شایعه Criterion در حال ساخت ریبوت Need for Speed: Underground

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: Criterion در حال ساخت ریبوت Need for Speed: Underground نیست

original.jpg

آپدیت: آقا Alex Ward طراح و کارگردان Criterion Games این شایعه را به طور کامل رد کرد.
اخیرا در پروفایل کارمندان Criterion Games ذکر شده بود که آنان در حال ساخت یک بازی ریسینگ برای سال 2013 هستند. این استدیو قبلا گفته است دیگر برروی بازی‌های سری Need for Speed کار نخواهد کرد.

حال به تازگی فردی ناشناس لوگویی از عنوان ریبوت Need for Speed: Underground برای سایت EGM فرستاده است و گفته است این لوگو برای Box Art نسخه Xbox 360 بازی است. البته ممکن است این لوگو با استفاده از Photoshop برای جلب توجه درست شده باشد.
گفته شده است بازی در Bayview جریان دارد ولی Bayview در Underground 2 نیست. با توجه به ساختمان‌های لوگو می‌توان حدس زد برج‌ Big Ben لندن و Colosseum در این لوگو هستند. قبلا نیز چنین گزارشی به EGM داده شده بود به نظر می‌رسد این پروژه به صورت جدی در حال ساخت باشد.

Criterion Games قبلا 2 ریبوت از بازی‌های سری Need for Speed با نام‌های Hot Pursuit در سال 2010 و Most Wanted در سال 2012 را ساخته است. Underground سورپرایز بزرگی از این استدیو انگلیسی است.

هنوز هیچ چیز رسمی اعلام نشده و EA‌ چیزی را تایید نکرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
HP 2010 به این دلیل خوب بود که اومد همون HP قبلی رو رنگ و لعاب بخشید و در واقع تمام جنبه های بازی رو ارتقا داد اما MW 2012 چی؟ داستانش در همون حد بود؟ تیونینگ بازی رو ارتقا داد؟ بلک لیستش خیلی خوف بود؟ (اینجا جای یه لول گنده داره). بازی حتی منو هم نداشت!
4تا بزرگراه تو این بازی نبود تا بفهمیم سرعت یعنی چی. همونایی هم که بودن تا خرخره شلوغ بودن که چپ و راست تصادف میکردی. بدتر از او نشون دادن صحنه Crashed بود که بعد از هر تصادف مجبور بودی تحملش کنی.
آخر بازی هم که بوگاتی دست آدم میوفته (یه لول دیگه) ماشین به قدری قویه که نه کسی بهت میرسه و نه خودت میتونی کنترلش کنی چرا که به دلیل شلوغی بیش از حد بزرگ راه ها و خیابون ها، فرت فرت تصادف میکردی. در کل کاری نداریم که MW 2012 بهترین ریسینگ شد یا نشد اما حقیقت عوض نمیشه و چیز دیگری هست که بازیکنان میگن نه منتقدا.

شیطونه میگه هرچی میرسی بار این EA کن داره هرچی خاطره خوب با سری NfS داریم رو با این ریبوت ها خراب میکنه این از اون Most Wanted حالا هم UnderGround

آقا اصلا MW بدترین ریسینگ ساخته شده تو کل تاریخ,همین یه بازی دلیل میشه که کل Criterion Games و EA رو زیر سوال ببرین!!!
واقعا که,به جای اینکه خوشحال باشین یکی از بهترین ریسینگ سازا داره اسم Underground رو زنده میکنه همه شاکی شدن,یه لحظه به Hot Pursuit یا Burnoutهای قدیمی فکر کنین تا عظمت Criterion Games یادتون بیاد!!!

آقا اصلا MW بدترین ریسینگ ساخته شده تو کل تاریخ,همین یه بازی دلیل میشه که کل Criterion Games و EA رو زیر سوال ببرین!!!
واقعا که,به جای اینکه خوشحال باشین یکی از بهترین ریسینگ سازا داره اسم Underground رو زنده میکنه همه شاکی شدن,یه لحظه به Hot Pursuit یا Burnoutهای قدیمی فکر کنین تا عظمت Criterion Games یادتون بیاد!!!

Underground خودش چه افتضاحی بود که بخوان زندش کنن!

بهترین ریسینگ ساز هم وقتی نمیتونه بازی خودش رو بسازه مجبورش میکنن (ea) یه اشغال دیگه بسازه عظمتش به دردخودش میخوره

Forza Horizon می‌تونست می‌شد نتونست نشد. پس WD حق Goty نبود؟!چون VGA مسخره‌اس EDGE IGN GI‌ هم مسخره هستند. اینکه من EA رو دوست دارم هیچ شکی توش نیست ولی قرار نیست هر بازی از EA رو بپسندم. دیگه وقتی CG رو HP‌ و MW رو زیر سال می‌برید Goty رو زیر سوال می‌برید، چی بگم منتقد‌ها رو زیر سال می‌بردی چون بهترین Racing رو MW انتخاب کردند ولی وقتی به بازی مورد علاقتون می‌رسه بخاطر 9 اون منقتد سر و دست می‌شکنید. قرار نیست هر Forza ای که ساخته می‌شی هر سال بهترین بشه. بازی اگر اشغال بود بهترین Racing نمی‌شد.

خب حالا که پای سایت ها رو وسط کشیدی ( من هیچ کدوم از اون سایت ها رو زیر سوال نبردم و زیر سوال بردن VGA هم فقط آخرین VGA رو شامل میشد چون گفتم هر سال سطح میومد پایین ولی این آخری بد جوری گند زد) ،جهت یاد آوری باید بگم تعداد Best Racing هایی که Forza :Horizon برده ، 10 تا بیشتر از MW 2012 ـه!

-XPlay - Forza Horizon

Cheat Code Central - Need for Speed: Most Wanted

Spike TV Video Game Awards - Need for Speed: Most Wanted

Game Informer - Need for Speed: Most Wanted

Freakin’ Awesome Network - Need for Speed: Most Wanted

Digital Trends - Forza Horizon

Game Revolution - Need for Speed: Most Wanted

INFO Games - Forza Horizon

Game Masters UK - Forza Horizon

Yahoo! Games
- Need for Speed: Most Wanted

MGnews - Forza Horizen

G3AR - Need for Speed: Most Wanted

XGN - Need for Speed: Most Wanted

HunGamer - Forza Horizon

VidaExtra - F1 2012

Lazygamer - Forza Horizen

IGN - Trials Evolution

Game Focus - Forza Horizen

Baixaki Jogos - Need for Speed: Most Wanted

SpazioGames - Forza Horizon

OXCGN - Sonic and All Stars Racing Transformed

ComboCaster - Need for Speed: ​​Most Wanted

AllAgeGaming - Forza Horizon

4News.it - Forza Horizon

Area Games - Forza Horizon

ActionTrip - Need for Speed: Most Wanted

Game Spot - Forza Horiozn

TheGamersHub: Need For Speed: Most Wanted

New York Daily News - Forza Horizon

GameZone - Forza Horizon

eGamer - Need for Speed: Most Wanted

GameFocus - Forza Horizon

PixelJumpers - Forza Horizon

3DJuegos - Trials Evolution

Entertainmentfuse - Need For Speed: Most Wanted

Game Trailers - Forza Horizon

Console Monster - Forza: Horizon

gamrReview - Forza: Horizon

The Gamer Access - Sonic & All-Stars Racing Transformed

TheSixthAxis - Wipeout 2048

Hardcore Gamer - Forza Horizon

GameMAG - F1 2012

Techtudo - Need for Speed: Most Wanted

VGW - Sonic & All-Stars Racing Transformed

Z-Giochi - Forza Horizon

Everyeye.it - Forza Horizon

Forza Horizon - Forza Horizon

Gamer Node - Forza Horizon

Pixl Bit - Forza Horizon

MMGN - Need For Speed: Most Wanted

Extreme Gamer - Forza Horizon

Mania - Need for Speed: Most Wanted

4players.de - Forza Horizon

GameFAQs - Need For Speed: Most Wanted

(این لیست بهترین ریسینگ از دید سایت ها و مجلات مختلفه که از تاپیکی که محمد زحمتشو کشیده بود ،برداشتم!)

پس اینکه میگی Forza Horizon میتونست میشد ولی نشد ، یه دیدگاه کاملا شخصیه چون آمار و ارقام چیز دیگه ای رو نشون میدن!

اینکه میگی من CG رو زیر سوال بردم دقیقا کجای پستم رو شامل میشه؟! من اول حرفم از CG به عنوان یکی از بهترین سازنده های ریسینگ آرکید یاد میکنم ! چند خط پایین تر میگم به خاطر سری Burnout ، از طرفدارای CG هستم ولی معتقدم این استودیو به درد NFS ساختن نمیخوره !! حالا اگه باز هم معتقدی این حرفا به معنی زیر سوال بردن CG ـه ،باید اعتراف کنم که بدجوری CG رو زیر سوال بردم!:|

از HP هم حرفی نزدم والا ! صحبت من در مورد MW 2012 بود ! اتفاقا HP یه بازی کاملا درجه یک و خوش ساخت بود ولی تو همون بازی هم رگه هایی از Burnout دیده میشد که برای آینده NFS ،نگران کننده بود و با اومدن MW 2012 معلوم شد که این نگرانی ها بی مورد نبوده!!!!

انتخاب The Walking Dead رو هم به عنوان GOTY زیر سوال نبردم چون به غیر از VGA ،خیلی از سایت ها ومجلات انتخابش کرده بودن (من عاشق TWD ام !خودت هم اینو میدونی که چه ارادت خاصی به سبک ادونچر دارم!)

نمیدونم اینا رو از کجای پست من برداشت کردی ولی تو رو خدا پست آدمو دقیق بخون!!!

در مورد جمله آخرت که گفتی هر Forza ای که ساخته میشه قرار نیست بهترین بشه هم مطمئن شدم که با سری Forza هنوز کامل آشنا نیستی یا با کلیتش حال نمی کنی ! چون هر کسی که ریسینگ باز باشه ، متوجه میشه که Horizon ، هر Forza ای نیست ، بلکه یه شاهکاره مثله سری Forza Motor Sport!!!!

بهترین ریسینگ ساز هم وقتی نمیتونه بازی خودش رو بسازه مجبورش میکنن (ea) یه اشغال دیگه بسازه عظمتش به دردخودش میخوره

شما وقتی Underground رو افتضاح میدونی بنده هیچ صحبتی باهات ندارم!!!!
فقط همین که همینجوری یه حرف بیرون ننداز,یه منبع بیار که EA مجبورش کرده NFS بسازه به جای Burnout!!!

شرکت ea به vg247 ایمیل زده و مثل اینکه اظهار نظری نکرده! نه رد کرده و نه تایید!:|
امیدوارم هرکی میسازه اما cg نسازه!

خب حالا که پای سایت ها رو وسط کشیدی ( من هیچ کدوم از اون سایت ها رو زیر سوال نبردم و زیر سوال بردن VGA هم فقط آخرین VGA رو شامل میشد چون گفتم هر سال سطح میومد پایین ولی این آخری بد جوری گند زد) ،جهت یاد آوری باید بگم تعداد Best Racing هایی که Forza :Horizon برده ، 10 تا بیشتر از MW 2012 ـه!

-XPlay - Forza Horizon

Cheat Code Central - Need for Speed: Most Wanted

Spike TV Video Game Awards - Need for Speed: Most Wanted

Game Informer - Need for Speed: Most Wanted

Freakin’ Awesome Network - Need for Speed: Most Wanted

Digital Trends - Forza Horizon

Game Revolution - Need for Speed: Most Wanted

INFO Games - Forza Horizon

Game Masters UK - Forza Horizon

Yahoo! Games
- Need for Speed: Most Wanted

MGnews - Forza Horizen

G3AR - Need for Speed: Most Wanted

XGN - Need for Speed: Most Wanted

HunGamer - Forza Horizon

VidaExtra - F1 2012

Lazygamer - Forza Horizen

IGN - Trials Evolution

Game Focus - Forza Horizen

Baixaki Jogos - Need for Speed: Most Wanted

SpazioGames - Forza Horizon

OXCGN - Sonic and All Stars Racing Transformed

ComboCaster - Need for Speed: ​​Most Wanted

AllAgeGaming - Forza Horizon

4News.it - Forza Horizon

Area Games - Forza Horizon

ActionTrip - Need for Speed: Most Wanted

Game Spot - Forza Horiozn

TheGamersHub: Need For Speed: Most Wanted

New York Daily News - Forza Horizon

GameZone - Forza Horizon

eGamer - Need for Speed: Most Wanted

GameFocus - Forza Horizon

PixelJumpers - Forza Horizon

3DJuegos - Trials Evolution

Entertainmentfuse - Need For Speed: Most Wanted

Game Trailers - Forza Horizon

Console Monster - Forza: Horizon

gamrReview - Forza: Horizon

The Gamer Access - Sonic & All-Stars Racing Transformed

TheSixthAxis - Wipeout 2048

Hardcore Gamer - Forza Horizon

GameMAG - F1 2012

Techtudo - Need for Speed: Most Wanted

VGW - Sonic & All-Stars Racing Transformed

Z-Giochi - Forza Horizon

Everyeye.it - Forza Horizon

Forza Horizon - Forza Horizon

Gamer Node - Forza Horizon

Pixl Bit - Forza Horizon

MMGN - Need For Speed: Most Wanted

Extreme Gamer - Forza Horizon

Mania - Need for Speed: Most Wanted

4players.de - Forza Horizon

GameFAQs - Need For Speed: Most Wanted

(این لیست بهترین ریسینگ از دید سایت ها و مجلات مختلفه که از تاپیکی که محمد زحمتشو کشیده بود ،برداشتم!)

پس اینکه میگی Forza Horizon میتونست میشد ولی نشد ، یه دیدگاه کاملا شخصیه چون آمار و ارقام چیز دیگه ای رو نشون میدن!

اینکه میگی من CG رو زیر سوال بردم دقیقا کجای پستم رو شامل میشه؟! من اول حرفم از CG به عنوان یکی از بهترین سازنده های ریسینگ آرکید یاد میکنم ! چند خط پایین تر میگم به خاطر سری Burnout ، از طرفدارای CG هستم ولی معتقدم این استودیو به درد NFS ساختن نمیخوره !! حالا اگه باز هم معتقدی این حرفا به معنی زیر سوال بردن CG ـه ،باید اعتراف کنم که بدجوری CG رو زیر سوال بردم!:|

از HP هم حرفی نزدم والا ! صحبت من در مورد MW 2012 بود ! اتفاقا HP یه بازی کاملا درجه یک و خوش ساخت بود ولی تو همون بازی هم رگه هایی از Burnout دیده میشد که برای آینده NFS ،نگران کننده بود و با اومدن MW 2012 معلوم شد که این نگرانی ها بی مورد نبوده!!!!

انتخاب The Walking Dead رو هم به عنوان GOTY زیر سوال نبردم چون به غیر از VGA ،خیلی از سایت ها ومجلات انتخابش کرده بودن (من عاشق TWD ام !خودت هم اینو میدونی که چه ارادت خاصی به سبک ادونچر دارم!)

نمیدونم اینا رو از کجای پست من برداشت کردی ولی تو رو خدا پست آدمو دقیق بخون!!!

در مورد جمله آخرت که گفتی قرار نیست هر Forza ای که ساخته میشه قرار نیست بهترین بشه هم مطمئن شدم که با سری Forza هنوز کامل آشنا نیستی یا با کلیتش حال نمی کنی ! چون هر کسی که ریسینگ باز باشه ، متوجه میشه که Horizon ، هر Forza ای نیست ، بلکه یه شاهکاره مثله سری Forza Motor Sport!!!!
من درمورد سایت‌های گفتم که منتقداشون داور VGA بودند نه تک تک سایت‌ها اینم مشخه سایت‌های طرفدار xbox به forza بهترین Racing رو میدند واقعیت در کل تغییری نمی‌کنه. درمورد می‌تونست می‌شدم من VGA رو گفتم. پست من کلیه و هم نقلی قولی از پست شما. چون شما دارید انتخاب MW رو زیر سوال می‌برید خوب این یعنی انتخاب رای بیشتر منتقد‌ها حاضر در اونجا پس یعنی کل VGA زیر سوال می‌ره. آینده چیزی نیست که BB بسازه 70 بگیره ازش به عنوان بهترین یاد بشه. اگر F:H شاهکار بود حتما بهترین racing سال می‌شد. آمار اینه نظر کلی مهمه نه نظر تکی کلی هم VGA است. آمار باز در استقبال NFS برتر از F:H بوده تو آمار فروش. من مشکل خاصی در MW ندیدم.حال اینجا از این بعد شاهد زیر سال رفتن CG هستیم BioWare رو زیر سال بردیم. پس کلا EA زیر سوال میره.

من درمورد سایت‌های گفتم که منتقداشون داور VGA بودند نه تک تک سایت‌ها اینم مشخه سایت‌های طرفدار xbox به forza بهترین Racing رو میدند واقعیت در کل تغییری نمی‌کنه. درمورد می‌تونست می‌شدم من VGA رو گفتم. پست من کلیه و هم نقلی قولی از پست شما. چون شما دارید انتخاب MW رو زیر سوال می‌برید خوب این یعنی انتخاب رای بیشتر منتقد‌ها حاضر در اونجا پس یعنی کل VGA زیر سوال می‌ره. آینده چیزی نیست که BB بسازه 70 بگیره ازش به عنوان بهترین یاد بشه. اگر F:H شاهکار بود حتما بهترین racing سال می‌شد. آمار اینه نظر کلی مهمه نه نظر تکی کلی هم VGA است. آمار باز در استقبال NFS برتر از F:H بوده تو آمار فروش. من مشکل خاصی در MW ندیدم.حال اینجا از این بعد شاهد زیر سال رفتن CG هستیم BioWare رو زیر سال بردیم. پس کلا EA زیر سوال میره.
اون سایت هایی که دوستمون لیستش رو گذاشته هیچ کدوم سایت های مرتبط به Xbox نبودن، هیچ کدوم :دی VGA یه مرجع هست ولی قرار نیست هر چی بگه Fact باشه، البته تو میتونی بهش استناد کنی و بگی چون MW از اون جا جایزه گرفته پس یه بازی عالی بود و مشکلی هم نیست چون یه مرجع کاملا معتبره. ولی بقیه هم میتونن به این استناد کنن که تعداد سایت هایی که به Forza جایزه دادن بیشتر بوده و حرف اینا هم درسته و کلا هیچ Fact ـی وجود نداره :دی

نه دوست عزیزم خواهش میکنم اصلا به Underground1/2 قدیم بی احترامی نکن :( این دو بازی خصوصا نسخه 2 بی همتاست
همون mw2005 هم تا حد زیادی رفتن تو تعمیر گاه رینگو لاستیک عوض کردن ماشینو از Underground 2 به ارث برده

اصلا همچین حرفی نزن

درسته Hot Pursuit جدید واقعا عالی بود اما mw2012 گند زد به خاطرات mw2005 اصلا هیچ شباهتی نداشت

ببیند وقتی ساخت عنوان Underground 2013 مطرح میشه . این یعنی شرکت سازنده موظفه تمام المانهای نسخه قبلی درون بازی جای بده و تا حد امکان جزئیاتو بیشتر کنه نه اینکه برداره سرخود یه چیز دیگه بیرون بده

درکل : Underground 2013 اگه اکثر مراحلش تو شب باشه ماشینهارو بشه ببری تو تعمیرگاه تا خرخره ماشینو مجهز کنی برخی مسابقات بازم رو باند فرودگاه برگزار بشه. .. با گنده های هر محل کل بندازی تو اتوبان وقتی برنده شدی ماشینه طرفو برای خودت برداری

مثلا تو Underground 2 یه چیزی که منو روانی میکرد وقتی داشتی تو اتوبان ازاد رانندگی میکردی یهو یه ماشین اسپورت از پشت میومد کنار ماشینت بعد یه گزینه میومد بهت میگفت میخوای باهاش کل بندازی یا نه .. وای خدای من یادش بخیر محشر بود :x

سیستم خریدو فروش ماشین هم عالی باشه

بنده قول میدم یه وبلاگ اختصاصی برای بزرگداشتش راه اندازی کنم :d

اگرم باز یه بازی ریسینگ عجیب غریب تحویلمون دادن که هیچ شباهتی به نسخه قبلیش نداشته باشه دیگه دیگه ...

آخرین ویرایش:
NFS: Most Wanted و Forza: Horizon هر دو عملکرد خیلی خوبی داشتن. میانگین Forza: Horizon شد 85 و میانگین Most Wanted هم 84. هر دو هم کلی جایزه گرفتن که تعداد جوایز Horizon بیشتر بود. در کل وقتی دو تا بازی سطحشون نسبتاً نزدیک به هم هست ، این سلیقه هر کسی هست که یکی از این دو بازی رو بهتر بدونه و دعوا نداره دیگه ! :دی
خودم به شخصه Horizon رو خیلی بیشتر دوست داشتم و وقتی تموم شد ، غصه خوردم که چرا مسابقاتش کم بوده ! :دی ولی Most Wanted هم به عنوان یه ریسینگ آرکید بازی خوبی بود ، اما بیشتر بچه ها بحث ـشون اینه که حال و هوای NFS رو نداشت و یه سری ایرادات هم داشت که نمیشه انکارشون کرد.

اون سایت هایی که دوستمون لیستش رو گذاشته هیچ کدوم سایت های مرتبط به Xbox نبودن، هیچ کدوم :دی VGA یه مرجع هست ولی قرار نیست هر چی بگه Fact باشه، البته تو میتونی بهش استناد کنی و بگی چون MW از اون جا جایزه گرفته پس یه بازی عالی بود و مشکلی هم نیست چون یه مرجع کاملا معتبره. ولی بقیه هم میتونن به این استناد کنن که تعداد سایت هایی که به Forza جایزه دادن بیشتر بوده و حرف اینا هم درسته و کلا هیچ Fact ـی وجود نداره :دی
محمد تو حرفات درسته ولی مشکل اون عده این که میگن Most Wanted 2012 آشغال بود و VGA هم که دلقک بازیه و هیچ اهمیتی نداره و اون سایت هایی هم که به MW 2012 نمره ی بالا و Best Racing دادن یه ارزن مغز تو سرشون نبوده و اصلا نمیدونن ریسینگ چی چی هست :دی
اینا رو چیکارشون کنیم؟ :دی

الان کل سایت ها یا بی اعتبار شدن یا هر کی که به هورایزون رای داده فن X360 ـه؟!!! واقعیت چیه؟ واقعیت رو کی تعیین میکنه؟ شما؟ VGA؟ در ضمن شما مشکلی در MW ندیدید چون فکر نکنم سنتون اینقدر قد بده که یادتون بیاد NFS چی بود و چی شد. این گناه نیست اما اینکه پافشاری کنید و در مقابل کسانی بایستید که عمرشون رو پای سری گذشتن کار اشتباهی هست.

شما وقتی Underground رو افتضاح میدونی بنده هیچ صحبتی باهات ندارم!!!!
فقط همین که همینجوری یه حرف بیرون ننداز,یه منبع بیار که EA مجبورش کرده NFS بسازه به جای Burnout!!!

اهمم ببخشید من یه لحظه اندرکاور رو با اندرگراند اشتباهی خوندم فکر کردم شما اون رو میگی :دی چون اندرکاور بود منظورم ...

در مورد ea هم که اصلا شکی نیست! ea وقتی میبینه بازی ای که بالای سرش nfs باشه سود اورتره چرا باید بهشون بگه Burnout بسازید ؟ که طرفدارا رو خوشحال کنه یا nfs بسازن که جیب خودشون پر بشه

ببین مجتبی الان بحث فقط کرایتریون هست.
داری میگی یکی از بهترین ریسینگ سازها قراره UG رو زنده کنه، خب مشکل اینه که همین بهترین ریسینگ ساز اومد MW رو هم زنده کنه که صد برابر UG برای طرفداران ارزش داشت اما خراب کرد. بازی رو به بدترین نحو ممکن ساخت. اعتماد همه نسبت به کرایتریون سلب شده. شاید کارش درست باشه اما فقط تو سبک خودش میسازه جوری که قادر نیست تغییری توی دست پخت خودش بده. میتونی از BO شروع کنی و برسی به MW. همه شون مثل همن. به جز یه سری تفاوت های کوچک، اصلشون یکیه. هندلینگ این MW 2012 اینقدر سفت و چغر بود که صدای همه رو درآورد. سیستم دریفتینگش مثل HP نرم و روون نبود.
من نمیدونم این کرایتریون کی میخواد تغییر ایجاد کنه تو بازیاش؟ اینم یادتون باشه اسم بازی NFS هست نه BO. اینا 2 تا مقوله متفاوت هستن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or