Control, Wolfenstein II , Shadow Of The Tomb Raider به PSNOW اضافه می شوند

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان

در ماه مارس 11 بازی جدید به سرویس PS Now اضافه می شوند
Shadow of the Tomb Raider (6 ماه)
Control ( 6 ماه)
Wolfenstein II: The New Colossus
NASCAR Heat 3
Nights of Azure
Nights of Azure 2: Bride of the New Moon
Warriors All-Stars
Toukiden Kiwami
Toukiden 2
Romance of the Three Kingdoms 13
Dead or Alive 5 Last Round

آخرین ویرایش:
یه خوبی PS NOW اینه که بطور شفافی داره میگه کدوم بازیا در آینده قراره حذف بشن و کدوما همیشگی هستن و همینطور زمان دقیق حذف شدن رو هم اعلام کردن.
مثل گیم پس نیست چهار تا بازی اضافه میکنه از اون طرف 8 تا حذف میکنه...اونم بدون اطلاع قبلی از زمان دقیق حذف شدن.
اون روز واسه تجدید خاطره RE4 رو دانلود کردم رو گیم پس و یکمی بازی کردم...فرداش اومدم دیدم نیست.
خلاصه اینم میتونه واسه مایکروسافت درس خوبی باشه...شاید 7 سال دیگه همین قابلیت رو با یه اسم دیگه معرفی کنه.

نکته جالب این قضیه میدونید چیه؟ مایکروسافت امد با مدل سازی حضور موقت بازیها در لیست فرمول تجاری پیاده سازی کرد که بازیهای بزرگت و خفن تر در فاصله کمتری نسبت به زمان عرضه به سرویس اضافه بشن (که برخلاف پست دروغین شما از دو هفته قبل اعلام میکنه کدوم بازیها از لیست خارج میشن)

و نکته جالب دیگه سعی کردی در پستت بگی مایکروسافت 4 تا بازی اضافه میکنه و 8 تا کم! و به عبارتی لیست بازیها باید کم و کم تر بشه ولی روزی که این سرویس شروع به کار کرد 100 بازی داشت و الان +250 تا

در پست های نا متناهی سعی میکنی اطلاعات غلط ارائه کنی و همین رویه متاسفانه ادامه داره. امیدوارم روزی در نحوه کامنت دادن هاتون تجدید نظر کنید. ترول یک بحث هست ولی اطلاعات غلط یک بحث دیگه

یه خوبی PS NOW اینه که بطور شفافی داره میگه کدوم بازیا در آینده قراره حذف بشن و کدوما همیشگی هستن و همینطور زمان دقیق حذف شدن رو هم اعلام کردن.
مثل گیم پس نیست چهار تا بازی اضافه میکنه از اون طرف 8 تا حذف میکنه...اونم بدون اطلاع قبلی از زمان دقیق حذف شدن.
اون روز واسه تجدید خاطره RE4 رو دانلود کردم رو گیم پس و یکمی بازی کردم...فرداش اومدم دیدم نیست.
خلاصه اینم میتونه واسه مایکروسافت درس خوبی باشه...شاید 7 سال دیگه همین قابلیت رو با یه اسم دیگه معرفی کنه.

شما بحث تون این بود که سونی داره کپی میکنه مایکروسافت رو. منم ثابت کردم قضیه برعکسه.
اینکه مایکروسافت بیشتر به مالش آتیش زده و یکی از تمرکزهای اصلیش همین قابلیت قدیمیه، شکی درش نیست.
لطفاً اطلاع رسانی اشتباه انجام نده، بازی هایی که قراره حذف بشن از دو هفته قبل مشخص میشن. این لیست حذفی های آتی، شما خبر نداری دلیل بر این نیست که از قبل مشخص نمیکنن.

un20_img_20200304_000328.jpg

البته از همون بخش ۴ تا بازی اضافه میشه و ۸ تا حذف میکنن هم مشخصه هدف کامنت چیه، ولی گفتم یه وقت بقیه به اشتباه نیفتن.

لطفاً اطلاع رسانی اشتباه انجام نده، بازی هایی که قراره حذف بشن از دو هفته قبل مشخص میشن. این لیست حذفی های آتی، شما خبر نداری دلیل بر این نیست که از قبل مشخص نمیکنن.

un20_img_20200304_000328.jpg

البته از همون بخش ۴ تا بازی اضافه میشه و ۸ تا حذف میکنن هم مشخصه هدف کامنت چیه، ولی گفتم یه وقت بقیه به اشتباه نیفتن.
این اطلاع رسانی رو راحت میشه از دستش داد به نظرم ماکرو باید از همون اول مشخص کنه تا چه وقت بازیش روی سرویسش موجوده مثلا من ممکنه روز 15 ـم به خاطر بازی X سرویس رو تهیه کنم فرداش خبر بردانش تو تاریخ Y بیاد (به فرض که صد درصد توی فضای مجازی یا خود استور خبرش رو دیدم)

پست رو درست بخونید لطفا و واسه دفاع از حضرت مایکروسافت هول نشید.
مایکروسافت هیچ وقت در زمان معرفی بازیا نمیگه که چه زمانی قراره بازیا حذف بشن و همیشه یه سردرگمی هستش که نمیدونی کدوم بازی قراره زودتر حذف بشه و زودتر سراغش بری.
دو هفته قبل از حذف شدن اطلاع میده قراره بزودی حذف بشه و جالبش اینه، زمان دقیق هم نمیده براش...صرفا بزودی حذف میشه!
دیگه خودم دارم استفاده میکنم، به من نگید!
در مورد حذف شدن بازیا هم جدیدا همینطوری که گفتم داره عمل میکنه و بیشتر از بازیای درست حسابی که اضافه میشه، حذف میشه.

این اطلاع رسانی رو راحت میشه از دستش داد به نظرم ماکرو باید از همون اول مشخص کنه تا چه وقت بازیش روی سرویسش موجوده مثلا من ممکنه روز 15 ـم به خاطر بازی X سرویس رو تهیه کنم فرداش خبر بردانش تو تاریخ Y بیاد (به فرض که صد درصد توی فضای مجازی یا خود استور خبرش رو دیدم)

این مورد به مایکروسافت بارها گفته سیستم حذف و اضافه بازیها کاملا براساس استقبال مخاطبین هست و معمولا بازیهایی از سرویس حذف میشن که میزان توجه مخاطب ها بهشون کم شده

پ ن: درباره اون اطلاع رسانی هم جدا از اینکه در وبلاگ خبری Xbox اعلام میشه، در همون صفحه تب دانلود بازیهای Xbox Game Pass در روی کنسول Xbox One به وضوح درشت نوشته leaving Soon (مثل همون عکسی که فروبری گذاشت)

Last edited by a moderator:
بازی ها تا زمانی که تعداا قابل توجهی پلیر داشته باشه رو سرویس میمونن.
عمدتا هم مدت زمان طولانی
سونی متوسط زمان حضور بازی های بزرگ سرویسش کمه و چه پلیر کم باشه و چه زیاد، ور میداره.
ولی همین شدو اف تامب ریدر مثلا حدود ۱ سال رو گیم پس بود.
حالا کلا کاری ندارم یکی از صبح تاحالا تقریبا هر اطلاعاتی داده غلط بوده ولی خیلی از AAA ها مدت طولانی هستش که رو گیم پس هستن. بیش از ۱ سال.
به هرحال هر بازی ای نگه داریش هزینه داره. طبیعتا اگه مایکرو ببینه افراد خاصی سراغ یه بازی پرهزینه نمیرن، ورش میداره. اتفاقا این روش خیلی بهتر از اینه که یه بگه فلان بازی کلا ۲ ماه رو سرویس هست و حتی اگه پلیر هاش زیادم باشه، باز سر تاریخش ورش داره.

Last edited by a moderator:
نکته اینجاست ما نمی‌دونیم سیستم قرارداد بستن مایکروسافت چطوره، ممکنه از اول مشخص نباشه بازی چقدر می‌مونه و برحسب تعداد دانلود یا ساعات بازی زمانش متغیر باشه. اگه اینجوری باشه چطور باید از قبل زمانش رو اعلام کنن؟
پست رو درست بخونید لطفا و واسه دفاع از حضرت مایکروسافت هول نشید.
مایکروسافت هیچ وقت در زمان معرفی بازیا نمیگه که چه زمانی قراره بازیا حذف بشن و همیشه یه سردرگمی هستش که نمیدونی کدوم بازی قراره زودتر حذف بشه و زودتر سراغش بری.
دو هفته قبل از حذف شدن اطلاع میده قراره بزودی حذف بشه و جالبش اینه، زمان دقیق هم نمیده براش...صرفا بزودی حذف میشه!
دیگه خودم دارم استفاده میکنم، به من نگید!
در مورد حذف شدن بازیا هم جدیدا همینطوری که گفتم داره عمل میکنه و بیشتر از بازیای درست حسابی که اضافه میشه، حذف میشه.
این شما هستید که تو ترول کردن تو خط مقدم قرار داری. جالبه از الان بگن فلان بازی ۳ یا ۶ ماه بیشتر رو سرویس نیست خیلی عالیه، بعد اون طرف یه بازی ۱۸ ماه رو سرویس باشه و دو هفته قبلش اطلاع رسانی کنن قراره حذف بشه خیلی بده!

همین ماه قبل اینا رو اضافه کرده:

Additions
  • Final Fantasy 15 (6 February)
  • Wolfenstein: Youngblood (6 February)
  • Death Squared (13 February)
  • Ninja Gaiden 2 (20 February)
  • Kingdom Hearts 3 (25 February)
  • Wasteland Remastered (25 February)
  • Two Point Hospital (25 February)
  • Yakuza 0 (26 February)
  • The Jackbox Party Pack 3 (27 February)
حداقل بزار دو سه ماه بگذره تا یادمون بره لیستشون چی بوده بعد بگو بیشتر از بازی‌های درست و حسابی، داره حذف میشه!!!

آخرین ویرایش:
این شما هستید که تو ترول کردن تو خط مقدم قرار داری. جالبه از الان بگن فلان بازی ۳ یا ۶ ماه بیشتر رو سرویس نیست خیلی عالیه، بعد اون طرف یه بازی ۱۸ ماه رو سرویس باشه و دو هفته قبلش اطلاع رسانی کنن قراره حذف بشه خیلی بده!

همین ماه قبل اینا رو اضافه کرده:

Additions
  • Final Fantasy 15 (6 February)
  • Wolfenstein: Youngblood (6 February)
  • Death Squared (13 February)
  • Ninja Gaiden 2 (20 February)
  • Kingdom Hearts 3 (25 February)
  • Wasteland Remastered (25 February)
  • Two Point Hospital (25 February)
  • Yakuza 0 (26 February)
  • The Jackbox Party Pack 3 (27 February)
حداقل بزار دو سه ماه بگذره تا یادمون بره لیستشون چی بوده بعد همچین حرف‌های خنده داری بزن lol

تازه به این ماه day one بازی مورد انتظار Ori 2 هم اضافه کنید!

پ ن: فروبری دو سه ماهه اینده قطعا لیست بازیهای اضافه شده بهتر نباشه، کمتر از لیست این ماه نیست و چاره نیست، ترول بی پایه اساس شون رو همین الان باید انجام بدن

حذف شدن اکثر بازی ها و همچنین اضافه شدنشون به صورت رندوم نیستن و اینا اومدن با استفاده از هوش مصنوعی و میزان استفاده کاربران و هزینه ها و اینجور چیزا این موارد رو تعیین می کنن که فک نکنم بشه از قبل تعیین کرد. اینو فک کنم تو E3 چند سال قبل تایید کردن.
الان خب سونی داره همین کار رو میکنه دیگه...از قبل زمانش رو تعیین میکنه. الان مشکل این سیستمی که مایکروسافت داره استفاده میکنه همینه که تکلیفمون مشخص نیست.
هیچ کدوم بد نیست...چیزی که دارم میگم رو با دید فن‌بویانه‌ی خودت می‌بینی و دوباره قاطی کردی و دنبال بهونه بودی صرفا.
فقط دارم میگم اگه از اول بصورت شفاف اطلاع‌رسانی بشه خیلی بهتره. چه شونصد ماه باشه چه سه ماه. الان من میخواستم نسخه اول و دوم شنمو رو بازی کنم ولی الان دو هفته قبل از حذف شدن اطلاع دادن و از اون جایی که اینا بازیهای طولانی هستن، دیگه زمانی نیست برم سراغشون! از کجا باید میدونستم باید زودتر شروعشون کنم و سریع قراره حذف بشن؟ مشکل همینه. اینی که گفتم کجاش اشتباهه که الکی تهمت دروغگو بودن میزنید؟! خب مایکرو زمان حذف شدن بازیا رو در هنگام معرفی نمیگه...وقتی هم دو هفته قبلش اعلام میکنه، زمان دقیقی اعلام نمیکنه...اینی که گفتم کجاش دروغه...مخصوصا منتظر پاسختون واسه این بخش هستم. چون الکی تهمت دروغگو زدید!
مثال RE4 هم زدم، میدونستم قراره بزودی حذف بشه ولی زمان دقیق نمیدن! از اون بازیهایی هستش که میشه سریع تموم کرد ولی از اونجایی که نمیدونستم دقیقا چه روزی قراره حذف بشه، فرصتش رو از دست دادم. دقیقا این شفافیت بیشتر باشه خیلی بهتره...نمیدونم چرا با همچین چیزی موافق نیستید...مگه چیز بدیه؟!
در مورد حذف و اضافه شدن هم، لیست حذفیات یه ماه اخیر رو هم بزار دیگه:
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Rage
  • Disney Epic Mickey 2: the Power of Two
  • The Division
  • Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Pumped BMX Pro
  • The Jackbox Party Pack 2
  • Resident Evil 4
  • Saints Row: The Third
  • Tomb Raider
اینکه گفتم 4 تا اضافه میکنن 8 تا کم میکنن اغراق بود قبول دارم...ولی الان لیست رو مقایسه کنی، می‌بینی توی این ماه بیشتر از اضافه کردن، حذف کردن...کلا از هر کسی که از سرویس استفاده میکنه بپرسی، میدونه که جدیدا خیلی بیشتر از قبل دارن حذف میکنن.
میدونم مورد انتقاد قرار دادن گیم پس توی این فروم ممنوعه ولی به عنوان کسی که داره از این سرویس استفاده میکنه، در کنار خفنیتش، یه سری مشکل هم باهاش دارم و به اشتراک گذاشتمشون. به نظرم در مورد اعلام زمان حذف شدن از PS Now یاد بگیرن، خیلی خوب میشه + امیدوارم مثل سال قبل حذفیات کمتری داشته باشن.
کلا پست رو نخونده، تهمت دروغگو بودن میزنید...

الان خب سونی داره همین کار رو میکنه دیگه...از قبل زمانش رو تعیین میکنه. الان مشکل این سیستمی که مایکروسافت داره استفاده میکنه همینه که تکلیفمون مشخص نیست.

هیچ کدوم بد نیست...چیزی که دارم میگم رو با دید فن‌بویانه‌ی خودت می‌بینی و دوباره قاطی کردی و دنبال بهونه بودی صرفا.
فقط دارم میگم اگه از اول بصورت شفاف اطلاع‌رسانی بشه خیلی بهتره. چه شونصد ماه باشه چه سه ماه. الان من میخواستم نسخه اول و دوم شنمو رو بازی کنم ولی الان دو هفته قبل از حذف شدن اطلاع دادن و از اون جایی که اینا بازیهای طولانی هستن، دیگه زمانی نیست برم سراغشون! از کجا باید میدونستم باید زودتر شروعشون کنم و سریع قراره حذف بشن؟ مشکل همینه. اینی که گفتم کجاش اشتباهه که الکی تهمت دروغگو بودن میزنید؟! خب مایکرو زمان حذف شدن بازیا رو در هنگام معرفی نمیگه...وقتی هم دو هفته قبلش اعلام میکنه، زمان دقیقی اعلام نمیکنه...اینی که گفتم کجاش دروغه...مخصوصا منتظر پاسختون واسه این بخش هستم. چون الکی تهمت دروغگو زدید!
مثال RE4 هم زدم، میدونستم قراره بزودی حذف بشه ولی زمان دقیق نمیدن! از اون بازیهایی هستش که میشه سریع تموم کرد ولی از اونجایی که نمیدونستم دقیقا چه روزی قراره حذف بشه، فرصتش رو از دست دادم. دقیقا این شفافیت بیشتر باشه خیلی بهتره...نمیدونم چرا با همچین چیزی موافق نیستید...مگه چیز بدیه؟!
در مورد حذف و اضافه شدن هم، لیست حذفیات یه ماه اخیر رو هم بزار دیگه:
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Rage
  • Disney Epic Mickey 2: the Power of Two
  • The Division
  • Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Pumped BMX Pro
  • The Jackbox Party Pack 2
  • Resident Evil 4
  • Saints Row: The Third
  • Tomb Raider
اینکه گفتم 4 تا اضافه میکنن 8 تا کم میکنن اغراق بود قبول دارم...ولی الان لیست رو مقایسه کنی، می‌بینی توی این ماه بیشتر از اضافه کردن، حذف کردن...کلا از هر کسی که از سرویس استفاده میکنه بپرسی، میدونه که جدیدا خیلی بیشتر از قبل دارن حذف میکنن.
میدونم مورد انتقاد قرار دادن گیم پس توی این فروم ممنوعه ولی به عنوان کسی که داره از این سرویس استفاده میکنه، در کنار خفنیتش، یه سری مشکل هم باهاش دارم و به اشتراک گذاشتمشون. به نظرم در مورد اعلام زمان حذف شدن از PS Now یاد بگیرن، خیلی خوب میشه + امیدوارم مثل سال قبل حذفیات کمتری داشته باشن.
کلا پست رو نخونده، تهمت دروغگو بودن میزنید...
اول اینکه اونی که دید فن بویانه داره و حتی کارهای مثبت مایکروسافت رو هم یه جوری منفی نشون میده شما هستی (یا به عبارتی هر چیزی رو به یکی نسبت بدی می‌تونه به خودت هم برگرده). دوما سه ساعت قصه نوشتی تا بگی من بهت گفتم «دروغگو»، در حالیکه من به شکل واضحی گفتم اطلاع رسانی اشتباه انجام نده، الان این از نظر شما یعنی دروغگو بودن؟ کسی دیگه ای هم اگه بهت گفته که به من ربطی نداره. سوما اون بالا توضیح داده شده دلیل اعلام نکردن چیه، یکی از دوستان هم گفته که خود مایکروسافت این رو اعلام کرده که خب نشون میده چرا از قبل مشخص نیست. پس وقتی قرارداد به صورت زمان ثابت و مشخص نیست چطور میتونن اعلام کنن؟ در ضمن اینکه بازی ۳ ماه بمونه اصلا جالب نیست، حالا میخواد از طرف سونی باشه یا مایکروسافت، باز ۶ ماه قابل قبوله.

در مورد لیستی که گذاشتی هم ممکنه من اشتباه کنم ولی حس میکنم یه سری از اینا واسه ژانویه باشه. یه لطفی کن لیست حذفیات ژانویه رو هم بزار چون تو ژانویه هم کلی بازی خوب اضافه شد، مثل GTA V و A Plague Tale و Tekken 7 و ... باز میگم واقعا یادم نیست تو ژانویه کدوم بازی‌ها حذف شدن. و اینکه نسبت به قبل بازی‌های AAA بیشتری دارن حذف میشن مشخصه، ولی از اون طرف بازی‌های‌ AAA بیشتری دارن با فاصله زمانی کمتر از عرضه میان رو سرویس، این رو هم باید در نظر گرفت.

آخرین ویرایش:
اول اینکه فن بوی خودت هستی، دیگه از کامنت هات مشخصه. دوما سه ساعت قصه نوشتی تا بگی من بهت گفتم «دروغگو»، در حالیکه من به شکل واضحی گفتم اطلاع رسانی اشتباه انجام نده، الان این از نظر شما یعنی دروغگو بودن؟ کسی دیگه ای هم اگه بهت گفته که به من ربطی نداره. سوما اون بالا توضیح داده شده دلیل اعلام نکردن چیه، یکی از دوستان هم گفته که خود مایکروسافت این رو اعلام کرده که خب نشون میده چرا از قبل مشخص نیست. در ضمن اینکه بازی ۳ ماه بمونه اصلا جالب نیست، حالا میخواد از طرف سونی باشه یا مایکروسافت، باز ۶ ماه قابل قبوله.

در مورد لیستی که گذاشتی هم ممکنه من اشتباه کنم ولی حس میکنم یه سری از اینا واسه ژانویه باشه. یه لطفی کن لیست حذفیات ژانویه رو هم بزار چون تو ژانویه هم کلی بازی خوب اضافه شد، مثل GTA V و A Plague Tale و Tekken 7 و ... باز میگم واقعا یادم نیست تو ژانویه کدوم بازی‌ها حذف شدن.
معمولا هروقت بازی هایی که به زودی اضافه میشن رو اعلام میکنه، بازی هایی که به زودی حذف میشن رو هم اعلام میکنه. و عمدتا هر ماه ۱ بار اینکار رو انجام میده. حالا ممکنه یه سری از حذفی ها بیفتن اوایل ماه بعد ولی اگه تاریخ اعلام رو ملاک قرار بدیم، از لیستی که به عنوان فوریه اعلام کرد، یه سری هاشون ژانویه اعلام شدن که دارن میرن.
مثل saints row یا middle earth و ... .

من خودم هم سر این قضیه حذف شدن بازیهای گیم پس ضربه خوردم ( بازی بایونتا بود) و هنوزم دارم حسرتش رو میخورم ولی واقعا موردی نیست که ادم بیاد دست روش بذاره و سرویس رو ببره زیرسوال. از طرفی بازی های سرویس گیم پس اگه اشتباه نکنم ١۴ام ١۵ام هر ماه میلادی از سرویس خارج میشن پس اگه به این موضوع دقت کنید راحت میشه برای بازی ای که میخواید دانلود کنید برنامه بریزید. اما اتفاقی که الان مهمه اینه که گیم پس سرویسی رو ارائه داده که سونی با اونهمه سختگیری ای که میکنه مجبور کرده psnow رو هم از لحاظ کیفیت بازی ها و هم قیمت گذاری به این صورتی که میبینیم بهبود بده وگرنه کجا سونی همچون کاری میکرد اگر گیم پسی وجود نداشت؟ نکته اینه که الان مایکروسافت در زمینه ی سرویس هایی که ارائه میده واقعا داره کارهای متنوعی انجام میده که صددرصد به "نفع" گیمرها داره تموم میشه ( من اصلا برام مهم نیست که داره پولش رو اتیش میزنه یا هرچی) و همینم سبب شده فضایی صورت بگیره که برای رقابت هم که شده سونی به سمتی حرکت کنه که نتیجه اش بازهم به نفع گیمرها تموم بشه. به این دلیله که ما الان داریم اینهمه بازیه خوب برای psnow میبینیم.

یه توصیه به فن های مایکرو میکنم که در زمینه صنعت گیم و بازی سازی با سونی در نیوفتید و کل کل نکنید، چون عاقبتتون میشه عین تمام نسلهای گذشته .

گفته بودم که سونی به وقتش با خبرهایی که میده نسخه مایکروسافت و اسپنسر میپیچه . این تازه اولشه .

PS5 is Coming ;)

اول اینکه اونی که دید فن بویانه داره و حتی کارهای مثبت مایکروسافت رو هم یه جوری منفی نشون میده شما هستی، دیگه از کامنت هات به شکل واضحی مشخصه. دوما سه ساعت قصه نوشتی تا بگی من بهت گفتم «دروغگو»، در حالیکه من به شکل واضحی گفتم اطلاع رسانی اشتباه انجام نده، الان این از نظر شما یعنی دروغگو بودن؟ کسی دیگه ای هم اگه بهت گفته که به من ربطی نداره. سوما اون بالا توضیح داده شده دلیل اعلام نکردن چیه، یکی از دوستان هم گفته که خود مایکروسافت این رو اعلام کرده که خب نشون میده چرا از قبل مشخص نیست. در ضمن اینکه بازی ۳ ماه بمونه اصلا جالب نیست، حالا میخواد از طرف سونی باشه یا مایکروسافت، باز ۶ ماه قابل قبوله.

در مورد لیستی که گذاشتی هم ممکنه من اشتباه کنم ولی حس میکنم یه سری از اینا واسه ژانویه باشه. یه لطفی کن لیست حذفیات ژانویه رو هم بزار چون تو ژانویه هم کلی بازی خوب اضافه شد، مثل GTA V و A Plague Tale و Tekken 7 و ... باز میگم واقعا یادم نیست تو ژانویه کدوم بازی‌ها حذف شدن.
اینکه صبح تا شب قربون صدقه مایکروسافت نمیرم قضیه‌اش این نیست که کارای مثبتش رو نادیده میگیرم. پست‌های پارسالم در مورد گیم‌پس هستش و اصلا همین که مداوم دارم از گیم‌پس استفاده میکنم، مشخصه که هیترش نیستم. خودتم میدونی که به موقعش سونی رو مورد انتقاد قرار دادم. ولی از اونجایی که حرفم رو رک میزنم یکمی بهتون بر میخوره و فک میکنید آرمان‌های مایکروسافت در خطره.
واسه همینم دیگه توی تاپیک‌های بخش ایکس باکس نمیام چون جوش وحشتناکه و نمیشه به بازیاش کمتر از گل گفت...سر گیرز 5 نمونه‌اش رو دیدیم.
این لیستی که گذاشتم واسه فوریه‌ست...دو بار توی بازه دو هفته‌ای بازی حذف کردن این ماه.
بازه سه ماه هم جالب نیست قبول دارم ولی حداقل میدونی که تا کی وقت داری...
باشه اسمش رو گذاشتی اطلاع‌رسانی غلط ولی اصلا غلط نبود...دوست نداری قبول کنی ولی همونطور که گفتم مایکروسافت تاریخ حذف شدن بازیا رو در زمان معرفی اعلام نمیکنه و وقتی هم دو هفته قبلش اعلام میکنه، زمان دقیق ارائه نمیده. هیچ چیز غلطی در مورد این چیزی که گفتم وجود نداره. ثابت هم کردم اخیرا بیشتر از اضافه شدن، بازی حذف میشه...اون 8 و 4 هم قبول کردم اغراق بود چون اخیرا حذفیات زیاد بود و ازش ناراحت بودم، حس میکردم بیشتره ولی به هر حال حذفیات بیشتر بود :D
خلاصه که اگه اطلاعات اشتباه میدادم قبول میکردم ولی دیگه اطلاعات درستی که گفتم رو به نفع خودتون غلط تفسیر نکنید.

• Angry
Reactions: KavehFrootan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or