الان خب سونی داره همین کار رو میکنه دیگه...از قبل زمانش رو تعیین میکنه. الان مشکل این سیستمی که مایکروسافت داره استفاده میکنه همینه که تکلیفمون مشخص نیست.
هیچ کدوم بد نیست...چیزی که دارم میگم رو با دید فنبویانهی خودت میبینی و دوباره قاطی کردی و دنبال بهونه بودی صرفا.
فقط دارم میگم اگه از اول بصورت شفاف اطلاعرسانی بشه خیلی بهتره. چه شونصد ماه باشه چه سه ماه. الان من میخواستم نسخه اول و دوم شنمو رو بازی کنم ولی الان دو هفته قبل از حذف شدن اطلاع دادن و از اون جایی که اینا بازیهای طولانی هستن، دیگه زمانی نیست برم سراغشون! از کجا باید میدونستم باید زودتر شروعشون کنم و سریع قراره حذف بشن؟ مشکل همینه.
اینی که گفتم کجاش اشتباهه که الکی تهمت دروغگو بودن میزنید؟! خب مایکرو زمان حذف شدن بازیا رو در هنگام معرفی نمیگه...وقتی هم دو هفته قبلش اعلام میکنه، زمان دقیقی اعلام نمیکنه...اینی که گفتم کجاش دروغه...مخصوصا منتظر پاسختون واسه این بخش هستم. چون الکی تهمت دروغگو زدید!
مثال RE4 هم زدم، میدونستم قراره بزودی حذف بشه ولی زمان دقیق نمیدن! از اون بازیهایی هستش که میشه سریع تموم کرد ولی از اونجایی که نمیدونستم دقیقا چه روزی قراره حذف بشه، فرصتش رو از دست دادم. دقیقا این شفافیت بیشتر باشه خیلی بهتره...نمیدونم چرا با همچین چیزی موافق نیستید...مگه چیز بدیه؟!
در مورد حذف و اضافه شدن هم، لیست حذفیات یه ماه اخیر رو هم بزار دیگه:
- Shadow of the Tomb Raider
- Rage
- Disney Epic Mickey 2: the Power of Two
- The Division
- Middle-earth: Shadow of Mordor
- Pumped BMX Pro
- The Jackbox Party Pack 2
- Resident Evil 4
- Saints Row: The Third
- Tomb Raider
اینکه گفتم 4 تا اضافه میکنن 8 تا کم میکنن اغراق بود قبول دارم...ولی الان لیست رو مقایسه کنی، میبینی توی این ماه بیشتر از اضافه کردن، حذف کردن...کلا از هر کسی که از سرویس استفاده میکنه بپرسی، میدونه که جدیدا خیلی بیشتر از قبل دارن حذف میکنن.
میدونم مورد انتقاد قرار دادن گیم پس توی این فروم ممنوعه ولی به عنوان کسی که داره از این سرویس استفاده میکنه، در کنار خفنیتش، یه سری مشکل هم باهاش دارم و به اشتراک گذاشتمشون. به نظرم در مورد اعلام زمان حذف شدن از PS Now یاد بگیرن، خیلی خوب میشه + امیدوارم مثل سال قبل حذفیات کمتری داشته باشن.
کلا پست رو نخونده، تهمت دروغگو بودن میزنید...