شایعه Criterion در حال ساخت ریبوت Need for Speed: Underground

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: Criterion در حال ساخت ریبوت Need for Speed: Underground نیست

original.jpg

آپدیت: آقا Alex Ward طراح و کارگردان Criterion Games این شایعه را به طور کامل رد کرد.
اخیرا در پروفایل کارمندان Criterion Games ذکر شده بود که آنان در حال ساخت یک بازی ریسینگ برای سال 2013 هستند. این استدیو قبلا گفته است دیگر برروی بازی‌های سری Need for Speed کار نخواهد کرد.

حال به تازگی فردی ناشناس لوگویی از عنوان ریبوت Need for Speed: Underground برای سایت EGM فرستاده است و گفته است این لوگو برای Box Art نسخه Xbox 360 بازی است. البته ممکن است این لوگو با استفاده از Photoshop برای جلب توجه درست شده باشد.
گفته شده است بازی در Bayview جریان دارد ولی Bayview در Underground 2 نیست. با توجه به ساختمان‌های لوگو می‌توان حدس زد برج‌ Big Ben لندن و Colosseum در این لوگو هستند. قبلا نیز چنین گزارشی به EGM داده شده بود به نظر می‌رسد این پروژه به صورت جدی در حال ساخت باشد.

Criterion Games قبلا 2 ریبوت از بازی‌های سری Need for Speed با نام‌های Hot Pursuit در سال 2010 و Most Wanted در سال 2012 را ساخته است. Underground سورپرایز بزرگی از این استدیو انگلیسی است.

هنوز هیچ چیز رسمی اعلام نشده و EA‌ چیزی را تایید نکرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
آخرین NFS ـی که مراحل داستانی ـش رو تا انتها رفتم MW 2005 بود :|

خوبه خوبه Black Box سری NFS رو به گند کشید اون وقت CG بدهکار شد؟ بهترین ریسنگ ساز ارکید رو هم زیر سوال می‌برید کلا Goty رو زیر سوال می‌برید هرچی باشه رو زیر سوال می‌برید چون به حاش حال نمی‌کنید زیر سال می‌برید عجب

اگه منظوره حرفت با منه
باید خدمت داداش کوچیک خودم بگم من از NFS نسخه یک رو ویندوز 98 شروع کردم تا رسیدم به اینجا که دارم میگم Criterion خرابش میکنه

مطئمن باش از من فن تر تو این بازی نمیتونی پیدا کنی

حتما برو نسخه Underground 2 امشب از زیر سنگم شده پیدا کن بشین بازی کن بعد نظرتو بهم بگو .

کسی که NFS باز باشه دقیقا میدونه من چی دارم میگم .. تو Underground2 نازنینم ماشینو میبری تو تعمیرگاه تا خرخره مجهزش میکنی بعد مسابقات خیابانی به اون زیبایی
اصلا همچین حرفیو نزن که جواب نمیده

همین پارسال گند بزرگ Criterion که یادت نرفته .. همه ما فکر میکردیم به به الان MW2012 یه چیزی از نسخه قبلی بهتر میشه میتونیم بریم تعمیرگاه هر بلایی بخوای سر ماشین در بیاریم رینگو لاستیگ عوض کنیم کمک فنر تعویض کنیم نیترو ببندیم هزار تا داستان دیگه .. تعمیرگایی که وجود نداشت هیچ

ماشینو سه سوت وسط خیابون رنگ میکردی :)) با اون منو بی روح افتضاح ... RUN با اینکه خیلی خوب نبود قورتش داد.

امیدوارم بتونه این نقصو جبران کنه.

از پارسال خدا خدا میکردم این شرکت دوباره بازیو نسازه .. :( امسالم فاتحه NFS بخونید.

آخرین ویرایش:
EA بعد از این همه گند کاری به Underground هم نمیخواد رحم کنه؟:((
اینا تا وقتی که تمام نسخه های NFS رو خراب نکنن راضی نمیشن

آخرین ویرایش:
چرا اینا زوم کردن روی نامهای بزرگ و شروع کردن به ریبوت کردن خاطرات ما :| اگه مثلا میخوان بگن از اون نسخه معروف خوششون میاد خب پس مثل همون بسازنش نه یه چیزی تحویل بدن که راحت میشد هر اسمی روش گذاشت.

الان NFS داره با گذشته خودش رقابت میکنه که متاسفانه با این سیاست های EA مدام داره از نسخه ی همنام قدیمیش شکست میخوره

اگه واقعیت داشته باشه پیش بسوی له شدن خاطرات قدیم :دی واقعا کاری با NFS MW کردند که اگر بصورت مسابقه برای حدس زدن اسم بازی میذاشتن حتی تیزهوش ترین فرد هم فکر نمیکرد این MW باشه :دی
جان کسی که میپرستید خبر واقعی نباشه !!!!! بخدا سرگیجه گرفتم از MW دوربین روی اعصاب کلا جاده رو کج میدیدم خداییش :دی
و تعجبی دیگر وقتی اسم بازی و میذارین MW یعنی باید یک شباهت یا ربطی به بازی سابق داشته باشه ولی دریغ از کوچکترین شباهت !!!!

این بازی دیگه اون بازی نمیشه ...
NFS که نه تیونینگ داره و نه ... که NFS نیست . کل جذابیت بازی نابود شدست .

nfs carbon رو هم ریبوت کنید تموم شه بره دیگه :دی
ولی شماهام که جنبه شایعه ندارین :دی + هنوز خبری نشده بازیو آشغال کردینش رفت :دی

حالا چون MW 2012 در حد انتظارات یه سری از دوستان ظاهر نشده کلا Criterion Games رو زیر سوال میبرن!!!!!
یکم به Hot Pursuit 2010 فکر کنین بعد حرف بزنین!!!

Underground سورپرایز بزرگی از این استدیو انگلیسی است.

بی خیال شین بابا!
یاد UG بخیر! دموی اول بازی رو که میدیدی میچسبیدی به سقف!به منو وارد میشدی با موزیک فوق العاده Get Low روبرو می شدی! ( دریفت هم که تو حلقم)
حالا اینارو با MW 2012 مقایسه کنید!:|

من مشکلم با Most Wanted جدید سر نداشتن داستان و این جور چیزا نبود. با گیم پلی و حال و هوای بازی مشکل داشتم.
کلاً داستان برای من توی این سبک اهمیتی نداره و اصلاً داستان های این سبک در حدی نیستن که برام مهم باشه ! :دی ولی گیم پلی و جو Most Wanted 2005 چیزی بود که توی نسخه جدید دیده نمیشد و به جاش یه ترکیب عجیب غریب از Burnout و NFS رو داشتیم که بیشتر از اینکه مهیج باشه و حال بده ، اعصاب خوردکن بود. سخت گیری شدید روی تصادف ها که توی بازی های شبیه ساز هم تا این حد سخت گیری دیده نمیشه و این موضوع برای یه آرکید مهیج نقطه ضعف بزرگیه. هوش مصنوعی مسخره و خفن ترین استفاده از حقه های Rubberband که باعث میشد توانایی بازیکن نقشی توی بازی نداشته باشه. یعنی حریف اگه 50 بار هم له میشد و عقب می افتاد ، یه دفعه به صورت زیبایی از دور نمایان میشد و میرسید بهمون !! البته این نوع هوش مصنوعی توی اکثر بازی های آرکید هست ، ولی نه تا این حد. پلیس های بازی هم بیش از حد روی اعصاب بودن و به جای مهیج کردن بازی ، تبدیل به سوهان روح شده بودن !
البته از اون طرف با Hot Pursuitـشون به شدت حال کردم و به نظرم فوق العاده بود. Hot Pursuit 2 بهترین نسخه NFS از نظر من هست و Criterion هم خیلی خوب تونسته بود حال و هوای اون نسخه رو توی بازی جدید ایجاد کنه ، ولی Most Wanted ...

من که عاشق کریتریون هستم و هم MW و هم HP عالی بود و این همه عنوان بهترین ریسینگ هم پس الکی بهش دادن دیگه!

Criterion در حال ساخت ریبوت Need for Speed: Underground

For God's Sake EA ! Stop Deluding Yourself !This Is Not A Need For Speed , Actually This Is A Burnout Clone

forza:H می‌تونست می‌شد. بهترین آرکید سازه چون تو بیشتر VGAها ببازی‌هاش به عنوان بهترین Racing سال انتخاب می‌شند. BB بهترین بود خدا رحمتش کنه یک بازی بسازه متاش نیاد روی 70 شاید بگیم بهترین.

در این باره که Criterion یکی از بهترین استودیو های ریسینگ ساز هست ،شکی نیست ولی این دلیلی بر این ادعا نیست که هر ریسینگ که تو سبک آرکید هست با گروه خونی این استودیو، هم خونی داشته باشه!
من به خاطر سری BurnOut عاشق خلاقیت این استودیو بودم ولی با گندی که به خاطراتم از NFS زد دیگه بازیاش داره برام غیر قابل تحمل میشه! تصادف های تخیلی ، کوبیدن ماشینا به هم و هزاران چیز دیگه ،فقط به حال و هوای Burnout میخوره نه NFS !!!

اما در مورد VGA ! این اواخر که شکلک (:-j) بیشتر به این مراسم میخوره ! هر سال سطح این مراسم داره پایین میاد! با دیدن ویدیو کامل مراسم امسال ، حالتی بهتر از (:-&) نداشتم !
مسخره بازی های بی مورد در جریان مراسم به عنوان یکی از معتبر ترین مراسم گیم، شاید قابل چشم پوشی باشه ولی انتخاب های تخیلی VGA دیگه غیر قابل تحمله!! در ضمن Academy Award هم با اون همه اعتبارش تو این 85 دوره برگزاریش ، خیلی وقت ها اشتباه کرده چه برسه به VGA که .... بگذریم!!

به قول فردین بهترین ریسینگ بودن MW 2012 یه توهم مسخره است ! یا شما آشنایی با Forza Horizon نداری یا به خاطر علاقه فراوانت به EA به این جمله معتقدی و بس : "هر چه از EA آید ،خوش آید"

HP که برای من بهترین ریس آرکید این نسل بود یعنی واقعا حرف نداشت و باعث شد که اسم NFS زنده بشه اما خوب Criterion تو ساخت MW اصلا خوب کار نکرد و زدن ریشه هارو نابود کردن بهتره که وقتی میخوان NFS بسازن اسم جدید واسه بازیشون انتخاب کنن و دست روی مقدسات طرفدارای سری نذارن
در ضمن طرفدارای NFS باید خیلی خوشحال باشن که بازیشون افتاده دست بهترین سازنده ی ریس آرکید چند سال اخیر اگر Criterion نبود و بلک باکس همچنان NFS میساخت مطمئنا غیر از اسم سری هیچی ازش نمیموند و نابود میشد تو این چند سال هرچی بلک باکس ساخته فاجعه بود در اون استدیورو اگه ببندن خیلی خوبه حداقل اگه Criterion بازیی بسازه مطمئنی که قابل بازی کردنه نه مثل کارای بلک باکس که این اواخر آشغال به تمام معنا بودن و غیر قابل تحمل

آخرین ویرایش:

For God's Sake EA ! Stop Deluding Yourself !This Is Not A Need For Speed , Actually This Is A Burnout Clone

در این باره که Criterion یکی از بهترین استودیو های ریسینگ ساز هست ،شکی نیست ولی این دلیلی بر این ادعا نیست که هر ریسینگ که تو سبک آرکید هست با گروه خونی این استودیو، هم خونی داشته باشه!
من به خاطر سری BurnOut عاشق خلاقیت این استودیو بودم ولی با گندی که به خاطراتم از NFS زد دیگه بازیاش داره برام غیر قابل تحمل میشه! تصادف های تخیلی ، کوبیدن ماشینا به هم و هزاران چیز دیگه ،فقط به حال و هوای Burnout میخوره نه NFS !!!

اما در مورد VGA ! این اواخر که شکلک (:-j) بیشتر به این مراسم میخوره ! هر سال سطح این مراسم داره پایین میاد! با دیدن ویدیو کامل مراسم امسال ، حالتی بهتر از (:-&) نداشتم !
مسخره بازی های بی مورد در جریان مراسم به عنوان یکی از معتبر ترین مراسم گیم، شاید قابل چشم پوشی باشه ولی انتخاب های تخیلی VGA دیگه غیر قابل تحمله!! در ضمن Academy Award هم با اون همه اعتبارش تو این 85 دوره برگزاریش ، خیلی وقت ها اشتباه کرده چه برسه به VGA که .... بگذریم!!

به قول فردین بهترین ریسینگ بودن MW 2012 یه توهم مسخره است ! یا شما آشنایی با Forza Horizon نداری یا به خاطر علاقه فراوانت به EA به این جمله معتقدی و بس : "هر چه از EA آید ،خوش آید"
Forza Horizon می‌تونست می‌شد نتونست نشد. پس WD حق Goty نبود؟!چون VGA مسخره‌اس EDGE IGN GI‌ هم مسخره هستند. اینکه من EA رو دوست دارم هیچ شکی توش نیست ولی قرار نیست هر بازی از EA رو بپسندم. دیگه وقتی CG رو HP‌ و MW رو زیر سال می‌برید Goty رو زیر سوال می‌برید، چی بگم منتقد‌ها رو زیر سال می‌بردی چون بهترین Racing رو MW انتخاب کردند ولی وقتی به بازی مورد علاقتون می‌رسه بخاطر 9 اون منقتد سر و دست می‌شکنید. قرار نیست هر Forza ای که ساخته می‌شی هر سال بهترین بشه. بازی اگر اشغال بود بهترین Racing نمی‌شد.

Forza Horizon می‌تونست می‌شد نتونست نشد. پس WD حق Goty نبود؟!چون VGA مسخره‌اس EDGE IGN GI‌ هم مسخره هستند. اینکه من EA رو دوست دارم هیچ شکی توش نیست ولی قرار نیست هر بازی از EA رو بپسندم. دیگه وقتی CG رو HP‌ و MW رو زیر سال می‌برید Goty رو زیر سوال می‌برید، چی بگم منتقد‌ها رو زیر سال می‌بردی چون بهترین Racing رو MW انتخاب کردند ولی وقتی به بازی مورد علاقتون می‌رسه بخاطر 9 اون منقتد سر و دست می‌شکنید. قرار نیست هر Forza ای که ساخته می‌شی هر سال بهترین بشه.
من نه VGA رو زیر سوال می برم و نه بقیه سایت ها رو، ولی تعداد جوایز Forza Horizon خیلی بیشتر از Most Wanted بود :دی اون TWD ـی که مثال زدی علاوه بر VGA تو بقیه سایت ها هم بیشتر از سایر بازی ها جایزه برد ولی قضیه Forza و NFS فرق میکرد یه کوچولو :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or