Steam Workshop::Aim_Rush / Aim training map
Steam Workshop::Fast Warmup - Bot Training
این برای پریفایر که فعلا همین مپها رو ساخته :
Steam Workshop::5E_Prac_Mirage_Prefire
Steam Workshop::5E_Prac_Inferno_Prefire
Steam Workshop::5E_Prac_Dust2_Prefire
برای تمرین نیدها هم از این سایت استفاده کن:
CS Nades
اصولا CS یه بازیه که دوره آموزشیش گاها میتونه بالای هزارساعت پلی تایم باشه.
یعنی 1000 ساعت که بازی کنی تازه میتونی بگی خب تا اینجا بخش توتوریال بازی بود و حالا بازی تا حدودی دستم اومده و به عنوان نوب از الان میتونم پیشرفت کنم.
برای همین چون تو کامنتهای قبلیت دیدم که شاکی بودی که چرا سخته و... خواستم بگم به هرکاری که الان میکنی به عنوان تمرین نگاه کن.
نوع نگاهت به بازی رو عوض کن که بخوای الان رنکت رو ببری بالا چون واقعا مهم نیست.
به جاش قواعد بازی رو اصولی تمرین کن و یاد بگیر.
با همین مپهایی که گفتم.
بعدش deathmatch و Retake بازی کردن.
DM برای تمرین شوتینگ و ریتیک برای خط گیریها ، موقعیت یابی ، پریفایر و بالا بردن اعتماد به نفس و...
کنار اینها هم باید دموی بازیکن محبوبت رو تو یوتوب ببینی که خیلی کمک میکنه به پیشرفتت.
خیلی خیلی نکات میشه ازشون یاد گرفت.
یه روتین هر روزت میتونه اینطور باشه:
- تمرین تو مپهای ورکشاپ هر قدر که تونستی ولی حداقل نیم ساعت
- یادگیری و تمرین انداختن یوتیلیتی ها (نید ، اسموک و...) ، مخصوصا اوایل که شوتینگت خوب نیست یادگیری اینها خیلی مهمه چون به تیمت خیلی بیشتر میتونی کمک کنی چون بهترین پلیرها هم باز به یک هم تیمی که بتونه نید خوب بندازه نیاز دارن.
اینطوری هم عملکرد تیمت رو بالا میبری و هم اعتماد به نفس خودت که اگه کیل نمیگیرم ولی دارم بخش مهمی از کار تیمی رو هندل میکنم.
- بعد نیم ساعت/40 دقیقه DM بازی کردن و بعدش 40 دقیقه یا 1ساعت مپهای Retake بازی کردن.
تو کاستوم سرور سرچ کن deathmatch و Retake و اضافه کن به favorites گه همیشه داشته باشیشون ، یا برو اینجا پیدا کن: CS2 Retake Servers - xplay.gg
- در آخر هم دموی یوتوب و کلا مچ ببین.
این کارها رو که کردی تازه آماده میشی که بتونی بری چند ساعت mm بازی کنی.
اینها رو هر روز باید انجام بدی ، مثل باشگاه رفتن.
نمیتونم بگم کی ولی بالاخره اینها یه زمانی خروجیش رو نشون میده ، دقیقا مثل باشگاه رفتن زمانش که برسه خودت متوجه تغییرات میشی.
ولی نباید راه که افتادی بزاریشون کنار چون حتی حرفه ایها هم خیلی سفت به یه همچین برنامه روزانه ای که برای خودشون چیدن چسبیدن و ادامه میدن.