Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
الان تمام بخش های بازی مجانی هست؟
من از اول پرایم بود اکانتم نمیدونم که بخش هایی جدید رایگان هست یا نه اما بدون پرایم بدرد نمیخوره جدا از نبود ایتم دراپ به پلیر های تاکسیک و چیتر ها میخوری که اصلا ارزش نداره
--
بازی بشدت سرگرم کننده هست گرچه واسه من حال و هوای زمان csgo رو نداره اما برای کسایی که تازه میخوان شروع کنن عالیه با پرایم البته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
سلام
من تازه بازی دانلود کردم همون قدیم بازی میکردیم خیلی cs go بازی نکردم زمان ۱.۶ و ۱.۷
این قضیه پرایم چیه؟
بازی مد رنکش کدومه؟
?Competitive
و اینکه باید خرید پرایم یا نه

سلام
من تازه بازی دانلود کردم همون قدیم بازی میکردیم خیلی cs go بازی نکردم زمان ۱.۶ و ۱.۷
این قضیه پرایم چیه؟
بازی مد رنکش کدومه؟
?Competitive
و اینکه باید خرید پرایم یا نه
سلام
برای اینکه بتونی مسابقات Premier رو شرکت کنی حتما باید پرایم داشته باشه، مسابقات پریمیر شامل رنک بندی جهانی کانتره که الان به تازگی فصل سوم اش شروع شده. با بردن یه تعداد بازی مشخص شما Badge سیزن سوم رو دریافت میکنی. علاوه بر اون رنکت هر چی بالاتر باشه
اون نشان ای که دریافت میکنی متفاوت تره.
همچنین هفتگی چهارشنبه ها، دراپ های هفتگی میاد که با بازی کردن و گرفتم XP و رنک آپ کردن، میتونی اون دراپ هارو هم داشته باشی (2 تا از 4 تاشون رو میتونی انتخاب کنی که معمولا یکی اش کیس هست)

اینم بگم که این دراپ هفتگی مهم نیست شما چی بازی میکنی، arm race و deathmatch هم میشه که من خودم همیشه دومی رو چون برای تمرین انتخاب میکنم، با همون هم رنک آپ میشم.

البته بازی پر از چیتر هست، روزی نیست که من بیام 3-4 دست بازی کنم و چیتر نباشه، اصلا اعصاب و روانم رو بخاطر چیتر از دست دادم :))

راه حل اش اینه که بری فیس ایت، فیس ایت قدیم پرایم نمیخواست ولی حدود 1 سالی هست که برای فیس ایت هم نیاز به پرایم هست. البته فیس ایت دردسر های دیگه ای هم برای ما بدبخت بیچاره های ساکن این مملکت داره
اونم اینه که خیلی از سرور هاش برای ما نمیاد که نیازمند نرم افزاری مثل Exitlag برای دورزدن این داستانه.

(البته همیشه راه حل های رایگان موقتی هست که اتفاقا امشب من خودم یکیشو میخوام تست کنم - اگر نتیجه داشت اینجا میگم)

---------------------------------
بنظر من اگر تازه بازی رو ریختید، بیشتر Deathmatch بزنید، با اسلحه های مختلف بازی کنید دستتون عادت کنه، بعد خسته شدید Arm race بزنید اونم برای من خیلی جذابیت داشت، اخیرا چون دیگه بیشتر Competitive پلی میدم
نمیرم سمتش ولی جذابیت خودش رو داره.
بعد از یه مدت که حس کردید حالا دستتون عادت کرده، مکانیزم بازی رو یاد گرفتید، برید سمت سبک اصلی که ترور و سیتی مقابل هم اند :D اونم میتونید اوایل Casual و Competitive بازی کنید تا یاد بگیرید

بعد برید سمت پریمیر و فیس ایت برای حرفه ای تر شدن.

جالبه بگم من خودم 400-500 ساعت تایم پلی داشتم (تایم نسبتا زیادیه فقط اون دوتا) ولی اصلا Competitive بازی نکرده بودم، دائم دث مچ و آرم ریس. از فبریه بود که کم کم رفتم سمت بازی اصلی و اتفاقا اغلب جز تاپ فرگ های تیم هستم
چون کار با اسلحه هارو تا حد خوبی بلد شدم، مپ هارو میشناسم، کار با یوتیلیتی ها (فلش گرنید و اسموک و ...) که از بین اینها اسموک انداختن تو مپ های مختلف خیلی مهمه...

هر روزم سعی میکنم چیزهای جدیدتری یاد بگیرم.

آخرین ویرایش:
بازی خیلی مهارت محوره قبلا که زیاد بازی میکردم تو چند مچ بار ها با awp یا p90 راند ها رو ace کردم اما الان که مدت هاست بازی رو ول کرده بودم کلا از یادم رفته و بسختی کیل میگیرم
یه مشکلی که من تو این بازی دارم نمیتونم لگد یا ریکویل رو کنترل کنم حتی تو مپ ورکشاپ ریکویل مستر که نشون میده اونجا هم نمیتونم زمان go میتونستم اما الان نه

• Like
سلام
برای اینکه بتونی مسابقات Premier رو شرکت کنی حتما باید پرایم داشته باشه، مسابقات پریمیر شامل رنک بندی جهانی کانتره که الان به تازگی فصل سوم اش شروع شده. با بردن یه تعداد بازی مشخص شما Badge سیزن سوم رو دریافت میکنی. علاوه بر اون رنکت هر چی بالاتر باشه
اون نشان ای که دریافت میکنی متفاوت تره.
همچنین هفتگی چهارشنبه ها، دراپ های هفتگی میاد که با بازی کردن و گرفتم XP و رنک آپ کردن، میتونی اون دراپ هارو هم داشته باشی (2 تا از 4 تاشون رو میتونی انتخاب کنی که معمولا یکی اش کیس هست)

اینم بگم که این دراپ هفتگی مهم نیست شما چی بازی میکنی، arm race و deathmatch هم میشه که من خودم همیشه دومی رو چون برای تمرین انتخاب میکنم، با همون هم رنک آپ میشم.

البته بازی پر از چیتر هست، روزی نیست که من بیام 3-4 دست بازی کنم و چیتر نباشه، اصلا اعصاب و روانم رو بخاطر چیتر از دست دادم :))

راه حل اش اینه که بری فیس ایت، فیس ایت قدیم پرایم نمیخواست ولی حدود 1 سالی هست که برای فیس ایت هم نیاز به پرایم هست. البته فیس ایت دردسر های دیگه ای هم برای ما بدبخت بیچاره های ساکن این مملکت داره
اونم اینه که خیلی از سرور هاش برای ما نمیاد که نیازمند نرم افزاری مثل Exitlag برای دورزدن این داستانه.

(البته همیشه راه حل های رایگان موقتی هست که اتفاقا امشب من خودم یکیشو میخوام تست کنم - اگر نتیجه داشت اینجا میگم)

---------------------------------
بنظر من اگر تازه بازی رو ریختید، بیشتر Deathmatch بزنید، با اسلحه های مختلف بازی کنید دستتون عادت کنه، بعد خسته شدید Arm race بزنید اونم برای من خیلی جذابیت داشت، اخیرا چون دیگه بیشتر Competitive پلی میدم
نمیرم سمتش ولی جذابیت خودش رو داره.
بعد از یه مدت که حس کردید حالا دستتون عادت کرده، مکانیزم بازی رو یاد گرفتید، برید سمت سبک اصلی که ترور و سیتی مقابل هم اند :D اونم میتونید اوایل Casual و Competitive بازی کنید تا یاد بگیرید

بعد برید سمت پریمیر و فیس ایت برای حرفه ای تر شدن.

جالبه بگم من خودم 400-500 ساعت تایم پلی داشتم (تایم نسبتا زیادیه فقط اون دوتا) ولی اصلا Competitive بازی نکرده بودم، دائم دث مچ و آرم ریس. از فبریه بود که کم کم رفتم سمت بازی اصلی و اتفاقا اغلب جز تاپ فرگ های تیم هستم
چون کار با اسلحه هارو تا حد خوبی بلد شدم، مپ هارو میشناسم، کار با یوتیلیتی ها (فلش گرنید و اسموک و ...) که از بین اینها اسموک انداختن تو مپ های مختلف خیلی مهمه...

هر روزم سعی میکنم چیزهای جدیدتری یاد بگیرم.
مد های Deathmatch و casual که مسخره بازیه، من کانتر همون 5 به 5 میدونم و فکر میکردم باید پرایم داشته باشه تا بتونی Competitive پلی بدی که امروز تست کردم مثل اینکه بدون اونم میشه
از اونجاییم که میگی چیتر زیاده پس همون بهتر پرایم نخرم :D
مرسی بابت توضیحات کاملت

مد های Deathmatch و casual که مسخره بازیه، من کانتر همون 5 به 5 میدونم و فکر میکردم باید پرایم داشته باشه تا بتونی Competitive پلی بدی که امروز تست کردم مثل اینکه بدون اونم میشه
از اونجاییم که میگی چیتر زیاده پس همون بهتر پرایم نخرم :D
مرسی بابت توضیحات کاملت
آره منم صرفا برای اینکه به گان ها عادت کنیم گفتم وگرنه که اصل بازی همون 5v5 عه.
برای فیس ایت باید پرایم داشته باشی.

----------------------
خب من هم این روش رو تست کردم، یه اپلیکیشن هست به نام پکت رفت، مختص همین فیس ایت و سی اس 2 گزینه داره و یه دست هم تست کردم تقریبا بدون مشکل بازی کردم.

هزینه ی اگزیت لگ بالاست و واقعا نمیصرفه برای منی که صرفا میخوام 2-3 دست شب پلی بدم خستگی روزم در بره...
از طرفی هم اگزیت لگ های اشتراکی هست که من یکی دوتاشو دیدم میگفتند باید یه اکانت جدید بسازی و رو اکانت فعلیم نمیشه.
بخاطر همین بیخیال اگزیت لگ شدم کلا.

فعلا همین پکت رفت امیدوارم طولانی مدت جواب بده.

مثل اینکه پرایم برام فعاله /:
View attachment 388883
آره پرایم داری، بخش پریمیر برات باز نیست باید چند تا مچ (5-10 تا فکر کنم) تو همین کامپتتیو بازی کنی تا باز بشه.

بازی خیلی مهارت محوره قبلا که زیاد بازی میکردم تو چند مچ بار ها با awp یا p90 راند ها رو ace کردم اما الان که مدت هاست بازی رو ول کرده بودم کلا از یادم رفته و بسختی کیل میگیرم
یه مشکلی که من تو این بازی دارم نمیتونم لگد یا ریکویل رو کنترل کنم حتی تو مپ ورکشاپ ریکویل مستر که نشون میده اونجا هم نمیتونم زمان go میتونستم اما الان نه
ببین اگه میخوای CS بازی کنی این یک تعهده.
راه افتادن تو بازی اینطوریه که 1000 ساعت اول رو باید تمرین و یادگیری حساب کنی.
هر روز باید لوپ دست گرم کردن ، تمرین ایم و یوتیلیتی ها (نید انداختن و...) ، یه مدت FFA زدن و بعد چندتا مچ رو باید انجام بدی.
این وسط دمو دیدن خیلی کمک میکنه که شکل بازیت رو پیدا کنی.

اصلا انتظار نداشته باش با چند روز و چند هفته تمرین کردن تغییرات خفنی رو شاهد باشی.
CS2 دقیقا مثل باشگاه رفتنه ، تغییرات رو تو خودت نمیبینی ولی این تکرار کردنه و تعهد داشتن به لوپی که برای خودت چیدی حتما بعد چند وقت جواب میده و یکدفعه میبینی بازیت از این رو به اون رو شده.

ولی همونطور که گفتم این زمانبره ، مثل COD/BF و... نیست که خیلی سریع بتونی برگردی به بازی.
FPSهای مولتی پلیر دیگه رو هم این وسط بازی نکن که بازیت خراب میشه.

تو یوتوب پر این ویدئوهاست که چطور پیشرفت کنی ، چندتا رو ببین و برای خودت برنامه بریز و بچسب به همون.
مطمئن باش بعد یه مدت بازیت زیر و رو میشه.

آخرین ویرایش:
ببین اگه میخوای CS بازی کنی این یک تعهده.
راه افتادن تو بازی اینطوریه که 1000 ساعت اول رو باید تمرین و یادگیری حساب کنی.
هر روز باید لوپ دست گرم کردن ، تمرین ایم و یوتیلیتی ها (نید انداختن و...) ، یه مدت FFA زدن و بعد چندتا مچ رو باید انجام بدی.
این وسط دمو دیدن خیلی کمک میکنه که شکل بازیت رو پیدا کنی.

اصلا انتظار نداشته باش با چند روز و چند هفته تمرین کردن تغییرات خفنی رو شاهد باشی.
CS2 دقیقا مثل باشگاه رفتنه ، تغییرات رو تو خودت نمیبینی ولی این تکرار کردنه و تعهد داشتن به لوپی که برای خودت چیدی حتما بعد چند وقت جواب میده و یکدفعه میبینی بازیت از این رو به اون رو شده.

ولی همونطور که گفتم این زمانبره ، مثل COD/BF و... نیست که خیلی سریع بتونی برگردی به بازی.
FPSهای مولتی پلیر دیگه رو هم این وسط بازی نکن که بازیت خراب میشه.

تو یوتوب پر این ویدئوهاست که چطور پیشرفت کنی ، چندتا رو ببین و برای خودت برنامه بریز و بچسب به همون.
مطمئن باش بعد یه مدت بازیت زیر و رو میشه.
ممنون 🙏
دقیقا تنها راه برای این بازی همینه

• Like
Reactions: m.d.makan
قدیم واقعا یه مزه ای داشت
نمیدونم شاید چون کالاف و بتل بازی نکرده بودیم
کند و سفت بودن گیم پلی بازی اذیت میکنه منو
با اینکه R6 هم تقریبا کنده اما مکانیزم گیم پلی جوریه که میشه تحمل کرد
البته هنوزم هیجان خاصی داره که تو شوتر های دیگه نمیشه تجربه اش کرد

دیروز یه آپدیت 4 گیگی اومده که دو تا مپ Ancient و Shoots، ورژن شب ـشون اضافه شده که من Shoots رو دیدم قشنگ بود واقعا. انشنت هم فقط تو تیزرش دیدم.
و اینکه کلا متریال های مپ Ancient رو رفرش کردند.

امروز یه مچ زدم بعد از مدتها یه همچین هیجانی رو تو یه بازی شوتر تجربه کردم
درسته که بازی گیم پلی خشکی داره اما هنوزم با اختلاف بنظرم هدشات و وان شات زدن تو کانتر یچیز دیگه اس
البته تمام این احساسات به اینم برمیگرده که از بچگی تو گیم نت کانتر زدیم

• Like
مچ هاش واقعا هیجان انگیزه اگه به پلیر های تاکسیک و چیتر ها نخوری که یا بازی نمی کنن یا لفت میدن ( چیتر ها هم واقعا حرفه ای شدن که حتی vac هم فکر نکنم تشخیص بده )
کاش یکم قوانین رو سخت تر می کردن در این موارد
دوستان اگه از یه مچ competitive لفت بدی چی میشه؟
اواخر بازی بود که نت قطع شد
به ترتیب ساعت های مختلف cooldown میشی برای اولین بار فکر کنم 20 دقیقه هست که به یک هفته و 20 روز ( فکر کنم ) هم میرسه اگه زیاد بشه

مچ هاش واقعا هیجان انگیزه اگه به پلیر های تاکسیک و چیتر ها نخوری که یا بازی نمی کنن یا لفت میدن ( چیتر ها هم واقعا حرفه ای شدن که حتی vac هم فکر نکنم تشخیص بده )
کاش یکم قوانین رو سخت تر می کردن در این موارد

به ترتیب ساعت های مختلف cooldown میشی برای اولین بار فکر کنم 20 دقیقه هست که به یک هفته و 20 روز ( فکر کنم ) هم میرسه اگه زیاد بشه
باید ۲۰ دقیقه داخل منو باشی یا مهم نیست این موضوع؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or