Multi Platform Cronos : The New Dawn

سازنده
Bloober team
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Bloober
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
20241017_220422.jpg
IMG_20241017_212630_397.jpg
IMG_20241017_212630_018.jpg
IMG_20241017_212629_876.jpg
IMG_20241017_212630_127.jpg
طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.

▫️بازی در دنیای غم انگیزی جریان دارد که در آن بی رحمی را در اروپای شرقی با فناوری های آینده نگرانه، خواهید دید

▪️داستان بازی، مرز بین گذشته و آینده را در بر می‌گیرد جایی که بشریت، در رویدادی فاجعه بار به نام The Change، برای همیشه تغییر کرد و به موجوداتی کابوس وار، تبدیل شدند.

▫️بازیکنان باید در جستجوی شکاف های زمانی خاص (که وار لهستان سال ۱۹۸۰ خواهند شد) به جستجوی افراد کلیدی از گذشته روند، که طی آن رویداد از بین رفتند و با پیدا کردن اسانس این افراد، باعث شوند که آنها در آینده، بازیکنان را همراهی کنند.

▪️بقا به توانایی شما در استراتژی و برنامه‌ریزی بستگی دارد، باید از تجهیرات خود به طور کامل استفاده کنید زیرا تصمیمات سریع ممکن است تفاوت بین مرگ و زندگی را رقم بزند.

بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.

خب من یک ساعتی بازی کردم و تا اینجا بسی لذت بردم
اولا بگم من روی pc بازی بازی میکنم و بهینه سازی بازی واقعا خوب بوده تا اینجا، اون استاترهای Silent Hill 2 رو نداره، البته گرافیکش در اون حد نیست، انواع و اقسام Upscaler ها و Framegen هارو هم داره
یکی از بهینه ترین بازیهای UE5 بوده تا اینجا

گیم پلی بازی به شدت از Dead Space الهام گرفته و حتی استامپ هم داره و دقیقا مثل dead space عمل میکنه
کنترل شخصیت هم حس سنگینی خوبی میده، گان پلی هم خیلی خوبه و واکنش دشمنها هم به تیر خوردن خوبه

تا اینجا که حال کردم حالا بریم جلو ببینیم چی میشه:D

خب من یک ساعتی بازی کردم و تا اینجا بسی لذت بردم
اولا بگم من روی pc بازی بازی میکنم و بهینه سازی بازی واقعا خوب بوده تا اینجا، اون استاترهای Silent Hill 2 رو نداره، البته گرافیکش در اون حد نیست، انواع و اقسام Upscaler ها و Framegen هارو هم داره
یکی از بهینه ترین بازیهای UE5 بوده تا اینجا

گیم پلی بازی به شدت از Dead Space الهام گرفته و حتی استامپ هم داره و دقیقا مثل dead space عمل میکنه
کنترل شخصیت هم حس سنگینی خوبی میده، گان پلی هم خیلی خوبه و واکنش دشمنها هم به تیر خوردن خوبه

تا اینجا که حال کردم حالا بریم جلو ببینیم چی میشه:D
بازی چطوریه؟ مثل دد اسپیس تقریبا خالی از افراد سالم و بدون کات سینهای درست و حسابی هست؟ یا ادم حسابی و کات سین توش زیاد داره؟

• Like
Reactions: Thundersky
منم کمی بازی کردم.با همه ضعفاش من دوسش دارم و سبک مورد علاقمه.اگه یکم رو گیم پلی کار میکردن خیلی بهتر بازخورد میگرفتن ولی با این که دو ساعت یا بیشتر بازیش نکردم دوسش دارم و توصیه میشه .امیدوارم خوب بفروشه.

محیطای بازی خیلی بیشتر از چیزی که فکرش رو میکردم خطی ـه . واسه اینکه حس RE بده تیکه به تیکه در قفل شده گذاشتن که به چند دقیقه نمیکشه از پشت به عنوان میان بر بازش میکنیم . تو محیط خطی سر راست تا الان چند تا در اینجوری باز کردم !! Framegen تو بازی به شکل عجیبی Input Delay رو کم میکنه !! اولین بار همچین چیزی میبینم !! متاسفانه DLSS باعث دندونه دندونه شدن لبه ها میشه انگار که بازی AA نداره و واسه فریم جنم باید حتما DLSS رو فعال کرد ! Dynamic Res به مراتب بهتره و با کمی تاری تصویری راحت 60 فریم رو میده به من . بازی مشکل Traversal Stutter داره و یـ باگی هم که داره وقتی دشمنا از داخل Nest هاشون بیرون میان واسه چند ثانه فریم ریت رو تنک میکنه . قاعدتا باید باگ باشه وگرنه هیچ توضیح منطقی نداره .

گرافیکش متوسط بعضی جاها خوبه بعضی جاها خیلی معمولی ـه ولی خوب سنیگنه به نسبت خروجیش . بازی درجه سختی هم نداره !!

آخرین ویرایش:
بابت فروش بازی نگرانم چون نه تو تاپ سلر استیم جایگاه خوبی داره و نه تو آمازون.امیدوارم دیجیتالی رو ps5 خوب بفروشه چون بازی و سازندشو واقعا دوست دارم.این سبک کلا همیشه تو فروش مظلوم بوده از شانس منم سبک مورد علاقمه.

بابت فروش بازی نگرانم چون نه تو تاپ سلر استیم جایگاه خوبی داره و نه تو آمازون.امیدوارم دیجیتالی رو ps5 خوب بفروشه چون بازی و سازندشو واقعا دوست دارم.این سبک کلا همیشه تو فروش مظلوم بوده از شانس منم سبک مورد علاقمه.
بین هالو نایت و بوردرلندز داره میاد شرایطش الان خیلی سخته! احتمالا توی طولانی مدت فروش خودشو بکنه. بازی خوبیه و قطعا مخاطبو میکشونه سمت خودش!

هم این هم بازی کالیستو که من ۲ بار رفتم . مظلوم واقع شدند . اتمسفر کالیستو من کمتر جایی در ژانر خودشه دیدم . اگر استقبال و حمایت می شد شماره دوم هم ساخته می شد ، البته که کالیستو فکر کنم ۷ میلیون نسخه فروخته

کرونوس وضعیتش به مراتب فکر کنم در فروش بدتره

بین هالو نایت و بوردرلندز داره میاد شرایطش الان خیلی سخته! احتمالا توی طولانی مدت فروش خودشو بکنه. بازی خوبیه و قطعا مخاطبو میکشونه سمت خودش!
آره واقعا بد شانسی آورد.از اون ور dlc indiana jones که دیگه کاملا محو شد :)) امیدوارم همینطور باشه و در دراز مدت بفروشه.
هم این هم بازی کالیستو که من ۲ بار رفتم . مظلوم واقع شدند . اتمسفر کالیستو من کمتر جایی در ژانر خودشه دیدم . اگر استقبال و حمایت می شد شماره دوم هم ساخته می شد ، البته که کالیستو فکر کنم ۷ میلیون نسخه فروخته

کرونوس وضعیتش به مراتب فکر کنم در فروش بدتره
امیدوارم cronos دیده بشه.بنظرم تا اینجایی که رفتم خیلی از کالیستو سر تره.

قفل بازی برای دارنده های نسخه عادی باز شد و عجب فصاسازی دارک و وحشتناکی از همون اول بسم الله داره! از همون ساختمون اول که دست نوشته هارو میخونی و طبق چیزایی که نوشته برای خودت توی ذهنت میسازی و منتظر یه اتفاقی هستی تن و بدنتو میلرزونه! :D
صداگذاری محیط و فضاسازی معرکس! روی سریز ایکس فعلا دارم روی کوالیتی میرم و گرافیک خفنی داره تا اینجا!
سنگینی کاراکترم قشنگ زمخت و استرس آوره! حتی از دد اسپیس هم سنگین تره! ببینیم در ادامه برامون چی تدارک دیدن.
ـــ
یه چیزی که به ضرر بازی میشه برای مخاطب عام که به نفعشونه زودتر اضافه کنن، درجه سختیه! خیلیا میفهمن بازی درجه سختی نداره و دیفالت سخته، ممکنه بیخیال خریدش بشن! ریسک عجیبی کردن سر این قضیه.

View attachment VID_20250905_212610_119.mp4 IMG_20250905_212615_176.jpg IMG_20250905_212619_714.jpg IMG_20250905_212630_316.jpg

اتمسفر بازی بی نظیره فقط به شدت بازی نیاز به اپدیت داره ۴۰ دیقه سرو کله زدم تا پرفورمنس اوکی شد چنتا ماد اپتیمایزم دادن که به شدت بازیو راه میندازه ، تجربه خیلی خوب و لذت بخشیه.

اینم یکی از خفن ترین مادهای بازی fogو فیلم گرین و کروماتیک و باقی افکتا رو پاک میکنه و یه تصویر کلیر و خالص میده بهتون من الان نصب کردم معجزه کرد .
https://www.nexusmods.com/cronosthenewdawn/mods/25
پرفورمنسم به شدت بالا میبره الان بالای ۱۴۰ فریم میده.

Attachments

آخرین ویرایش:
View attachment 391568View attachment 391569View attachment 391570View attachment 391571

اتمسفر بازی بی نظیره فقط به شدت بازی نیاز به اپدیت داره ۴۰ دیقه سرو کله زدم تا پرفورمنس اوکی شد چنتا ماد اپتیمایزم دادن که به شدت بازیو راه میندازه ، تجربه خیلی خوب و لذت بخشیه.

اینم یکی از خفن ترین مادهای بازی fogو فیلم گرین و کروماتیک و باقی افکتا رو پاک میکنه و یه تصویر کلیر و خالص میده بهتون من الان نصب کردم معجزه کرد .
https://www.nexusmods.com/cronosthenewdawn/mods/25
پرفورمنسم به شدت بالا میبره الان بالای ۱۴۰ فریم میده.
داداش حال کن که این بازی خوراک مانیتورته :))

خود سازنده اعلام کرده که بودجه ساخت بازی ۲۷ میلیون دلار بوده و چندان نگرانی از همزمانی با عرضه بوردرلندز و... نداره. احتمالا خیلی سریع هزینه های ساختش برمیگرده و توی بلند مدت مطمئنن فروش خوبی میکنه

خود سازنده اعلام کرده که بودجه ساخت بازی ۲۷ میلیون دلار بوده و چندان نگرانی از همزمانی با عرضه بوردرلندز و... نداره. احتمالا خیلی سریع هزینه های ساختش برمیگرده و توی بلند مدت مطمئنن فروش خوبی میکنه
با این حساب پرخرج ترین عنوان داخلی استودیوست.

پس با 3-2 میلیون فروش میتونن به سوددهی برسن.
بعدها گیم پس ، اپیک گیمز و... هم هست که میتونن سوددهی مضاعفی داشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or