Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
یه چند هفته ای هست بازیم خیلی افت کرده اصلا دپرس شدم گفتم بیام اینجا بنویسم ببینم از امروز چقدر قراره براش تلاش کنم

یه ویدئو هم از یه شات خوبی که زدم + یک فلش خیلی کاربردی برای مپ Anubis که چند وقتیه یادگرفتم میزارم حتما استفاده کنید اونایی که مید بازی میکنید کاربردیه واسه SOLO

View attachment 380246
دمت گرم. پشمام از نو اسکوپه :/
فلشه هم خیلی خوب بود. من که آخر نتونستم بیام فیس ایت درست حسابی... پریمیر هم پر چیتره. :(

بازم از این نکات خفن بذار
مرسی.

• Like
Reactions: vahid_ba
دمت گرم. پشمام از نو اسکوپه :/
فلشه هم خیلی خوب بود. من که آخر نتونستم بیام فیس ایت درست حسابی... پریمیر هم پر چیتره. :(

بازم از این نکات خفن بذار
مرسی.
مخلصم

منم چند وقتیه نتم داغون شده پینگ میره 140 اصلا نمیشه فیس ایت بازی کرد همش داریم میبازیم، منتظرم فیبر نوری بیاد تا موقع practice میزنم بلکه اعتماد به نفس از دست رفته برگرده
حتما

الان فهمیدم حدود ۱۳۰۰ دلار ارزش کانتینر‌های کانتر استرایکمه.
نمیدونم بفروشم و نایف بخرم یا بذارم بمونه.
پیشنهادی دارید؟‌ چه نایفی ارزش خرید داره؟

الان فهمیدم حدود ۱۳۰۰ دلار ارزش کانتینر‌های کانتر استرایکمه.
نمیدونم بفروشم و نایف بخرم یا بذارم بمونه.
پیشنهادی دارید؟‌ چه نایفی ارزش خرید داره؟
چطوری متوجه شدی؟ از کجا میشه فهمید ارزش واقعی کیس ها چقدره ؟

چطوری متوجه شدی؟ از کجا میشه فهمید ارزش واقعی کیس ها چقدره ؟
https://inventory.clash.gg

اینونتوریت پابلیک باشه. استیم ایدی بدی به این سایت بهت ارزشش رو بر اساس قیمت مارکت میگه. دقیق دقیق نیست ولی اوکیه.

یه مشکلی که واسه این بازی وجود داره حجم زیادی از BOT های بازی که دارن case فارم میکنن عملا بخش casual از دست رفته !
هر جا میری 10 تا بات هست یکی میاد همه رو میکشه

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
یه مپ ورکشاپ خوب معرفی می کنین که مهارت استفاده از awp رو ببره بالا ؟؟
با رایفل نمیتونم بازی کنم اصلا fps 75 ه
مپهایی مثل aimbotz و Training Center 1.5cو... خیلی برای تمرین فلیک زدن خوبن.
ولی هیجکدوم مثل سرورهای ffa dm نمیشن.
حالا یا با بات پر میشن و یا پلیر.
اول با aimbots ده-بیست دقیقه دستت رو گرم کن و بعد بپر ffa dm یا این مپهای کاستوم awp only و فقط تمرکز کن روی فلیک زدن.

نهایتا هم خط گرفتنهای توی هر مپ رو با یوتوب دیدن یاد بگیر:
مثل این

کلی ویدئوی دیگه هم هست.
اگه میخوای به روز باشی مسابقات esport و دمو دیدن رو هم دنبال کن، خیلی تاثیر داره.

مپهایی مثل aimbotz و Training Center 1.5cو... خیلی برای تمرین فلیک زدن خوبن.
ولی هیجکدوم مثل سرورهای ffa dm نمیشن.
حالا یا با بات پر میشن و یا پلیر.
اول با aimbots ده-بیست دقیقه دستت رو گرم کن و بعد بپر ffa dm یا این مپهای کاستوم awp only و فقط تمرکز کن روی فلیک زدن.

نهایتا هم خط گرفتنهای توی هر مپ رو با یوتوب دیدن یاد بگیر:
مثل این

کلی ویدئوی دیگه هم هست.
اگه میخوای به روز باشی مسابقات esport و دمو دیدن رو هم دنبال کن، خیلی تاثیر داره.
ممنون ماکان جان
از کجا میتونم به سرور های ffa dm متصل بشم ؟

یه مپ ورکشاپ خوب معرفی می کنین که مهارت استفاده از awp رو ببره بالا ؟؟
با رایفل نمیتونم بازی کنم اصلا fps 75 ه
برو تو قسمت Matchmaking، بعد Deathmatch، چهار دسته مپ هست که اولی از سمت چپ نوشته Defusal Group Alpha
اکثریت اینو دث مچ بازی میکنند. روزی حداقل 5-6 تا مچ 10 دقیقه ای دث مچ بزن، بعد داخلش برای خودت هر گانی خواستی میتونی برداری.
مثلا AK و AWP و M4 بیشترین گان هایی هستند که من خودم برمیدارم. جدیدا دیگل هم تمرین میکنم. این بین هم هر چند دقیقه یه اسلحه به عنوان Bonus میده که اگر برداری باهاش بزنی بهت امتیاز بیشتری میده
سعی کن اونارو هم برداری که تعداد اسلحه های بیشتری تمرین کرده باشی :D

ولی حتما خودت رو تو شرایط مسابقات اصلی هم قرار بده و داخل اونها هم تمرین کن چون خیلی متفاوت اند این دو تا با هم. (منظورم Competitive هست)
ممکنه یکی باشه مثلا تو دث مچ خیلی خوب کیل بگیره ولی بره بازی اصلی بزور تو 20 دست 5 تا کل بگیره

برو تو قسمت Matchmaking، بعد Deathmatch، چهار دسته مپ هست که اولی از سمت چپ نوشته Defusal Group Alpha
اکثریت اینو دث مچ بازی میکنند. روزی حداقل 5-6 تا مچ 10 دقیقه ای دث مچ بزن، بعد داخلش برای خودت هر گانی خواستی میتونی برداری.
مثلا AK و AWP و M4 بیشترین گان هایی هستند که من خودم برمیدارم. جدیدا دیگل هم تمرین میکنم. این بین هم هر چند دقیقه یه اسلحه به عنوان Bonus میده که اگر برداری باهاش بزنی بهت امتیاز بیشتری میده
سعی کن اونارو هم برداری که تعداد اسلحه های بیشتری تمرین کرده باشی :D

ولی حتما خودت رو تو شرایط مسابقات اصلی هم قرار بده و داخل اونها هم تمرین کن چون خیلی متفاوت اند این دو تا با هم. (منظورم Competitive هست)
ممکنه یکی باشه مثلا تو دث مچ خیلی خوب کیل بگیره ولی بره بازی اصلی بزور تو 20 دست 5 تا کل بگیره
ممنون
بشدت این گرم کردن بعد بازی ها مهمه خطای حرکت و شلیک هارو کاهش میده
deathmatch قبلا بهتر بود که نمیشد تیم کیل کرد الان از هر طرف تیر میزنن نمیشه تمرکز کرد . ولی باز خیلی تاثیر داره تو خطا گیری شلیک ها
تو سرور بروز سرچ کن پیدا میکنه.
منظورم deathmatch free for all بود.
ممنون ، فکر کردم منظورت از ffa dm یه سرور خصوصیه , دث مچ رو میدونستم
قبلا زمان go سرور های خصوصی بود که پر از پلیر هایی با اخرین رنک ها بود بازی اونجا اعتماد بنفس رو خیلی بالا میبرد الان نمیتونم پیدا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or