی اون قسمت کارنامه اخر بازی زده بود ۱۳ ساعته که خوبه نسبت به تایم یوتوبرها . بنظرم از قصد بازیو سخت کردن که طولانی تر بشه عین کمپین کالاف ها . امتیازهایی گرفته بنظرمن بالا بوده من اگر میخواستم نمره بدم قطعا زیر ۶ میدادم . خیلی میتونستن بازیو بهتر طراحی کنن اینقدر انمی ها رو copy paste نکنن. واقعا تنوع انمی ها کم بود بعد این که باید ماشه رو نگه داری بعد شلیک کنی تا دمیج بیشتر بده این دیگه خیلی نامردی بود .کلا عین دارک سولز هست مهماتی نداری تیرها خیلی کمن melee attack قدرتش فاجعه ست باید عین dead by daylight پلی بدید و جاخالی بدید دکمه داج و جاخالی ای نداره و این خیلی روی مخ میره یهو یک انمی زپرتی شما رو میکشه و اعصاب ادم خیلی بهم میریزه .یک سری رئیس ها رو هم copy paste کردن . کلا انگار خصومت شخصی با گیمرها داشتن .در کل فقط به کسانی این بازیو پیشنهاد میدم که خوره dead space باشن .
واقعا گیم بیخودی هست خوب کاری کردی دراپش کردی .من یه زمانی خیلی پلات میزدم الان که فکر میکنم پشیمونم برای اینکه خودمو زجر دادم اونقدر . تموم کردن این بازی هم عین پلات کردن یه بازی هست با درجه سختی مثلا ۵ اینا دهنی سرویس میکنه که نگو . مطمئنم از روی قصد و غرض این بازیو اینجوری طراحی کردن بحساب خودشون هم بازی طولانی بشه هم عین بازیهای میازاکی جذاب بشه ولی گند زدن . داستانش هم تا اونجا که حوصلم کشید دقت کردم دری وری بود .من بعد از چند ساعت بازی رو پاک کردم . بسیار گیم پلی خشک و بیخودی داره و گان پلی هم بدتر از بقیه قسمتها . تنوع مراحل و حتی دشمنان هم که شما گفتی تکراریه . از نظر من بازی ادم رو وادار به ادامه دادن بازی نمیکنه و جذابیتی هم برای من نداشت . همون تکرار مکررات .
واقعا و به راستی یکی از بهترین گیم های دهه اخیر بود از هر منظرکسانی که عاشق :
اتمسفر سنگین و خفقان آور ، کفش های جاذبه مانند ، ترسناک بقا چالشی و خیلی سخت ، دشمنان خوفناک ، محیط های آخر زمانی افسرده کننده و زیبا
هستند سمت بازی بیان وگرنه ...
کلا دیشب داشتم به آکیبا میگفتم که به این نوع سبک بازی ها میگن East European Pain Simulator (هر چند از نظر خودشون لایف سیمولیتور به حساب میادکسانی که عاشق :
اتمسفر سنگین و خفقان آور ، کفش های جاذبه مانند ، ترسناک بقا چالشی و خیلی سخت ، دشمنان خوفناک ، محیط های آخر زمانی افسرده کننده و زیبا
هستند سمت بازی بیان وگرنه ...
) من مطمئنم اکوریسی شوتینگم بالای ۹۵٪ بوده متاسفانه نزده اخر بازی این گزینه رو .یوتوبر هم دیدم تیر زیاد اوردن مطمئنم بازی داینامیک دیفیکالیتی داره بفهمه تیر خطا نمیزنی به راحتی دمیج نمیخوری هم انمی ها رو سخت جونتر میکنه هم تیر خیلی کم بهت میده عین سری رزیدنت ایول بعد ۴ .درسته بازی سخته ولی اگه تو بازی دقت کنی و مهمات رو الکی هدر ندی سختی بازی خیلی کم میشه مخصوصا وقتی نیوگیم+برای بار دوم انتخاب میکنی بازی خیلی آسونتر میشه .من اینقدر از بازی لذت بردم که حتی بازی رو پلات کردم ..
اگه بازی حذف نکردی بازی رو یبار دیگه انجام بده شاید نظرت نسبت به بازی تغییر کرد
یه عکس از پلات بازی بده.من اینقدر از بازی لذت بردم که حتی بازی رو پلات کردم ..
شما اگر بازی پلات کردید یک عکس بفرستیددرسته بازی سخته ولی اگه تو بازی دقت کنی و مهمات رو الکی هدر ندی سختی بازی خیلی کم میشه مخصوصا وقتی نیوگیم+برای بار دوم انتخاب میکنی بازی خیلی آسونتر میشه .من اینقدر از بازی لذت بردم که حتی بازی رو پلات کردم ..
اگه بازی حذف نکردی بازی رو یبار دیگه انجام بده شاید نظرت نسبت به بازی تغییر کرد