Control, Wolfenstein II , Shadow Of The Tomb Raider به PSNOW اضافه می شوند

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان

در ماه مارس 11 بازی جدید به سرویس PS Now اضافه می شوند
Shadow of the Tomb Raider (6 ماه)
Control ( 6 ماه)
Wolfenstein II: The New Colossus
NASCAR Heat 3
Nights of Azure
Nights of Azure 2: Bride of the New Moon
Warriors All-Stars
Toukiden Kiwami
Toukiden 2
Romance of the Three Kingdoms 13
Dead or Alive 5 Last Round

آخرین ویرایش:
این اطلاع رسانی رو راحت میشه از دستش داد به نظرم ماکرو باید از همون اول مشخص کنه تا چه وقت بازیش روی سرویسش موجوده مثلا من ممکنه روز 15 ـم به خاطر بازی X سرویس رو تهیه کنم فرداش خبر بردانش تو تاریخ Y بیاد (به فرض که صد درصد توی فضای مجازی یا خود استور خبرش رو دیدم)

اینکه میگی دو حالت داره، بعضی وقتها هم بازی‌ها اعلام میشن برای حذف شدن ولی حذف نمیشن و باز بیشتر می‌مونن روی سرویس :دی بعد غیر از این هم بهانه جالبی گیر نیاوردی وقتی بازی تو لیست حذف باشه که وضعیتش مشخصه و اگر تو اون لیست هم نباشه هم شما داری از سرویس اشتراکی استفاده میکنی و میدونی که صاحب اون بازی نیستی و اگر دلت بخواد میتونی تا زمانی که بازی تو سیستم هست یا اون رو تموم کنی (حداقل زمان 2 هفته‌ای) یا اینکه از سیستم تخفیف گیم پس استفاده کنی و بازی رو تهیه کنی :دی

اینکه صبح تا شب قربون صدقه مایکروسافت نمیرم قضیه‌اش این نیست که کارای مثبتش رو نادیده میگیرم. پست‌های پارسالم در مورد گیم‌پس هستش و اصلا همین که مداوم دارم از گیم‌پس استفاده میکنم، مشخصه که هیترش نیستم. خودتم میدونی که به موقعش سونی رو مورد انتقاد قرار دادم. ولی از اونجایی که حرفم رو رک میزنم یکمی بهتون بر میخوره و فک میکنید آرمان‌های مایکروسافت در خطره.
واسه همینم دیگه توی تاپیک‌های بخش ایکس باکس نمیام چون جوش وحشتناکه و نمیشه به بازیاش کمتر از گل گفت...سر گیرز 5 نمونه‌اش رو دیدیم.
این لیستی که گذاشتم واسه فوریه‌ست...دو بار توی بازه دو هفته‌ای بازی حذف کردن این ماه.
بازه سه ماه هم جالب نیست قبول دارم ولی حداقل میدونی که تا کی وقت داری...
باشه اسمش رو گذاشتی اطلاع‌رسانی غلط ولی اصلا غلط نبود...دوست نداری قبول کنی ولی همونطور که گفتم مایکروسافت تاریخ حذف شدن بازیا رو در زمان معرفی اعلام نمیکنه و وقتی هم دو هفته قبلش اعلام میکنه، زمان دقیق ارائه نمیده. هیچ چیز غلطی در مورد این چیزی که گفتم وجود نداره. ثابت هم کردم اخیرا بیشتر از اضافه شدن، بازی حذف میشه...اون 8 و 4 هم قبول کردم اغراق بود چون اخیرا حذفیات زیاد بود و ازش ناراحت بودم، حس میکردم بیشتره ولی به هر حال حذفیات بیشتر بود :D
خلاصه که اگه اطلاعات اشتباه میدادم قبول میکردم ولی دیگه اطلاعات درستی که گفتم رو به نفع خودتون غلط تفسیر نکنید.

آره خب تو اطلاعات درست میدی ما غلط تفسیر میکنیم :دی خودت رو ستاد بحران کشور معرفی کنن موندن آمار جدید کرونا رو چطوری اعلام کنن :دی بکارشون میای :دی

با توجه به اینکه چند ماهی هست از این سرویس استفاده میکنم با توجه به اینکه به ما انگ مایکرو فن میزنن باید بگم واقعا این ماه سونی بازی‌های خوبی قراره اضافه کنه قبلش هم پابجی و ایول ویتین یک داده بود یه مدت کوتاه هم Gta، کلا این رقابت چیز خوبیه،

در مورد حذف و اضافه شدن هم، لیست حذفیات یه ماه اخیر رو هم بزار دیگه:
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Rage
  • Disney Epic Mickey 2: the Power of Two
  • The Division
  • Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Pumped BMX Pro
  • The Jackbox Party Pack 2
  • Resident Evil 4
  • Saints Row: The Third
  • Tomb Raider
اینکه گفتم 4 تا اضافه میکنن 8 تا کم میکنن اغراق بود قبول دارم...ولی الان لیست رو مقایسه کنی، می‌بینی توی این ماه بیشتر از اضافه کردن، حذف کردن...کلا از هر کسی که از سرویس استفاده میکنه بپرسی، میدونه که جدیدا خیلی بیشتر از قبل دارن حذف میکنن.

لیست اضافیات این ماه:

Additions
  • Final Fantasy 15 (6 February)
  • Wolfenstein: Youngblood (6 February)
  • Death Squared (13 February)
  • Ninja Gaiden 2 (20 February)
  • Kingdom Hearts 3 (25 February)
  • Wasteland Remastered (25 February)
  • Two Point Hospital (25 February)
  • Yakuza 0 (26 February)
  • The Jackbox Party Pack 3 (27 February)
  • + Ori 2
تعدادی که من میبینم 10 تا بازی حذف شده! و 10 تا اضافه شده. این ده تایی که اضافه شده شامل KH3 هست از لیست حذفیات جدیدتر هست. (یعنی بازی قدیمی تر حذف و بازی جدیدتر جایگزین شده) بازی ای مثل یاکوزا 0 که day one روی اکس باکس گیم پس اضافه شده، بازی Ori 2 روز day one به لیست اضافه شده، بازی ویستلند ریمستر day one به لیست اضافه شده. بازی two point hospital از بازیهای ایندی حذف شده جدیدتر هست (بازم یعنی بازی قدیمی تر حذف و بازی به روز تر اضافه شده)

@FUTURE

دوست عزیز علارغم اینکه خودت داری کتمان میکنی ولی این حس منفی ایت (بهترین کلمه ممکنی که پیدا کردم) نسبت به ماکروسافت توی اکثر پست هایی که میفرستی مشخصه (به خصوص نسبت اسپنسر).

یک ایکس باکس فن هم وقتی میبینه اینطور توی همه تاپیک ها داری نسبت به اسپنسری که ایکس باکس نابود شده را رسما متحول کرده و باعث تلاش رقیب برای ارتقا کیفیت خدمات و حتی خرید استدیو شده را زیر سوال میبری مشخصا نتیجه گیری که میکنه اینه که حس خوبی نداری به ایکس باکس و اسپنسر (شاید هم داشته باشی ولی نتیجه گیری همونه).

توی یک تاپیک دوبار اطلاعات اشتباه دادی و داری روی همین اطلاعات اشتباه پافشاری میکنی. چرا؟ مشخصه ملت میان جوابت را میدن دیگه.

.........................

فارغ از اینکه چه کمپانی اولین بار یک کاری را انجام داده باید به کیفیت کاری که انجام میشه هم نگاه کرد. در واقع چیزی که اهمیت داره همینه. Cross-buy قبل Playanywhere وجود داشت ولی کیفیت بازی هایی که PA عرضه شدن قطعا بهتر از CB هست. من خودم دیروز یک نگاهی انداختم دیدم علاوه بر بازی های خود ماکرو بازی هایی مثل RE7 و Shadow Of War همون روز عرضه PA بودند. حالا چه فرقی میکنه کدوم اول بوده؟

این Smart Delivery هم همون PA نیست. PA برای بازی هایی هست که همزمان روی پلتفرم ایکس باکس و ویندوز عرضه میشن (در حال حاضر) ولی SD همونطور که محسن گفت Forward Compatibility هست.

من خودم دیروز که سونی اینها را اضافه کرد رفتم یک تحقیقی کردم ببینم چطوری میتونم PS Now برای خودم ردیف کنم. بازیهاش را هم بررسی کردم. سرویس خوبی هست ولی در حد گیم پس نیست.

چندتا عیب داره الان :
یک اینکه لایبرری PS4 هنوز در حد XBOX ONE گیم پس نیست. به خصوص در حوزه بازی های AAA .
دوم اینکه بازی های PS3 قابل دانلود نیست. چون لایبرری خیلی خوبی داره از PS3 و واقعا حیفه اینا قابل دانلود نیست.
سوم اینکه مدت زمان باقی موندن بازی ها کمه اکثرا.
چهار اینکه بازی های FP باید دیگه حداقل یک مدت بعد اضافه بشن و برای همیشه بمونن اونجا. دلیلی نداره الان GOW یا U4 نباشن روی سرویس.

البته یک ایراد دیگه هم میخوندم هست گویا توی مناطق محدودی در دسترس هست.

@FUTURE

چندتا عیب داره الان :
یک اینکه لایبرری PS4 هنوز در حد XBOX ONE گیم پس نیست. به خصوص در حوزه بازی های AAA .
دوم اینکه بازی های PS3 قابل دانلود نیست. چون لایبرری خیلی خوبی داره از PS3 و واقعا حیفه اینا قابل دانلود نیست.
چهار اینکه بازی های FP باید دیگه حداقل یک مدت بعد اضافه بشن و برای همیشه بمونن اونجا. دلیلی نداره الان GOW یا U4 نباشن روی سرویس.

به نظر من به مرور زمان و با شدت گرفتن رقابت بین سرویس ها، سونی تغییرات زیادی رو توی این سرویس میده و خیلی از مشکلات برطرف میشه فقط باید یه مارکتینگ حسابی داشته باشه چون خیلی ها هنوز فکر میکنند PS NOW فقط قابلیت استریم داره و این بخاطر مارکتینگ ضعیف سونی توی این زمینه هست. همین الان این بازی‌های بزرگ و جدید که اضافه شده فقط بخاطر اون رقابتی هست که بوجود اومده و امیدوارم بیشتر و بیشتر بشه :دی

به نظر من به مرور زمان و با شدت گرفتن رقابت بین سرویس ها، سونی تغییرات زیادی رو توی این سرویس میده و خیلی از مشکلات برطرف میشه فقط باید یه مارکتینگ حسابی داشته باشه چون خیلی ها هنوز فکر میکنند PS NOW فقط قابلیت استریم داره و این بخاطر مارکتینگ ضعیف سونی توی این زمینه هست. همین الان این بازی‌های بزرگ و جدید که اضافه شده فقط بخاطر اون رقابتی هست که بوجود اومده و امیدوارم بیشتر و بیشتر بشه :D

قطعا همینطوره. من توی یکی از این تاپیک ها هم گفتم که سونی برای من مصرف کننده باید همچین سرویسی ارائه بده. امثال من که براشون DayOne بازی کردن خیلی مهم نیست و بودجه محدود هم دارن این چنین سرویس های نسل بعد یک باید هستش.

131011
پیرامون بحث دیشب. واقعا مدت زمان حضور بازی ها و سیستم اومدن و رفتنشون از گیم‌پس سر سوزنی مشکل نداره. بازی اگه مخاطب زیاد داشته باشه میتونه برای همیشه بمونه!
نداشته باشه هم طبیعتا زودتر میره.
این سیستم شناور خیلی بهتر از اینه که به بازی رو برا ۳ یا ۶ ماه بزارن رو سرویس و صرف نظر از میزان استقبال از بازی، دقیقا سر موعدش ورش دارن.

هر بازی هم ۲ هفته قبل خبر داده میشه.

حالا اصلا کاری به سابقه این قابلیت ها نداریم!!! اولا که سونی هنوز اعلام نکرده بازی بین نسلی داره... ولی حداقل در مورد بازی های بکوارد مثل tlou2 که احتمالا پچ گرافیکی تو نسل بعد میگیره کراس بای داشته باشه از اسپنسر کپی کرده؟؟؟؟

خوب پس قابلیت اسکرین شات و شیر و استریم هم مایکرو از سونی اسکی رفت، چون سونی زودتر معرفی کرد...

خرید اینسومنیاک که سونی یه نسله میخواد بخردش و الانم سر اسپایدر من یه سرش کرد به لطف اسپنسر بوده....

دیگه چیزایی که آدم میخونه خنده دار هم نیست، بی معنیه... در حجم بسیار زیادی بچه گانه...

• Like
Reactions: Un_Tlou
@FUTURE

دوست عزیز علارغم اینکه خودت داری کتمان میکنی ولی این حس منفی ایت (بهترین کلمه ممکنی که پیدا کردم) نسبت به ماکروسافت توی اکثر پست هایی که میفرستی مشخصه (به خصوص نسبت اسپنسر).

یک ایکس باکس فن هم وقتی میبینه اینطور توی همه تاپیک ها داری نسبت به اسپنسری که ایکس باکس نابود شده را رسما متحول کرده و باعث تلاش رقیب برای ارتقا کیفیت خدمات و حتی خرید استدیو شده را زیر سوال میبری مشخصا نتیجه گیری که میکنه اینه که حس خوبی نداری به ایکس باکس و اسپنسر (شاید هم داشته باشی ولی نتیجه گیری همونه).

توی یک تاپیک دوبار اطلاعات اشتباه دادی و داری روی همین اطلاعات اشتباه پافشاری میکنی. چرا؟ مشخصه ملت میان جوابت را میدن دیگه.

.........................

فارغ از اینکه چه کمپانی اولین بار یک کاری را انجام داده باید به کیفیت کاری که انجام میشه هم نگاه کرد. در واقع چیزی که اهمیت داره همینه. Cross-buy قبل Playanywhere وجود داشت ولی کیفیت بازی هایی که PA عرضه شدن قطعا بهتر از CB هست. من خودم دیروز یک نگاهی انداختم دیدم علاوه بر بازی های خود ماکرو بازی هایی مثل RE7 و Shadow Of War همون روز عرضه PA بودند. حالا چه فرقی میکنه کدوم اول بوده؟

این Smart Delivery هم همون PA نیست. PA برای بازی هایی هست که همزمان روی پلتفرم ایکس باکس و ویندوز عرضه میشن (در حال حاضر) ولی SD همونطور که محسن گفت Forward Compatibility هست.

من خودم دیروز که سونی اینها را اضافه کرد رفتم یک تحقیقی کردم ببینم چطوری میتونم PS Now برای خودم ردیف کنم. بازیهاش را هم بررسی کردم. سرویس خوبی هست ولی در حد گیم پس نیست.

چندتا عیب داره الان :

توجه داشته باش اکثر پست‌های به قول شما "منفی" که در مورد مایکروسافت میدم در پاسخ به ترول‌ها و فکت‌های مسخره‌ی علی ونوم و دوستان دیگه‌ست...به اندازه‌ی کافی به انجمن گند خورده...جواب اینارو هم ندی، دیگه چیزی از بازیسنتر نمیمونه.
اینکه شما هم معمولا وقتی مایکروسافت در خطره پیدات میشه، نشون میده به کدوم سمت متمایلی و روی چه چیزی حساسی.
شوخی در مورد اسپنسر هم بخاطر همین فن‌بازیهای بقیه‌ست...چون با شدت زیادی مطمئن بودن که کنترل بزودی روی گیم‌پس میاد و حرفش عمرا اشتباه از آب درنمیاد و هر پستی در این مورد میدادم رو مسخره میکردن...ولی در نهایت دیدیم برعکسش اتفاق افتاد.
دوباره هم میگم بحث در مورد کیفیت نیست...بحث این بود که سونی داره مایکروسافت رو کپی میکنه، ثابت کردم که توی خیلی مواقع قضیه برعکسه.
بازم داری میگی اطلاعات اشتباه دادی ولی هیچ اطلاعات اشتباهی توی چیزایی که توی این تاپیک گفتم نبوده و همه رو هم ثابت کردم. دقیقا بیا بگو کدوم حرفم اشتباه بوده...

لیست اضافیات این ماه:

Additions
  • Final Fantasy 15 (6 February)
  • Wolfenstein: Youngblood (6 February)
  • Death Squared (13 February)
  • Ninja Gaiden 2 (20 February)
  • Kingdom Hearts 3 (25 February)
  • Wasteland Remastered (25 February)
  • Two Point Hospital (25 February)
  • Yakuza 0 (26 February)
  • The Jackbox Party Pack 3 (27 February)
  • + Ori 2
تعدادی که من میبینم 10 تا بازی حذف شده! و 10 تا اضافه شده. این ده تایی که اضافه شده شامل KH3 هست از لیست حذفیات جدیدتر هست. (یعنی بازی قدیمی تر حذف و بازی جدیدتر جایگزین شده) بازی ای مثل یاکوزا 0 که day one روی اکس باکس گیم پس اضافه شده، بازی Ori 2 روز day one به لیست اضافه شده، بازی ویستلند ریمستر day one به لیست اضافه شده. بازی two point hospital از بازیهای ایندی حذف شده جدیدتر هست (بازم یعنی بازی قدیمی تر حذف و بازی به روز تر اضافه شده)
Ori 2 که بازی ماه March هستش...
همه چیز رو اینطوری حساب میکنی؟
همونطور که گفتم توی ماه فوریه بیشتر از اینکه اضافه کنن، حذف کردن...
اطلاعات غلط نده و دروغ‌پراکنی نکن :D
جالبه @Frobary هم که ادعا داشت اطلاعات غلط ندید، همین پست غلط رو لایک کرده...دیگه خودتون حساب کنید ببینید کی میخواد دروغ‌پراکنی کنه.

@FUTURE

اینی که من یا شما طرفدار کدوم پلتفرم باشیم یا به سمت کدوم کمپانی تمایل داشته باشیم تا وقتی که کینه ورزی نکنیم و راه نیفتیم توی تاپیک ها اطلاعات غلط را به زور به خورد مخاطب بدیم مشکلی پیش نمیاد. حالا اگر یک حرفی هم اشتباه گفتیم مجبور نیستیم ادامه بدیم. میتونیم قبول کنیم درست قضیه را و تموم بشه بره. شما به وضوح نسبت به فیل اسپنسر این تنفر را داری. برای نمونه هم سر قضیه این کنترل الان چندین ماهه توی تاپیک هم مربوط و غیر مربوط داری بحث اسنپسر را وسط میکشی تا این تنفر را نشون بدی.

یک گیمر منصف در هر حال باید از اسپنسر ممنون باشه. این بنده خدا یک مجموعه ایکس باکس خفن را تحویل نگرفته که به خاک سیاه بشونه ما شروع کنیم به تنفر ورزی بهش. یک سیستمی که عملا رو به سقوط بود و احتمالا درش تخته میشد را گرفته و در بسیاری از زمینه ها بهبود داده. از سرویس های فوق العاده ای مثل همین GamePass ,Backward Compatibility , Play-anywhere, EA Access گرفته تا بهبود سخت افزار به وضوح در ONEX و Series X ، تا بهبود رابطه با ناشرهای ژاپنی که نتیجه اش شده عرضه اکثر انحصاری های مهم ژاپنی سونی روی ایکس باکس و حتی گرفتن انحصاری زمانی مثل PSO2 با کمک به عرضه اش در غرب و در نهایت هم خرید 10 تا استدیو که عملا زیر و رو میکنه خروجی ماکرو را نسل بعد.

هرکس فیل را دنبال کرده باشه توی این مدت میفهمه که به شدت آدم به اصطلاح Passionate (مشتاقی) هست و خیلی دوست داره دست آوردهایی که تیمش دارن روش کار میکنن را اعلام کنه. خیلی موارد را گفته که 90 درصدش درست از آب دراومده، بالطبع یک سری چیزی ها ممکنه طبق برنامه جلو نره (مثل اعلام VR برای ONEX). کنترل هم شاید یکی از این موارد بوده که زودتر از موعدش گفته شده و بعدا شاید توافقی صورت نگرفته و یا شایدم سونی پیشنهاد بهتری داده. کلا چون فیل همونطور که گفتم زیاد دوست داره اطلاعات بده بعضا ممکنه خیلی جزیی خطایی هم باشه تو گفته هاش. اما دلیل هیت میشه؟ به نظر من که نه.

اما فکت های اشتباهی که فرمودین:

بعله همونطوری که مایکروسافت Cross Buy سونی رو که چندین ساله ازش استفاده میشده رو با یه اسم دیگه‌ای به نام Smart Delivery تحویل مایکرو فنا میده و همه تعظیم میکنن و فک میکنن قابلیت جدید و خفنیه!

خب همونطور که بارها همینجا توضیح داده شد Cross Buy همون SD نیست. CB رقیب مقابلش PA هست که از 2016 در دسترس هست. به وضوح هم کیفیت بهتری داره.

حالا بماند که وقتی گیم پس وجود خارجی نداشت، سرویس Playstation Now در دسترس بود

PS NOW تا همین چند وقت قبل که قابلیت دانلود اضافه نشده بود نوع سرویسی که ارائه میداد کاملا فرق میکرد. یکی برای استریم بود اون یکی قابلیت دانلود بازی و پلی دادن از سخت افزار. فقط در اشتراکی بودنشون مشابه بودند. قبل این قضیه دانلود PS4 میشه گفت PSNOW همون XCLOUD بود نه گیم پس. الان یک حالت ترکیبی پیدا کرده

اینکه مایکروسافت مجبور شد از سر بدبختی بازیها رو با یه دلار حراج کنه تا پلیر پیدا بشه و بره سراغشون، ربطی به موفقیت نداره.

ماکروسافت در بدترین سالش هم الان داره میلیارد دلاری از XB درآمد بدست میاره. خود کل ماکروسافت که به کنار که اصلا بحثش را هم نمیشه کرد. در ضمن سونی هم قیمت سرویس PS NOW را کاهش داد. به بدبختی افتاده؟

مثل گیم پس نیست چهار تا بازی اضافه میکنه از اون طرف 8 تا حذف میکنه...اونم بدون اطلاع قبلی از زمان دقیق حذف شدن.

گیم پس از روزی که عرضه شده مدام بازیهاش در حال افزایشه. با این فرمونی که شما میگی باید الان به صفر میرسید هر ماه 4 تا کم می شد. اطلاع قبلی را هم که دوستان گفتن دو سه هفته قبل حذف شدن میگه.

در مورد حذف شدن بازیا هم جدیدا همینطوری که گفتم داره عمل میکنه و بیشتر از بازیای درست حسابی که اضافه میشه، حذف میشه.

همین ماه آخر بازی های AAA بزرگی مثل Kingdom Hearts 3 ، FF15 و Wolfenestien Youngblood که هنوز به عمر یکساله نرسیدن بعضیاشون اضافه شده . حالا به امثال Two point Hosbital اشاره نمیکنم که Dayone اومده روی سرویس و روی PS4 و سوییچ باید پول بدی بابتش. (بازی با متای 85+). پس کلی بازی درست حسابی اضافه شده.
با حذف شده ها مقایسه کنی تقریبا برابر یا حتی بهتره بازی هایی که اضافه شده.

ولی الان لیست رو مقایسه کنی، می‌بینی توی این ماه بیشتر از اضافه کردن، حذف کردن

10 تا حذف شده 9 تا اضافه. یکدونه طلبت احتمالا وسط ماه بازم اضافه شه.

واسه همینم دیگه توی تاپیک‌های بخش ایکس باکس نمیام چون جوش وحشتناکه و نمیشه به بازیاش کمتر از گل گفت...سر گیرز 5 نمونه‌اش رو دیدیم.

من بازی با متای 85 ندیدم به شخصه توی این فروم (حداقل خیلی کم بوده) که طرافداراش اینقدر بهش بکوبن. تاپیکش همین الانم هست پره. بیشتر فن های سونی بودن اتفاقا تعریف میکردن. مشخصا اون یکی نفر که همه میدونن.

ثابت هم کردم اخیرا بیشتر از اضافه شدن، بازی حذف میشه.

با همون یکدونه؟

خلاصه که اگه اطلاعات اشتباه میدادم قبول میکردم ولی دیگه اطلاعات درستی که گفتم رو به نفع خودتون غلط تفسیر نکنید.

باشه.

آخرین ویرایش:
@FUTURE

اینی که من یا شما طرفدار کدوم پلتفرم باشیم یا به سمت کدوم کمپانی تمایل داشته باشیم تا وقتی که کینه ورزی نکنیم و راه نیفتیم توی تاپیک ها اطلاعات غلط را به زور به خورد مخاطب بدیم مشکلی پیش نمیاد. حالا اگر یک حرفی هم اشتباه گفتیم مجبور نیستیم ادامه بدیم. میتونیم قبول کنیم درست قضیه را و تموم بشه بره. شما به وضوح نسبت به فیل اسپنسر این تنفر را داری. برای نمونه هم سر قضیه این کنترل الان چندین ماهه توی تاپیک هم مربوط و غیر مربوط داری بحث اسنپسر را وسط میکشی تا این تنفر را نشون بدی.

یک گیمر منصف در هر حال باید از اسپنسر ممنون باشه. این بنده خدا یک مجموعه ایکس باکس خفن را تحویل نگرفته که به خاک سیاه بشونه ما شروع کنیم به تنفر ورزی بهش. یک سیستمی که عملا رو به سقوط بود و احتمالا درش تخته میشد را گرفته و در بسیاری از زمینه ها بهبود داده. از سرویس های فوق العاده ای مثل همین GamePass ,Backward Compatibility , Play-anywhere, EA Access گرفته تا بهبود سخت افزار به وضوح در ONEX و Series X ، تا بهبود رابطه با ناشرهای ژاپنی که نتیجه اش شده عرضه اکثر انحصاری های مهم ژاپنی سونی روی ایکس باکس و حتی گرفتن انحصاری زمانی مثل PSO2 با کمک به عرضه اش در غرب و در نهایت هم خرید 10 تا استدیو که عملا زیر و رو میکنه خروجی ماکرو را نسل بعد.

هرکس فیل را دنبال کرده باشه توی این مدت میفهمه که به شدت آدم به اصطلاح Passionate (مشتاقی) هست و خیلی دوست داره دست آوردهایی که تیمش دارن روش کار میکنن را اعلام کنه. خیلی موارد را گفته که 90 درصدش درست از آب دراومده، بالطبع یک سری چیزی ها ممکنه طبق برنامه جلو نره (مثل اعلام VR برای ONEX). کنترل هم شاید یکی از این موارد بوده که زودتر از موعدش گفته شده و بعدا شاید توافقی صورت نگرفته و یا شایدم سونی پیشنهاد بهتری داده. کلا چون فیل همونطور که گفتم زیاد دوست داره اطلاعات بده بعضا ممکنه خیلی جزیی خطایی هم باشه تو گفته هاش. اما دلیل هیت میشه؟ به نظر من که نه.

اما فکت های اشتباهی که فرمودین:

خب همونطور که بارها همینجا توضیح داده شد Cross Buy همون SD نیست. CB رقیب مقابلش PA هست که از 2016 در دسترس هست. به وضوح هم کیفیت بهتری داره.

PS NOW تا همین چند وقت قبل که قابلیت دانلود اضافه نشده بود نوع سرویسی که ارائه میداد کاملا فرق میکرد. یکی برای استریم بود اون یکی قابلیت دانلود بازی و پلی دادن از سخت افزار. فقط در اشتراکی بودنشون مشابه بودند. قبل این قضیه دانلود PS4 میشه گفت PSNOW همون XCLOUD بود نه گیم پس. الان یک حالت ترکیبی پیدا کرده

ماکروسافت در بدترین سالش هم الان داره میلیارد دلاری از XB درآمد بدست میاره. خود کل ماکروسافت که به کنار که اصلا بحثش را هم نمیشه کرد. در ضمن سونی هم قیمت سرویس PS NOW را کاهش داد. به بدبختی افتاده؟

گیم پس از روزی که عرضه شده مدام بازیهاش در حال افزایشه. با این فرمونی که شما میگی باید الان به صفر میرسید هر ماه 4 تا کم می شد. اطلاع قبلی را هم که دوستان گفتن دو سه هفته قبل حذف شدن میگه.

همین ماه آخر بازی های AAA بزرگی مثل Kingdom Hearts 3 ، FF15 و Wolfenestien Youngblood که هنوز به عمر یکساله نرسیدن بعضیاشون اضافه شده . حالا به امثال Two point Hosbital اشاره نمیکنم که Dayone اومده روی سرویس و روی PS4 و سوییچ باید پول بدی بابتش. (بازی با متای 85+). پس کلی بازی درست حسابی اضافه شده.
با حذف شده ها مقایسه کنی تقریبا برابر یا حتی بهتره بازی هایی که اضافه شده.

10 تا حذف شده 9 تا اضافه. یکدونه طلبت احتمالا وسط ماه بازم اضافه شه.

من بازی با متای 85 ندیدم به شخصه توی این فروم (حداقل خیلی کم بوده) که طرافداراش اینقدر بهش بکوبن. تاپیکش همین الانم هست پره. بیشتر فن های سونی بودن اتفاقا تعریف میکردن. مشخصا اون یکی نفر که همه میدونن.

با همون یکدونه؟

باشه.
من بالاتر هم گفتم.
هر ماه معمولا در ۱ زمان مشخص، مایکروسافت بازی هایی که در هفته های اینده از سرویس حذف میشن رو اعلام میکنه. معمولا ۲ تا ۳ هفته طول میکشه تا ورداشته شن.
ولی هر ماه معمولا ۱ بار فقط اینکار رو انجام میده.
بنابراین منطقا باید تاریخ اعلام رو ملاک قرار بدیم.
بر این اساس نصف بازی هایی که به عنوان فوریه نوشت، درواقع درماه ژانویه اعلام شد که سرویس رو ترک میکنن. (همونطور که بازی های فوریه هم ممکنه یه سری هاشون تاریخ دقیق حذفشون بره برا ماه بعد که بستگی به این داره لیست رو اول ماه اعلام کنن یا اخر ماه)
Saints row و middle earth و ... جزو این دسته هستن.
بنابراین ۱۰ بازی درواقع مجموع بازی های قرار گرفته تو لیست های ۲ ماه هستن. نه ۱ ماه.

توجه داشته باش اکثر پست‌های به قول شما "منفی" که در مورد مایکروسافت میدم در پاسخ به ترول‌ها و فکت‌های مسخره‌ی علی ونوم و دوستان دیگه‌ست...به اندازه‌ی کافی به انجمن گند خورده...جواب اینارو هم ندی، دیگه چیزی از بازیسنتر نمیمونه.
اینکه شما هم معمولا وقتی مایکروسافت در خطره پیدات میشه، نشون میده به کدوم سمت متمایلی و روی چه چیزی حساسی.
شوخی در مورد اسپنسر هم بخاطر همین فن‌بازیهای بقیه‌ست...چون با شدت زیادی مطمئن بودن که کنترل بزودی روی گیم‌پس میاد و حرفش عمرا اشتباه از آب درنمیاد و هر پستی در این مورد میدادم رو مسخره میکردن...ولی در نهایت دیدیم برعکسش اتفاق افتاد.
دوباره هم میگم بحث در مورد کیفیت نیست...بحث این بود که سونی داره مایکروسافت رو کپی میکنه، ثابت کردم که توی خیلی مواقع قضیه برعکسه.
بازم داری میگی اطلاعات اشتباه دادی ولی هیچ اطلاعات اشتباهی توی چیزایی که توی این تاپیک گفتم نبوده و همه رو هم ثابت کردم. دقیقا بیا بگو کدوم حرفم اشتباه بوده...

جالبه @Frobary هم که ادعا داشت اطلاعات غلط ندید، همین پست غلط رو لایک کرده...دیگه خودتون حساب کنید ببینید کی میخواد دروغ‌پراکنی کنه.
اطلاع رسانی های غلط شما که من بهش اشاره کردم و خب خیلی هم واضح هستن:
مثل گیم پس نیست چهار تا بازی اضافه میکنه از اون طرف 8 تا حذف میکنه.
این رو خودت هم بعدش قبول کردی اشتباه گفتی.
اونم بدون اطلاع قبلی.
من وقتی کامنت رو دیدم دقیقا این بود، ولی الان که نگاه میکنم چند دقیقه بعدش ویرایش کرده بودی.
در مورد حذف شدن بازیا هم جدیدا همینطوری که گفتم داره عمل میکنه و بیشتر از بازیای درست حسابی که اضافه میشه، حذف میشه.
اینم دیگه مشخصه، هر کی لیست بازی های اضافه شده و حذف شده ماه های اخیر رو نگاه کنه، مشخصه بازی های درست حسابی که اضافه میشن بهتر از بازی های درست و حسابی حذف شده هستن. کامنتی که لایک کردم و شما بهش اشاره کردی هم برای همین بود که لیست ماه فوریه که بیشترین تعداد حذفیات رو داشت با اضافات مقایسه کرده و توضیح داد که بازم اضافات بهتر از حذفیات بودن، اسم Ori 2 رو هم برای این آورده که از اوایل فوریه به لیست بازی‌های در دسترس گیم پس اضافه شده، یه چیزی شبیه Pre order. البته مسلما درستش اینه که بازی واسه ماه مارس هست و برای اون ماه باید حساب بشه. و البته با همون لیست اصلی که خودم گذاشتم و Ori داخلش نبود هم باز اضافات فوریه بهتر بوده، حالا چند ماه اخیر رو هم مجموعا حساب کنیم که دیگه در مجموع اضافات خیلی بهتر بوده. ولی جدی توسل به لایک واسه قبول نکردن حرف‌های اشتباهت خیلی جالب بود، لایک!!! :D

9zt_screenshot_2020-03-04-22-26-49-604_com.gamepass.jpg

جالبه این بحث دیشب تموم شد (با وجود اینکه یه سری از حرف های اشتباهت رو قبول نکردی و اهمیتی هم نداشت، دیگه اونایی که باید قضیه رو میدونستن، فهمیدن موضوع چیه)، ولی شما مثل اینکه خیلی علاقه داری ادامه بدی :D در ضمن من هر جا حرف اشتباه یا غلطی زدم شما بیا اینجا اشاره کن تا در موردش بحث کنیم، ولی اگه هیچی پیدا نمیکنی، خواهشا نزن به کوه و بیابون و‌ لایک! :D

واقعا فکر میکنی داری با کیا بحث میکنی؟ :دی جواب ترول رو داری میدی؟ :دی ترول کردن هم هنر میخواد برادر من :دی دروغ گفتن که نشد ترول کردن که :دی بعد اینا هیچی الان سهیل میاد پست میده باید از تو اجازه بگیره؟ :دی یا این لایف ایز استرنج میاد پیام میده باید از من اجاز بگیره؟ :دی

بعد کلاً خیالت راحت سونی کپی نمیکنه :دی در توانش نیست که کپی کنه، در بهترین حالت یه سرویس ناقص الخرقه میده که نصفیش هست نصفیش نیست نصفیش کار نمیکنه و ... :دی آره این موضوع رو هم فراموش کن کلاً :دی

پ.ن: حالم چو دلیریست که در لشگر دشمن پسری داشته باشد :دی ملت دروغ میگن پست ما رو پاک میکنه، خدایا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or