Counter-Strike جدید به صورت رسمی معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما عرضه ی این عنوان برای کنسول ها درست است یا خی

• مجموع رای دهنده‌ها
    117
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
سلام هنوز 12 ساعت از شایعاتی که در مورد نسخه ی جدید Counter-Strike نگذشته که شرکت Valve به صورت رسمی این خبر رو تایید کرد.اسم این نسخه Global Offensive هست.

عرضه ی این بازی از طریق PlayStation Network ، Xbox Live و Steam هست و برای اوایل سال 2012 عرضه میشه.از ویژگی های این نسخه میشه به مپ ها ، کاراکتر ها و اسلحه های جدید نسبت به نسخه ی کلاسیک اشاره کرد و همچنین این نسخه دارای حالت MatchMaking و Leaderboard هم هست که هیجان بازی انلاین رو چندین برابر میکنه.

سری بازی های Counter-Strike که در August 1999 منتشر شد تا به حال تونسته که 25 میلیون نسخه بفروشه و جز بهترین و پرطرفدارترین بازی های Network محسوب بشه.
CSGO.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
کانتر یعنی بالانس بین اصلحه ها ، تیم ها ، و چلنج ذهن گیمرها ،نه پرک و کمپینگ . گلیچ و سایر آلمان های نوب پسند .
حالا آلمان چرا؟فرانسه نمیشه؟:d
من نمیدونم دوستان چرا هر اتفاقی می افته این مولتی کال رو مورد عنایت قرار میدن.

• Like
Reactions: Miesam
خدايي من نميدونم اين همه ادم عاشق چيه كانتر شدن.بي رودرواسي بايد بگم وقتي ريخت اين بازي رو ميبينم روم به ديفال ميخوام :-& بيارم. يادمه يه رمزي داشت كه باهاش پرواز ميكردي!:|

اي قربونه دهنت مكس جان:d

شما از این بازی خوشت نیومده دلیل نمیشه که بگی این بگی چی داره که این همه عاشقش شدن!! حتما دلیلی داشته شما اون دلیل رو نگرفتی !!! فقط یک توضیح مختصر میدم که بفهمی کانتر جزو معدود بازی هایی بود که به عمرم دیدم که باید حداقل یکسال تمام بتونی بازی کنیش تازه بتونی 2 تا مپ مثل dust2 و inferno خوب پوزیشن گیری ها و خط گیری ها و نحوه صحیح استفاده به موقع از سلاح ها رو در موقعیت های خاص یاد بگیری بخوایی مپ های بیشتر یاد بگیری باید وقت بیشتر از یکسال هم بذاری (کلا این به استعداد و هوش طرف بستگی داره) شما هیچ بازی دیگه ای رو نمیتونی پیدا کنی که اینقدر زمان ببره برای یادگیر بازی در ظاهر ساده این بازی رو من 9 سال دارم بازی میکنم که 7 سالش رو آنلاین بازی کردم و الانم هم دارم بازی میکنم به طوری که روزی 4 ساعت این بازی انجام میدم اما شاید در هفته 4 ساعت 360 بازی نکنم :)

شما نوبی خوشت نیومده به بقیه چیکار داری اینطوری میگی :d

---------- نوشته در 06:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 AM ارسال شده بود ----------

به قول یکی از بچه ها هرچی چیز میز تو Cs1.6 و Css بلد بودیم باید بریزیم دور ! :(

وقتی cs:s هم اومد خیلی این حرف زدند اما هیچ وقت از محبوبیت نسخه 1.6 کم نشد به طوری که حتی تیم هایی که به سمت نسخه سورس رفته بودند دوباره برگشتند نسخه 1.6 بازی میکنند و باید به جرات بگم نسخه سورس به هیچ عنوان نسخه جایگزین مناسبی برای 1.6 نبود و این نسخه go هم بعید میدونم از محبوبیت نسخه 1.6 کم کنه باید منتظر بود و دید ولی جایگزین 1.6 نخواهد شد حتی این نسخه

---------- نوشته در 06:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 AM ارسال شده بود ----------

هر موقع تاپیکی از کانتر و وارکرافت زده میشه..همه رو جو میگیره کل کل میکنن:dدرسته آخه ........صلوات...

این عکسو میبینم یاد دوران مدرسه مییفتم=))
counter01_16505.jpg

اینجا توی بمب ساید B در dust2 هستش شما الان داری میزنی یا میمیری کدومش :d:))

---------- نوشته در 06:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 AM ارسال شده بود ----------

چقدر اساتید در اینجا جمع شده اند.

خدمت اون دوستان که میگن cod مسابقات جهانی نداره ، لطفا ساکت باشند و حرف دیگه ای نزنند که بیشتر از این باعث تفریح ما نشند .

در ضمن این که cod خوبه یا cs ، نظر شخصی هست و به کسی مربوط نمیشه پس سرش با هم دعوا نکنید

من cod4 مولتیش رو بازی کردم حدود 1 ماه (همون زمان هم حرفه ای داشتم cs بازی میکردم) اما باید بگم توی شوتیگ نسبت به cs خیلی ضعف داره مخصوصا توی هدشات کردن واقعا cs یک سرو گردن از همه این بازی ها بالاتر هستش
cod4 فقط به خاطر گرافیک بالاتر نسبت به cs1.6 اینقدر در مولتی طرفدار پیدا کرد البته بگم منکر بازی single نمیشم اما مولتی cs و دیگر هیچ :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or