سلام
برای اینکه بتونی مسابقات Premier رو شرکت کنی حتما باید پرایم داشته باشه، مسابقات پریمیر شامل رنک بندی جهانی کانتره که الان به تازگی فصل سوم اش شروع شده. با بردن یه تعداد بازی مشخص شما Badge سیزن سوم رو دریافت میکنی. علاوه بر اون رنکت هر چی بالاتر باشه
اون نشان ای که دریافت میکنی متفاوت تره.
همچنین هفتگی چهارشنبه ها، دراپ های هفتگی میاد که با بازی کردن و گرفتم XP و رنک آپ کردن، میتونی اون دراپ هارو هم داشته باشی (2 تا از 4 تاشون رو میتونی انتخاب کنی که معمولا یکی اش کیس هست)
اینم بگم که این دراپ هفتگی مهم نیست شما چی بازی میکنی، arm race و deathmatch هم میشه که من خودم همیشه دومی رو چون برای تمرین انتخاب میکنم، با همون هم رنک آپ میشم.
البته بازی پر از چیتر هست، روزی نیست که من بیام 3-4 دست بازی کنم و چیتر نباشه، اصلا اعصاب و روانم رو بخاطر چیتر از دست دادم
راه حل اش اینه که بری فیس ایت، فیس ایت قدیم پرایم نمیخواست ولی حدود 1 سالی هست که برای فیس ایت هم نیاز به پرایم هست. البته فیس ایت دردسر های دیگه ای هم برای ما بدبخت بیچاره های ساکن این مملکت داره
اونم اینه که خیلی از سرور هاش برای ما نمیاد که نیازمند نرم افزاری مثل Exitlag برای دورزدن این داستانه.
(البته همیشه راه حل های رایگان موقتی هست که اتفاقا امشب من خودم یکیشو میخوام تست کنم - اگر نتیجه داشت اینجا میگم)
---------------------------------
بنظر من اگر تازه بازی رو ریختید، بیشتر Deathmatch بزنید، با اسلحه های مختلف بازی کنید دستتون عادت کنه، بعد خسته شدید Arm race بزنید اونم برای من خیلی جذابیت داشت، اخیرا چون دیگه بیشتر Competitive پلی میدم
نمیرم سمتش ولی جذابیت خودش رو داره.
بعد از یه مدت که حس کردید حالا دستتون عادت کرده، مکانیزم بازی رو یاد گرفتید، برید سمت سبک اصلی که ترور و سیتی مقابل هم اند

اونم میتونید اوایل Casual و Competitive بازی کنید تا یاد بگیرید
بعد برید سمت پریمیر و فیس ایت برای حرفه ای تر شدن.
جالبه بگم من خودم 400-500 ساعت تایم پلی داشتم (تایم نسبتا زیادیه فقط اون دوتا) ولی اصلا Competitive بازی نکرده بودم، دائم دث مچ و آرم ریس. از فبریه بود که کم کم رفتم سمت بازی اصلی و اتفاقا اغلب جز تاپ فرگ های تیم هستم
چون کار با اسلحه هارو تا حد خوبی بلد شدم، مپ هارو میشناسم، کار با یوتیلیتی ها (فلش گرنید و اسموک و ...) که از بین اینها اسموک انداختن تو مپ های مختلف خیلی مهمه...
هر روزم سعی میکنم چیزهای جدیدتری یاد بگیرم.