Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
View attachment 390158
اینا قضیه اش چیه میشه بازشون کرد چون انگار نمیشه
کلا برای بدست آوردن اسکین بازی چطوریه؟
چون ندیدم خیلی کسی اسکین داشته باشه
تو دراپ هفتگی، همیشه یکیش کیس هست، منم 99% همیشه یکی از چیزهایی که برمیدارم کیسه
برای باز کردنش باید Key بخری که هر کدوم 2.5 دلار یا 2.19 یورو هست.

اسکین هم، هم میتونی از طریق همین دراپ های هفتگی بدست بیاری، که معمولا یک یا دوتا اسکین اسلحه میده ولی معمولا چیزای بدرد نخور و بسیار ارزون در حد 5-10 سنت میده :D هم میتونی مستقیم بخری.

حالا من چیکار کردم، حدود 20 تا کیس جمع کرده بودم از ماه مارچ تا همین چند وقت پیش. کیس ها هرکدوم قیمت های متفاوت داره، هر هفته هم ممکنه یه نوع کیس متفاوت بهت بده. کیس ها هم قیمت هاشون باهم متفاوت هست.
میتونی این کیس هارو بفروشی، اول چندتا فروختم، در حد دو تا کلید گرفتم، کیس باز کردم، چیز بدردبخوری از توش درنیومد، بخاطر همین گفتم خب چه کاریه، همون 5 دلاری که پول کیس دادم، باهاش یه اسکین ارزون میگیرم.

اینطوری شد که ریز ریز اسلحه های پرکار رو براشون اسکین خریدم :D

اسکین ها هم لول بندی داره.

FN یا همون Factory New، بعدی MW و FT و تا اخرین که اسمشو الان یادم رفته ولی از همه داغون تره.
فرقشون چیه؟ از اسمش مشخصه، اون فکتوری نیو، یعنی اسکین تر و تمیز و نو انگار مال کارخونست :D متوسط میشه Field Tested که تو اغلب اسلحه ها یکمی خط و خش و کثیقی دور اسلحه میگیره
مثلا من خودم بیشتر رفتم سراغ همین کیفیت چون ارزون تر بود و قابل دسترسی. فعلا دیدم همین ارزون قیمت ها خوبه هم یه تنوعی میده و از خشکی درمیاره بازی رو، هم دیدنمون نمیگن عه این چیتره چون اسکین نداره :))
(ولی خب سلیقه بخرج دادم حداقل خوشم بیاد از اسکین ها، سرچ کردم اونایی که خوشم میومد رو گرفتم)

پ.ن: 3 روزه کانتر رو پاک کردم فعلا، بدجور معتادش شده بودم، و از کار و زندگی انداخته بود، یه مدت کوتاهی دور باشم هم برای سلامت اعصاب و روانم خوبه، هم برای روند زندگیم :D

مثلا در ویدئو بررسی زیر، اسکین Printstream رو روی M4A1-S میتونید تمامی Float هاش رو ببینید:

پ.ن: در اصل اون لول بندی ها خودشون بازه ی عددی دارند، تمامی این بازه ها از چیزی به اسم Float Value بین 0 تا 1 ارزش گذاری میشه.
که مثلا FN، یه چیزی بین 0.01 تا 0.1 هست و الی آخر.

این داستان رو بعضی اسلحه ها خیلی خودش رو نشون میده، رو بعضی دیگه کمتر. اگر به صورت حرفه ای تر میخواید حتما اون گان و اسکین مد نظرتون رو ازش پیش نمایش ببینید.

آخرین ویرایش:
تو دراپ هفتگی، همیشه یکیش کیس هست، منم 99% همیشه یکی از چیزهایی که برمیدارم کیسه
برای باز کردنش باید Key بخری که هر کدوم 2.5 دلار یا 2.19 یورو هست.

اسکین هم، هم میتونی از طریق همین دراپ های هفتگی بدست بیاری، که معمولا یک یا دوتا اسکین اسلحه میده ولی معمولا چیزای بدرد نخور و بسیار ارزون در حد 5-10 سنت میده :D هم میتونی مستقیم بخری.

حالا من چیکار کردم، حدود 20 تا کیس جمع کرده بودم از ماه مارچ تا همین چند وقت پیش. کیس ها هرکدوم قیمت های متفاوت داره، هر هفته هم ممکنه یه نوع کیس متفاوت بهت بده. کیس ها هم قیمت هاشون باهم متفاوت هست.
میتونی این کیس هارو بفروشی، اول چندتا فروختم، در حد دو تا کلید گرفتم، کیس باز کردم، چیز بدردبخوری از توش درنیومد، بخاطر همین گفتم خب چه کاریه، همون 5 دلاری که پول کیس دادم، باهاش یه اسکین ارزون میگیرم.

اینطوری شد که ریز ریز اسلحه های پرکار رو براشون اسکین خریدم :D

اسکین ها هم لول بندی داره.

FN یا همون Factory New، بعدی MW و FT و تا اخرین که اسمشو الان یادم رفته ولی از همه داغون تره.
فرقشون چیه؟ از اسمش مشخصه، اون فکتوری نیو، یعنی اسکین تر و تمیز و نو انگار مال کارخونست :D متوسط میشه Field Tested که تو اغلب اسلحه ها یکمی خط و خش و کثیقی دور اسلحه میگیره
مثلا من خودم بیشتر رفتم سراغ همین کیفیت چون ارزون تر بود و قابل دسترسی. فعلا دیدم همین ارزون قیمت ها خوبه هم یه تنوعی میده و از خشکی درمیاره بازی رو، هم دیدنمون نمیگن عه این چیتره چون اسکین نداره :))
(ولی خب سلیقه بخرج دادم حداقل خوشم بیاد از اسکین ها، سرچ کردم اونایی که خوشم میومد رو گرفتم)

پ.ن: 3 روزه کانتر رو پاک کردم فعلا، بدجور معتادش شده بودم، و از کار و زندگی انداخته بود، یه مدت کوتاهی دور باشم هم برای سلامت اعصاب و روانم خوبه، هم برای روند زندگیم :D

مثلا در ویدئو بررسی زیر، اسکین Printstream رو روی M4A1-S میتونید تمامی Float هاش رو ببینید:

پ.ن: در اصل اون لول بندی ها خودشون بازه ی عددی دارند، تمامی این بازه ها از چیزی به اسم Float Value بین 0 تا 1 ارزش گذاری میشه.
که مثلا FN، یه چیزی بین 0.01 تا 0.1 هست و الی آخر.

این داستان رو بعضی اسلحه ها خیلی خودش رو نشون میده، رو بعضی دیگه کمتر. اگر به صورت حرفه ای تر میخواید حتما اون گان و اسکین مد نظرتون رو ازش پیش نمایش ببینید.
پس اینطور که من فهمیدم این کیس هارو توی استیم می‌فروشی بعد میتونی باهاش اسکین گان بخری درسته؟
نحوه فروششون چطوره؟

درآمدی هم میشه ازش داشت یا فقط اسکین و سرچ بهتره ؟ :D
حقیقت من خودم 5-6 ماه بیشتر نیست پرایم دارم و تو این مدت هم با توجه به شنیده ها از اینور و اونور و نظر خودم، اینه که تو کوتاه مدت فکر نکنم، ولی اگر مرتب بازی کنید، حداقل همین دراپ های هفتگی رو بگیری، چند ماهه پول همون پرایمت در میاد :D
و شاید یهو شانست زد و یه اسکین چمیدونم مثلا حداقل 50-100 دلاری بهت رسید، یا مثلا یه اسکینی اومد برات الان قیمتی نداشته باشه ولی یه سال یا دو سال بعد رشد کنه!

یکی از بچه های خودمون چند صفحه پیش فکر کنم گفت که چند سال بازی نکرده الان رفته دیده مثلا اینونتوریش شده هزار دلار مثلا.

میگم من الان 5-6 ماهه بازی کردم، دیدم میتونم مثلا با خود همین بازی کردنم، یه سری اسکینی که حداقل از لحاظ بصری جلوه خوبی داره بگیرم :D همین برام کافی بود.
(فکر کنم حتی الان حداقل دو برابر پول پرایمی که دادم، حدود 25-30 یورو اینونتوریم باشه، بدون اینکه از جیب چیزی داده باشم :D همشو با همین پلی دادم درآوردم.

تازه دراپ هفتگی رو خیلی راحت با 3-4 تا دث مچ میتونید بگیرید (در حد 30/40 دیقه چهارشنبه ها دراپه، تا هفته بعدش فرصت هست)

پس اینطور که من فهمیدم این کیس هارو توی استیم می‌فروشی بعد میتونی باهاش اسکین گان بخری درسته؟
نحوه فروششون چطوره؟
یکی از راه هاش فروش از طریق خود استیمه، سایت های زیادی هستند که میتونی بفروشی/بخری.
من خودم اینکارو با خود استیم کردم، راحت و بی دردسر. خریدمم مستقیم از خود استیم میکنم.

ولی میدونم حتی سایت های ایرانی متعددی هست که اینکار رو داخلش میشه انجام داد.

درآمدی هم میشه ازش داشت یا فقط اسکین و سرچ بهتره ؟ :D
نه
اما میتونی 500 تا بات بخری برات آخر هفته جایزه فارم کنن ممکنه کیس 2 دلار هم باشه ، در واقع با اینکار بازی رو کلا خراب کردن ، من نمیدونم کجا باید بات بخری ولی سرچ کنی یوتیوب در مورد CSGO 2 case farming چیزایی دستگیرت میشه

چرا competitive مپ های nuke یا اشنت اینا اصلا مچ پیدا نمیکنه؟
همش شده dust 2 یا mirage
راستی اگر دوست داشتید منو ادد کنید من تنها بازی میکنم بازیمم آنچنان خفن نیست :D
اگر دیدید تو منو هستم دوست دارم باهم بازی کنیم
SleepyTurtel

آخرین ویرایش:
چرا competitive مپ های nuke یا اشنت اینا اصلا مچ پیدا نمیکنه؟
همش شده dust 2 یا mirage
راستی اگر دوست داشتید منو ادد کنید من تنها بازی میکنم بازیمم آنچنان خفن نیست :D
اگر دیدید تو منو هستم دوست دارم باهم بازی کنیم
SleepyTurtel
پیدا میکنه، یکم طول میکشه، داست 2 و میراژ پرطرفدار ترین مپ ها هستند. منم اتفاقا عاشق نوک ام، میراژو دوست ندارم ولی خب در کل باید همه مپ هارو یاد بگیری. تنها مپی که هیچی ازش نمیدونم Overpass عه که خب خیلیها مثل من هستند.
در مرحله ی بعد هم Train.
پینگت هم یطوری تنظیم کن که چند تا از سرور های اروپا رو هم بگیری فقط UAE نیاره برات. اروپا بهتر هم هست در کل.
وینگمن هم بازی کن، هم خیلی حال میده، هم یه جورایی مینی کامپتیتیو هست و تو مپ کوچیکتر با شرایط خاص بازی میکنی و باعث میشه قوی تر شی.
بخصوص برای موقعیت های تک به تک یا دو به تک حتی، وینگمن پلی دادن خیلی میتونه کمک کنه.

پ.ن: بالاتر گفتم بازی رو پاک کردم فعلا که یه کم اعصاب روانم آروم بشه :D یه مدت دیگه برمیگردم پلی میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or