Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
میشه ولی دوباره سر بعضی مچ ها بعضی سرورهای فیسیت فیلترن و vpn میخواد.
جدیدا دوباره اینطوری شده ، حداقل روی مخابرات اینطوره.

البته یکی از بچه ها میگفت روی ویندوز 11 مشکل داشت و دوباره برگشت 10.
این رو مطمئن نیستم چون خودمم 10 دارم.
من ویندوز 11 دارم، مرسی

• Like
Reactions: m.d.makan
دوستان بازی مشکل پرفورمنس داره ؟؟
تو بازی مثل rdd2 فن کارت دائم کار نمیکنه اما تو این بازی بشدت کار می کنه دما هم میره بالا حتی تنظیمات گرافیکی رو اوردم پایین تاثیری نداشت

دوستان بازی مشکل پرفورمنس داره ؟؟
تو بازی مثل rdd2 فن کارت دائم کار نمیکنه اما تو این بازی بشدت کار می کنه دما هم میره بالا حتی تنظیمات گرافیکی رو اوردم پایین تاثیری نداشت
چند فریم میگیری و چه رزولوشنی ؟ شما هرچی بیشتر بخوای‌ فریم بگیری کارت گرافیک بیشتر هم درگیر میشه.

• Like
Reactions: milad.ps4
با پینگ 60 و fps 75 تو این بازی اصلا پیشرفتی ندارم و از سیلور 2 بالاتر نمیرم هر چقدر هم تو دس مچ براحتی کیل میگیرم اما تو کمپتایتیو نه

چرا fps 70 ?
70 برای cs2 خیلی خیلی کمه و باید حداقل ببریش بالای 150
اول از همه شما کاری که باید بکنی تنظیماتت هست که خیلی مهمه توی cs
این تنظیمات که پایین صفحه میرام رو اعمال کن :

دوم سعی کن بازی کردن با utility ها (اسموک-فلش-مولوتوف) رو کامل یاد بگیری و به تیمت کمک کنی
معمولا توی سطح پایین هم تیمی ها نوب هستن و این ایتم ها رو بلد نیستم شما باید راهو برای اونا باز کنی به فکر کیل گرفتن نباشی و فکر هموار کردن بازی برای هم تیمی هات باشی
سوم هم پیشنهادم که خیلی خیلی مهمه دیدن بازی های تورنومنت ها و تیم های معروف هست بازیشون رو ببینی که خیلی تاثیر میزاره
و چهارم هم برای سطح بالاتر نیاز به یه لابی داری (هم تیمی هایی که همیشه با هم بازی کنید )

1715852891294.png

• Like
چرا fps 70 ?
70 برای cs2 خیلی خیلی کمه و باید حداقل ببریش بالای 150
اول از همه شما کاری که باید بکنی تنظیماتت هست که خیلی مهمه توی cs
این تنظیمات که پایین صفحه میرام رو اعمال کن :

دوم سعی کن بازی کردن با utility ها (اسموک-فلش-مولوتوف) رو کامل یاد بگیری و به تیمت کمک کنی
معمولا توی سطح پایین هم تیمی ها نوب هستن و این ایتم ها رو بلد نیستم شما باید راهو برای اونا باز کنی به فکر کیل گرفتن نباشی و فکر هموار کردن بازی برای هم تیمی هات باشی
سوم هم پیشنهادم که خیلی خیلی مهمه دیدن بازی های تورنومنت ها و تیم های معروف هست بازیشون رو ببینی که خیلی تاثیر میزاره
و چهارم هم برای سطح بالاتر نیاز به یه لابی داری (هم تیمی هایی که همیشه با هم بازی کنید )

View attachment 337430
ممنون‌ حتما اینکارارو انجام میدم
رفرش ریت مانیتور ۷۵ هرتزه بالاتر از اون تاثیری نداره واسه همین گذاشتم رو ۷۵ باشه
تو مچ کامتایتیو نمیدونم چرا کیل گرفتن سخته تو کژال دس مچ که راحته

به همین راحتی وارد competitive match نشین قبلش کلی با مپ های ورک شاپ تمرین aim و recoil انجام بدین تمرین های حرکتی انجام بدین نحوه صحیح استفاده از grenade ها رو یاد بگیرید چون هر چقدر هم aim تون عالی باشه باز تو موقعیت هایی قرار میگیرین که قطعا میمیرید . دنبال کیل گرفتن نباشید و به جاش سعی کنین تا حدی که ممکنه زنده و در خدمت تیم بمونین
counter strike یه بازی شوتر تاکتیکی هست و خیلی ها با دیدگاه call of duty میان سراغش و بعد چند دست ولش می کنن
پس باید رو همه موارد تو این بازی تمرکز کرد
من دوستم با فریم ریت کمتر از 60 و پینگ 100 تونسته بود خودش رو به بالاترین سطح برسونه پس این بازی بیشتر نیاز به تمرین تکرار داره تا موس ، کیبیورد ، مودم و مانیتور های چند هزار دلاری

من مشکل اصلیم ریکویل و aim هست چند تا مپ ورکشاپ جدید که این مهارت هارو تقویت کنه معرفی کنین بی زحمت
و اینکه چطور میتونم وارد سرور های خصوصی بشم و با رنک بالا ها بازی کنم اونجا سریع پیشرفت می کنی
موس من دس ادر ایسنشال هست مارک ریزر چه تنظیماتی واسش بهتره

اونایی که شاتل دارن از ping1 سرویس نگیرین فقط سرور دبی وصل میشه اونم هر 2 دقیقه قطع میشه
کلا اینترنتا خرابه ولی برای من پیامک اومد گفتم شاید درستش میکنه این ولی گول نخورین

دوستان من سرعت نتم مناسبه اپلود 15 مگ و دانلود هم 14 اما تو این بازی پکت لاس دارم
پینگم تو سرور دوبی 60 اما چه فایده . بالا کردن با پینگ بالاتر از این هم فایده نداره چون همینطوری اکثرا حریفا پینگشون پایین 10 ه
سرور های بازی هم واقعا مشکل دارن مچ میکینگ ها کلی طول میکشه

دوستان من سرعت نتم مناسبه اپلود 15 مگ و دانلود هم 14 اما تو این بازی پکت لاس دارم
پینگم تو سرور دوبی 60 اما چه فایده . بالا کردن با پینگ بالاتر از این هم فایده نداره چون همینطوری اکثرا حریفا پینگشون پایین 10 ه
سرور های بازی هم واقعا مشکل دارن مچ میکینگ ها کلی طول میکشه
مچ میکینگ که برای من بیشتر از 2 دقیقه نمیشه . نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی سی اس شاید تنها بازی انلاینی باشه که خوب بازیش میکنم و بلدم بازیو چون از بچگی باهاش بزرگ شدم و باید بگم حتی با پینگ 110 هم میشه خوب بازی کرد .... اولا یکم زمان بده مطمعن باش بعد یه مدت بازیت خیلی بهتر میشه دوما حواست به سنست باشه

مچ میکینگ که برای من بیشتر از 2 دقیقه نمیشه . نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی سی اس شاید تنها بازی انلاینی باشه که خوب بازیش میکنم و بلدم بازیو چون از بچگی باهاش بزرگ شدم و باید بگم حتی با پینگ 110 هم میشه خوب بازی کرد .... اولا یکم زمان بده مطمعن باش بعد یه مدت بازیت خیلی بهتر میشه دوما حواست به سنست باشه
اف پی است چنده
سنسن موس ؟

اف پی است چنده
سنسن موس ؟
نمیدونم چنده ولی سنس موس یه چیز شخصیه و باید هرجور که خودت راحت تری باشه باید انقدر بگردی تا بتونی پیدا کنی مثل صندلی ماشین که هرکس متناسب با قد خودش تنظیم میکنه .... اف پی اسم 144 که تا حد کمی اثر داره واقعا اما شاید مهم ترین مهم ترین و مهم ترین نکته بهتر شدن بازیت اینکه بتونی صداپا بگیری و سعی کنی صدا پا ندی

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or