Control, Wolfenstein II , Shadow Of The Tomb Raider به PSNOW اضافه می شوند

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان

در ماه مارس 11 بازی جدید به سرویس PS Now اضافه می شوند
Shadow of the Tomb Raider (6 ماه)
Control ( 6 ماه)
Wolfenstein II: The New Colossus
NASCAR Heat 3
Nights of Azure
Nights of Azure 2: Bride of the New Moon
Warriors All-Stars
Toukiden Kiwami
Toukiden 2
Romance of the Three Kingdoms 13
Dead or Alive 5 Last Round

آخرین ویرایش:
دارم میگم نفس کار یکیه چه فرقی داره رو چه پلتفورم با چه کیفیتی بازی میکنی ؟ جفتشون یـ معنی رو دارن یـ بار پول میدی رو پلتفورمایی که برات محیا کردن میتونی بازیش کنم حالا ماکرو میاد برا مصراف مارکتینگ اسمش رو عوض میکنه بازم از اصل ماجرا چیزی کم نمیکنه PC یـ پلتفورمه Xbox one یـ پلتفورم Xbox SX هم یـ پلتفورم الان اگه یکی انحصاری ماکرو رو روی PC خرید میتونه رو همه پلتفورم های ماکرو بازیش کنه

الان این جمله ایه که واسه تعریف اسمارت دلیوری گفته شده این جمله برا PC هم الان صدق میکنه باید بهش چی گفت ؟

همین امکانی که خیلی راحت با PC مقایسه میکنی و میگی نفسش یکی هست 2013 بابت هر نسخه متفاوت 60 دلار پول میگرفتن رو کنسول :دی ببین مایکرو چکار کرده که از کنسول هم انتظار PC دارین :دی مصرف مارکتینگ هم نیست یه چیز واقعی هست. برای این نسل هم نیست، در مورد نسل بعد از سری X هم باز صدق میکنه این قضیه یه فیچر پایه هست دیگه :دی

همین سونی عزیز :دی بازیهای PS2 رو با یه سیستم نرم افزاری آپ اسکیل کرده فروخته نسل 8ام بعد مایکرو میاد میگه بازی بین این نسل و نسل قبل که کلی تغییر و فیچر گرافیکی دارن رایگان میدیم بعد میشه یه چیز عادی و کوچیک :دی الله اکبر :دی

همین امکانی که خیلی راحت با PC مقایسه میکنی و میگی نفسش یکی هست 2013 بابت هر نسخه متفاوت 60 دلار پول میگرفتن رو کنسول :دی ببین مایکرو چکار کرده که از کنسول هم انتظار PC دارین :دی مصرف مارکتینگ هم نیست یه چیز واقعی هست. برای این نسل هم نیست، در مورد نسل بعد از سری X هم باز صدق میکنه این قضیه یه فیچر پایه هست دیگه :دی

همین سونی عزیز :دی بازیهای PS2 رو با یه سیستم نرم افزاری آپ اسکیل کرده فروخته نسل 8ام بعد مایکرو میاد میگه بازی بین این نسل و نسل قبل که کلی تغییر و فیچر گرافیکی دارن رایگان میدیم بعد میشه یه چیز عادی و کوچیک :دی الله اکبر :دی
چی آپ اسکیل؟ والله قسم 15دلار دادم رزیدنت ایول کد ورونیکا رو خریدم بدون هیچ تغییر گرافیکی همونو پورت کردن 15 دلار هم فرو کردن، چرا به لیست تروفی براش اضافه کردن، ps2 که تروفی نداره :))

همین امکانی که خیلی راحت با PC مقایسه میکنی و میگی نفسش یکی هست 2013 بابت هر نسخه متفاوت 60 دلار پول میگرفتن رو کنسول :D ببین مایکرو چکار کرده که از کنسول هم انتظار PC دارین :D مصرف مارکتینگ هم نیست یه چیز واقعی هست. برای این نسل هم نیست، در مورد نسل بعد از سری X هم باز صدق میکنه این قضیه یه فیچر پایه هست دیگه :D

همین سونی عزیز :D بازیهای PS2 رو با یه سیستم نرم افزاری آپ اسکیل کرده فروخته نسل 8ام بعد مایکرو میاد میگه بازی بین این نسل و نسل قبل که کلی تغییر و فیچر گرافیکی دارن رایگان میدیم بعد میشه یه چیز عادی و کوچیک :D الله اکبر :D
چی رو با چی پیوند دادی من چیکار سونی یا ماکرو دارم بحث این بود که کراس بای و Play AnyWhere با اسمارت دلیوری فرق داره که دارم میگم نفس کارشون یکیه هر سه تا یـ کاری انجام میدن سونی یـ دوره این قابلیت رو اومد معرفی کرد برا پلفورم هاش بعد دست کشید حالا هم این نسل ماکرو اومد برا پلتفورم های خودش معرفی کرد نسل بعدیش رو هم تایید کرد سونی هم معلوم نیست چیکارست ممکنه دوباره بزارتش ممکن هم هست نزارتش علی ونوم اومد خواست بگه الان سونی داره از ماکرو کپی کاری میکنه که پستش پاک شده این بحثا که کی اول اومد این سیستم رو اجرا کرد پیش اومد که من بازم به اون کاری ندارم فقط خواستم بگم این دوتا با هم فرقی ندارن از اینجا به بعدش رو به جنگتون ادامه بدید به من دیگه اونش ربطی نداره :D
پ.ن : چه سونی چه ماکرو امیدوارم هرجایی ضعف دارن نسل بعدی به راه راست هدایت بشن بلند بگو آمین :D

چی رو با چی پیوند دادی من چیکار سونی یا ماکرو دارم بحث این بود که کراس بای و Play AnyWhere با اسمارت دلیوری فرق داره که دارم میگم نفس کارشون یکیه هر سه تا یـ کاری انجام میدن سونی یـ دوره این قابلیت رو اومد معرفی کرد برا پلفورم هاش بعد دست کشید حالا هم این نسل ماکرو اومد برا پلتفورم های خودش معرفی کرد نسل بعدیش رو هم تایید کرد سونی هم معلوم نیست چیکارست ممکنه دوباره بزارتش ممکن هم هست نزارتش علی ونوم اومد خواست بگه الان سونی داره از ماکرو کپی کاری میکنه که پستش پاک شده این بحثا که کی اول اومد این سیستم رو اجرا کرد پیش اومد که من بازم به اون کاری ندارم فقط خواستم بگم این دوتا با هم فرقی ندارن از اینجا به بعدش رو به جنگتون ادامه بدید به من دیگه اونش ربطی نداره :D
پ.ن : چه سونی چه ماکرو امیدوارم هرجایی ضعف دارن نسل بعدی به راه راست هدایت بشن بلند بگو آمین :D

والا منم همین رو گفتم :دی اسمارت دلیوری و کراس بای فرق دارن با هم :دی یه بخشش شبیه هست اونم اینکه روی نسل 8 بازی میخری روی نسل 9 و الی آخر هم میتونی استفاده کنی :دی کما اینکه بکوارد هم همین بوده و بازی دیسکی از ایکس باکس ارجینال هم داشته باشی باز میتونی ازش استفاده کنی روی سری X :دی

حالا این اسمارت دلیوری میگه که شما الان بازی بخر نسخه ارتقا یافته‌اش رو هم بعدا رو کنسول قوی تری که اصلا هنوز نیومده هم میتونی بازی کنی :دی یه جورایی بحث FC (فوروارد کامپتیبیلیتی) هست :دی یعنی مثلا مهر SD که خورده باشه رو یه بازی من میدونم اون بازی رو روی سری X با تنظیمات و گرافیک بروز میتونم بازی کنم :دی حالا بازی ایکس باکس وانی که SD هم نداشته باشه باز میتونم روی سری X بازی کنم چون BC داره با ایکس باکس وان یا ایکس باکس وان X :دی ولی شاید ارتقاء متناسب با سری X (ری تریسینگ و کلا فیچرهای مخصوصش) نگیره :دی

کراس بای خرید 2 تا ورژن از یک بازی برای دو تا پلتفرم کاملا جدا هست PC و Xbox که باز خود PC بازیش میتونه تنظیمات از سیستم ذغالی تا سیستم پرتقالی رو ساپورت کنه :دی

یه اشتراکاتی دارن همه اینها با هم ولی اصل حرف اینه که شما مطمعن میشی بازیی که از اسمارت دلیوری پشتیبانی کنه حداقل برای یک نسل یا چند سال اول نسل امکان ارتقاء بدون هزینه رو برات مهیا میکنه رو کنسول جدید :دی

در کل مایکرو باید یه فکر اساسی کنه انقدر اسم و فیچر کنار هم ردیف نکنه، یه ساده سازی نیازه :دی

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
فقط کاش قابلیت دانلود بازیهای PS3 رو هم برای PS5 اضافه کنند که دیگه عالی عالی بشه :D
برای همچین اتفاقی باید بکوارد ps3 رو داشته باشیم...

به سونی باید بابت مارکتینگ سرویسش یـ مدال بدن :D هنوز ملت فک میکنن این سرویس فقط مال استریم کردنه :))

View attachment 130945
خوب از وقتی این قابلیت رو گذاشتن هیچ اونتی نداشتن

همانطور که دوستان گفتن این اسمش رقابته نه کپی، سونی برای اینکه بتونه با گیم پس رقابت کنه اومد قیمت سرویسش رو اصلاح کرد، الان هم داره کیفیت بازی ها رو افزایش میده. همون طور که مایکروسافت اواخر نسل هفت برای رقابت با پلاس، اومد Games with Gold رو معرفی کرد.

همانطور که دوستان گفتن این اسمش رقابته نه کپی، سونی برای اینکه بتونه با گیم پس رقابت کنه اومد قیمت سرویسش رو اصلاح کرد، الان هم داره کیفیت بازی ها رو افزایش میده. همون طور که مایکروسافت اواخر نسل هفت برای رقابت با پلاس، اومد Games with Gold رو معرفی کرد.
130948

حالا جدا از اون بخش من مطمئنم اگه برعکس اتفاق می افتاد اسمش از نظر پاره ای از دوستان میشد کپی نه رقابت :-"

کراس بای بین ویتا، PS3 و PS4؟ :D کلا چندتا بازی مشترک بین این 3 تا ساخته شده که حالا کراس بای هم هست بینشون؟ :Dمایکروسافت 2016 گزینه کراس بای رو گذاشت بین ایکس باکس و ویندوز و حداقل تمام بازی‌های 1st Partyـش ساپورت میکنن اینو :D

حالا انشالله سونی هم پیاده میکنه این رو چند سال دیگه :D

من قبلا هم گفته بودم سونی اول و اخر مجبوره استانداردهایی که مایکروسافت و اکس باکس برای صنعت گیم تعریف میکنند رو پیروی کنه وگرنه جایی نخواهد داشت. و یکی از مهمترین موارد در آینده نه چندان دور همین کراس بای به شکل های مختلف هست

بعله همونطوری که مایکروسافت Cross Buy سونی رو که چندین ساله ازش استفاده میشده رو با یه اسم دیگه‌ای به نام Smart Delivery تحویل مایکرو فنا میده و همه تعظیم میکنن و فک میکنن قابلیت جدید و خفنیه!
حالا بماند که وقتی گیم پس وجود خارجی نداشت، سرویس Playstation Now در دسترس بود...اینکه مایکروسافت مجبور شد از سر بدبختی بازیها رو با یه دلار حراج کنه تا پلیر پیدا بشه و بره سراغشون، ربطی به موفقیت نداره... :D
>:)

جالبه همیشه فن های Xbox تو فروم متهم هستند که آره اسپنسر هر کار کنه و اکس باکس پلیرها راضین و کلا قانع اند بعد!! میبینیم خیلی شیک و مجلسی سونی فن ها 3 صفحه از کراس بای بین PS3 و PS4 و Vita که بین چهارتا بازی کوچیک مثل رزوگان و جرنی و ... بوده با هیبت دفاع میکنند. و خیلی شیک میخوان این مسله رو به اسم سونی تموم کنند!

ما اینطرف از هیلو اینفینیت حرف میزنیم! (کار ندارم به کیفیت نهایی بازی ولی قطعا بیشترین بودجه تاریخ کل بازیهای Xbox رو داره) اونطرف از cross buy چهارتا بازی مستقل صحبت میکنند. و در همین حین که این سیستم Cross buy سونی در حال اجرا بوده (به قول خودتون اخر نسل هفت و اوایل هشت) سونی میاد در فاصله کمتر از یکسال ریمستر دلست رو دوباره به ملت برای PS4 میفروشه!!!

برای دانستن اگر کسی دنبال تعریف کمدی موقعیت بود، میتونه به این شرایط روجوع کنه

آخرین ویرایش:
به سونی باید بابت مارکتینگ سرویسش یـ مدال بدن :D هنوز ملت فک میکنن این سرویس فقط مال استریم کردنه :))

View attachment 130945
آره واقعاً! :دی مثل اینکه این قابلیت یک سال و نیم پیش اضافه شده، ولی من خودم هم تا همین چند هفته پیش ازش بی‌خبر بودم و فکر می‌کردم فقط میشه استریم کرد! :| شک ندارم خیلی‌های دیگه هم توی ایران و خارج هستن که هنوز فکر می‌کنن PS Now یعنی فقط استریم.
حیف که همچنان خبری از دانلود بازی‌های PS3 نیست. داشتم توی لیست بازی‌هاش می‌گشتم و چشمم خورد به بازی‌هایی مثل Puppeteer و Rain که خیلی دوست دارم تجربه‌شون کنم (@Akiba) ولی فقط میشه استریم کرد و خب با این اینترنت هم...
ایشالا نسل بعد برای رقابت با مایکروسافت هم که شده، قابلیت اجرای بازی‌های PS3 توی PS5 وجود داشته باشه. البته اگه دوستان نگن قابلیتی مثل Backward Compatibility هم کپی‌کاری از مایکروسافت محسوب میشه! :دی

یه خوبی PS NOW اینه که بطور شفافی داره میگه کدوم بازیا در آینده قراره حذف بشن و کدوما همیشگی هستن و همینطور زمان دقیق حذف شدن رو هم اعلام کردن.
مثل گیم پس نیست چهار تا بازی اضافه میکنه از اون طرف 8 تا حذف میکنه...اونم بدون اطلاع قبلی از زمان دقیق حذف شدن.
اون روز واسه تجدید خاطره RE4 رو دانلود کردم رو گیم پس و یکمی بازی کردم...فرداش اومدم دیدم نیست.
خلاصه اینم میتونه واسه مایکروسافت درس خوبی باشه...شاید 7 سال دیگه همین قابلیت رو با یه اسم دیگه معرفی کنه.
من قبلا هم گفته بودم سونی اول و اخر مجبوره استانداردهایی که مایکروسافت و اکس باکس برای صنعت گیم تعریف میکنند رو پیروی کنه وگرنه جایی نخواهد داشت. و یکی از مهمترین موارد در آینده نه چندان دور همین کراس بای به شکل های مختلف هست

جالبه همیشه فن های Xbox تو فروم متهم هستند که آره اسپنسر هر کار کنه و اکس باکس پلیرها راضین و کلا قانع اند بعد!! میبینیم خیلی شیک و مجلسی سونی فن ها 3 صفحه از کراس بای بین PS3 و PS4 و Vita که بین چهارتا بازی کوچیک مثل رزوگان و جرنی و ... بوده با هیبت دفاع میکنند. و خیلی شیک میخوان این مسله رو به اسم سونی تموم کنند!

ما اینطرف از هیلو اینفینیت حرف میزنیم! (کار ندارم به کیفیت نهایی بازی ولی قطعا بیشترین بودجه تاریخ کل بازیهای Xbox رو داره) اونطرف از cross buy چهارتا بازی مستقل صحبت میکنند. و در همین حین که این سیستم Cross buy سونی در حال اجرا بوده (به قول خودتون اخر نسل هفت و اوایل هشت) سونی میاد در فاصله کمتر از یکسال ریمستر دلست رو دوباره به ملت برای PS4 میفروشه!!!

برای دانستن اگر کسی دنبال تعریف کمدی موقعیت بود، میتونه به این شرایط روجوع کنه
شما بحث تون این بود که سونی داره کپی میکنه مایکروسافت رو. منم ثابت کردم قضیه برعکسه.
اینکه مایکروسافت بیشتر به مالش آتیش زده و یکی از تمرکزهای اصلیش همین قابلیت قدیمیه، شکی درش نیست.

آخرین ویرایش:
یه خوبی PS NOW اینه که بطور شفافی داره میگه کدوم بازیا در آینده قراره حذف بشن و کدوما همیشگی هستن و همینطور زمان دقیق حذف شدن رو هم اعلام کردن.
مثل گیم پس نیست چهار تا بازی اضافه میکنه از اون طرف 8 تا حذف میکنه...اونم بدون اطلاع قبلی از زمان دقیق حذف شدن.
اون روز واسه تجدید خاطره RE4 رو دانلود کردم رو گیم پس و یکمی بازی کردم...فرداش اومدم دیدم نیست.
خلاصه اینم میتونه واسه مایکروسافت درس خوبی باشه...شاید 7 سال دیگه همین قابلیت رو با یه اسم دیگه معرفی کنه.

بازیها رو 2 هفته قبل از حذف شدن اعلام میکنن :D توی سیستم هم لیست میشن که به زودی خارج میشن از گیم پس :D خوبه که سونی بلخره این سیستم رو پیاده کرد :D دیگه وقتش بود :D

ولی برام جالبه واقعا :D مایکرو انقدر سرویس و خدمات داده برای کنسول شکست خوردش (!) که سونی معظم و طرفدارانش رو حسابی به جنب و جوش و خروش درآورده :D به نظرم این صحبت ها رو بذاریم کنار برین سر وقت همون بحث قدیمی انحصاری مهمتر است یا پیکسل و ترافلاپس، ها؟ :D چون تو بحث سرویس مایکروسافت یه چند سالی از سونی جلوتره به گمانم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or