CrackDown 3 با استفاده Cloud از قدرتی بالغ بر 20 کنسول Xbox One بهره می‌برد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
امروز مایکروسافت در جریان کنفرانس «گیمز کام» اعلام کرد، عنوان «CrackDown 3» با استفاده از قدرت Cloud دارای تخریب پذیری 100% محیطی خواهد بود. با ادامه خبر با سایت بازی سنتر همراه باشید.

bFjjm.jpg

یکی از نمایش های امروز کنفرانس مایکروسافت اختصاص داشت به شماره جدید «CrackDown». امروز به صورت رسمی اعلام شد، کرک داون جدید با عنوان «کرک داون 3» منتشر خواهد شد. این عنوان توسط استودیو «ReAgent» و «دیوید جونس» خالق عنوان محبوب «GTA» در حال توسعه است.

دیوید جونز در طول نمایش بازی اعلام کرد، کرک داون 3 با استفاده از «Cloud» از قدرت 20 کنسول Xbox One بهره می برد و نتیجه کار تخریب پذیری 100% محیط بازی شده است.

کرک داون 3 در زمانی نامشخص در سال 2016 به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One منتشر خواهد شد. همچنین اعلام شد نسخه بتا بخش چند نفره بازی هم در سال 2016 منتشر خواهد شد.

منبع و منبع

دوست عزیزم، در حال حاضر بنده در رابطه با آینده صحبت نمی کنم! آینده قرار هست اتفاقات خیلی عجیب و دیدنی رُخ بده که حتی تصورش رو هم نمی شه کرد! ما داریم در مورد حال صحبت می کنیم! گاها بعضی از دوستان به شکلی از این سیستم صحبت می کنن که اینگار همین الآن مشغول استفاده هستن! در حالی که حتی تجربه ش هم نکردن، چون امکاناتی برای تجربه کردنش در اختیار ما نیست!
رفیق من، تو دنیای اطراف ما بی شمار امکانات هست که حتی یک درصد از مردم دنیا هم ازش بهره نمی برن! چون همون امکاناتِ رفاهی یکسری امکانات اجرائی دیگه نیاز داره!
سیستم cloud یک سیستم فوق العاده هوشمندانه و بی نظیر هست! اما این سیستم تنها درصد خیلی کمی از مردم رو هدف قرار داده، چون امثال من و شما حتی نمی تونیم به تحربه کردنش فکر کنیم، چه برسه به داشتنش!
من و شما در جائی زندگی می کنیم که فراهم کردن و داشتن یک کنسول قوی به شکل پرتابل هزینه کمتری نسبت به یک سیستم اینترنتی فوق سریع داره!
حتی اینجا هم نه! خیلی از کشورهای دیگه دنیا همین مشکل رو دارن و اگر بخوان زیرساخت های خودشون رو درست کنن، هزینه های فوق سنگینی رو در پی داره!
پس، به نظر بنده، در این تاریخ از زمان و وجود کشورهای ضعیف زیاد در دنیا و نداشتن پول کافی ملت، ساختن و عرضه کردن یک کنسولِ قدرتمند و فیریکی بهتر و مناسب تر از ساخت یک سیستم cloud هست! دوباره عرض می کنم، در حال حاضر!
شاید شما فکر می کنید این سیستم هزینه کمتری نسبت به خرید یک کنسول خیلی قدرتمند داره، اما کاملا در اشتباه هستید! برای کشورهائی مثل کشور ما هزینه دیتا در دراز مدت ممکن هست به اندازه خرید 20 کنسول قدرتمند باشه!
امیدوارم تا ده سال آینده شاهد پیشرفت بیشتر سیستم cloud و اینترنت پر سرعت جهانی باشیم و با کم شدن هزینه های دیتا در کشورهائی امثال ما همه به شکل برابری بتونن از این سیستم ها استفاده کنن.
چون واقعیت این هست که، سیستم cloud بهتر و مناسب تر هست! اما اگر شرایطش باشه!
وقت شما بخیر.
چند تا مسئله اینجاست. منظور از آینده چند سال پیش رو که الان استارتش زده شده نه اون آینده ای که کسی ازش خبر نداره و کنسول های این نسل هر سال دارن استفاده بیشتری از Cloud می کنن و البته تو این دو سالی که گذشت هم با فورتزا 5 و تایتان‌فال از Cloud استفاده کردن برای پردازش هوش مصنوعی و خیلی از همین دوستانی هم که شما نام بردی از Cloud بدون مشکل استفاده کردن.
دومین نکته درصد کشور هایی که اینترنت ضعیف دارن از درصد کشور هایی که اینترنت قوی دارن کمتر و در نتیجه به جز ایران، کره شمالی و چند تا از کشور های همسایه، بقیه مردم مشکلی با اینترنت ندارن و استفاده از Cloud ندارن.
در کل هنوز مشخص نشده این بازی قرار به چه نحوی از قدرت Cloud برای پردازش استفاده کنه و ممکنه با اینترنت ضعیف ایران هم سازگار باشه هر چند تایید شده بازی بخش تک نفره آفلاین هم داره.

سیستم cloud یک سیستم فوق العاده هوشمندانه و بی نظیر هست! اما این سیستم تنها درصد خیلی کمی از مردم رو هدف قرار داده، چون امثال من و شما حتی نمی تونیم به تحربه کردنش فکر کنیم، چه برسه به داشتنش!
من ایران نیستم :d

واقعا اوج لودگی و مسخره بازی رو میشه تو تاپیک های انحصاری دید، پروفایل های بعضی اساتید رو که چک میکنم به هیچ وجه باورم نمیشه که نویسنده همچین کامنت سخیفی بخواد آدم بالغ باشه! کاش ما ایرانی ها یاد میگرفتیم که درمورد موضوعی که هیچی ازش نمیدونیم نظر ندیم و از دیدگاه صاحب نظر استفاده کنیم.

واقعا اوج لودگی و مسخره بازی رو میشه تو تاپیک های انحصاری دید، پروفایل های بعضی اساتید رو که چک میکنم به هیچ وجه باورم نمیشه که نویسنده همچین کامنت سخیفی بخواد آدم بالغ باشه! کاش ما ایرانی ها یاد میگرفتیم که درمورد موضوعی که هیچی ازش نمیدونیم نظر ندیم و از دیدگاه صاحب نظر استفاده کنیم.

به موضوع درگیری کاری ندارم به خاطر اینکه تمام این بحث ها 1000000 دفعه قبلا انجام شده اما هر از چند گاهی آدم پست های نظیر شما میبینه میمونه شما آیا ایرانی نیستی پس در مورد چیزی که نمیدونی شما هم نظر نده .

صاحب نظر به شخصی میگن که یا در بخشی تحصیلات آکادمیک داشته یا اینکه در اون بخش به صورت حرفه ای کار کرده نه افرادی که شما به عنوان صاحب نظر معرفی میکنی .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or