طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
بازی چطوریه؟ مثل دد اسپیس تقریبا خالی از افراد سالم و بدون کات سینهای درست و حسابی هست؟ یا ادم حسابی و کات سین توش زیاد داره؟خب من یک ساعتی بازی کردم و تا اینجا بسی لذت بردم
اولا بگم من روی pc بازی بازی میکنم و بهینه سازی بازی واقعا خوب بوده تا اینجا، اون استاترهای Silent Hill 2 رو نداره، البته گرافیکش در اون حد نیست، انواع و اقسام Upscaler ها و Framegen هارو هم داره
یکی از بهینه ترین بازیهای UE5 بوده تا اینجا
گیم پلی بازی به شدت از Dead Space الهام گرفته و حتی استامپ هم داره و دقیقا مثل dead space عمل میکنه
کنترل شخصیت هم حس سنگینی خوبی میده، گان پلی هم خیلی خوبه و واکنش دشمنها هم به تیر خوردن خوبه
تا اینجا که حال کردم حالا بریم جلو ببینیم چی میشه![]()
از هر بازی خطی در این زمونه استقبال می شودبه به از اون بازیای سبک قدیمی خطی بزنیم دانلود شه قطعا شک ندارم باهاش حال میکنم و خاطره میشه
بین هالو نایت و بوردرلندز داره میاد شرایطش الان خیلی سخته! احتمالا توی طولانی مدت فروش خودشو بکنه. بازی خوبیه و قطعا مخاطبو میکشونه سمت خودش!بابت فروش بازی نگرانم چون نه تو تاپ سلر استیم جایگاه خوبی داره و نه تو آمازون.امیدوارم دیجیتالی رو ps5 خوب بفروشه چون بازی و سازندشو واقعا دوست دارم.این سبک کلا همیشه تو فروش مظلوم بوده از شانس منم سبک مورد علاقمه.
هم این هم بازی کالیستو که من ۲ بار رفتم . مظلوم واقع شدند . اتمسفر کالیستو من کمتر جایی در ژانر خودشه دیدم . اگر استقبال و حمایت می شد شماره دوم هم ساخته می شد ، البته که کالیستو فکر کنم ۷ میلیون نسخه فروختهبابت فروش بازی نگرانم چون نه تو تاپ سلر استیم جایگاه خوبی داره و نه تو آمازون.امیدوارم دیجیتالی رو ps5 خوب بفروشه چون بازی و سازندشو واقعا دوست دارم.این سبک کلا همیشه تو فروش مظلوم بوده از شانس منم سبک مورد علاقمه.
آره واقعا بد شانسی آورد.از اون ور dlc indiana jones که دیگه کاملا محو شدبین هالو نایت و بوردرلندز داره میاد شرایطش الان خیلی سخته! احتمالا توی طولانی مدت فروش خودشو بکنه. بازی خوبیه و قطعا مخاطبو میکشونه سمت خودش!
امیدوارم همینطور باشه و در دراز مدت بفروشه.امیدوارم cronos دیده بشه.بنظرم تا اینجایی که رفتم خیلی از کالیستو سر تره.هم این هم بازی کالیستو که من ۲ بار رفتم . مظلوم واقع شدند . اتمسفر کالیستو من کمتر جایی در ژانر خودشه دیدم . اگر استقبال و حمایت می شد شماره دوم هم ساخته می شد ، البته که کالیستو فکر کنم ۷ میلیون نسخه فروخته
کرونوس وضعیتش به مراتب فکر کنم در فروش بدتره
داداش حال کن که این بازی خوراک مانیتورتهView attachment 391568View attachment 391569View attachment 391570View attachment 391571
اتمسفر بازی بی نظیره فقط به شدت بازی نیاز به اپدیت داره ۴۰ دیقه سرو کله زدم تا پرفورمنس اوکی شد چنتا ماد اپتیمایزم دادن که به شدت بازیو راه میندازه ، تجربه خیلی خوب و لذت بخشیه.
اینم یکی از خفن ترین مادهای بازی fogو فیلم گرین و کروماتیک و باقی افکتا رو پاک میکنه و یه تصویر کلیر و خالص میده بهتون من الان نصب کردم معجزه کرد .
https://www.nexusmods.com/cronosthenewdawn/mods/25
پرفورمنسم به شدت بالا میبره الان بالای ۱۴۰ فریم میده.

خود سازنده اعلام کرده که بودجه ساخت بازی ۲۷ میلیون دلار بوده و چندان نگرانی از همزمانی با عرضه بوردرلندز و... نداره. احتمالا خیلی سریع هزینه های ساختش برمیگرده و توی بلند مدت مطمئنن فروش خوبی میکنهبابت فروش بازی نگرانم چون نه تو تاپ سلر استیم جایگاه خوبی داره و نه تو آمازون.امیدوارم دیجیتالی رو ps5 خوب بفروشه چون بازی و سازندشو واقعا دوست دارم.این سبک کلا همیشه تو فروش مظلوم بوده از شانس منم سبک مورد علاقمه.
با این حساب پرخرج ترین عنوان داخلی استودیوست.خود سازنده اعلام کرده که بودجه ساخت بازی ۲۷ میلیون دلار بوده و چندان نگرانی از همزمانی با عرضه بوردرلندز و... نداره. احتمالا خیلی سریع هزینه های ساختش برمیگرده و توی بلند مدت مطمئنن فروش خوبی میکنه