شایعه Criterion در حال ساخت ریبوت Need for Speed: Underground

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: Criterion در حال ساخت ریبوت Need for Speed: Underground نیست

original.jpg

آپدیت: آقا Alex Ward طراح و کارگردان Criterion Games این شایعه را به طور کامل رد کرد.
اخیرا در پروفایل کارمندان Criterion Games ذکر شده بود که آنان در حال ساخت یک بازی ریسینگ برای سال 2013 هستند. این استدیو قبلا گفته است دیگر برروی بازی‌های سری Need for Speed کار نخواهد کرد.

حال به تازگی فردی ناشناس لوگویی از عنوان ریبوت Need for Speed: Underground برای سایت EGM فرستاده است و گفته است این لوگو برای Box Art نسخه Xbox 360 بازی است. البته ممکن است این لوگو با استفاده از Photoshop برای جلب توجه درست شده باشد.
گفته شده است بازی در Bayview جریان دارد ولی Bayview در Underground 2 نیست. با توجه به ساختمان‌های لوگو می‌توان حدس زد برج‌ Big Ben لندن و Colosseum در این لوگو هستند. قبلا نیز چنین گزارشی به EGM داده شده بود به نظر می‌رسد این پروژه به صورت جدی در حال ساخت باشد.

Criterion Games قبلا 2 ریبوت از بازی‌های سری Need for Speed با نام‌های Hot Pursuit در سال 2010 و Most Wanted در سال 2012 را ساخته است. Underground سورپرایز بزرگی از این استدیو انگلیسی است.

هنوز هیچ چیز رسمی اعلام نشده و EA‌ چیزی را تایید نکرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
ببین مجتبی الان بحث فقط کرایتریون هست.
داری میگی یکی از بهترین ریسینگ سازها قراره UG رو زنده کنه، خب مشکل اینه که همین بهترین ریسینگ ساز اومد MW رو هم زنده کنه که صد برابر UG برای طرفداران ارزش داشت اما خراب کرد. بازی رو به بدترین نحو ممکن ساخت. اعتماد همه نسبت به کرایتریون سلب شده. شاید کارش درست باشه اما فقط تو سبک خودش میسازه جوری که قادر نیست تغییری توی دست پخت خودش بده. میتونی از BO شروع کنی و برسی به MW. همه شون مثل همن. به جز یه سری تفاوت های کوچک، اصلشون یکیه. هندلینگ این MW 2012 اینقدر سفت و چغر بود که صدای همه رو درآورد. سیستم دریفتینگش مثل HP نرم و روون نبود.
من نمیدونم این کرایتریون کی میخواد تغییر ایجاد کنه تو بازیاش؟

سیستم دریفتش که خوب بود لذت بخش بود و تنها نکته مثبت بازی بود:d

یبار تو خیابون افریقا تهران بودم اهنگ Petey Pablo Need For Speed تا ته صداشو بردم بالا تو ماشین دختره تو خیابون تشتکش پریده بود :))

فقط یک لحظه وقت بزارید موزیک های زیرو سرچ کنید دانلود کنید بعد بیشتر صحبت کنیم

Petey Pablo Need For Speed

I do Chingy
I need speed Capone
Lean Back Terror Squad
Lil Jon Get Low
Nine Thou Superstars
Smashing The Gas
T.I. 24's

موزیک های nfs شاهکار هایی بودن که تو هیچ بازی دیگه ایی تکرار نمیشن

:x

آخرین ویرایش:
محمد تو حرفات درسته ولی مشکل اون عده این که میگن Most Wanted 2012 آشغال بود و VGA هم که دلقک بازیه و هیچ اهمیتی نداره و اون سایت هایی هم که به MW 2012 نمره ی بالا و Best Racing دادن یه ارزن مغز تو سرشون نبوده و اصلا نمیدونن ریسینگ چی چی هست :دی
اینا رو چیکارشون کنیم؟ :دی
در مورد VGA که بحث زیاده که اینجا جاش نیست :دی ولی یکی VGA رو معتبر ندونه تو مباحث دیگه هم نباید به VGA استناد کنه، هر چند من خودم معتقدم VGA هنوز هم کاملا معتبره ولی یه مقداری سطحش پایین اومده و داره تبدیل میشه به اون چیزی که نباید بشه :دی MW هم حتما از نظر منتقدها یه بازی خیلی خوب یا عالی بود که اون امتیازات و جوایز رو گرفته و شکی تو این قضیه نیست، هر چند من خودم خیلی باهاش حال نکردم :دی در کل من کاری به صحبت بقیه ندارم و نمی دونم منظورشون چیه، باید از خودشون بپرسی :دی

هولی شت.. میخواد گند بزنه به دوران بهترین ریسینگ های زندگیمون :(( اول mw حالا این :((

من درمورد سایت‌های گفتم که منتقداشون داور VGA بودند نه تک تک سایت‌ها اینم مشخه سایت‌های طرفدار xbox به forza بهترین Racing رو میدند واقعیت در کل تغییری نمی‌کنه. درمورد می‌تونست می‌شدم من VGA رو گفتم. پست من کلیه و هم نقلی قولی از پست شما. چون شما دارید انتخاب MW رو زیر سوال می‌برید خوب این یعنی انتخاب رای بیشتر منتقد‌ها حاضر در اونجا پس یعنی کل VGA زیر سوال می‌ره. آینده چیزی نیست که BB بسازه 70 بگیره ازش به عنوان بهترین یاد بشه. اگر F:H شاهکار بود حتما بهترین racing سال می‌شد. آمار اینه نظر کلی مهمه نه نظر تکی کلی هم VGA است. آمار باز در استقبال NFS برتر از F:H بوده تو آمار فروش. من مشکل خاصی در MW ندیدم.حال اینجا از این بعد شاهد زیر سال رفتن CG هستیم BioWare رو زیر سال بردیم. پس کلا EA زیر سوال میره.

در مورد حرفی که در ارتباط با طرفدار Xbox بودن اون سایت ها زدی ،باید بگم بد جوری مخم سوت کشید و فکر نکنم به این زودیا حالم خوب بشه:d بیخیال بگذریم..

من با نظر محمد که میگه هر کسی میتونه به مرجعی که بیشتر قبولش داره استناد بکنه موافقم ! به هر حال از دیدگاه من و خیلیا تو این فروم Forza :Horizon بهترین بوده و از دیدگاه تو و خیلیا MW 2012 !!

معمولا عادت ندارم سر مسائلی که پای سلیقه افراد در میون هست زیاد بحث کنم چون دوست ندارم بحث بی جهت کش دار بشه ! ! این رو هم در مورد VGA بگم که من با بعضی از انتخاب هاش مشکل داشتم که یکیش که واقعا برام غیر قابل هضم بود همین Best Racing بود و از نظر من این افت سطح مراسم رو نشون میده ولی از دید تو ، VGA هنوز همون VGA سابقه!

VGA از دید من هنوز هم معتبره ولی اشتباهاتش به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیست پس لزومی نداره هر چیزی که مربوط به VGA میشه از دید من و امثال من، FACT محسوب بشه! اگر هم دقت کرده باشی تو حرفام از پایین اومدن سطح VGA گفتم نه بی اعتباریش !! موفق باشی

آخرین ویرایش:
ببین مجتبی الان بحث فقط کرایتریون هست.
داری میگی یکی از بهترین ریسینگ سازها قراره UG رو زنده کنه، خب مشکل اینه که همین بهترین ریسینگ ساز اومد MW رو هم زنده کنه که صد برابر UG برای طرفداران ارزش داشت اما خراب کرد. بازی رو به بدترین نحو ممکن ساخت. اعتماد همه نسبت به کرایتریون سلب شده. شاید کارش درست باشه اما فقط تو سبک خودش میسازه جوری که قادر نیست تغییری توی دست پخت خودش بده. میتونی از BO شروع کنی و برسی به MW. همه شون مثل همن. به جز یه سری تفاوت های کوچک، اصلشون یکیه. هندلینگ این MW 2012 اینقدر سفت و چغر بود که صدای همه رو درآورد. سیستم دریفتینگش مثل HP نرم و روون نبود.
من نمیدونم این کرایتریون کی میخواد تغییر ایجاد کنه تو بازیاش؟ اینم یادتون باشه اسم بازی NFS هست نه BO. اینا 2 تا مقوله متفاوت هستن.

خب قبول که تو MW گند زد ولی مگه همون Hot Pursuit رو هم CG زنده نکرد؟؟اون مشکلی داشت به نظرت؟؟؟
اگه Underground رو هم هندلینگش مثل اون باشه هم سیستم تیونینگ داشته باشه چه مشکلی داره؟؟؟یه بازی خراب که کل استدیو رو زیر سوال نمیبره!!!

الان کل سایت ها یا بی اعتبار شدن یا هر کی که به هورایزون رای داده فن X360 ـه؟!!! واقعیت چیه؟ واقعیت رو کی تعیین میکنه؟ شما؟ VGA؟ در ضمن شما مشکلی در MW ندیدید چون فکر نکنم سنتون اینقدر قد بده که یادتون بیاد NFS چی بود و چی شد. این گناه نیست اما اینکه پافشاری کنید و در مقابل کسانی بایستید که عمرشون رو پای سری گذشتن کار اشتباهی هست.
من درمورد سایت‌هایی گفتم که با اسم Xbox شروع می‌شوند نه هرسایتی که به FH بهترین Racing رو داده.کسی به اعتبار نشده شما دارید بی‌اعتبار می‌کنید هرکسی که به MW میگه بهترین. متاسفانه سن من 15 سالم عقلم کمه نمی‌دونم شما ببخش. حتما NFS Nitro و NFS :World رو بازیکن بعد با MW‌وHP مقایسه کن. نه واله من اصلا NFS فن نیستم!!! فقط خودتون رو فن ندونید.
...
از نظر من این ریبوت توسط CG ساخته نمی‌شده EA 2 بازی از یک سری رو در 1 سال عرضه نمی‌کنه چون به فروشش لطمه می‌خوره NFS جدید رو هم با موتور FB3 استدیو Ghost Games با همکاری CG می‌سازه چرا CG کمک می‌کنه چونکه این استدیو اولین بازیش است که داره توسعه پیدا می‌کنه.

اگه Underground رو هم هندلینگش مثل اون باشه هم سیستم تیونینگ داشته باشه چه مشکلی داره؟؟؟یه بازی خراب که کل استدیو رو زیر سوال نمیبره!!!

درود

درین صورت بنده قول میدم یه وبلاگ اختصاصی برای Underground 2013 نازنین اختصاص بدم :x

این دوستانی که عناوین دیگرو جلوی nfs قرار میدن هم باید توجه کنن اون زمان 2003 تا 2006 که nfs خدایی میکرد تو ریسینگ سایر رقبا داشتن جیک جیک میکردن

ما همه طرافدارهای قدیمی nfs هستیم این دوستانی هم که از سایر عناوین میبینی دارن حمایت میکنن حق دارن سنشون شاید قد نده به اون زمان طوفانی nfs

ماها با بازیهای nfs بزرگ شدیم اگه تمام المانهای Underground 2 در نسخه جدید اعمال بشه بنده به ضرس قاطع خدمتتون عرض میکنم نه تنها میلیون ها هوادار nfs قهر میزارن کنار بلکه با تمام قدرت تمام رقبا رو له میکنه

اما متاسفانه Criterion بگیر نگیر داره اصلا اعتمادی بهش نیست .. به حرف کسی هم گوش نمیده ..:)

آخرین ویرایش:
یه چیز عجیب :
حر حرف این کلمه underground طبق لوگو نشانه یه شهره:|
مثلا اون برج ساعت تو لوگو رو ببینید! روی حرف e که متعلق به england هست نقش بسته یا مثلا اون n نشانه نیویورکه! یا g نشانه یونانه:|
خوشمان امد

تنها چیزی که اکثر ماها(مخصوصا قدیمی ها ) می خوایم :

یک سری مسابقات خیابونی غیر قانونی کامل ! یعنی تا خرخره تیونینگ(شامل موتور،بدنه،دیزاین،سیستم صوتی و...)،شرط بندی،شهری با جاده ی های مختلف و تماشایی،ریس های مختلف( اعم از دریفت و درگ و ...)،آزادی عمل توی شهر(مثلا پلیر دیگه ای و ببینی و ریس بذاری)،موزیک های تاپ،کمی 18+ و حالا پلیسم بود بد نیست. :d
اینطوری به بازی میشه گفت Underground! این وسط مهم نیست کدوم استودیو کار میکنه.

پ.ن: یادی از SRS هم کنیم...

یک سری مسابقات خیابونی غیر قانونی کامل ! یعنی تا خرخره تیونینگ(شامل موتور،بدنه،دیزاین،سیستم صوتی و...)،شرط بندی،شهری با جاده ی های مختلف و تماشایی،ریس های مختلف( اعم از دریفت و درگ و ...)،آزادی عمل توی شهر(مثلا پلیر دیگه ای و ببینی و ریس بذاری)،موزیک های تاپ،کمی 18+ و حالا پلیسم بود بد نیست. :d

اینم اضافه کن که تخریب نمیخوایم. دوست داریم با سرعت 300 کیلومتر سر پیچ بکوبیم به دیوار رو با کمک دیوار پیچ رو دور بزنیم :دی

MW 2012 بازی خوبی بود ولی NFS خوبی نبود و به اصول NFS پایبند نبود و همین طرفدار هارو ناراحت کرد
در مورد منتقدها هم خب بیچاره ها حق دارند بازی چیز آنچنان بدی نداره که از ریسینگ زده شی
و منم با ریبوت این NFS توسط کریتریون مخالفم و به نظرم بهتره ریسینگ پر هیجان و قشنگ خودشونو بسازن و با برگشتن به سر جای خودشون جایگاه ریسینگ رو بالا ببرند

اینم اضافه کن که تخریب نمیخوایم. دوست داریم با سرعت 300 کیلومتر سر پیچ بکوبیم به دیوار رو با کمک دیوار پیچ رو دور بزنیم :دی

به همه اینا داستان هرچند ساده و کم محتوا و Cut Scene های خاطره انگیز مثل نمونه اش تو MW 2005 هم اضافه کنم که بعد ازچند دست race درست و حسابی ، واسه در کردن خستگی خیلی می چسبید !:d

یک سوال از دوستانی که خودشون رو قدیمی میدونن :مگه شماره های اولیه تیونینگ داشت یا دست فرمون راحتی داشت که این شماره های جدید داشته باشند .توجه داشته باشید این یک reboot نه یک نسخه شماره دار پس لزومی نداره راه قبلی ها رو بره
جالبه یکسری افراد خودشون رو قدیمی میدونن ولی nfs رو با تیونینگ می شناسن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or